Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδώ εδώ...

μαθαίνω σουηδικά,με ένα γαμάτο πρόγραμμα που κατέβασε ο hubby!!!

στείλε και σε μένα εννοείται...

σουπερ!! μπραβο στον συζυγο.. λυσεις για ολα

σου στειλα στη hotmail

δεν πήρα τίποτα,μήπως να το έστελνες στο φέις?

άσε με έστρωσε κανονικά...αλλά είναι τόσο καλό κι εύκολο,με εικόνες...

όλο μαθαίνω για κορίτσι αγόρι,άντρας γυναίκα,τρώνε,πίνουν κλπ...τα βασικά...στη προφορά είμαι καλή,στην γραμματική έτσι κι έτσι....

Διαφημίσεις

γειααα!!

τι κανετε?κι εγω θελω φωτο,προσπ!

εμας δεν κανανε τιποτα στον παιδικο,θα κανουν τελευταια μερα των αποκρεων.την κυριακη ειχαν μασκε παρτυ σε ενα κεντρο διασκεδασης,10ευρω το ατομο δηλαδη 30ε αν πηγαιναμε οικογενειακως,χωρις παιδοτοπο μεσα,και φυσικα δεν πηγα.θα την παω σε κανεναν παιδοτοπο,ή στο κεντρο που εχουν κατι εκδηλωσεις την κυριακη.

δεν πηραμε ουτε στολη,δεν μου εχει ζητησει να ντυθει κατι.εχω κατι φτερα,θα της βαλω και μια ροζ φουστιτσα,θα παρω και κεραιες απο το τζαμπο κι ετοιμη η πεταλουδιτσα μου.εχουμε καιρο για ακριβες στολες,που θα μου ζηταει οταν μεγαλωσει,οποτε οσο μπορω αποφευγω τα περιττα εξοδα.

εμενα μ'αρεσουν οι αποκριες και παντα καναμε μασκε παρτυ στα γενεθλια μου,γιατι επεφταν τετοιες μερες.μ'αρεσουν κι οι αυτοσχεδιες στολες.περσι μας καλεσαν σ'ενα παρτυ και ντυθηκα ιμο.(ετσι γραφεται?):lol:

φετος τιποτα,ξεραιλα.κι εγω δεν εχω διαθεση,αν και θα ηθελα μια μεταμφιεση,κι ενα παρτυ να γελασουμε λιγο.

χρονια πολλα στην myprincess κι απο δω!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

γειααα!!

τι κανετε?κι εγω θελω φωτο,προσπ!

εμας δεν κανανε τιποτα στον παιδικο,θα κανουν τελευταια μερα των αποκρεων.την κυριακη ειχαν μασκε παρτυ σε ενα κεντρο διασκεδασης,10ευρω το ατομο δηλαδη 30ε αν πηγαιναμε οικογενειακως,χωρις παιδοτοπο μεσα,και φυσικα δεν πηγα.θα την παω σε κανεναν παιδοτοπο,ή στο κεντρο που εχουν κατι εκδηλωσεις την κυριακη.

δεν πηραμε ουτε στολη,δεν μου εχει ζητησει να ντυθει κατι.εχω κατι φτερα,θα της βαλω και μια ροζ φουστιτσα,θα παρω και κεραιες απο το τζαμπο κι ετοιμη η πεταλουδιτσα μου.εχουμε καιρο για ακριβες στολες,που θα μου ζηταει οταν μεγαλωσει,οποτε οσο μπορω αποφευγω τα περιττα εξοδα.

εμενα μ'αρεσουν οι αποκριες και παντα καναμε μασκε παρτυ στα γενεθλια μου,γιατι επεφταν τετοιες μερες.μ'αρεσουν κι οι αυτοσχεδιες στολες.περσι μας καλεσαν σ'ενα παρτυ και ντυθηκα ιμο.(ετσι γραφεται?):lol:

φετος τιποτα,ξεραιλα.κι εγω δεν εχω διαθεση,αν και θα ηθελα μια μεταμφιεση,κι ενα παρτυ να γελασουμε λιγο.

χρονια πολλα στην myprincess κι απο δω!

και εγω εχω ψωνιο (ενα ακομα δηλαδη περαν του γνωστου) με τις αποκριες.. στολιζω το σπιτι με μασκες, κορδελες, γιρλαντες..

οπως θα σκεφθει κανεις..ειμαι για τα πανηγυρια..:D:D αρα το χω must να ντυνομαι και αν θελουν και οι αλλοι χαρα μου!

φετος λογω μπεμπη θα βαλω τρελοκεραιες με πεταλουδες μονο. η κορη μου ειναι λουλουδενια.. το καναμε.. μπαξε..

και θα παμε οπου κατσει, εχουμε μερικες σκεψεις αναλογα τον καιρο..

παμε να ψησουμε κατι χαζα που αγορασαμε..

και εγω τις φωτο;)

Είναι ΓΚΥΚΑΣ!!!!!!!!!

Ρε, συ τέτοια ματια είχε και η κόρη μου και γίνανε γαλάζια μετά. έχετε γονίδια? Ή είναι απλώς απο τον θηλασμό?

φτου μη τον ματιάσω....

Η καημενούλα μου κοιμήθηκε...

Ή ξεθεώθηκε απο το πάρτυ ή βαρέθηκε γιατί μέχρι το Σάββατο την έχω τιμωρία να μην βλέπει τηλεόραση.

Την έχω ταράξει στην τιμωρία τελευταίως και μάλιστα διαρκείας... έως και εβδομάδα. άρχισα να την λυπάμαι αλλά ας μάθει να πει τί πάει να πει συνέπεια των πράξεων...

Είναι ΓΚΥΚΑΣ!!!!!!!!!

Ρε, συ τέτοια ματια είχε και η κόρη μου και γίνανε γαλάζια μετά. έχετε γονίδια? Ή είναι απλώς απο τον θηλασμό?

φτου μη τον ματιάσω....

ο μπαμπας μου εχει γαλαζια ματια αλλα το αριστερο του ματι εχει αρχισει να καφετιζει...

ευχαριστουμε για τα ομορφα λογακια

Διαφημίσεις

Η καημενούλα μου κοιμήθηκε...

Ή ξεθεώθηκε απο το πάρτυ ή βαρέθηκε γιατί μέχρι το Σάββατο την έχω τιμωρία να μην βλέπει τηλεόραση.

Την έχω ταράξει στην τιμωρία τελευταίως και μάλιστα διαρκείας... έως και εβδομάδα. άρχισα να την λυπάμαι αλλά ας μάθει να πει τί πάει να πει συνέπεια των πράξεων...

συμφωνω, απλα προσεξε το οταν θα αριβαρει το μπεμπε..

συμφωνω, απλα προσεξε το οταν θα αριβαρει το μπεμπε..

Αααααχ! πολύ την ''φοβάμαι'' αυτή την άφιξη και πιο πολύ φοβάμαι μην με πιάσουν τα δικά μου ψυχολογικά και χρήζω εγώ ιδιαίτερης μεταχείρησης....:tongue: Πρεπει να χαλαρώσω λίγο και να την προσπαθώ να ξεχνιέται με τον διάλογο ή άλλη δραστηριότητα απο να την τιμωρώ γιατί τελευταία όλο σε τιμωρία βρισκεται. καημενούλα μου....

Εν τω μεταξύ τώρα σκάλιζα το λάπτοπ και βρήκα μια φωτογραφία της με το μωράκι της αγκαλιά. Το κρατάει τόσο όμορφα, σαν μικρή μανούλα .. σου στέλνω να τη δεις.

Ελενάντα να το πας το κορίτσι. αφού της αρέσει το καρναβάλι και δεν κάναν και τίποτα σήμερα, ευκαιρία να ξεσκάσετε και οι δυο σας!

προσπ ο μπεμπης ειναι κουκλος!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:Dτι χειλάρες ειναι αυτες!!!:D

και η μικρη μια γλύκα!!μεγάλωσε παρα πολυ!!!!

εμεις για τις αποκριες ειχαμε μια στολη ινδιανας απο περυσι αλλα θέλει πριγκηπισσα λεει η κυρια:confused:

ελεος με τις πριγκηπισσες πια!!!:confused:

το μικρο ιδεα δεν εχω..θα παω ενα h&m και ενα jumbo να δω τι παιζει γιατι εχουμε 3 αποκριατικα παρτυ να παμε....γαμωτο :evil: δεν μου αρεσουν καθολου οι αποκριες!!!και τα βαριεμαι αυτα τα μασκε!πφφφφφ.....

viki δεν εχω λογια.. ομορφο πλασμα η μικρη.. εχει αλλαξει πολυ απο τοτε που σας γνωρισα..

desp ευχαριστουμε!!

και σε πιστευω σχετικα με τα παρτυ..ΑΝ και μια φιλη Υδροχοα οταν χθες της διατυπωνα την αποψη μου, ειπε

"αντε βρε αρνητικο πλασμα.. εχουν γουστο αυτα τα παρτυ.. καθενας βρισκει το τετραγωνικο του σπιτιου που του αντιστοιχει..αυτος που θελει να μιλησει για τη μυξα του παιδιου του θα βρει τον αντιστοιχο, αυτος που θελει να μιλα για τη δουλεια του εξισου τον αντιστοιχο και παει λεγοντας.."

..και γελασα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...