Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!

χριστίνα τί τα παρακολουθείς και εσύ?

Να σε νοιάζει μόνο να τακτοπιηθείτε εκεί μια και καλή και το εδώ να είναι ένα κακό όνειρο...βέβαια για μας ένας εφιάλτης που θα ζούμε τουλάχιστον μέχρι το 2020...

γίνεται να μην τα παρακολουθώ???...άσε που περιμένω μπας και φαλιρίσει η αλφα και γλυτώσουμε...(όνειρο ε?)

πως γίνεται στο σπίτι να είμαι μόνο εγώ χάλια?

στομάχι,κοιλιά,μέση,λαιμός,κεφάλι...η μύτη τρέχει 10 μέρες...

κι έχει αρχίσει κι ένα σφράγισμα να με ενοχλεί...

"τέλεια"

viki πως εισαι γενικα? τι κανει το νεο μπεμπε?

γενικά όλα καλά , θα έλεγα τέλεια αν δεν με πονούσε η μέση μου. Πλένω 5 πιάτα και μετά κάθομαι, δεν αντέχω παραπάνω. και έχω πάρει μόνο 6-7 κιλά ...

άσε που περιμένω μπας και φαλιρίσει η αλφα και γλυτώσουμε...(όνειρο ε?)

ούτε στο όνειρό σου...όχι να φαλιρίσει....αλλά να γλιτώσεις....γιατί το χρέος μεταβιβάζεται στους πιστωτές της....Ακόμα και πτώχευση να γίνει τα χρέη μεταβιβάζονται στις Ευρωπαικές τράπεζες οι οποίες χρηματοδοτούν τις εδώ...

περαστικά μας λοιπόν απο κάθε άποψη...

Διαφημίσεις

miamama ειδα που συμμετεχεις στο τοπικ για τις μανουλες εξωτερικου.. αυτο θα ειναι πολυ βοηθητικο για σενα αφου και αλλες μανουλες θα αντιμετωπιζουν παρομοια θεματα προσαρμογης..

εδω ουτως η αλλως βαραμε διαλυση συνεπως και εκει θα εχεις περισσοτερα να λετε..

viki αν το χεις καταλαβει εχουν μεινει λιγο η πολυ 9 εβδομαδες μεχρι να γινεις μανουλιτσα δις!!

Αρα λογικο ειναι να κουραζεσαι, επισης δεν κανεις και λιγα.. ειμαι βεβαιη οτι για τη κατασταση σου ξεπατωνεσαι..

στο θέμα λες για τους παιδικούς σταθμούς λες?

δεν είναι καφέ...

να μην βαρύσουμε διάλυση,να μπαίνετε κοριτσάκια να ξεχνιόμαστε...

εγώ μπαίνω και στο καφέ του scrapbooking,αφού ασχολούμε και με αυτό που και που...

περνάει η ώρα μας...

καλημέρα κορίτσια!

χθες πήγαμε πήραμε στολή για την μικρή, αύριο θα έχουνε πάρτυ στο σχολείο και θα πάμε τις στολές να τα ντύσουν. η μικρή ήθελε να ντυθεί ροζ πριγκίπισσα. Διάλεξε μια ροζ πριγκιπική στολή με φτερά. Την λές και νεράιδα. ξετρελάθηκε. την φορούσε μέχρι τις 10μιση. Με το ζόρυ της την έβγαλα για να πάει για ύπνο. Μου άρεσε και εμένα γιατί απο την μέση εως και τα μανίκια είναι βελούδινη και όχι τούλι ή σατεν, και τα μανίκια είναι μακρυά και απο κάτω έχει στρώσεις απο χοντρό τούλι.

στο θέμα λες για τους παιδικούς σταθμούς λες?

δεν είναι καφέ...

να μην βαρύσουμε διάλυση,να μπαίνετε κοριτσάκια να ξεχνιόμαστε...

εγώ μπαίνω και στο καφέ του scrapbooking,αφού ασχολούμε και με αυτό που και που...

περνάει η ώρα μας...

ε καλα βρε! αν μαζευτειτε μπολικες ανετα γινεται και καφε

καλημερα

viki μεγια η στολη εμενα διαλεξε μια με τουλια και τοοοονους χρυσοσκονη που τη μαζευω απο παντου..

ρε γμτ εμενα δεν εχει παρεες για να παμε βολτα σε ενα παρτυ ενος παιδοτοπου..

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια...

έφτασε το καρναβάλι ε?να τα ντύσετε τα κοριτσάκια σας...

τώρα βλέπαμε στο mtv πως ντύνονται οι ιαπωνέζες funky...και μου παρήγγειλε φόρεμα,φιόγκο στα μαλλιά και "μεγάλα" παπούτσια!!εννοεί με τακούνια...

εμείς δεν έχουμε εδώ καρναβάλι,η στολή ινδιάνας είναι πακεταρισμένη κιόλας,δεν θα κάνουμε απόσβεση να την βάλει και φέτος,του χρόνου...

προσπ να την πάς στον παιδότοπο,σε πάρτυ,κι εμείς έτσι είχαμε πάει πέρσυ,κι ας μην έχετε παρέα...θα χαρεί πολύ...θα βρει εκεί παιδάκια.

κατά τα άλλα εδώ σπίτι,σέρνομαι στον καναπέ γιατί πονάει η κοιλιά με την περίοδο,αυτά περνάω όποτε σταματάω τα αντισιλληπτικά...

καλημέρα κοριτσάκια...

έφτασε το καρναβάλι ε?να τα ντύσετε τα κοριτσάκια σας...

τώρα βλέπαμε στο mtv πως ντύνονται οι ιαπωνέζες funky...και μου παρήγγειλε φόρεμα,φιόγκο στα μαλλιά και "μεγάλα" παπούτσια!!εννοεί με τακούνια...

εμείς δεν έχουμε εδώ καρναβάλι,η στολή ινδιάνας είναι πακεταρισμένη κιόλας,δεν θα κάνουμε απόσβεση να την βάλει και φέτος,του χρόνου...

προσπ να την πάς στον παιδότοπο,σε πάρτυ,κι εμείς έτσι είχαμε πάει πέρσυ,κι ας μην έχετε παρέα...θα χαρεί πολύ...θα βρει εκεί παιδάκια.

κατά τα άλλα εδώ σπίτι,σέρνομαι στον καναπέ γιατί πονάει η κοιλιά με την περίοδο,αυτά περνάω όποτε σταματάω τα αντισιλληπτικά...

στα χαλια σου εισαι ακομη ε??

δεν ξερω για τη μικρη τι θα κανω, ειμαστε καλεσμενοι και σε δυο παρτυ, τ ενα ειναι ενος κοριτσιου που η κορη μου ουτε καν ξερει και ειναι 2 χρονια πιο μεγαλο και το αλλο ενος αγοριου παλι 5 ετων που εχουμε βγει προσφατα και τον θυμαται..ελεγα να την παω εκει στου αγοριου.. το θεμα ειναι να μην ξανα αρρωστησει γιατι ισα που χει συνελθει ο μικρος και θελω να κανει κανα εμβολιο

Όταν χτυπάει το τηλέφωνο πρώι πρωί και είναι ο άντρας της φίλης, η οποία 5 μήνες πριν μου 'χε πει ότι η μητέρα της διαγνώστηκε με καρκίνο, ξέρεις ότι δεν είναι για καλό.

Πήρα ένα μπουκέτο λευκά τριαντάφυλλα και πήγα.

Καλησπέρα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

άστα μαεστρία....δυστυχώς είναι μέσα στη ζωή άσχετα αν θέλουμε να το πιστέψουμε ή όχι....Βασικά εγώ ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω, πανικοβάλομαι.....

προσπ νομίζω πως στον παιδότοπο έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να κολλήσετε κάτι.Εγώ φέτος μόνο μια φορά το Φθινόπωρο την πήγα, φοβάμαι τις πολλές ''επαφές''. Αν και στο σχολείο με 35 παιδάκια δεν αρρώστησε ακόμα, αλλά εκεί και αερίζουν και καθαρίζουν το χώρο και τα παιχνίδια.

Χθες στο σχολείο κάναν ινδιάνικα στεφανάκια με φτερά και όπως γυρνούσα σπίτι είδα κάτι παιδάκια που φεύγαν με βαμμένη την μούρη ινδιάνικα. Πήγα στο σπίτι και δεν βρήκα την δικιά μου βαμμένη. ρώτησα τον άντρα μου αν τη ξέβαψε και μου είπε πως η δασκάλα του είπε πως δεν ήθελε να βαφτεί:rolleyes: Τί την έπιασε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...