Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @MK2012 Σήμερα έμαθα από την ψυχολόγο μου ότι οι περισσότερες θεραπευόμενες  που έχει και είναι με φυσικούς κύκλους είναι με τον Σφακ. Μου το είπε και αμέσως σε σκέφτηκα. Οπότε έπραξες πολύ καλά που πήγες σε εκείνον. Τωρα θα είναι η φορά που θα έχεις καλά αποτελέσματα 🙏🏻

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!

ωραια η φουστιτσα μιαμαμα.

καμμια δουλεια προεκυψε,τιποτα?

εγω περιμενω μια παλια μου συμμαθητρια που εχουμε να τα πουμε ενα χρονο περιπου,να ερθει να με παρει να παμε για καφε.

εχει παλι ηλιο σημερα,τελεια!

μαεστρια καλη φασινα!:tongue:

κι εγω πρεπει να κανω,μια καλη,και να τακτοποιησω την αποθηκη-γραφειο,που ειναι ανω-κατω,αλλα κι εγω το βαριεμαι αυτο...

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια.

Δεύτερη μέρα σήμερα εκτός δουλειάς και δεν προλαβαίνω να καθήσω. χθες έτρεχα σε ικα οαεδ και μετά απο το γραφείο για υπογραφές και σήμερα τράπεζα, σούπερ μάρκετ, ήρθα σπίτι έβγαλα κουβέρτες για αέρισμα , ηλεκτρική, ξεσκόνισμα, ένα πέρασμα με swiffer το πάτωμα, πλυντήριο, στρώσιμο κρεβάτια και τώρα κάνω πλάνο τί δουλειές να κάνω αύριο....Αχ, μου φαίνεται δεν θα περάσει μέρα χωρίς δουλειά...

καλημέρα κορίτσια.

Δεύτερη μέρα σήμερα εκτός δουλειάς και δεν προλαβαίνω να καθήσω. χθες έτρεχα σε ικα οαεδ και μετά απο το γραφείο για υπογραφές και σήμερα τράπεζα, σούπερ μάρκετ, ήρθα σπίτι έβγαλα κουβέρτες για αέρισμα , ηλεκτρική, ξεσκόνισμα, ένα πέρασμα με swiffer το πάτωμα, πλυντήριο, στρώσιμο κρεβάτια και τώρα κάνω πλάνο τί δουλειές να κάνω αύριο....Αχ, μου φαίνεται δεν θα περάσει μέρα χωρίς δουλειά...

ηρεμα καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! εχεις καιρο..

Καλημέρα κοριτσάκια...

τι βλέπω καθαρίσματα??εγώ χαλαρά στο σπίτι,είναι μικρό και συμαζεύεται εύκολα,δεν έχουμε και πολλά πράγματα...ακόμα έχω κούτες στην αποθήκη που δεν έχουμε ανοίξει...αλλά βαριέμαι,θα γίνει το σπίτι μετά χάλια...Βίκυ εσύ χαλαρα πάρτο...

να καθιερώσεις κάπιοιες ώρες από το απόγευμα να μην κάνεις τίποτα...

ύστερα από ένα μήνα που το πόδι μου είχε ηρεμήσει...με ξανάπιασε χθες...

χωρίς να κάνω τίποτα...όλο αυτό τον καιρό το ξεκούραζα...

υποψιάζομαι ότι είναι από την καρέκλα στο γραφείο επειδή κάθομαι αρκετές ώρες την ημέρα και μαθαίνω σουηδικά...

αν ξέρεις καλά αγγλικά είναι τελικά εύκολο να μπεις στο νόημα...

Απο την μέση σε έπιασε πάλι ε?? άντε , να βολευτείτε με δουλειά και μετά βρίσκεις και έναν καλό γιατρό να το φτιάξεις και αυτό. όλα θα γίνουν σιγά σιγά...

Για το απόγευμα θα έχω μόνο το φαγητό της επόμενης μέρας, γιατί πρέπει να στέλνω ταπεράκι στον παιδικό.

Πιο πολύ με αγχώνει το παιδικό δωμάτιο. ¨εχει πολλά παιχνίδια και λούτρινα αδέσποτα και κάτι πρέπει να γίνουν...Τα λούτρινα αυτή την ώρα είναι όλα μεσα στην κούνια αλλά μάλλον ήρθε η ώρα να ανεβούν προς το πατάρι, να δω τί θα κάνω με την άλλη που θα τα ζητάει...και δεύτερον να ταιριάξω ντουλάπα , συρταριέρα ώστε να κατεβάσω και τα μωρουδιακά σιγά σιγά...

Διαφημίσεις

όσο έχω αυτή την κοίλη εκεί θα με πιάνει συνέχεια...

θέλει γιατρό,φυσιοθεραπείες...έχω πάρει την ακτινογραφία μαζί μου,και τα πρώτα πράγματα που θα κάνω με το που θα έχω ασφάλεια είναι η μέση,τεστ παπ και οφθαλμίατρο για γυαλιά,έχω να τα αλλάξω 6 χρόνια!!!!!!!!!

ε σιγά σιγά θα τα τακτοποιήσεις...

τα θέλει τα λούτρινα?εμείς δεν έχουμε τίποτα,ούτε να τα φτύσει...2 μίνυ έχουμε μικρή μεγάλη,με την μικρή είχε φάει όταν ήταν μωρό,έτρωγε την ουρά της...και της θυμήθηκε όταν ήρθαμε εδώ,πάλι καλά που είχα πάρει την μεγάλη μαζί...

το είχα υποψιαστεί ότι θα την θέλει...με τα πράγματα ήρθε και η μικρή...τις παίρνει μαζί στο κρεβάτι της,τις βάζει στο καρότσι...σαν μπέμπα...

μάλλον για παρηγοριά...

είναι όλα μωρά της...ελέφαντες, κουνέλια, αρκουδάκια, παπάκια....:rolleyes:

και να φανταστείς δεν αγοράσαμε ούτε ένα! όλα δώρα είναι. Αλοίμονο αν μας φέρουν και άλλα τώρα...θα βγω στη λαική να τα πουλήσω....

Μόλις έφαγα ένα πιάτο φασολάκια με 2 φέτες φρεσκότατο ψωμάκι, παραγγελιά της δεσποινίδος, και 2 συροπιαστά στο καπάκι. κοινώς ντερλίκωσα!

Πάω να ντυθώ να πάρω την μικρή απο το σχολείο.

υπομονη Miamama με το ποδι.. ειναι η σταση μαλλον..

και εγω παιδια εχω ΠΟΣΑ λουτρινα και κουκλες μωρα?? ελεος δηλαδη.. ΠΟΤΕ θα τα ξεφορτωθω??

μη μιλησω για Barbie τις οποιες εχω κατασχεσει βεβαια καθως τη τελευταια φορα ξηλωσε μια κανονικα.. και χθες ο πατερας μου τσουπ της εσκασε δωρο ΑΛΛΗ ΜΙΑ με το αυτοκινητο της..ΣΩΝΕΙ!!

Εμεις χθες πηγαμε παιδιατρο, ειμαστε αισιως 7500 και καναμε το πρωτο εμβολιο.. καλα τα παει για την ωρα οπως τον βλεπω, ισως κοιμαται λιγο περισσοτερο

πηγα και βρηκα προσκλητηρια για τη βαπτιση του μπεμπη και σκεφθηκα και κειμενο

" Σπίτι χωρις Γιαννη προκοπη δε κανει" λεει το ρητο,

και στις κρισης τον καιρο που γεννηθηκα εγω, θα το κανω αληθινο!

Με χαρα σας προσκαλω μάρτυρες που θα βαπτισθώ, με τη καλη μου φορεσια και τους νονους μου αγκαλια."

και τα γνωστα τυπικα απο κατω..

εμείς σήμερα έχουμε κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο...

έχω προσέξει ότι όποτε έχουμε φαγητό που λατρεύει όπως κοτόσουπα,ψαρόσουπα,μακαρόνια με κιμά θα φάει κι άλλο πιάτο και γρήγορα...

όποτε έχουμε κάτι που δεν της αρέσει το τρώει με το ζόρι η καημένη και αργά...(μην μείνει και νηστικιά...)

εμείς δεν της λέμε τίποτα,κινέζοι συνεχίζουμε το φαγητό μας...

ο μπουμούκος μεγαλώνει!!νονούς βρήκατε?γιατί σε τέτοιους καιρούς...

εσείς μαέστρο πότε με το καλό η βάφτιση?

εμείς σήμερα έχουμε κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο...

έχω προσέξει ότι όποτε έχουμε φαγητό που λατρεύει όπως κοτόσουπα,ψαρόσουπα,μακαρόνια με κιμά θα φάει κι άλλο πιάτο και γρήγορα...

όποτε έχουμε κάτι που δεν της αρέσει το τρώει με το ζόρι η καημένη και αργά...(μην μείνει και νηστικιά...)

εμείς δεν της λέμε τίποτα,κινέζοι συνεχίζουμε το φαγητό μας...

ο μπουμούκος μεγαλώνει!!νονούς βρήκατε?γιατί σε τέτοιους καιρούς...

εσείς μαέστρο πότε με το καλό η βάφτιση?

καλε τωρααα?? ο ενας εκ των αφεντικων μου στη δουλεια.. απο την κορη μου ειχε πει οτι ηθελε..και για την ωρα ακομη θελουν..χαχα

για 23 Ιουνη εχουμε κανονισει

Διαφημίσεις

δυσεύρετοι οι νονοί πλέον...

και όταν τους βρεις και πάλι λαχείο αν θα είναι σωστοί προς στο παιδί...

ονοματοδοσία κάνεις με υπεύθυνη δήλωση στο ληξιαρχείο στην γέννηση του?

καλημέρα!

Πραγματικά δύσκολοι καιροί για κουμπαριά. Ευτυχώς εμάς μας πρότειναν δυο φίλοι του άντρα μου με το που έμαθαν για την εγκυμοσύνη και έτσι δεν βρεθήκαμε στη ''δύσκολη'' θέση της πρότασης. Και τελικά αυτός που θα γίνει νονός είναι πολύ εντάξει παιδί. Δουλεύει στα ικέα και όλο φέρνει πράγματα για το σπίτι και δεν θέλει να πάρει χρήματα, χωρίς καν να του ζητήσουμε. Μόνος του παίρνει πρωτοβουλία. Και για την μικρή δωράκια ένα σωρό. Πού να γίνει και νονός και να έχει ''υποχρέωση''.Και την μικρή ήθελε να την βαφτίσει αλλά τον πρόλαβαν..

καλημέρα κορίτσια!!

μπράβο Βικάκι καλός ο μελλοντικός σας κουμπάρος!!

κι εμείς για νονούς προτιμήσαμε κολλητούς φίλους,βέβαια ήταν μακρυά μας...αλλά έχουμε τελείως άλλη σχέση!

αυτό που με ενοχλεί όμως που το κάνουν οι περισσότεροι ..είναι ότι εγώ ξέρω ότι έχω βαφτίσει ένα παιδί και όπως και να είναι τα οικονομικά μας...(που είναι χάλια)δεν θα παραλείψω δώρο ποτέ...δεν θα την πληρώσει το παιδί...δεν σκέφτονται όμως όλοι έτσι...

και τώρα όλοι έχουν την δικαιολογία της κρίσης...πριν 1-2 χρόνια τι είχαν?

πλέον όμως κι εγώ ότι μπορώ κάνω...

και δεν είναι για την αξία του δώρου,έστω και μια βλακεία να του δώσουν...

εμάς οι νονοί μας στέλνουν δώρο μόνο χριστούγεννα και πάσχα...γιορτή-γενέθλια τίποτα...και φέτος κιόλας το έστειλαν 2 μήνες μετά..

βέβαια μιλάω για νονούς ενώ κάνουν το ίδιο και οι οικογένειες μας...

πέρασε γιορτή,χριστούγεννα,γενέθλια του παιδιού και δεν πήρε τίποτα από κανέναν,παπούδες,θείοι!!!!!!!!!!

αυτά τα "ωραία"πρωί πρωί θυμήθηκα!!

δυσεύρετοι οι νονοί πλέον...

και όταν τους βρεις και πάλι λαχείο αν θα είναι σωστοί προς στο παιδί...

ονοματοδοσία κάνεις με υπεύθυνη δήλωση στο ληξιαρχείο στην γέννηση του?

Πρέπει να παρουσιαστούν και οι δυο γονείς στο ληξιαρχείο, συμπληρώνεις μια

"Πράξη Ονοματοδοσίας", το συμπληρώνουν στο φύλλο της πράξης γέννησης και παίρνεις αντίγραφο.

Εγώ σήμερα σπίτι, κάνω διάλειμμα απ' τη φασίνα - αν και πάλι έκανα κάτι ψιλά, τον ατελείωτο έχουνε - γιατί ανέβασε πυρετό ο Γιαννάκος και είναι αραχτός στον καναπέ, μαραμένος ο καψερός.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...