Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μα τωρα εχουν μπει στη ηλικια του "γιατι"..

σημερα μπηκαμε σε ταξι και ετυχε ο ταξιτζης να ειναι πολυ ευχαριστος ανθρωπος και μιλουσαμε για τα παιδια και μου λεει η μικρη σε μια φαση "συγνωμη μαμα, μπορω να μιλησω τωρα εγω με το κυριο ταξιτζη??"

και αρχισε με οιστρο να του διηγειται για το διαστημα και τους εξωγηινους...ειχε μεινει $%%%^%^ ο ανθρωπος.. εγω κουκουβαγια...

επισης ως κουκουβαγια να πω οτι επειδη κανω κατι χαζα στον γιο μου του τυπου.. θα σε φααααααααωω και κανω οτι τον μασουλαω απο προχθες οταν θελει να φαει κανει κατι παρομοια το βρεφος και εχω ριξει πολυ γελιο.. εχει και αγριοφωναρα και ειναι ολα τα λεφτα..

τους αγορασα στολες για τις αποκριες.. ο μικρος ειναι ενας πανεμορφος ινδιανος και η μικρη κατσαριδουλα ειναι η Λουλουδενια (λιγο αθλια στολη αλλα με επρηξε και ενεδωσα..)

πηγαμε και στο παιδικο μουσειο σημερα με θεμα τη ζωη κατω απο τη γη αλλα ψιλοβαριοταν το θεμα..μαλιστα την ειπε και στην παιδαγωγο οταν εκλεισε τα φωτα για να δειξει slides.. "κυρια, οταν ερχομαι στο μουσειο εχει παντα αναμενα φωτα και ζωγραφιζουμε..δεν σβηνουμε τα φωτα και βλεπουμε τετοια πραγματα.."

φως φαναρι...το μηλο κατω απο τη μηλια θα πεσει.. ελπιζω να μοιασει τελικα του μπαμπα της..

εμένα μου κάνει εντύπωση που άκουσαν για τον αρειανό,για τους εξωγήινους!!!

η ζωή και η ψυχή μου ακούγονται λογικά...αλλά εξωγήινους...

Paid;i moy μην μασας... αν της δειξεις κ εσύ τα αντιστοιχα κομικ τα ιδια κολλήματα θα φαει...;).. εφτιαξες τιποτις για μεθαυριο???

εστειλα ξανα...πες μου αν το πηρες αλλά οχι με πμ αν μπορεις γιατι ειμαι ετοιμη να ψωφολογησω από την ιωση κ δεν ξερω αν θα εχω κουραγιο να συνδεθω...

μαμαααααα!!!!θελω τον πρασινο μικυ!:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:

Ρε προσπ εσύ παιδί μου κ..ο δεν βαζεις κατω ε?? (Εμότικον που αλλάζει 1000 χρωματα από τη ζήλια):cool:

το πήρα γιουπάκι!!thank you!!ωραία τα αυτάκια!!πως έγινε έτσι κουλουμποτή η τούρτα?σαν μπομπίτσα!! περαστικά!μεγάλωσε και η μικρή της αδερφής σου...και οι δικές σου!!

σιγά μην της δείξω αρειανούς...χαχαχα

δεν τα βλέπω ούτε καν εγώ,θα τα δείξω στο παιδί?

έχω πάρει έτοιμο μάρτζιπαν και ζωάκια ζαχαρόπαστας φατσούλες και χρώμα. την δευτέρα θα την φτιάξω αφού οι 3 μας θα είμαστε,φέτος δεν έχει πάρτυ.

Διαφημίσεις

ωωωω.. μερσι.. για την ωρα ειναι κοπλιμαν αλλα μακροπροθεσμα θα μου βγει απ τη μυτη... ε ε ερχεται και η δουλεια ΑΚΡΙΒΩΣ σε ενα μηνα...προσπαθω να βολεψω βολτες με τη μικρη και κολυμβητηριο στο daily plan..

λοιπον θα κανα αυριο τη μηλοπιτα με λαδι αντι φυτινη και πορτοκαλι αντι γαλα, αν και μηλοζουμο θα ηταν ενδιαφερον.. θα δειξει..

βρε YIOUPI.. Ιωση ακομη?? αντε να συνελθετε..

και εμενα ολο μπουκωμενα ειναι...ειδικα ο μικρος γοριλλας..

να υποθεσω η μικρη σου ειναι ακομη στο ιδιο δωματιο με εσενα?? εχω προβληματισμους σχετικους

εγινε καμπυλωτη επειδη ηταν συνταγη το μωσαϊκο της βεφας κ την εβαλα σε μπωλ με τετοιο σχημα;) οταν την εβγαλα εγινε ετσι οπως ειδες

Τα αυτακια τα εκανα αντι των τριγωνικων καπελων των παρτυ αφου θεμα ηταν μινυ μαους... πλακα δεν ειχε η τουλουμπιτσα με τα ροζ αυτια??

ναι προσπ μαζι μου την εχω... τη Λ την ειχα μαζι μου ως 16 μηνων.. εχουμε αλλο ενα δωματιο που ειναι γραφειο κ κοιμουνται κ οι γιαγιαδες κ θα μοιραστουν υποχρεωτικά το δωματιο οι πιτσιρικες...Σε ενα μηνα ε?? μπρρρρρρρρ

Σαν τα μουτρα μου τα εγραψα.. Εχουμε 3 δωματια, ενα για εμας, ενα για τα κοριτσια κ ενα γραφειο κ κοιμουνται εκει οι γιαγιαδες οταν ερχονται... καθονται αρκετο καιρο κ δεν θελω να νοιωθουν ασχημα να τις εχω στο καθιστικο...

δεν ξερω ποτε ειναι σωστσο να παω τον μικρο στο υπνοδωματιο το οποιο θα μοιραζεται με την αδελφη του καθως το τριτο υπνοδωματιο ειναι καπαρωμενο απο τη θεια..

αφενος η μικρη ΑΚΟΜΑ κανει χαλια βραδινους υπνους, ολο ξυπναει, στιργκλιζει, παραμιλαει που σημαινει οτι θα τον τρομαζει και θα τον ξυπναει και εδω αναρωτιεμαι αν πρεπει να παει απο τοσο μωρο μηπως και το συνηθισει..

απο την αλλη ασχετα της συμπεριφορας της μικρης θα πρεπει να πηγαινοερχομαι για τους θηλασμους και οτι αλλο προκυπτει.. και βεβαια τουμπαλι εκεινος θα ξυπναει και θα φωναζει και θα ξυπναει την αδελφη του..

απο την αλλη ποσο πια να τον κρατησω στο ιδιο δωματιο με εμας? πανω απο χρονο φοβαμαι μηπως δεν θα ξεκολλαει..

ε και στο τελος λεω.. κανε οπως εκανες με τη μικρη πηγαινε οπως σε παει η βαρκα και βλεπεις..

Διαφημίσεις

OYΦ... θα δουμε.. εχω λιγο αγχωθει με το θεμα και δεν θα πρεπε..

σε ευχαριστω για τις απαντησεις YIOUPI..

παω να κοιμησω τον μικρο, μαγειρευω παραλληλα γιατι αυριο θα παω θεατρο την μικρη να δει τον Ζυμαρουλη

σημερα παντως το θεμα Κατω απο τη γη δεν την πολυενθουσιασε μεχρι τη στιγμη που της ζητησε η παιδαγωγος με ενα φτυαρι να βαλει χωμα σε ενα κουτι οπου υποτιθεται θα φτιαχναμε σκουληκακια, καροτακια, μερμυγκακια απο πλαστελινη για να τα βαλουμε εκει μεσα ως ενδειξη του τι υπαρχει κατω απο τη γη..

παντως το αλλο σκ εχουν θεμα η ζωη στον πλανητη πριν τον ανθρωπο που καραστανταρ θα βαρεθει η ετσι μνομιζω εγω δηλαδη (δεινοσαυροι κλπ)

αλλα το παραπανω σκ θα ναι αποκριατικο το θεμα και θα κανουν κατασκευη καπελου αποκριατικου.. αυτο στανταρακι θα την ξετρελλανει..

λοιπον.. μπον νουι!!

Halloooooooo

Είδες??Μια ιδέα είναι, υπάρχουν ενελλακτικές. αν δεχεται κ τα αιγοπρόβεια αργότερα (μην το δοκιμασεις τωρα) δεν θα στερηθείς σχεδόν τίποτα;)

Πάω να πλυνω - κοιμισω το μπεμπε:)

Α, Δεσποινα έχεις μειλ...!!!!

Halloooooooo

Α, Δεσποινα έχεις μειλ...!!!!

ΜΟΥ ΠΕΣΑΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...