Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

διάβασε,αν πάρεις την κατάλληλη για τα τετραγωνικά σίγουρα θα σας ζεσταίνει...

μέχρι και 2ωροφα ζεσταίνουν...

αλλά και πάλι ενιαίο κουζίνα σαλόνι να σας ζεσταίνει καλά θα είναι,στα δωμάτια βάζεις το κλιματιστικό πριν πας για ύπνο...

αυτέες με τον φούρνο είναι ωραίες!!μαγειρεύεις κιόλας!!

κι έχουν βγει κάτι ντιζαινιές!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας και απο το χωριο που ζει μεσα σε ενα συννεφο....

πολυ κρυο, πολυ ομιχλη, λιγο χιονι και κλεισουρα...

διαβασα και εγω το επιμαχο ποστ και δηλωνω πως δεν ειχα σκεφτει καθολου να αποθηκευω τροφιμα αλλα εννοειται πως το βρισκω φοβερα καλη ιδεα..θελουμε δεν θελουμε να το πιστεψουμε η χρεωκοπια στην ελλαδα ειναι σχεδον βεβαιη και για ενα διαστημα τα ραφια των σουπερμαρκετ θα ειναι αδεια..και ουτε καν θελω να το σκεφτω να μην εχω να δωσω στα παιδια να φανε..για το ρευμα και νερο που αναφερθηκαν στο ποστ τα βρισκω λιγο σουρεαλιστικα καθως ακομη και αν οι εργαζομενοι της δεη δεν πληρωνονται τα εργοστασια θα δουλευουν..λιγνιτη εχουμε (δυστυχως περιβαλλοντικα βεβαια) και οι εργαζομενοι δεν θα θελουν να αφησουν τα δικα τους σπιτια χωρις ρευμα (εχουν παιδια και αυτοι δεν ειναι τοσο ευκολο βλεπεις να πουν τα παραταω και οποιον παρει ο χαρος...)...μια σομπα παντως ειναι οντως απαραιτητη γιατι πετρελαιο σιγουρα δεν θα υπαρχει (αλλα ουτε και λεφτα για να βαλουμε...)

υ.γ. γιουπακι μου την ειπες νομιζω εεεεεεε?:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

διάβασε,αν πάρεις την κατάλληλη για τα τετραγωνικά σίγουρα θα σας ζεσταίνει...

μέχρι και 2ωροφα ζεσταίνουν...

αλλά και πάλι ενιαίο κουζίνα σαλόνι να σας ζεσταίνει καλά θα είναι,στα δωμάτια βάζεις το κλιματιστικό πριν πας για ύπνο...

αυτέες με τον φούρνο είναι ωραίες!!μαγειρεύεις κιόλας!!

κι έχουν βγει κάτι ντιζαινιές!!

ναι,ειναι πολυ ωραιες και αυτες ειδικα με φουρνο,τελειες.θα μπορω να ψηνω κι οταν μας κοψουν το ρευμα!:tongue:

γεια σας και απο το χωριο που ζει μεσα σε ενα συννεφο....

πολυ κρυο, πολυ ομιχλη, λιγο χιονι και κλεισουρα...

διαβασα και εγω το επιμαχο ποστ και δηλωνω πως δεν ειχα σκεφτει καθολου να αποθηκευω τροφιμα αλλα εννοειται πως το βρισκω φοβερα καλη ιδεα..θελουμε δεν θελουμε να το πιστεψουμε η χρεωκοπια στην ελλαδα ειναι σχεδον βεβαιη και για ενα διαστημα τα ραφια των σουπερμαρκετ θα ειναι αδεια..και ουτε καν θελω να το σκεφτω να μην εχω να δωσω στα παιδια να φανε..για το ρευμα και νερο που αναφερθηκαν στο ποστ τα βρισκω λιγο σουρεαλιστικα καθως ακομη και αν οι εργαζομενοι της δεη δεν πληρωνονται τα εργοστασια θα δουλευουν..λιγνιτη εχουμε (δυστυχως περιβαλλοντικα βεβαια) και οι εργαζομενοι δεν θα θελουν να αφησουν τα δικα τους σπιτια χωρις ρευμα (εχουν παιδια και αυτοι δεν ειναι τοσο ευκολο βλεπεις να πουν τα παραταω και οποιον παρει ο χαρος...)...μια σομπα παντως ειναι οντως απαραιτητη γιατι πετρελαιο σιγουρα δεν θα υπαρχει (αλλα ουτε και λεφτα για να βαλουμε...)

καλως την!συμφωνω.να αποθηκευουμε αν μπορουμε γιατι εχουμε και παιδια(εγω χεστηκα,με πατατες τηγανιτες και μακαρονια την παλευω),αλλα ειπαμε τωρα, δεν θα ερθει και το τελος του κοσμου...ακομα...:tongue:

τα μικρουλια σου καλα ειναι?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Πού, πού?? δειξε να σκασει το χειλακι μου καλε... πού σου την είπα??:P:p

αη μωρη...:tongue::tongue::tongue::tongue:

πως εισαι???οι μικρες???

εμεις καλυτερα αλλα πολυυυυ κλεισουρααααααα!!!!!! ρε κοριτσια δεν παλευεται αλλο αυτος ο καιρος!!κοιτουσα προγνωση για την αλλη εβδομαδα και εχει ολο χιονια και την πεμπτη λεει θα εχουμε -12!!!!!ελεοοοοοςςςςςςς!!!!!!:confused::confused::confused:αλκυονιδες δεν εχει φετος????:confused::confused:

Διαφημίσεις

πως εισαι???οι μικρες???

εμεις καλυτερα αλλα πολυυυυ κλεισουρααααααα!!!!!! ρε κοριτσια δεν παλευεται αλλο αυτος ο καιρος!!κοιτουσα προγνωση για την αλλη εβδομαδα και εχει ολο χιονια και την πεμπτη λεει θα εχουμε -12!!!!!ελεοοοοοςςςςςςς!!!!!!:confused::confused::confused:αλκυονιδες δεν εχει φετος????:confused::confused:

περασαν δε περασαν???

εισαι και στη Σουηδια της Ελλαδος..ο χειμωνας εκει καλα κρατει

ευχαριστω χριστινακι!

εχει πολλες χρησιμες πληροφοριες και ψηνομαι πιο πολυ τωρα..

πρεπει να δουμε που θα την βαλουμε,κι ο μονος χωρος ειναι μπροστα απο την κεντρικη πορτα,κοντα στην κουζινα,δεν μπορουμε στην μεση του σπιτιου γιατι ειναι ημιυπογειο το σπιτι,και δεν ξερω ετσι αν θα ζεσταινεται το σπιτι..:rolleyes:

θελουν καλη τοποθετηση και συντηρηση στα μπουρια..αλλιως καπνιζουν

εμείς τώρα έχουμε κάθε μέρα ήλιο!!αλλά μέ -10,-5 σταθερά!! πάντως είδα άρθρο τοπικό φέτος έκανε τον πιο ζεστό δεκέμβρη στη Σουηδία τα τελευταία 250 χρόνια!!!!!!!!!!:shock::shock:

επειδή ήρθαμε εμείς....:mrgreen::mrgreen:

Δεσποινάκι αν είναι καλά τα μικρά όλο και κάπου μπορείς να πας...τώρα την έχεις πατήσει και αναγκαστικά θέλει καιρό να αναρρώσουν...

εδώ πάντως χθες με το -10 είχαν τα παιδιά στην παιδική χάρα,τα έβλεπε ο άντρας μου και το πρόσωπο του είχε μουδιάσει από το κρύο!!:D:D

yioupiiii...εμάς δεν μας έβαλες φώτο από το πάρτυ...κάπου έπεσε το μάτι μου σε μια κουβέντα!!!χιχι

βάλε στο φέις...θα φτιάξω κι εγώ τούρτα δευτέρα για την δική μου...ελπίζω να βγει καλή...

πως εισαι???οι μικρες???

Ε ναι λοιπόν!!! Αφού επιμένεις κ σου την είπα κ να τώρα μόλις σου την ξαναλέω :tongue::tongue:!!

Οι μικρές μαλλον τη γλίτωσαν με την ιωσάρα μου...

Η μεγαλη με εχει τσακίσει αυτή την εβδομαδα που είμαι κ αρρωστη βρήκε να επαναστατήσει κ να μην κοιμαται το μεσημέρι... μόνο αυτη την ώρα είχα για ξεκούραση κ πάπαλα...Ηρθε πριν στο κραββατι κ μου έλεγε οτι γενναει λεει έναν αρειανο... κ μετα θηλαζε κ το μωρό...

Δεν αντεχω όμως θα της τα κόψω αυτά μα στο κρεβατι της θα την δέσω δεν ξερω τι θα κανω αλλα αν συνεχίσει ετσι θα καταρρευσω...

Μια μάμα εκει τους έδειξα φωτο επειδή μιλάμε τόσο καιρό κ όλες έχουν δείξει εκτός από εμένα κ είπα να μη νομιζουν οτι είμαι κανένας ανώμαλος με μουσια :tongue:.... Με το φεϊς δεν έχω σχεση... θα πω στο στεφάνι αν μπορέσει να ανεβασει καμμια να δειτε τα τερατουργήματα μου :tongue:

Διαφημίσεις

τα διάβασα καλό μου...όποτε μπορεί ας βάλει ο χαζμπαντ!!

και η δική μου πλέον από όταν ανεβήκαμε δεν κοιμάται τα μεσημέρια,όλη μέρα σπίτι είναι,δεν τρέχουν και μαραθώνιο...αλλά κοιμάται το βραδυ ξερή από τις 9.30-10.

που ξέρει τι είναι αρειανός το κορίτσι σου καλέ???χαχαχα

Από ενα παιχνιδι του elc που έχει ... κ τελευταια από ένα βιντεάκι του μικυ μαους κλαμπ χαουζ.. Λοιπόν η τουρτα ήταν από μεσα η συνταγή του σκατζοχοιρου της βεφας (με βολευε επειδή παιρνει ο,τι σχήμα θες) κ από έξω έκανα ζαχαρόπαστα κ την εβαψα κ εβαλα κ ηρωακια του μικυ μαους..

Το μειλ σου ισχύει αν ειναι να σου στειλω εγκαιρως να παρεις ιδεες

.Ηρθε πριν στο κραββατι κ μου έλεγε οτι γενναει λεει έναν αρειανο... κ μετα θηλαζε κ το μωρό...

TI ΛΕΣ ΤΩΡΑ??:shock::shock::shock::shock: Ματ τα ιδια λεει και η κορη μου... μετα τα ηφαιστεια εχει φαει κολλημα με τον Αρη, τους εξωγηινους και πολλα σχετικα.. θελει να γινει ατονατης..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...