Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια.

ευχαριστώ Βικάκι,ακόμα την τρώμε κρυφά,κρίμα να πεταχτεί,και η έλλη δεν θέλω να τρώει τούρτες...έφαγε 2 φορές μικρά κομματάκια.

σωστά το υγρό πιάτων εξαφανίζει τα πάντα,ειδικά λάδι,μέχρι και κακά όταν τα έκανε στο βρακί το καλοκαίρι η μικρή...

η Γεωργίτσα είναι μικρή κυρία πλέον!!μπράβο της!!

εμείς ακόμα είμαστε σε άλλο στάδιο...αν κάνει κάτι μπροστά μου και φωνάζω τον πατέρα της να την δει,κάνει ντροπές...

τα μεσημέρια δεν κοιμάται και νυστάζει γύρω στις 18.00, αφού έχει ξυπνήσει από τις 8 παρά.

οπότε έχουμε μια ωραιότατη γκρίνια,μετά ξεκινάμε διαδικασίες στις 9, μπάνιου και ύπνου,και μας βγάζει το λάδι στη γκρίνια,στο κλάμα μέχρι να την ντύσω και της στεγνώσω μαλλιά.

θα αλλάξω την ώρα μπάνιου μπας και ησυχάσουμε.

κι εγώ έχω καποια ρούχα που της είναι μικρά αλλά το φοράμε στο σπίτι,δεν νομίζω να πάρω κάτι αυτόν τον καιρό...

και απάντηση χθες από την δουλειά δεν ήρθε,μέσα στο άγχος όλη μέρα,πάμε για 2η.

2η τι εννοεις? μερα αναμονης?

να τη βαζεις απο τις 20.00 να ξεκιναει διαδικασια μπανιου.. ετσι κανω οταν δεν κοιμαται μςσημερι η μικρη γιατι και μεχρι τοτε μας τρελλαινει στη γκρινια.. χθες κοιμηθηκε στις 19.00 και παλι καλα αν και ξυπνησε 3 φορες ηταν βατη νυχτα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι υποτίθεται χθες ότι θα μας απαντούσαν ναι ή όχι...

αν κοιμηθεί νωρίς το πρωί θα ξυπνήσει από τις 7...τώρα κοιμάται 21.30-22.00 και ξυπνάει 8 παρά-8...

κι εμείς κοιμόμαστε...

έφτιαξα και το τικεράκι μου μόλις.

ρε γμτ δεν έχουμε καθόλου παιδάκια να παίξει,στο τέλος θα γίνει αντικοινωνική...

προχθές στην παιδική χαρά δεν πλησίασε κάποιο,αλλά ούτε κι εκείνα...

εγώ πάντως έγινα παγωτό κασάτο με -8 έξω...μία ώρα μείναμε στην παιδική...

μιαμαμα το τικεράκι μάλλον δεν μετράει σωστά...

την άλλη Παρασκευή σταματάω με άδεια από την δουλειά....ελπίζω όταν γυρίσω να τους βρω εκεί.....Προσπ εσάς έχει δουλειά η εταιρία?

Επομένως πρώτη δουλειά μου είναι να κατεβάσω απο το πατάρι ρούχα, πάνες κλπ κλπ να τα πλύνω και να τα τακτοποιήσω, πράγμα που σημαίνει ανακατατάξεις στην ντουλάπα και τα συρτάρια του παιδικού.

εν τω μεταξύ η μικρή πλέον αναφέρεται σε καθημερινή βάση στο μωρό και μάλιστα δεν λέει το μωρό μας αλλά το μωρό της. Και μου λέει προχθές πάνω σε κουβέντα που είχαμε περι της απουσίας μου στην κλινική κουνώντας μου και το δάχτυλο: άκουσε καλά τί θα σου πω, μην τυχόν και αφήσεις κανέναν να παρεί αγκαλιά το μωρό μου εκεί μέσα, συνενοηθήκαμε?

το έφτιαξα τώρα...

παίρνεις την άδεια σου...ωραία,θα ετοιμαστείς για το μπεμπέ !!

κτητική η μικρή!!μπορεί στην αρχή να μην αφήνει κανέναν με το μωρό...

φάση κι αυτή!!

έχεις να κάνεις κια αγορές?γαλάζια?ή τα έχεις από την προηγούμενη φορά?χεχε

εγώ σκεφτόμουν ότι σε περίπτωση δεύτερου,πάλι αγορές θα έχω... πούλησα κάποια πράγματα,πέταξα,χάρισα...οπότε πάλι στα ίδια...

μην γλυτωσουμε κάνα έξοδο!

προχθές στην παιδική χαρά δεν πλησίασε κάποιο,αλλά ούτε κι εκείνα...

Νομίζω θα ταιριάξει μια χαρά με τα σουηδάκια. Ούτως ή άλλως είναι πιο συγκρατημένος ο κόσμος εκεί.

Εγώ σπίτι κοριτσάκια, με τα μικρά, ο Γιάννης δεν πήγε ούτε σήμερα παιδικό, γιατί δεν υπάρχει κανείς να τον πάει με το τουτού και ο πεθερός μου είναι ακόμα με πυρετό. Κολλάει κι αυτός συνέχεια απ' τον Γιάννη. :mrgreen:

Καλά είμαστε, αν και δεν εκπέμπει - μάλλον λόγω καιρού; - το nickelodeon και αναγκαστικά του βάζω ταινίες, κλπ, απ' το πισί, οπότε δεν μπορώ να πολυχαζέψω στο ίντερνετ, ούτε να κάνω δουλειά.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Βίκη αν δεν έχεις θέμα, εγώ έχω αγορίστικα ΕΝΑ σωρό, κάποια τελείως αφόρετα. Αν σ' ενδιαφέρει πες μου.

Εγώ είμαι γενικώς - ως οικολόγα - υπέρ της ανακύκλωσης, οπότε ότι έχετε ευχαρίστηση το παίρνω. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

και εμείς το βλέπουμε το Nickelodeon, κυριως σκ πρωί. Βλέπει ντόρα, ντιέγο και την blue.

Αγορές προς στιγμήν τίποτα. για το πρώτο τρίμηνο έχω και ροζ και μπλε. Αργότερα ίσως χρειαστεί γιατί τα πιο μεγάλα είναι όλα ροζ:(

Κάτι ψηλά θα πάρω τώρα, μπιμπερό, ρόγες (θα προσπαθήσω αρχικά να θηλάσω, είναι και οικονομία:tongue:), αφρόλουτρα, κρέμες για τον κωλαρίκο,απορρυπανυτκά ρούχων κλπ.

γιατί έτσι με την δουλειά μιαμαμα? Μήπως να πέρνατε εσείς ένα τηλεφωνάκι?

Η μείωση του κατώτατου μισθού ψηφίστηκε? Ε, ρε γλέντια 400 ευρώ θα παίρνουμε όλοι.....Με την μεσαία τάξη τα βάλανε...τυχαίο? Δεν νομίζω.....ή πλούσιοι ή φτωχοί θα υπάρχουν.....

Βίκη θα κοιτάξω σετάκια για καλοκαιρινά, ότι έχω σε καλή κατάσταση και θα σε πάρω τηλ να στα φέρω αν είναι.

Ρε συ, κοντεύει ο καιρός, απίστευτο!!! Να δεις τώρα τι "ωραία" με τα δυο. XαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXα.

Πάντως, πέρα απ' την πλάκα, όταν τα βλέπω να κοιμούνται στο δωμάτιο, το ένα απ' τη μια πλευρά και το άλλο απ' την άλλη, είναι υπέροχα. Όταν είναι ξύπνια, είναι άλλη ιστορία. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μπα μην το λες...είναι πολύ ευχάριστοι προς τρίτους εδώ...χαμογελαστοί,ευγενικοί!!καμία σχέση με άγγλους...

ένα μικρό την άλλη φορά στην παιδική χαρά,ήταν πιο μικρό από την έλλη,αφού χαιρετιστήκαμε,λέει στα Σουηδικά "μαμά είναι όμορφη"...και μας το είπε η μαμά του,καλά καλά δεν μιλάει και γελούσαμε!!

βρε τον παπού!!περαστικά του.

ειδικά του πρώτου χρόνου τα ρούχα είναι σαν καινούρια,αφού μεγαλώνουν τρελά...

κι εγώ δεν είχα αγοράσει σχεδόν τίποτα τον πρώτο 1 1/2 χρόνο...

Βίκη αν δεν έχεις θέμα, εγώ έχω αγορίστικα ΕΝΑ σωρό, κάποια τελείως αφόρετα. Αν σ' ενδιαφέρει πες μου.

Εγώ είμαι γενικώς - ως οικολόγα - υπέρ της ανακύκλωσης, οπότε ότι έχετε ευχαρίστηση το παίρνω. :mrgreen:

τί θέμα καλέ??? κανένα....

Θα δώ αν έχει και η κουνιάδα τίποτα ξεχασμένο ....

Μπορούμε να ανταλλάξουμε κι όλας ! έχω εγώ κοριτσίστικα....ουουουουουουουου! και ειδικά τα φορεματάκια ολοκαίνουρια....

Διαφημίσεις

θα το αφήσουμε και σήμερα,και αύριο κάτι τέτοιο έχουμε στα υπόψη μας,τηλ.

άντε γιατί δεν έχουμε και άλλες συνεντεύξεις βρε παιδί μου...δεν ξέρω τι γίνεται...ένα κάρο δουλειές υπάρνουν...

αυτό βλέπω κι εγώ...σε 2 μήνες έχουμε γεννητούρια!!

χθες και το σουηδικό κανάλι είπε για τις φασαρίες στην ελλάδα και το cnn είχε ολόκληρο θέμα...μίλησε και ο αργύρης ντινόπουλος...

Βίκη θα κοιτάξω σετάκια για καλοκαιρινά, ότι έχω σε καλή κατάσταση και θα σε πάρω τηλ να στα φέρω αν είναι.

Ρε συ, κοντεύει ο καιρός, απίστευτο!!! Να δεις τώρα τι "ωραία" με τα δυο. XαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXα.

Πάντως, πέρα απ' την πλάκα, όταν τα βλέπω να κοιμούνται στο δωμάτιο, το ένα απ' τη μια πλευρά και το άλλο απ' την άλλη, είναι υπέροχα. Όταν είναι ξύπνια, είναι άλλη ιστορία. :mrgreen:

κοροιδεύεις μαρή????????

θα δω και εγώ τί έχω, ή μάλλον να τα ξετρυπώσω γιατί τα αποθήκευσα σε κουτιά - σακούλες αποθήκευσης ρούχων ανα ηλικία νομίζω και τα έβαλα στο πατάρι.

Τις προάλλες βλέπαμε βιντεάκια απο την γέννηση της μικρής έως το καλοκαίρι που ήταν ενάμιση. ε, εκείνη η ηλικία των ενάμιση πολύ με συγκίνησε. αν και συνήθως την κυνηγούσα ή την μάζευα απο τα πατώματα, κοινώς τρέξιμο απο πίσω της, ήταν πολύ γλυκιά με τα μικρά κοτσιδάκια της, την πιπίλα και τις λίγες λεξούλες που έλεγε. Σε κάποια φάση κυνηγούσε τον Μάριο και τον ξυλοφόρτωνε το ζουζουνάκι και ο καημένος σεβόμενος το πολύ νεαρό της ηλικίας της , τις έτρωγε...πολύ γέλιο. σχεδόν τα είχα ξεχάσει. Και τώρα βγάζει και γλώσσα....Χθες μου ζήτησε να πάει να πάιξει στον Μάριο και της είπα όχι γιατί κάνει τα μαθήματά του. Και μου λέει: εντάξει, και εσύ αν μου πείς να πάω στη γιαγιά για να πας για καφέ με τις φίλες σου, όχι θα σου πω....:tongue:

ήταν ωραία ηλικία,ευτηχώς κι εμείς έχουμε ένα σωρό dvd με την μικρή,ωραίες αναμνήσεις!!τα έχω πακεταρισμένα ελάδα αυτά και ήθελα να τα δω προχθές...

χθες είχαμε πιάσει κουβέντα με τον άντρα μου...πόσο ήσυχη ήταν μωρό...ακόμα δεν το πιστεύουμε...κουβέντα δεν έλεγε,δεν παραπονιόταν ποτέ...μόνο όταν πεινούσε μας άκουγε όλη η γειτονιά...

βρε τι γλωσσοκαπάνα έχεις!!!!!!

για μένα ήταν δύσκολη αυτή η ηλικία γιατί δεν καθόταν στον κώλο της. την κυνηγούσα απο πίσω. ευτυχώς δεν έκανε ζημιές, απλώς ήθελε να περιφέρεται. Και το καλοκαίρι που βλέπαμε κάποια βίντεο πηγαινοερχόταν στη θάλασσα και γέμιζε το κουβαδάκι της. Μετά είχε και τις εκρήξεις θυμού και παραξενιές της, τώρα άρχισε να στρώνει κατά πολύ. παρ'όλα αυτά ήταν πολύ χαριτωμένη ηλικία. Πάρα πολύ...

αυτά που πέρασες τότε,τα περνάμε εμείς!!τέλεια!!

καλά ποτέ δεν την έχω κυνηγήσει...αλλά έχουμε ξεσπάσματα.

μόλις διαβάζω το θέμα μας στο πάρεντς μάιος ιούνιος του 9!!!πωπω αιώνες μου φαίνεται ότι πέρασαν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...