Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπον πηγαμε και ειδαμε τη παρασταση Μηλαζ, ζαχαρη, κανελα και πραγματικα ηταν γλυκητατη παρασταση ακριβως προσαρμοσμενη για παιδια της ηλικιας των δικων μας.. το πολυ για 5-6 ετων, που βασικα σε αυτες τις ηλικιες θα ψιλοβαρεθουν αλλα εξαρταται και το παιδι..

τρια παιδακια ηταν ολα και ολα παρ αυτα εκαναν κανονικα τη παρασταση η οποια ειχε πολλα στοιχεια θεατρικα δηλαδη και ανθρωπους με εναλλαγες, και κουκλες μικρες και κουκλες μεγαλες και τα παιδια συμμετειχαν αρκετα..

η κορη μου ηταν ελαφρως ψαρωμενη, εντελως καινουργιο για εκεινη, την ειχα δασκαλεψει πως οταν θα τους κανουν ερωτησεις να απανταει αν ξερει αλλα την εβλεπα οτι κοιτουσε αν θα μιλησουν τα αλλα παιδακια για να πει και αυτη δειλα δειλα αυτο που θελει..

οταν επρεπε να μαζεψουν απο ενα δηθεν δενδρο κερασια η μηλα σηκωνοταν πρωτη και πηγαινε αλλα στο σημειο που τα καλεσαν να χορεψουν σηκωθηκε αλλα δεν της αρεσε που επρεπε να χορευουν συμφωνα με αυτα που τους ελεγε η κοπελα, νυσταζε και τρομερα αφου δεν μας εκανε τη τιμη να κοιμηθει το μεσημερι και ετσι εκατσε κατω και αρνουταν να συμμετεχει παρα τις πραγματικα φιλοτιμες προσπαθειες της κοπελας να μπει στο χωρο..μεχρι και εμεις μπηκαμε..χαχα

στο 20 λεπτο και μετα ειχε σκουληκια ο ποπος της.. και των αλλων δυο παιδιων βεβαια..αιωνας να καθονται..

τη Κυριακη θα παμε στο Ζυμαρουλη με το Σεφερλη για να δουμε ποσο θα αντεξει γιατι και η παρασταση μπορει να ειναι ακρως παιδικη αλλα ειναι με το διαλλειμα 120 λεπτα.. αιωνιοτητα!χαχα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για σοκολατόπιτες ακούω? Και έχει ανοίξει η όρεξή μου για γλυκά.....μιαμ μιαμ! Ειδικά η σοκολάτα, λατρεία μου. Εγώ έκανα μπισκότα χθες και στης μικρής έλιωσα λευκή σοκολάτα και σχημάτισα φατσούλες. Ξετρελάθηκε!

H σοκολατόπιτα θέλω να πιστεύω ότι για πρώτη προσπάθεια πέτυχε. Εμένα μου άρεσε πάντως. :D

Φοβεή έμπνευση με τις φατσούλες ρε συ Βίκυ. Αχ, κι εγώ έχω όρεξη για γλυκά αλλά ... κάνω ότι την ξεχνάω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα!!είμαι σε αναμμένα κάρβουνα...

έξω το πρωί είχε -11,τώρα -8!!

ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΕΕΕΕ ΘΕΤΙΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...

ΣΟΥ ΤΗ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....

Εγω τωρα θα παω κολυμβητηριο.. να δω αν θα τον δαγκωσω..

Διαφημίσεις

thank youuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!

αχχχχχχ

από τις 8 λείπει και δεν θα μπορεί να πάρει κι ένα τηλ να μου πει τι γίνεται...

θα ζεσταθείς εκεί,αν έχει καλή θέρμανση!!χμμμ

μολις μου φερει ο ανδρας μου το νεο σκουφι και παω θα σου πω.. μου το σκισε η μικρη πριν λιγο..αιντεεεεεεεεεεεε

Good LUCK Miamama!!! Ολα καλα θα πανε.. Ηθελα να σε ρωτησω, εκει πως αντιδρουν οι Σουηδοι οταν ακουν οτι ειστε Ελληνες;

Κι εμεις 1μ ειμαστε κ 14 κιλα περιπου.. Μας εχει ανοιξει λιγακι η ορεξη τελευταια αλλα τουλαχιστον τρωμε λιγο τυρακι με κρακερ κ ξεγελιομαστε..

Η Σοκολατοπιτα ΤΕΛΕΙΑ φαινοταν!! Αχ να τρωγα κ γω μια..αλλα το παρακανα τελευταια κ ειπα να μαζευτω λιγο..

Φιλακια

yRf6p1.png

το είδατε αυτό?βικάκι σε βρίσκω οργανωμένη!!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=111959&page=2

πάει το σκουφάκι ε?το χρειαζόταν το κορίτσι!!

πρινσέσα μου ευχαριστώ πολύ!

μια χαρά αντιδρούν,δεν μας έχουν ρωτήσει πως είναι τα πράγματα,δεν τους λέμε κι εμείς...μας προτιμούν από κάτι άλλους λαούς...πχ άραβες!!οι έλληνες πάντως κουτσομπόληδες κι εδώ...ανάκριση σου κάνουν!!

Η Σοκολατοπιτα ΤΕΛΕΙΑ φαινοταν!! Αχ να τρωγα κ γω μια..αλλα το παρακανα τελευταια κ ειπα να μαζευτω λιγο..

Μη νομίζεις κι εγώ ένα κομμάτι έφαγα. Και την έχω τώρα και κάθεται, αχ πρέπει να την κεράσω ΟΛΗ, να φεύγει!

Μιαμάμα άντε με το καλό η δουλειά!!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αααααααααααααααααααααααααααααχ!!!

μου εφερε ο συζυξ καινουργιο καλυτερο σκουφακι και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πηγα κολυμβητηριο!!

SUPER ΛΕΜΕ????????

Μιλαμε οτι ενοιωσα να δουλευει ολο μου το κορμι...

νερο ζεστο..χαλαρη ωριτσα και ηρθε μπαμπας και κορη να με χαζεψουν...

το πλυσου, ντυσου ειναι βαρετο αλλα και αυτο στο προγραμμα..

Διαφημίσεις

οσο για το ποστ.. τα σχολια ειναι περιττα..

λες και θα αλλαξει κατι με λιγο γαλα παραπανω.. να ταιζω τα δικα μου παδια και να ψωμολυσσανε του διπλανου...ε οχι..

ευχαριστώ μαέστρο μου...

αλλά η αναμονή θα μας τσακίσει...πάει και το 2ο δοκιμαστικό,το οποίο ήταν ξεπάτωμα, 3 σπίτια σε 5 ώρες...σπιταρώνες για την ακρίβεια!!

οι υποψήφιοι είναι 3 μαζί με τον άντρα μου και δεν ξέρουμε πόσους τελικά θα κρατήσει...

κι έτσι πάλι περιμένουμε μέχρι την τρίτη που είπε τελική απάντηση θα έχουμε...

ουφ να σκάσω είμαι...

και στον ορίζοντα δεν υπάρχουν άλλες συνεντεύξεις...

ωραία προσπ!!σε ζηλεύω,να πηγαίνεις να χαλαρώνεις,το κολύμπι είναι η καλύτερη γυμναστική!!

στο ποστ είπα την άποψη μου...

καταλαβαινω την αγωνια σου και παει παλι μακρυα η βαλιτσα με την αναμονη..

μετα το κολυμπι πιστεψε με το καλυτερο ειναι τουλαχιστον μια ωρα ηρεμου υπνου αλλα που τετοια χαρα???

παω να φτιαξω μηλοπιτα οπου θα φανε οι αλλοι και οχι εγω...

οσο για το ποστ.. τα σχολια ειναι περιττα..

λες και θα αλλαξει κατι με λιγο γαλα παραπανω.. να ταιζω τα δικα μου παδια και να ψωμολυσσανε του διπλανου...ε οχι..

αν προσπ ήσουν σε ένα καράβι που βουλιάζει και δεν έφταναν οι σωσίβιες λέμβοι για όλους τους επιβάτες θα είχες το ίδιο σκεπτικό? Ε, όχι να σωθείς εσύ και να πνιγεί η τάδε κυριούλα με το τάδε παιδάκι? Ή με το ίδιο σκεπτικό να μην αποταμιεύω 500 ευρώ το μήνα στην τράπεζα αν παίρνω έναν γενναιόδωρο μισθό

και μου περισσεύουν, για μελλοντικές ανάγκες απο τη στιγμή που εκατοντάδες παιδάκια πεθαίνουν απο λοιμό την ίδια ώρα....

Σόρρυ που τα παρουσιάζω έτσι αλλά εκφράζεις τη γνώμη σου κατακριτικά στην διαφορετική άποψη απο τη δική σου. Θα μπορούσες απλά να εκφράσεις την γνώμη σου .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...