Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και σε πιστευω σχετικα με τα παρτυ..ΑΝ και μια φιλη Υδροχοα οταν χθες της διατυπωνα την αποψη μου, ειπε

"αντε βρε αρνητικο πλασμα.. εχουν γουστο αυτα τα παρτυ.. καθενας βρισκει το τετραγωνικο του σπιτιου που του αντιστοιχει..αυτος που θελει να μιλησει για τη μυξα του παιδιου του θα βρει τον αντιστοιχο, αυτος που θελει να μιλα για τη δουλεια του εξισου τον αντιστοιχο και παει λεγοντας.."

..και γελασα..

καλο!υδροχοακι ειπαμε,ε?λογικο το βρισκω!:tongue:

κι εσυ βρε δεσποινα,υδροχοακι,πως κι ετσι?αφου δικια μας εισαι κι εσυ,μουρλοκομειο!:tongue:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστούμε κι εμείς για τα καλά σας λόγια προσπ.

Δίκιο έχει η φίλη σου....θα συναντήσεις πολλών λογιών ''πηγαδάκια'' σίγουρα.

Αφού μέχρι και η κόρη μου λέει το ταδε κοριτσάκι δεν είναι φίλη μου γιατί μου σπάει τα νεύρα.Ακόμα και τα τριχρονα διαχωρίζουν τους ανθρώπους ανάλογα το στυλ και τον χαρακτήρα τους...

Δέσποινα και εσύ ξενέρωτη σαν και εμένα:tongue: και εγώ ποτέ δεν τα χώνεψα τα καρναβάλια...Και επίσης είχαμε στολή απο πέρισυ , πειρατίνα, αλλά δεν μπήκα καν στον κόπο να της τη δοκιμάσω γιατί ήθελε πριγκίπισσα η κυρία και μάλιστα ροζ...Άντε κάνε και αλλιώς...Αλλά χάρηκα που την είδα να χαίρεται και να καμαρώνει στον καθρέφτη...

Ακόμα κοιμάται η μικρή. Θα το πάει μέχρι το πρωί. καλύτερα...Τελευταία κοιμόταν στις 10 και τη σήκωνα στις 7 με το ζόρυ, δεν ήθελε να σηκωθεί και το μεσημέρι δεν κοιμόταν πάλι στις 10 το βράδυ. δεν χόρταινε ύπνο...Άλλαξε το πρόγραμμά της πάλι. ενώ όταν προτοξεκίνησε σχολείο 7-8 κοιμόταν μόνη της, μετά 9 την έστελνα εγώ για ύπνο μέχρι που το έκανε 10 η μαιμού...

καλο!υδροχοακι ειπαμε,ε?λογικο το βρισκω!:tongue:

κι εσυ βρε δεσποινα,υδροχοακι,πως κι ετσι?αφου δικια μας εισαι κι εσυ,μουρλοκομειο!:tongue:

Εδώ είσαι ακόμα καλέ?

δεν το γλεντήσατε?

Ή μήπως ετοιμάζεις κάτι σόλο για αργότερα?

Εδώ είσαι ακόμα καλέ?

δεν το γλεντήσατε?

Ή μήπως ετοιμάζεις κάτι σόλο για αργότερα?

για ποιο πραγμα λες?για το καρναβαλι?η μικρη κοιμαται κι ο αντρουλης εχει παει για καφε.

εγω θα το γλεντησω αυριο!την τσικνοπεμπτη συνηθως δεν κανουμε τιποτα,μονο αν ντυσω την μικρη και παμε καπου.

για ποιο πραγμα λες?για το καρναβαλι?η μικρη κοιμαται κι ο αντρουλης εχει παει για καφε.

Ναι, βρε....

χαχαχα! μια απο τα ίδια..

Η μικρή κοιμάται και τον αντρούλη τον πήρε ένας φίλος που έχει ζαχαροπλαστείο και θα βάζανε κάρβουνα για ψήσιμο. Όλα τα μαγαζιά ψήνουνε σήμερα. και τώρα βλέπουν έναν αγώνα και έρχεται λέει. Να ησυχάσει το κεφάλι μου λίγο και απο τους δυο...

Διαφημίσεις

Ναι, βρε....

χαχαχα! μια απο τα ίδια..

Η μικρή κοιμάται και τον αντρούλη τον πήρε ένας φίλος που έχει ζαχαροπλαστείο και θα βάζανε κάρβουνα για ψήσιμο. Όλα τα μαγαζιά ψήνουνε σήμερα. και τώρα βλέπουν έναν αγώνα και έρχεται λέει. Να ησυχάσει το κεφάλι μου λίγο και απο τους δυο...

ετσι!εσυ το χρειαζεσαι και πιο πολυ.εγω παντως δεν εχω παει ποτε σε μαγαζι την τσικνοπεμπτη,ουτε τσικνιζουμε που λενε.να φανταστεις σημερα τηγανισα πατατες κι εφτιαξα κεφτεδακια στο φουρνο!χαχα!

μονο μασκαρευομασταν και κατεβαιναμε κεντρο για καφε.καρναβαλι εχει το σαββατο στις 2 το μεσημερι στο ηρακλειο και θα παμε.

ετσι!εσυ το χρειαζεσαι και πιο πολυ.εγω παντως δεν εχω παει ποτε σε μαγαζι την τσικνοπεμπτη,ουτε τσικνιζουμε που λενε.μονο μασκαρευομασταν και κατεβαιναμε κεντρο για καφε.καρναβαλι εχει το σαββατο στις 2 το μεσημερι στο ηρακλειο και θα παμε.

Εδώ πάλι βρωμάει ο τόπος! Ακόμα και τα ψιλικατζίδικα και οι καφετέριες ψήνουν στα πεζοδρομια . Για τις ταβέρνες, ειδικά στις περιοχές που είναι πιάτσα, δεν το συζητώ...της κακομοίρας γίνεται. Αλλά και η πλατεία Αριστοτέλους είναι γεμάτη καρναβάλια. Παλιά είχε και envents. Πλέον ιδέα δεν έχω τί γίνεται....

Εδώ πάλι βρωμάει ο τόπος! Ακόμα και τα ψιλικατζίδικα και οι καφετέριες ψήνουν στα πεζοδρομια . Για τις ταβέρνες, ειδικά στις περιοχές που είναι πιάτσα, δεν το συζητώ...της κακομοίρας γίνεται. Αλλά και η πλατεία Αριστοτέλους είναι γεμάτη καρναβάλια. Παλιά είχε και envents. Πλέον ιδέα δεν έχω τί γίνεται....

εγω με την μικρη ψαχνομαι συνεχεια για εκδηλωσεις να πηγαινουμε,αν και δεν εχει πολλα εδω στο ηρακλειο..σε λιγο καιρο με βλεπω να παιρνω μερος στο καρναβαλι μαζι με την κορη!:tongue:δεν το εχω κανει ποτε και πολυ θα το ηθελα!καλη ξεκουραση!

Διαφημίσεις

καλημέρα!

Ελενάντα προτιμώ να την βγάλω μια βόλτα στα ήρεμα, να τρέξει να το ευχαριστηθεί. Και απο την άλλη φοβάμαι τον συνοστισμό μαζί με το παιδί. τρέμω μην τη χάσω και άντε βρες την μετά.Ακόμα και στο σούπερ μάρκετ δεν αφήνω τα μάτια μου απο πανω της. Πολλά γίνονται....

καλημερα!!

σημερα αρχισαν τα οργανα και για μενα (εεεεεεμ.. καποτε θα ρχοταν και η σειρα του λαμογιου :tongue::tongue:)

ειναι εγκυος η συναδελφος μου και μολις γυρισω θα πρεπει να αναλαβω και δικα της καθηκοντα αν και εχω κανει συμφωνια να εργαζομαι μεχρι το Σεπτεμβρη 4-5 ωρες max..οπου καλλιστα θαμπορουσα να κατσω σπιτι μεχρι τον Ιουλιο αλλα εχω καλη καρδια..:tongue::tongue:

με τις εξωτερικες δουλειες δεν ξερω τι θα γινει, ελπιζω να φαει το αγγουρι αλλος γιατι εγω ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ..

κατα τ αλλα υγεια..

παμε στο αεροδρομιο να παραλαβουμε τη νονα της μικρης που ελειπε 2 μηνες ταξιδι..!!

φιλια1

χαχαχαχαχα! Θα φρίκαρε το καημένο το αφεντικό σου! Πάλι καλά που δεν συμπέσατε....Σιγά μην ξαναπροσλάβει γυναίκα....:tongue: Το οτι θα έχεις τρέξιμο είναι ευχάριστο...Δουλειά να υπάρχει....εγώ σκέφτομαι μην είμαι περιττή αφού αυτή την φορά δεν θα πάρουν άτομο στην θέση μου και θα αναλάβει το αφεντικό μου....Αν τα βγάζει πέρα τί να με κάνει μετά:rolleyes:

Καλημέραααααααααααα!

Χθες βόλταρα λίγο το βράδυ, μετά από μια δουλειά που είχα στο κέντρο, και ήταν ωραία που 'δα καρναβάλια. Αν και δεν ήταν πολλοί, που να κυκλοφορήσουν με τέτοιο κρύο; Φαντάζομαι μέσα στα μπαράκια θα γινόταν χαμός.

Εγώ σπίτι, ζεσταίνομαι. Μέχρι κι εγώ - που μ' αρέσει ο χειμώνας - κουράστηκα μ' αυτό το ΨΟΦΟΚΡΥΟ πια!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα κοριτσάκια...

βίκυ θέλω κι εγώ φώτο αλλά καλύτερα στο yahoo...

gioupi το πήρα το μέηλ,αλλά δεν μπορώ να το ανοίξω...σε το πρόγραμμα το δούλεψες?θα κάνω μια ψακτική και θα σου πω...αυτό κάνω τώρα..

προσπ μόνο εγώ δεν είδα το γιό!!!!!

το μέηλ είναι yahoo.gr κι εκεί που έχω κάτω παύλα,βάλτε τελεία!!!οκ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...