Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αν προσπ ήσουν σε ένα καράβι που βουλιάζει και δεν έφταναν οι σωσίβιες λέμβοι για όλους τους επιβάτες θα είχες το ίδιο σκεπτικό? Ε, όχι να σωθείς εσύ και να πνιγεί η τάδε κυριούλα με το τάδε παιδάκι? Ή με το ίδιο σκεπτικό να μην αποταμιεύω 500 ευρώ το μήνα στην τράπεζα αν παίρνω έναν γενναιόδωρο μισθό

και μου περισσεύουν, για μελλοντικές ανάγκες απο τη στιγμή που εκατοντάδες παιδάκια πεθαίνουν απο λοιμό την ίδια ώρα....

Σόρρυ που τα παρουσιάζω έτσι αλλά εκφράζεις τη γνώμη σου κατακριτικά στην διαφορετική άποψη απο τη δική σου. Θα μπορούσες απλά να εκφράσεις την γνώμη σου .

σωστα τα επιχειρηματα σου και ειδικα σε μια κατασταση αμεσης και εκτακτου αναγκης θα επραττα υπερ της οικογενειας..

αλλα σε μια περιοδο μακρας κρισης δεν πιστευω οτι πρακτικα βοηθαει το να χω το κατι παραπανω περαν αυτων που υπο νορμαλ συνθηκες θα χα..

συν οτι οπως εχω γραψει και στο συγκεκριμενο τοπικ και ποστ (αν το διαβασες) γραφω οτι ανεκαθεν εχουμε το κατι παραπανω για συγκεκριμενους λογους και οχι λογω μιας υποτιθεμενης κρισης..αρα δεν μπαινω στο τρυπακι να τρεχω πανικοβλημενη στα σουπερ μαρκετ και στα μπακαλικα για εναν τενεκε λαδι επιπλεον..καλως η κακως ειναι και μια συμπεριφορα που ειχα και στην δικη μου οικογενεια και εχουμε και στην οικογενεια που μεγαλωνουμε τωρα..

επισης αναφορικα με το "ε, οχι.." απευθυνομαι στη δικη μου (κατα πασα πιθανοτητα) αντιληψη και συμπεριφορα και δεν αφορα το τι κανει ο ταδε και η ταδε..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επισης.. αναφορικα με το παραδειγμα σου για τα 500 ευρω (υποθετικο ποσον παντα) επιπλεον τα οποια θα αποταμιευες.. χωρις να μπω σε καμια λεπτομερεια τυγχανει να ειναι μια περιπτωση η οποια ηδη μου συμβαινει και πιστεψε με ενω θα μπορουσα ανετα, δεν τα αποταμιευω.. πανε εκει που πρεπει κατα τη δικη μου νοοτροπια και αντιληψη..

ευχαριστω παντως για τις σκεψεις.. κατα τη δικη σου πλευρα εχεις δικιο, απλα δεν ξερεις τι μπορει να κανει και καποιος αλλος ανθρωπος στην real time life του..

καλημέρα.

προσπ δεν έχω λόγο κανέναν να απολογηθώ και σε κανέναν.

Δεν με ενδιαφέρει τί έγραψες στο συγγεκριμένο ποστ ούτε εσύ ούτε η Χριστίνα. Λογαριασμός δικός σας.Μεταξύ μας εδώ μιλάμε και στάθηκα στα λεγόμενα που έκανα την παράθεση. Ενοχλήθηκα κάπως με την κριτική σου. Γιατί θα μπορούσες να γράψεις τόσα αντίθετα πράγματα απο αυτά που σκέφτομαι και πράττω εγώ και η καθεμία εδώ μέσα χωρίς ταυτόχρονα να ''καταδικάζεις'' την αντίθετη πράξη ή άποψη. Το ε, όχι είναι αρκετά βαρύ και έτσι όπως έχει τεθεί νιώθω οτι απευθείνεται στην μούρη μου. Ξέρεις το ''πρόβλημα'' δεν είναι και φυσικά να πεις την αντίθετη άποψη σου, αλλά πώς θα την πεις.

καλημέρα.

προσπ δεν έχω λόγο κανέναν να απολογηθώ και σε κανέναν.

Δεν με ενδιαφέρει τί έγραψες στο συγγεκριμένο ποστ ούτε εσύ ούτε η Χριστίνα. Λογαριασμός δικός σας.Μεταξύ μας εδώ μιλάμε και στάθηκα στα λεγόμενα που έκανα την παράθεση. Ενοχλήθηκα κάπως με την κριτική σου. Γιατί θα μπορούσες να γράψεις τόσα αντίθετα πράγματα απο αυτά που σκέφτομαι και πράττω εγώ και η καθεμία εδώ μέσα χωρίς ταυτόχρονα να ''καταδικάζεις'' την αντίθετη πράξη ή άποψη. Το ε, όχι είναι αρκετά βαρύ και έτσι όπως έχει τεθεί νιώθω οτι απευθείνεται στην μούρη μου. Ξέρεις το ''πρόβλημα'' δεν είναι και φυσικά να πεις την αντίθετη άποψη σου, αλλά πώς θα την πεις.

ακριβως για αυτο και σου εξηγησα τι εννοουσε και που απευθυνοταν το ε οχι..

ελπιζω να εγινα σαφης..αλλωστε να υπενθυμισω στο ιστορικο της συζητησης αυτης οτι διαβασα το θεμα στο αντιστοιχο τοπικ και η αποψη αφορα το τι θα εκανα εγω και δεν με αφορα τι θα κανες εσυ, ο διπλα και ο παραδιπλα..αυριο μπορει να εισαι εσυ διπλα μου και να χεις μια αναγκη..λογικα αν δεν ειχες λυση θα ηθελες να μπορουσε καποιος να σου δωσει ενα χερι βοηθειας και αυτος θα μπορουσε να ειμαι εγω..το ιδιο τουμπαλι ισχυει και για μενα προς εσενα..

εχω και μια ουτοπικη σκεψη που λεει, κανε το καλο και αυτο θα σου γυρισει.. δοξα τον παναγαθο μεχρι σημερα εχει αποδειχθει..

Διαφημίσεις

Το οτι κάποιοι προνοιτικά αποθηκευουν κάποια πράγματα δεν σημαίνει οτι απαξιούν τους διπλανούς τους. Κανείς δεν ανέφερε οτι μαζεύει και κλειδαμπαρώνει. Και φυσικά όποιος θέλει και αν θέλει θα βοηθήσει τον περίγυρό του απο την στιγμή που είναι σε θέση. Μακάρι να μπορούσαμε να βοηθήσουμε όλο τον κόσμο και να μη πεινούσε κανείς την ώρα που μιλάμε. Γιατί και αυτή την στιγμή κόσμος πεθαίνει απο λοιμό και ας είναι μακρυά μας.

Η σκέψη σου μπορεί να είναι ουτοπική, ρατσιστική, οπισθοδρομική ή χίλια δυο. εγώ στον λόγο σου αναφέρθηκα που ήταν απαξιοτικός. Αναφέρομαι στην έκφραση σου τα λόγια είναι περιττά..... και δεν θα έκανα θέμα αν δίπλα στο λινκ που έβαλε η Χριστίνα δεν υπήρχε το όνομα μου. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να μην έμπαινα στον κόπο να διαβάσω ούτε τί λέει στο λινκ αλλά ούτε στα δικά σου ποστ και σε ποιόν απευθύνονται.

ααα μαλιστα.. περι αυτου προκειται..

σε ενημερωνω λοιπον οτι δεν ειδα ΚΑΝ οτι αναφερθηκε σε εσενα η miamama..

απλα εμεινα στο "το ειδατε αυτο?" και μπηκα και ειδα το λινκ..

συνεπως απο μερους μου ισχυριζομαι οτι ουδεμια σχεση φερει η αποψη μου με το προσωπο σου συγκεκριμενα.. θες το πιστευεις εχει καλως , δεν θες δεν μπορω να κανω και αλλιως..

απολογουμαι λοιπον για την ταχυτητα και ρηχη αναγνωση των ποστ απο μερους μου..

Η σκέψη σου μπορεί να είναι ουτοπική, ρατσιστική, οπισθοδρομική ή χίλια δυο. εγώ στον λόγο σου αναφέρθηκα που ήταν απαξιοτικός. Αναφέρομαι στην έκφραση σου τα λόγια είναι περιττά..... και δεν θα έκανα θέμα αν δίπλα στο λινκ που έβαλε η Χριστίνα δεν υπήρχε το όνομα μου. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να μην έμπαινα στον κόπο να διαβάσω ούτε τί λέει στο λινκ αλλά ούτε στα δικά σου ποστ και σε ποιόν απευθύνονται.

μιας και πολλακις (δικαιως δεν αντιλεγω) εχω εμφανιστει ως απολυτη, ισχυρογνωμων και απαξιωτικη ως προς τις αποψεις μου εναντι των υπολοιπων επετρεψε μου να σου παραθεσω αλλη μια αποψη μου για να ενισχυσω τον προσδιορισμο "απαξιωτικη"..

εχω λοιπον την αποψη πως ενα μεγαλο μερος των ανθρωπων που..μαζευουν και αποθηκευουν στο ονομα μιας κρισης, πιθανης πεινας και φτωχειας οταν θα δημιουργηθουν οι συνθηκες αυτες (γιατι προφανως για να μαζευουν ακομη μπορουν να πληρωνουν και να χουν) δεν θα δινουν τ Αγγελου τους νερο..μαλιστα θα κλαιγονται κιολας για να εισπραττουν και παραπανω.. συνεπως το να μαζευω, να αποθηκευω αλλα και οταν χρειαστει να δινω αφορα μια μικρη μαζα..

Kαλημέρααααααααααα.

Αχ, Βίκυ (τώρα είδα το θέμα) να ΣΕ πω την αλήθεια κι εμείς κάποια βασικά πράγματα τα κρατάμε πάντα στο σπίτι σε στοκ, λάδια, όσπρια, μακαρόνια, κλπ.

Κι απο εκεί και πέρα, ο μπαξές στο χωριό.

Τα 'χουμε σκεφτεί όλα, τι θα γίνει δηλαδή αν καταρρεύσει το σύμπαν, γιατί για κάποιες μέρες, όσο λίγες κι αν είναι αυτές, θα χρειαστεί να 'σαι προετοιμασμένος. Και με μικρά παιδιά εμείς ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε προετοιμασμένοι. Οπότε πολύ καλά κάνετε!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kαλημέρααααααααααα.

Αχ, Βίκυ (τώρα είδα το θέμα) να ΣΕ πω την αλήθεια κι εμείς κάποια βασικά πράγματα τα κρατάμε πάντα στο σπίτι σε στοκ, λάδια, όσπρια, μακαρόνια, κλπ.

Κι απο εκεί και πέρα, ο μπαξές στο χωριό.

Τα 'χουμε σκεφτεί όλα, τι θα γίνει δηλαδή αν καταρρεύσει το σύμπαν, γιατί για κάποιες μέρες, όσο λίγες κι αν είναι αυτές, θα χρειαστεί να 'σαι προετοιμασμένος. Και με μικρά παιδιά εμείς ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε προετοιμασμένοι. Οπότε πολύ καλά κάνετε!

καλημερα!!

οντως...εσο ετοιμος ειναι το προσκοπικο ρητο μας

Διαφημίσεις

μιας και πολλακις (δικαιως δεν αντιλεγω) εχω εμφανιστει ως απολυτη, ισχυρογνωμων και απαξιωτικη ως προς τις αποψεις μου εναντι των υπολοιπων επετρεψε μου να σου παραθεσω αλλη μια αποψη μου για να ενισχυσω τον προσδιορισμο "απαξιωτικη"..

εχω λοιπον την αποψη πως ενα μεγαλο μερος των ανθρωπων που..μαζευουν και αποθηκευουν στο ονομα μιας κρισης, πιθανης πεινας και φτωχειας οταν θα δημιουργηθουν οι συνθηκες αυτες (γιατι προφανως για να μαζευουν ακομη μπορουν να πληρωνουν και να χουν) δεν θα δινουν τ Αγγελου τους νερο..μαλιστα θα κλαιγονται κιολας για να εισπραττουν και παραπανω.. συνεπως το να μαζευω, να αποθηκευω αλλα και οταν χρειαστει να δινω αφορα μια μικρη μαζα..

Αχ βρε προσπ, μπορείς να είσαι οτι θέλεις , και να σκέφτεσαι ότι θέλεις, ακόμα και να αντιλέγεις σε οτι θέλεις. και εσύ και εγώ και όλες μας. Είναι αδύνατο και αδιανόητο να έχουμε όλοι την ίδια άποψη, ακόμα και μέσα σε μια οικογένεια και μεταξύ συναδέλφων και συνεταίρων στον εργασιακό χώρο , ακόμα και τα 3χρονα στον παιδικό σταθμό. Σε αυτό που στάθηκα ήταν η έκφραση του λόγου σου. Φυσικά είσαι ελεύθερη να εκφράσεις όποια σκέψη έχεις και όπως και αν τη χαρακτηρίσεις. Το να εκφράζεσαι , απαξιοτικά ή υποτιμιτικά στα λεγόμενα κάποιου άλλου είναι κατι που ενοχλεί, εμένα τουλάχιστον γιατί δε συνηγορώ κανέναν, μπορείς να εκφράσεις την ίδια απολύτως σκέψη, με άλλον τρόπο, άλλο λόγο.

Αχ βρε προσπ, μπορείς να είσαι οτι θέλεις , και να σκέφτεσαι ότι θέλεις, ακόμα και να αντιλέγεις σε οτι θέλεις. και εσύ και εγώ και όλες μας. Είναι αδύνατο και αδιανόητο να έχουμε όλοι την ίδια άποψη, ακόμα και μέσα σε μια οικογένεια και μεταξύ συναδέλφων και συνεταίρων στον εργασιακό χώρο , ακόμα και τα 3χρονα στον παιδικό σταθμό. Σε αυτό που στάθηκα ήταν η έκφραση του λόγου σου. Φυσικά είσαι ελεύθερη να εκφράσεις όποια σκέψη έχεις και όπως και αν τη χαρακτηρίσεις. Το να εκφράζεσαι , απαξιοτικά ή υποτιμιτικά στα λεγόμενα κάποιου άλλου είναι κατι που ενοχλεί, εμένα τουλάχιστον γιατί δε συνηγορώ κανέναν, μπορείς να εκφράσεις την ίδια απολύτως σκέψη, με άλλον τρόπο, άλλο λόγο.

εχεις δικιο βρε απλα..ξαναγραψα αλλη μια αποψη μου....

ασχετο επειδη δεν μπορω να ανοιξω acrobat στο μπρικι μου αυτο το ΕΣΠΑ αφορα συγκεκριμενους παιδικους σταθμους?? και καθε ποτε γινονται οι αιτησεις? κατι μπηκα να δω αλλα στα acrobat δεν ειχα προσβαση.. εβαλε το χερακι του ο συζυξ

καλημέρα κορίτσια...

δεν έβαλα το ποστ για να τσακωθούμε...

και το όνομα σου Βίκυ το έβαλα επειδή ήδη είχες μπει και είχες γράψει...συγνώμη γιαυτό.

από την ώρα που έγραψες εσύ σε εκείνο το θέμα έγραψαν πόσοι άλλοι με ακρότητες...

και διάφορα λινκ με οδηγό επιβίωσης...

οι γονείς μας μεγάλωσαν στην μεταπολεμική περίοδο,κι επειδή έχουν περάσει πείνες είμαι σίγουρη ότι μια ζωή αποθηκεύουν πράγματα...

η μάνα μου είχε πάντα 10 πακέτα μακαρόνια,πόσες κονσέρβες,τενεκέδες λάδι,καταψύκτη μεγάλο με κρέατα και διάφορα...κι έτσι μας έμαθε κι εμάς...

εχεις δικιο βρε απλα..ξαναγραψα αλλη μια αποψη μου....

ασχετο επειδη δεν μπορω να ανοιξω acrobat στο μπρικι μου αυτο το ΕΣΠΑ αφορα συγκεκριμενους παιδικους σταθμους?? και καθε ποτε γινονται οι αιτησεις? κατι μπηκα να δω αλλα στα acrobat δεν ειχα προσβαση.. εβαλε το χερακι του ο συζυξ

δεν ξέρω, αν θέλεις βάλε το λινκ να το ανοίξω και θα σου πω.

παντως επι του θεματος θυμαμαι τις γιαγιαδες μου που διηγουνταν οτι στα χωρια τους ειχαν προβατα, γελαδια και μπαξεδες και στην κατοχη μονο αυτοι δεν πεινασαν.. ενω εμεις εδω στην Αθηνα..

αρα ειστε τυχεροι εσεις με τους μπαξεδες..και εγω εχω μερικους αλλα εχω και λωποδυτες που μπαινουν και κλεβουν.. εμ.. τοσα χρονια προσκοπισμος να πανε χαμενα???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...