Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!

λοιπον viki σου χω σπουδαια νεα..

η κορη σου δεν προκειται να ζηλευει το μωρο σας.. τελεια και παυλα.. γνωρισα μια κοπελα που τα ιδια ελεγε η κορη της πρθν γεννησει το δευτερο μωρακι και τωρα που γεννηθηκε το εχει στα ωπα ωπα.. μεχρι και χερι βαζει το τριχρονο στη μανα της οταν κλαιει το μωρο..

αντε με το καλο λοιπον!!

καλημέρα!

χαχαχαχαχαχαχα! πραγματικά σπουδαία νεα αν δεν μεταλλαχτεί στην πορεία! προς στιγμήν εξελίσσεται θετικά. Χθες βρηκε ένα απο αυτα τα παιχνιδάκια που τα ζουλάς και σφυρίζουν στης πεθεράς και το μάζεψε για το μωράκι της.. Το μωράκι μας έγινε μωράκι της τώρα. Έρχεται και του μιλάει στην κοιλιά μου και με αγκαλιάζει και μου λέει: δεν αγκαλιάζω εσένα, μην νομίζεις, το μωράκι μου αγκαλιάζω.

Μακάρι βρε προσπ, απο το στόμα σου και στου θεού το αυτί....

όσο για την σόμπα μακάρι το είναι μοναδικό που μας γυρνάει πίσω.....Ααααααααχ, τί μας περιμένει. Και απο τον Σεπτέμβριο και άλλα μέτρα:shock::shock::shock::shock: τί άλλο ακόμα δηλαδή?????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!

χαχαχαχαχαχαχα! πραγματικά σπουδαία νεα αν δεν μεταλλαχτεί στην πορεία! προς στιγμήν εξελίσσεται θετικά. Χθες βρηκε ένα απο αυτα τα παιχνιδάκια που τα ζουλάς και σφυρίζουν στης πεθεράς και το μάζεψε για το μωράκι της.. Το μωράκι μας έγινε μωράκι της τώρα. Έρχεται και του μιλάει στην κοιλιά μου και με αγκαλιάζει και μου λέει: δεν αγκαλιάζω εσένα, μην νομίζεις, το μωράκι μου αγκαλιάζω.

Μακάρι βρε προσπ, απο το στόμα σου και στου θεού το αυτί....

όσο για την σόμπα μακάρι το είναι μοναδικό που μας γυρνάει πίσω.....Ααααααααχ, τί μας περιμένει. Και απο τον Σεπτέμβριο και άλλα μέτρα:shock::shock::shock::shock: τί άλλο ακόμα δηλαδή?????

βρε το σκαθαρι σου..απαιχτο!

θα μας παρουν και το δερμα οι αλητες

καλημέρα!

Δεν ξέρω τί να πω πραγματικά για την κατάσταση της χώρας.....

Μια επίκαιρη απορία της κόρης μου για να ευθυμίσουμε....

Άκουσε την Τατιάνα που έλεγε στείλτε μηνυμα ή τηλεφωνήστε στο τάδε νούμερο και κερδίστε 1000 ευρώ? Ούτε καν ξέρω πόσα δίνουν ..... και ρωτάει η μικρή: Βρε μαμά ο Παπανδρέου μας παίρνει τα λεφτά, και αυτοί μας δίνουνε?

καλημέρα!

Δεν ξέρω τί να πω πραγματικά για την κατάσταση της χώρας.....

Μια επίκαιρη απορία της κόρης μου για να ευθυμίσουμε....

Άκουσε την Τατιάνα που έλεγε στείλτε μηνυμα ή τηλεφωνήστε στο τάδε νούμερο και κερδίστε 1000 ευρώ? Ούτε καν ξέρω πόσα δίνουν ..... και ρωτάει η μικρή: Βρε μαμά ο Παπανδρέου μας παίρνει τα λεφτά, και αυτοί μας δίνουνε?

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::-P:razz:

στη ΝΑΣΑ το παιδι.. στη ΝΑΣΑ!!

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::-P:razz:

στη ΝΑΣΑ το παιδι.. στη ΝΑΣΑ!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Απλώς όταν δεν με αφήνει να δω ειδήσεις την παρακαλώ να κάνει ησυχία γιατί αυτά που λένε μας αφοράνε όλους γιατί θέλουν να μας πάρουν τα λεφτά μας. Απο την άλλη ακούει την πεθερά μου που μουρμουράει ο Παπανδρέου μας πήρε τα λεφτά μας. Και όταν της λέω κάτσε να ακούσουμε γιατί αυτοί θέλουν να μας πάρουν τα λεφτά μας λέει: αφού μας τα πήρε είδη ο Παπανδρέου, ευτυχώς δεν βρήκε τον κουμπαρά μου...:tongue:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Απλώς όταν δεν με αφήνει να δω ειδήσεις την παρακαλώ να κάνει ησυχία γιατί αυτά που λένε μας αφοράνε όλους γιατί θέλουν να μας πάρουν τα λεφτά μας. Απο την άλλη ακούει την πεθερά μου που μουρμουράει ο Παπανδρέου μας πήρε τα λεφτά μας. Και όταν της λέω κάτσε να ακούσουμε γιατί αυτοί θέλουν να μας πάρουν τα λεφτά μας λέει: αφού μας τα πήρε είδη ο Παπανδρέου, ευτυχώς δεν βρήκε τον κουμπαρά μου...:tongue:

ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΑ

ΑΠΙΘΑΝΗ.. Μπραβο βρε viki ειναι αξιοθαυμαστη

Εν τω μεταξύ, όποτε βλέπει ειδήσεις ο άντρας μου βρίζει....

χρησιμοποιεί πολλά κοσμητικά επίθετα...

η μικρή όποτε τον ακούσει, όπου και να είναι τρέχει παίρνει το πιπέρι πάνω απο τον πάγκο και παει απο πάνω του και λέει, άκουσα να λες κακιά λέξη , άνοιξε το στόμα σου! Άνοιξε και βγάλε έξω την γλώσσα σου είπα:tongue:

Και τώρα όποτε πάει να βρίσει ο άντρας μου σταματάει στην πρώτη συλλαβή μην τον κυνηγάει η άλλη με το πιπέρι:tongue: Τον μπελλά του βρήκε ο άνθρωπος

Εν τω μεταξύ, όποτε βλέπει ειδήσεις ο άντρας μου βρίζει....

χρησιμοποιεί πολλά κοσμητικά επίθετα...

η μικρή όποτε τον ακούσει, όπου και να είναι τρέχει παίρνει το πιπέρι πάνω απο τον πάγκο και παει απο πάνω του και λέει, άκουσα να λες κακιά λέξη , άνοιξε το στόμα σου! Άνοιξε και βγάλε έξω την γλώσσα σου είπα:tongue:

Και τώρα όποτε πάει να βρίσει ο άντρας μου σταματάει στην πρώτη συλλαβή μην τον κυνηγάει η άλλη με το πιπέρι:tongue: Τον μπελλά του βρήκε ο άνθρωπος

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ???

Βρε μεγαλωσε ΠΟΛΥ το κοριτσακι σου.. μπραβο και παλι.. δεν θα χεις προβληματα επικοινωνιας μαζι της πλεον..

ΘΕΑ!

Καλά κάνει να σου πω.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημέρα,ερείπιο...μόνο αυτό σας λέω...

10 μέρες τώρα με το κρύωμα καλά ήμουν,και από χθες χάλια...

τι να πω...

τα λέμε όταν συνέλθω...

Περαστικά βρε μιαμαμα.

να συνέλθεις εσύ απο το κρύωμα και εμείς απο τις ''σφαλιάρες'' που τρώμε απο αυτούς που μας ''κυβερνάνε''

καλημέρα,ερείπιο...μόνο αυτό σας λέω...

10 μέρες τώρα με το κρύωμα καλά ήμουν,και από χθες χάλια...

τι να πω...

τα λέμε όταν συνέλθω...

μακαρι να μη ταλαιπωρηθεις πολυ..

καλημέρα κοριτσάκια...

λίγο καλύτερα ήμουν σήμερα,τώρα μου ήρθε και περίοδος και ήρθε κι έδεσε το γλυκό,πονάω.

τι γίνεται βρε παιδιά ?τα βλέπαμε στο σκαι στο ίντερνετ live...κι εδώ πρώτο θέμα τα κανάλια...

εμείς και η συρία!!!!

η Γεωργίτσα όλα τα λεφτά...σας έστρωσε βλέπω!!χαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...