Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ είμαι σίγουρη μέχρι Σεπτέμβρη θα έχεις σίγουρα αποτελέσματα . Κ γενικά δεν λέω υπεραισιόδοξα πράγματα όταν δεν μπορούν να γίνουν . 

Τι να πω. Μακάρι. ❤️ Ας διαρκέσει όσο χρειάζεται αρκεί να γίνει. Πέρσι το Μάρτιο που ξεκινούσα δε περίμενα να φτάσουμε ως εδώ χωρίς εγκυμοσύνη. Να που φτάσαμε. Αγώνας είναι. Κάπου είναι ο τερματισμός και ας μη τον βλέπω ακόμα. Δε ξέρω με τι έκβαση, θετική ή αρνητική αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσει. Αυτό σκέφτομαι και ας μην είμαι υπεραισιόδοξη. Προσπαθώ να είμαι ρεαλίστρια. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

miamama το εστελνα στη hotmail.. τωρα δοκιμασα στη yahoo οπως περιεγραψες.. αλλιως στειλε μου πμ με τη πληρη διευθυνση καλε!

viki εχει δικιο η λογικη σου..

εμενα εχουν τη ταση να θελουν μονο γυναικες και ξερουν βεβαια τι συνεπαγεται..

με εμενα ξερουν οτι τελειωσα με τα περι τεκνοποιησης και εχουμε κανε συμφωνια για τον τροπο εργασιας μου.. θα δειξει..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τις πήρα τελικά στο yahoo!!!!!!!

κουκλάκι ο μικρός!!!έχουν δίκιο τα κορίτσια...τα χείλη τέλεια!

και μπαμπάτσικο μωρό...κάτι μαγουλάκια!!

μαέστρο εσένα πότε θα δούμε την τσούπρα???

τις πήρα τελικά στο yahoo!!!!!!!

κουκλάκι ο μικρός!!!έχουν δίκιο τα κορίτσια...τα χείλη τέλεια!

και μπαμπάτσικο μωρό...κάτι μαγουλάκια!!

μαέστρο εσένα πότε θα δούμε την τσούπρα???

ειναι απο το πολυ βζ!!χαχα!! σε ευχαριστω κοπελα μου!! να σαι καλα!

Τελευταία μέρα δουλειά σήμερα.Στεναχωρήθηκα ρε γμτ...

Σκέφτομαι οτι την Δευτέρα δεν θα πάω και συγκινούμαι......

Δεν πάω καλά, Ε?:tongue: Είναι που δεν έχω συνηθίσει στο σπίτι

Μιαμαμα σου την έστειλα τη φωτό. Είναι καλοκαιρινή όμως, εντάξει, δεν έχει αλλάξει δραματικά και απο τότε.

Τώρα φόρεσε πάλι την στολή της, κουνάει τα φτερά μπροστά στον καθρέφτη και λέει είμαι όμορφη?

Τελευταία μέρα δουλειά σήμερα.Στεναχωρήθηκα ρε γμτ...

Σκέφτομαι οτι την Δευτέρα δεν θα πάω και συγκινούμαι......

Δεν πάω καλά, Ε?:tongue: Είναι που δεν έχω συνηθίσει στο σπίτι

Μιαμαμα σου την έστειλα τη φωτό. Είναι καλοκαιρινή όμως, εντάξει, δεν έχει αλλάξει δραματικά και απο τότε.

Τώρα φόρεσε πάλι την στολή της, κουνάει τα φτερά μπροστά στον καθρέφτη και λέει είμαι όμορφη?

κλασικαα... τα ιδια λεει και η δικια μου..

τωρα λεει τελευταια "πες μου Χ εισαι ομορφη."

οσο για τη δουλεια.. περισσοτερο συγκινουμαι που γυρναω επειδη απο τη μια θελω απο την αλλη θα μου λειπουν τα μωρα μου..

κανονικα Ιουλιο βεβαια πρεπει να παω αλλα τεσπα

Διαφημίσεις

την είδα την κούκλα σου Βίκυ!!!!!!θεά!!!!!!!!!

μην σε χάσουμε τώρα...να μπαίνεις...

καλέ τι στεναχωριέσαι?τώρα πας για άλλα καλύτερα!!!!!θα περιμένεις το μπεμπέ σου με την κουκλίτσα σου!!

καλημερα!

τι κανετε?αδειασε το καφε..

τελικα δεν πηγαμε στο καρναβαλι,καλυτερα του χρονου,που θα ακουει πιο πολυ,αλλιως εχεις δικιο βικη,θα την εχανα αν πηγαινα στο καρναβαλι.

γιατι εχθες πηγαμε βολτα σε εναν παιδοτοπο εξωτερικο του δημου,που ειναι παραλιακα,με πλατεια και εναν τεραστιο πλακοστρωτο,κι εχει και ποδηλατα δωρεαν και ετρεχε με ενα κοριτσακι,που γνωρισε εκει πανω κατω,χοροπηδουσε σε κατι τεραστια σκαλοπατια,κι εκανε τα δικα της.

και μετα πηγαμε στη θαλασσα και ηθελε λεει να μπει μεσα,και βουτουσε χερια ποδια στο νερο!δεν ακουγε καθολου.ηταν κι ο παππους της μαζι και της εκανε ολα τα χατηρια,καταλαβατε...ειχε ωραια μερα εχθες με ηλιο αλλα εκανε και λιγο κρυο.

μετα γυρισαμε,την εκανα μπανιο,ηπιε γαλα και 6.30 κοιμηθηκε!ξυπνησε 3 φορες για γαλα αλλα ξανακοιμοταν μεχρι τις 7.

το μπιμπερο μαλλον θα αργησουμε πολυ να το κοψουμε..:rolleyes:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημέρα ελεναδίτσα...

κι εμείς από χθες που της πήραμε ποτηράκι με καλαμάκι (αλλά κλειστό,να μην πέφτει το γάλα) επιτέλους,δεν βρίσκαμε πουθενά...δεν έχει τύπου τζάμπο εδώ, 8Ε δώσαμε...!!!

κι έτσι πίνει με το ποτηράκι της στην κουζίνα το γάλα...

χθες μετά από 2 εβδομάδες βγήκα από το σπίτι...τι χαρά!!!!η έλλη έβγαινε με τον πατέρα της κι εγώ σπίτι...λάλησα...

μας έστειλαν οι νονοί χρήματα για το παιδί λογώ χριστουγέννων και γενεθλίων..

κι έτσι πήγαμε να ρίξω μια ματιά σε κάποια καταστήματα που δεν είχα πάει..

της πήρα 3 κολάν,μια φόρμα παντελόνι,μια φούστα βελουτέ(τέλεια,πάει με κολλάν από κάτω...)και 2 μπλουζάκια...είχε προσφορά έπαιρνες 3 πράγματα και πλήρωνες τα 2...

χάρηκε πολύ η μικρή...μιλήσαμε το βράδυ και στο skype με τους νονούς και τα έδειχνε όλο καμάρι...

κοντεύαμε να ξεμείνει από ρούχα,έχει μεγαλώσει αρκετά και της είναι κοντά στα μανίκια στην κοιλιά...

Διαφημίσεις

δηλαδη δεν θελει το βραδυ γαλα στο μπιμπερο?

με γεια τα ρουχαλακια μιαμαμα.

εμενα μου εχουν δωσει αρκετα ρουχαλακια,κι ετσι δεν εχω παρει τπτ φετος.αν και τωρα στις εκπτωσεις θελω να παω να της παρω κανενα ρουχαλακι για βολτα.μονο φορμες εχουμε,που τις βαζει στον παιδικο.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

έπινε πρωί και βράδυ πριν κοιμηθεί στο μπιμπερό γάλα...και χθες της είπαμε ότι δεν χρειάζεται ππλέον,έχει μεγαλώσει και θα πίνει στο καινούριο ποτηράκι της το φούξια!!

νωρίτερα δεν της το έκοψα γιατί φοβόμουν μην κόψει και το γάλα μαζί...έχω ακούσει αρκετές περιπτώσεις...και τι θα ης έδινα μετά?εφόσον δεν της δίνω βραδυνό!!

η δική μου έχει να πιει γάλα τη νύχτα από 3 μηνών!!

ευχαριστούμε,χρειάζομαι ένα σωρό,κι έτσι και ξεκινήσει παιδικό καήκαμε οικονομικά...δεν έχω κάποιον να μου δώσει ρούχα...

η αδερφή μου μου έδωσε τον πρώτο 1 1/2 χρόνο και μετά της έδινα εγώ...

τώρα θα τα κρατήσω για το 2ο...και κάποια στιγμή θα πάρω και αυτά που έχω αφήσει ελλάδα...

παπούτσια έχουμε μόνο ένα ζευγάρι μποτάκια με γούνα για κρύο και χιόνι...και δεν πάνε με όλα τα ρούχα της...αλλά τι να κάνω?

Καλημερα

Miamama Μπραβο σας για την αλλαγη.. καιρος ηταν να εγκαταλειψει το μπιμπερο..

εμεις καλα, ο μικρος επιτελους εκανε το πρωτο εμβολιο εχθες αλλα σημερα τον ακουω παλι συναχωμενο αν και δεν εχει ξυπνησει καλα ακομα..

εγω εχω προβληματιστει παααααααρα πολυ (πρωτοτυπο) με τους ιδιωτικους παιδικους σταθμους που χω δει και δεν ξερω τι να αποφασισω αφου και στις δυο περιπτωσεις το κοστος ειναι μεγαλο αλλα οι συνθηκες και οι υπηρεσιες ανισες και ανεξελεγκτες αν δε δοκιμασθουν..

τελος παντων γενικα καλα.. μετραω αντιστροφα για την επιστροφη στη δουλεια που με αγχωνει τελικα.. εχθες εκανα γενικη στη κουζινα αν και δεν ολοκληρωσα ακομη και εχω και ενα σωρο αλλα πραγματα να σκεφτω και να κανω.. λες και ερχεται η συντελεια..χαχα!

Καλημέρα.

Ξεκινάω καλή φασίνα σπιτιού σήμερα, αφού τελείωσα με αρκετές εξωτερικές εκκρεμότητες που είχα - προς το παρόν - είπα ν' αφιερώσω αρκετό χρόνο στο σπίτι.

Μου τη δίνει η φασίνα, παρεπιπτόντως!

Βάζω φακιόλι και πάω!!! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...