Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Κοριτσια εγω πιστευω οτι μονο καλο μας κάνει η γυμναστικη.. πολυ περισσοτερο προβληματιζομαι για μενα που δεν κανω τπτ αυτην την περιοδο .. εντονη προφανώς εννοεθ πολλα βαρη κλπ.. αλλα η απλη αεροβια ή πιλάτες ή γιογκα γιατί να κανει κακο;;;ισα ισα που βοηθαει και στο αγχος η ασκηση! Κανε εκει τη γυμναστική σου αφου εχεις πληρωσει κιολας..  

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

άστα μαεστρία....δυστυχώς είναι μέσα στη ζωή άσχετα αν θέλουμε να το πιστέψουμε ή όχι....Βασικά εγώ ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω, πανικοβάλομαι.....

προσπ νομίζω πως στον παιδότοπο έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να κολλήσετε κάτι.Εγώ φέτος μόνο μια φορά το Φθινόπωρο την πήγα, φοβάμαι τις πολλές ''επαφές''. Αν και στο σχολείο με 35 παιδάκια δεν αρρώστησε ακόμα, αλλά εκεί και αερίζουν και καθαρίζουν το χώρο και τα παιχνίδια.

Χθες στο σχολείο κάναν ινδιάνικα στεφανάκια με φτερά και όπως γυρνούσα σπίτι είδα κάτι παιδάκια που φεύγαν με βαμμένη την μούρη ινδιάνικα. Πήγα στο σπίτι και δεν βρήκα την δικιά μου βαμμένη. ρώτησα τον άντρα μου αν τη ξέβαψε και μου είπε πως η δασκάλα του είπε πως δεν ήθελε να βαφτεί:rolleyes: Τί την έπιασε...

κατι τετοιες αρνησεις πιανουν και την κορη μου.. δεν ξερω τι τους χαλαει στα ξαφνικα.. αλλα υπαρχουν στιγμες που της συμβαινει..

εγω εχω παρει στολη ινδιανου για το μωρο και δεν προσεξα οτι εχει δυο φτερα μπεζ και ενα φουξια στη μεση :tongue::tongue: αλλα τωρα δεν μπορω να το αλλαξω... λες και ειναι κοριτσι..χαχα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χθες στο σχολείο κάναν ινδιάνικα στεφανάκια με φτερά και όπως γυρνούσα σπίτι είδα κάτι παιδάκια που φεύγαν με βαμμένη την μούρη ινδιάνικα. Πήγα στο σπίτι και δεν βρήκα την δικιά μου βαμμένη. ρώτησα τον άντρα μου αν τη ξέβαψε και μου είπε πως η δασκάλα του είπε πως δεν ήθελε να βαφτεί:rolleyes: Τί την έπιασε...

Eμένα ο δικός μου δεν ήθελε ΠΟΤΕ να ντυθεί και, φυσικά, δεν τον πίεζα για κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι να το γουστάρει.

Φέτος, επειδή θα κάνουν αύριο πάρτυ, τον ρώτησα κι έλεγε "Θέλω spiderman και power ranger" (μου 'μαθε και τους power ranger). Πήγαν χθες με τον χάζμπαντ να πάρουνε, "τις φοβάται" μου 'πε ο χάμπι. Νομίζω ότι φοβάται να βάλει τη στολή, δεν καταλαβαίνει ότι είναι μασκάρεμα! :rolleyes:

Οπότε βολευτήκαμε μ' ένα καπέλο μάστορα, θα του δώσω και μερικά εργαλεία στο χέρι και θα τον στείλω. Από καπέλα έχουμε αρκετά. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κρίμα μαέστρο μου για την γυναίκα...

εμείς μέχρι να βγει η βιοψία της ελιάς και του αδένα φρουρού της μαμάς μου είμασταν σε αναμένα κάρβουνα...

ευτυχώς για την ώρα είναι οκ,αλλά πρέπει να εξετάζεται συνέχεια...

και η έλλη πέρσυ δεν την ήθελε τη στολή,με το ζόρι της την έβαλα...

το καλοκαίρι ούτε το βαφτηστικό φόρεμα δεν ήθελε,ήταν με τούλια και δαντέλες!!

τους φαίνονται κάπως...

μπαααα.. εμενα πεταει τη σκουφια της για μασκαριλικια..

το χει παιχνιδι μεσα στο σπιτι..

απλα περιμενω πως στο σχολειο εχοντας να αντιμετωπισει ενα προγραμμα, πολλα παιδια μαζι και το οτι πρεπει να κανει παντα αυτο που λεει η κυρια ισως να την κανει να αρνειται μερικες φορες..μεχρι να καταλαβει βεβαια τι πρεπει να κανει πλεον σε ενα τετοιο περιβαλλον..

Eμένα ο δικός μου δεν ήθελε ΠΟΤΕ να ντυθεί και, φυσικά, δεν τον πίεζα για κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι να το γουστάρει.

Φέτος, επειδή θα κάνουν αύριο πάρτυ, τον ρώτησα κι έλεγε "Θέλω spiderman και power ranger" (μου 'μαθε και τους power ranger). Πήγαν χθες με τον χάζμπαντ να πάρουνε, "τις φοβάται" μου 'πε ο χάμπι. Νομίζω ότι φοβάται να βάλει τη στολή, δεν καταλαβαίνει ότι είναι μασκάρεμα! :rolleyes:

Οπότε βολευτήκαμε μ' ένα καπέλο μάστορα, θα του δώσω και μερικά εργαλεία στο χέρι και θα τον στείλω. Από καπέλα έχουμε αρκετά. :mrgreen:

καλά κάνεις και δεν τον πιέζεις. ποιός ο λόγος??? ¨οπως βλέπω κάτι γονείς με το ζόρυ να ανεβάσουν το παιδί στο τρενάκι. Περιμένουν στη σειρά και αυτά κλαίνε και όταν ανεβούν ουρλιάζουν....Γιατί να το κάνω αυτό στο παιδί αφού δεν το διασκεδάζει. τσάμπα και το 2ευρω:tongue: Εγώ την ρωτάω και αφού βλέπω οτι πετάει απο την χαρά της την ανεβάζω. Και τώρα για τη στολή την ρώτησα και μου είπε οτι θέλει να ντυθεί ροζ πριγκίπισσα και μου το έλεγε κάθε μέρα, ανυπομονούσε...Αν δεν ήθελε το παιδί σόνι και καλά να το ντύσω????

μπαααα.. εμενα πεταει τη σκουφια της για μασκαριλικια..

το χει παιχνιδι μεσα στο σπιτι..

απλα περιμενω πως στο σχολειο εχοντας να αντιμετωπισει ενα προγραμμα, πολλα παιδια μαζι και το οτι πρεπει να κανει παντα αυτο που λεει η κυρια ισως να την κανει να αρνειται μερικες φορες..μεχρι να καταλαβει βεβαια τι πρεπει να κανει πλεον σε ενα τετοιο περιβαλλον..

Στο σχολείο θα γίνει άλλο παιδί. Κατα την προσαρμογή μπορεί να σου κάνει και να σου πει πολλά αλλά όταν εγκλιματηστεί θα της αρέσει και θα απομιζήσει πολλά. Η δικιά μου όταν της έλεγα κάτι εγώ αντιδρούσε, το ίδιο πράγμα όταν το άκουγε απο τη δασκάλα άνοιγε τα αυτιά και το υιοθετούσε και έλεγε με καμάρι οτι η δασκάλα είπε το τάδε γι'αυτό το κάνει και αυτή ή δεν το κάνει. την έχουν αλλιώς τη δασκάλα, και δεν εννοώ μπαμπούλα, σέβονται αυτά που λέει γιατί τα παίρνουν σαν διδαχή και όχι εντολή. ίσως ο δικός μας ο τρόπος να είναι απαιτητικός και γι'αυτό να αντιδρούν.

καλημέρα και καλή τσικνοπέμπτη!!!

Διαφημίσεις

πωπωωωωωωωωω ειχα μπερδευτει με την ατζεντα μου και ορκιζομουν οτι ειναι η αλλη Πεμπτη Τσικνοπεμπτη.. και ειχα κανονισει κιολας :tongue::tongue::tongue::tongue:

καλημερα!!! βροχχχχχχχηηηη εδω.. αλλο πραμα!!

παω κολυμβητηριο!

Αν δεν ήθελε το παιδί σόνι και καλά να το ντύσω????

Έλα ντε; Άντε να τον ζορίσω για να μάθει κάτι ή να φάει κάτι που θα του κάνει καλό, αλλά να τον ζορίσω για να διασκεδάσει;! Ε, όχι.

Έβαλε σήμερα το καπέλο του μάστορα και πήγε. :D

Εγώ σήμερα το απόγευμα έχω μια δουλειά στο κέντρο και ίσως περάσω απ' του κουμπάρου μου μετά ή να πιω κάνα ποτό. Συνήθως δε γιορτάζω Τσικνοπέμπτη, ποτέ, ακόμα και παιδί, δεν κάναμε μεγάλο χαμό γι' αυτή τη μέρα, οπότε δεν καίγομαι κιόλας.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα κιολας!!

τελικα δεν μας εξηγησες ( η εγω δεν καταλαβα) η κυρια απεβιωσε η ειναι στα τελευταια της??

by the way.. τι κανει η μικρη σου με το προβλημα υγειας? της δινεις φαρμακα καθημερινα?

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΕΓΩ!!!! Εχω ενα θεματακι με τους μπεμπηδες βλεπεις:tongue::tongue:

καλημερααααα!!!!!καλη μπριζολακίαση σημερα!!!

ok!!! θα σου στειλω και της κορης ..την εχεις δει ποτε αραγε???!

Και εγώ δεν είμαι πολύ της ημέρας.

γενικά του καρναβαλιού...έχω ξαναδηλώσει ξενέρωτη επι του θέματος:tongue:

Βγαίνεις, βρωμοκοπάς καπνίλα, σε τσαλαπατάνε, ξενυχτάς και άντε σήκω να πας στη δουλειά μετά...

Ευτυχώς η μικρή είχαν πάρτυ στο σχολείο και το διασκέδασε. Με πήρε μια φίλη να πάμε σε παιδότοπο το απόγευμα αλλά δεν το διακινδυνεύω. θα γίνεται χαμός και βλέπω να κολλάμε απο 3 ιώσεις ο καθένας....

Στείλε βρε προσπ να δούμε τον παίδαρο, τί ρωτάς?

1 μέρα ακόμα δουλειά.....τώρα δεν ξέρω αν θα είναι και φαρμακερή....

Και εγώ δεν είμαι πολύ της ημέρας.

γενικά του καρναβαλιού...έχω ξαναδηλώσει ξενέρωτη επι του θέματος:tongue:

Βγαίνεις, βρωμοκοπάς καπνίλα, σε τσαλαπατάνε, ξενυχτάς και άντε σήκω να πας στη δουλειά μετά...

Ευτυχώς η μικρή είχαν πάρτυ στο σχολείο και το διασκέδασε. Με πήρε μια φίλη να πάμε σε παιδότοπο το απόγευμα αλλά δεν το διακινδυνεύω. θα γίνεται χαμός και βλέπω να κολλάμε απο 3 ιώσεις ο καθένας....

Στείλε βρε προσπ να δούμε τον παίδαρο, τί ρωτάς?

1 μέρα ακόμα δουλειά.....τώρα δεν ξέρω αν θα είναι και φαρμακερή....

αντε με το καλο να βγεις στην αδεια!!

θυμησε μου το mail

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...