Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλα, το παιδί μου σπασικλάκι θα το κάνω....Δεν φτάνει που όλη μέρα λέει παρακαλώ όπως την Κων/να Μιχαήλ στο λάβ σόρυ, προηγουμένως ανέβηκε ο Μάριος να παίξουνε και τους έδωσα ένα σακουλάκι καραμελάκια να φάνε. Ενώ έτρωγα στην κουζίνα ξεπροβάλουν στο σαλόνι μπροστά μου και κυνηγιούνται γύρω γύρω απο το τραπέζι και ο Μάριος φώναζε να του δώσει και αυτόν. Επεμβαίνω και την ρωτάω γιατί δεν δίνει καραμελάκια στον ξάδερφό της και μου λέει γιατί όταν μου ζήτησε δεν είπε παρακαλώ. Πες παρακαλώ Μάριε και μετά θα σου δώσω:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εμείς το βλέπουμε το Nickelodeon, κυριως σκ πρωί. Βλέπει ντόρα, ντιέγο και την blue.

Αγορές προς στιγμήν τίποτα. για το πρώτο τρίμηνο έχω και ροζ και μπλε. Αργότερα ίσως χρειαστεί γιατί τα πιο μεγάλα είναι όλα ροζ:(

Κάτι ψηλά θα πάρω τώρα, μπιμπερό, ρόγες (θα προσπαθήσω αρχικά να θηλάσω, είναι και οικονομία:tongue:), αφρόλουτρα, κρέμες για τον κωλαρίκο,απορρυπανυτκά ρούχων κλπ.

γιατί έτσι με την δουλειά μιαμαμα? Μήπως να πέρνατε εσείς ένα τηλεφωνάκι?

Η μείωση του κατώτατου μισθού ψηφίστηκε? Ε, ρε γλέντια 400 ευρώ θα παίρνουμε όλοι.....Με την μεσαία τάξη τα βάλανε...τυχαίο? Δεν νομίζω.....ή πλούσιοι ή φτωχοί θα υπάρχουν.....

viki δεν εχουμε τρελλες δουλειες αλλα το παλευουν οπως μπορουν.. παντως με περιμενουν στη δουλεια και ηδη μου χουν δωσει και ασχολουμαι με τα αυθαιρετα απο το σπιτι..

και εγω την αφηνω να βλεπει Ντορα, Ντιεγκο, Σουπερ ζωακια και Blue Clues (μου αρεσει η blue πολυ)

εγω εχθες ανακαταταξα την ντουλαπα στο παιδικο και εβγαλα ενα σωρο ατελειωτο με ρουχα για την μικρη για φετος και του χρονου.. πολλα μαλιστα δεν τα προλαβαινει να τα βαλει, δεν θα της κανουν συντομα και δεν παει και πουθενα τετοια εποχη..

για να δουμε.. γιατι απο κοριτσιστικα καλα την εχω βγαλει, απο αγοριστικα εχουμε ενα θεματακι αλλα θα βολευτει..

Α! ναι, και σούπερ ζωάκια ! Τραγουδάει συνέχεια και το τραγούδι.

Ρε σεις θα πάνε τον βασικό στα 400 ευρώ? έχουν να κλείσουν επιχειρήσεις......όσες επέζησαν δηλαδή. Ναι μεν θα έχουν φθηνα εργατικά αλλά σε ποιούς απευθύνονται? Στους επίσης εργαζόμενους με 400 ευρώ δηλ σχεδον μηδενική αξοραστική δύναμη γιατί βάση λογικής δεν φτάνουν καλά καλά για τα πάγια έξοδα....Αααααααααχ!

τί θέμα καλέ??? κανένα....

Θα δώ αν έχει και η κουνιάδα τίποτα ξεχασμένο ....

Μπορούμε να ανταλλάξουμε κι όλας ! έχω εγώ κοριτσίστικα....ουουουουουουουου! και ειδικά τα φορεματάκια ολοκαίνουρια....

Nαι, ναι, ειδικά φορεματάκια, αν έχεις 9-12 μηνών που θα τις κάνουν μάλλον το καλοκαίρι (γιατί είναι και θηριάκι) να μου πεις! :D

Α! ναι, και σούπερ ζωάκια ! Τραγουδάει συνέχεια και το τραγούδι.

Αχ κι εμένα μ' αρέσει αυτό και στον Γιάννο άρεσε, ειδικά τη βδομάδα που 'κατσε σπίτι και ανοίγαμε το πρωί, το 'βλεπε κάθε μέρα.

"Τηλέφωνο, χτυπάει τηλέφωνοοοοοοοο" :mrgreen: .

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Nαι, ναι, ειδικά φορεματάκια, αν έχεις 9-12 μηνών που θα τις κάνουν μάλλον το καλοκαίρι (γιατί είναι και θηριάκι) να μου πεις! :D

Αχ κι εμένα μ' αρέσει αυτό και στον Γιάννο άρεσε, ειδικά τη βδομάδα που 'κατσε σπίτι και ανοίγαμε το πρωί, το 'βλεπε κάθε μέρα.

"Τηλέφωνο, χτυπάει τηλέφωνοοοοοοοο" :mrgreen: .

καλημέρα!

Ευκαιρία να πιούμε και καφεδάκι μαέστρο, αρκεί μην αλλάξει πάλι το φύλο στην διαδρομή:mrgreen:

χαχαχαχαχα! είναι πολύ γλυκά και αθώα αυτά τα ζωάκια. η κόρη μου όταν βλέπει να ξεκινάνε τίποτα βλακείες μου λέει μαμά αλλάξέ το αυτά είναι χαζά. Ευτυχώς ξέρει να επιλέγει και απο μόνη της:tongue: Για ένα διάστημα τραγουδούσε συνέχεια σούπερ ζωάκια ήμαστε εμείς, δεν ήμαστε μεγάλα ούτε δυνατά όμως τα καταφερνουμε ομαδικά...

καλημέρα!

Ευκαιρία να πιούμε και καφεδάκι μαέστρο, αρκεί μην αλλάξει πάλι το φύλο στην διαδρομή:mrgreen:

Όταν σταματήσεις να κανονίσουμε, αν έχω κι εγώ κάνα πρωινό φρι, το κανονίζουμε. Πολύ θα το χαρώ να καφεδιαστούμε. :D

Εγώ πάλι με τα δυο μωρά σπίτι, έξω παγωνιά. Η υπομονή μου άρχισε να εξαντλείται...

Καλημέρα

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα κοριτσάκια...

ίσα ίσα που έστρωσε λίγο χιονάκι,αλλά για χιονοπόλεμο δεν είναι...φτου!!

αυτά τα παιδικά που λέτε δεν τα ξέρω...η καλωδιακή τα δείχνει?

εμείς ευτυχώς που έχει ένα κανάλι που δείχνει όλη μέρα παιδικά,αλλά για την ηλικία της τα περισσότερα...δεν δείχνει γκορμίτες και βλακείες...

της αρέσουν τρελά κάτι παιδικά όπως τα πηγκουινάκια από πλαστελίνη που δεν μιλάνε και κάνουν βλακείες...τα θυμάστε από ελλάδα?

έχει και με αρνάκια...

μπορεί να το έχω στο παιδικό κανάλι,αλλά δεν θα τα δει όλα,όπως λέτε,επιλέγουν...

και μου λέει να της βάλω πιο δυνατά την τηλεόραση,κι έτσι ακόύει και τα σουηδικά.

ακόμα στην αναμονή με την δουλειά...τώρα σκεφτόμαστε να εποικοινωνήσει ο άντρας μου μαζί τους...

τα Σουπερ Ζωακια ειναι απο τα τραγουδακια που εμαθε με τη μια πολυ ευκολα και βεβαια μεχρι και σημερα εγω ειμαι ο Τακ, εκεινη ο Λιμι και παει λεγοντας.. καθε μερα τη ρωταω.. ποιον θα σωσουμε σημερα? και καμια φορα οταν ακουμε το τραγουδι καθως παιζει μονο η μουσικη αν παω να τραγουδησω πριν την εισαγωγη μου βαζει χερι "οχι ακομη... τωρα τραγουδα.."

πηγαμε βολτουλα ΙΚΕΑ, αγορασα κατι για το παιδικο, φαγαμε παλι τα κατεψυγμενα, πηγαμε και ειδαμε μια βιοτεχνια με ξυλοσομπες και πριν γυρισαμε.. εγω θα παω για καμια βουτια μολις αποκοιμηθει ο τζουνιορ..

Διαφημίσεις

αρνητική απάντηση από την μία και μοναδική συνέντευξη που είχαμε 2 μήνες τώρα...:-(:sad:

μάλιστα.....τουλάχιστον υπάρχει φως στο τούνελ, κάτι θα βρεθεί....

Εδώ σκότωσαν τις συλλογικές συμβάσεις. δούλοι θα γίνουμε . 400 ευρώ πού να τα προτοβάλεις??????πού???? αν έχεις και ενοίκιο.....δέσε μια θηλιά και πιές έναν καφέ στην παραλία.....ειλικρινά αν δεν ήμουν έγγυος δεν θα έκανα άλλο παιδί.....ούτε για να γεννήσω εν θα έφταναν...

στο τέλος φοβάμαι μην τελειώσουν τα λεφτά και δεν ξέρω τι θα κάνουμε...

ευτυχώς που τα ενοίκια τα έχουμε πληρώσει...

καλέ τι 2ο?...έτσι όπως πάμε...μέχρι να ορθοποδήσουμε...

τα διάβασα...το έχουν βάλει σκοπό να δουλεύει ο κόσμος τσάμπα...

και τι θα καταφέρουν?έτσι θα πληρώνουν το χρέος?με τα λεφτά των ανθρώπων αυτών...φοβάμαι ότι θα γίνει μεγάλος χαμός!! εξέγερση,κάτι...

το ενοίκιο μου κέρκυρα ήταν 425Ε...

τα πράγματα χειροτερεύουν δραματικά...

στο τέλος φοβάμαι μην τελειώσουν τα λεφτά και δεν ξέρω τι θα κάνουμε...

ευτυχώς που τα ενοίκια τα έχουμε πληρώσει...

καλέ τι 2ο?...έτσι όπως πάμε...μέχρι να ορθοποδήσουμε...

τα διάβασα...το έχουν βάλει σκοπό να δουλεύει ο κόσμος τσάμπα...

και τι θα καταφέρουν?έτσι θα πληρώνουν το χρέος?με τα λεφτά των ανθρώπων αυτών...φοβάμαι ότι θα γίνει μεγάλος χαμός!! εξέγερση,κάτι...

το ενοίκιο μου κέρκυρα ήταν 425Ε...

τα πράγματα χειροτερεύουν δραματικά...

πρωτα απο ολα να ξεκινησω απο το οτι ξερω ποσο απογοητευτηκες και ισως αποθαρρυνθηκες αλα πιστευω στο "καθε εμποδιο για καλο".. ειθε να μαι σωστη..

οσο για εδω.. (και αλλου σαν εδω).. προσωπικα πιστευω οτι δεν θα γινει τιποτε συγκλονιστικο συντομα.. οτι και να γινει θα χει σιγουρα αιμα και ελπιζω.. μονο ελπιζω να μη γυρισει μια μερα σε εμφυλιο.. διοτι believe it or not οπως λενε κα στο χωριο μου.. υπαρχει παντα μεγαλη μεριδα ανθρωπων που και να πεινουν θα πιστευουν οτι το συστημα αυτο ειναι το ιδανικο..αποδειξη οτι θα ξαναψηφισουν υπερ των γνωστων οοοοοταν θα παμε σε εκλογες..

το τι θα γινει ακριβως, τι δυσκολια θα ζησει ο καθενας μας, πως θα τα βγαλει περα ο καθενας μας κανεις μας δεν μπορει να ξερει και δε θα ξερει ποτε μεχρι εκινη την ωρα...

για αυτο κανω dolce vita τωρα χαχα!

εγώ μέχρι τώρα ήμουν αισιοδοξη. Μετά το ''σκότωμα'' των συλλογικών συμβάσεων όμως με έπιασε κατάθλιψη. δεν έχουν ούτε όσιο ούτε ιερό οι ''άνθρωποι''... ποιός ξέρει τί άλλο ακολουθεί....Πτώχευση και πάλι πτώχευση...θα ήταν για όλους...ενώ τώρα πτωχευει η μεσαία τάξη και αυτοί πάιρνουν τους βαρβάτους μισθούς. Για αυτούς λοιπόν είναι το χειρότερο σενάριο η πτώχευση γιατί θα αφορά και αυτούς ενώ τώρα με τα μέτρα τον κώλο τους τον βγάζουν απέξω και ''σερβίρουν'' δούλους στους μεγαλοβιομήχανους και εφοπλιστές....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...