Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια...

δεν έβαλα το ποστ για να τσακωθούμε...

και το όνομα σου Βίκυ το έβαλα επειδή ήδη είχες μπει και είχες γράψει...συγνώμη γιαυτό.

από την ώρα που έγραψες εσύ σε εκείνο το θέμα έγραψαν πόσοι άλλοι με ακρότητες...

και διάφορα λινκ με οδηγό επιβίωσης...

οι γονείς μας μεγάλωσαν στην μεταπολεμική περίοδο,κι επειδή έχουν περάσει πείνες είμαι σίγουρη ότι μια ζωή αποθηκεύουν πράγματα...

η μάνα μου είχε πάντα 10 πακέτα μακαρόνια,πόσες κονσέρβες,τενεκέδες λάδι,καταψύκτη μεγάλο με κρέατα και διάφορα...κι έτσι μας έμαθε κι εμάς...

καλημερα

καλε δε φταις εσυ.. εγω δεν διαβασα το ποστ σου σωστα και παρεξηγηθηκα ορθως..

οδηγους επιβιωσης?? αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχααααααααα... μαλλον δεν ηταν προσκοποι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια...

δεν έβαλα το ποστ για να τσακωθούμε...

και το όνομα σου Βίκυ το έβαλα επειδή ήδη είχες μπει και είχες γράψει...συγνώμη γιαυτό.

από την ώρα που έγραψες εσύ σε εκείνο το θέμα έγραψαν πόσοι άλλοι με ακρότητες...

και διάφορα λινκ με οδηγό επιβίωσης...

οι γονείς μας μεγάλωσαν στην μεταπολεμική περίοδο,κι επειδή έχουν περάσει πείνες είμαι σίγουρη ότι μια ζωή αποθηκεύουν πράγματα...

η μάνα μου είχε πάντα 10 πακέτα μακαρόνια,πόσες κονσέρβες,τενεκέδες λάδι,καταψύκτη μεγάλο με κρέατα και διάφορα...κι έτσι μας έμαθε κι εμάς...

ρε συ χριστινάκι, δεν στάθηκα στη γνώμη κανενός. Στάθηκα στον απαξιοτικό τρόπο έκφρασης της αντίθετης γνώμης γιατί απο τη στιγμη που έχω ποστάρει στα 5-10 αρχικά ποστ, σίγουρα δεν πέρασαν απαρατήρητα και πήρα προσωπικά την απαξίωση. Σαφώς και δεν έχω καμιά διάθεση για παρεξηγήσεις και λογομαχίες. εξέφρασα όσο πιο ήπια κατα τη γνώμη μου την ενόχλησή μου.

.και το όνομα σου Βίκυ το έβαλα επειδή ήδη είχες μπει και είχες γράψει...συγνώμη γιαυτό.

από την ώρα που έγραψες εσύ σε εκείνο το θέμα έγραψαν πόσοι άλλοι με

εγω ΚΑΝ δεν ειδα οτι ειχε γραψει εντωμεταξυ..διοτι βαριεμαι να διαβαζω τα προηγουμενα ποστς στην παρουσα φαση..διαβαζω το αρχισω ερωτημα, αντε και τα τελευταια για να δω που πηγε το χαλασμενο τηλεφωνο και συμπληρωνω..

αφου λοιπον βικυ μου εγραψες στο τοπικ τοτε δεν σου ναι δυσκολο να δεις και τη δικη μου θεση..

εμεις μαζευουμε ανεκαθεν για συγκεκριμενους λογους αλλα οχι με το προσχημα της κρισης.. ειναι ξεκαθαρο.. ειτε εχω παιδια ειτε δεν εχω δεν μπορω ποτε να ειμαι ετοιμη πραγματικα..

καλά στις συζητήσεις γίνονται αυτά,όταν μας ενοχλεί κάτι να το λέμε...

ο γραπτός λόγος πολλές φορές είναι περίεργος...

εμένα οι γονείς μου δεν πέρασαν πόλεμο αλλά πέρασαν τέτοια φτώχεια...

είναι γεννημένοι το 58 και 64...ο πατέρας μου πόλη,στο μαντούκι,λιμάνι,κακόφημη περιοχή,οικογένεια με 7 παιδιά κι ο παππούς ψαράς με ένα καικάκι μια σταλιά...

χωραφια δεν είχαν,οπότε έτρωγαν ψάρι μια στο τόσο,έρπεπε να πουληθούν..

θυμάμαι την γιαγιά μου να μας λέει ότι τα κορόιδευε, έφτιαχνε σουπιές με μακαρονάκι χωρίς τις σουπιές!!έβαζε κομμάτι ψωμί ή τους έλεγε φάτε πρώτα το μακαρονάκι και μετά θα σας δώσω και τις σουπιές,που δεν υπήρχαν...

η μαμά μου σε χωριό μεγάλωσε αλλά επειδή οι παπούδες μου δεν είχαν χωράφια,δεν υπήρχε φαγητό,έτρωγαν βραστά χόρτα κάθε μέρα...περιουσία είχε η οικογένεια του παππού αλλά δεν του έδιναν τίποτα,γιατί πήρε νύφη που δεν ήθελαν...ένα δωματιάκι τους παραχώρησαν...και αυτοί δίπλα να τρώνε κοκκινιστό κόκωρα και τα εγγόνια τους να τα αφήνουν νηστικά...

Διαφημίσεις

ο καθενας τοτε θα κανει αυτο που μπορει, που διαθετει, που κατεβαζει η κουτρα του και τελος παντων ειναι διαφορετικες οι συνθηκες πλεον απο εκεινα τα χρονια.. νερα μολυσμενα, γη καταπατημενη, πολλοι μεταναστες, κλεφτες.. δεν θα ειναι ευκολο και για τους μπαξεδες να σταθουν καποιες φορες....

κανείς δεν είναι έτοιμος γιατί δεν ξέρουμε τι μας περιμένει...

αυτοί που έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό και θα φύγουν είναι μια χαρά βολεμένοι...

αααααααααααα γεια σουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...

και απο τη δουλεια του ανδρα μου καθε μερα ενα πραγμα βλεπω και καταλαβαινω

μονο οσοι εχουν χρημα, ρευστο η λιρες για εκεινη τη περιοδο θα τα καταφερουν μεχρι και επι πτωματων θα πατησουν.. οι υπολοιποι θα πορευθουμε με το εξτρα λαδι, γαλα, ρυζι μεχρι να τελειωσει..

πάντως επειδή είμαστε ευρώπη δεν πιστεύω να μας αφήσουν έτσι...δεν θα γίνουμε και ιράκ!!!

χαχα.. θα μπορουσαμε να κανουμε πολλα σεναρια καταστροφολογιας.. για ολα υπαρχει ενα τελος και μια αρχη σε μορφη κυκλου..

προσωπικα βλεπω τι γινεται με αυτους που χουν ρευστο και φοβουνται να τα στειλουν εξω.. το ζω καθε μερα..

Διαφημίσεις

γιατί φοβούντε να τα στείλουν στο εξωτερικό σε τράπεζες?

για καταγραφη, φορολογια και ενας μεσος πολιτης πρεπει να δηλωσει στοιχεια σε τραπεζα εξωτερικου για να ελεγχθει..

συνεπως κοιτουν να τα κανουν λιρες.. Π Ο Λ Λ Ε Σ λιρες λεμε..

πάλι καλά που έχω δλδ μερικές λίρες από τους δικούς μου...

είχαν ανέβει πριν τα χριστούγεννα 300Ε η μία!!

τη προηγουμενη εβδομαδα ηταν στα 335.. τωρα εχει ανεβει παλι...

οποιος εχει καλα κανει και εχει..

αυτα ΠΡΕΠΕΙ να εχουμε για να ειμαστε ετοιμοι για την κριση..χαχα..(μα που να σας ορκισθω δηλαδη????!!))

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...