Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Καλημέρα, 

Οι ακρότητες είναι αυτό που  δημιουργούν πρόβλημα. Να  κάνεις την γυμναστική σου σε φυσιολογικά πλαίσια,  οποιοδήποτε είδος γυμναστικής, δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει τον κύκλο σου. Οι δίαιτες χωρις υδατάνθρακες ( έχω ακούσει διατροφολογους που δίνουν τέτοιες διαιτες) και η εξαντλητική γυμναστική επηρεάζουν. 
      Αν ήταν έτσι, όσες γυναίκες έκαναν γυμναστική δεν θα έμεναν έγκυες. Οποτε μην αγχώνεσαι! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ξέρω εγώ από μωρό είναι έτσι...στο σπίτι είμαστε όλη μέρα,αλλά δεν κάθεται και πολύ,θα κάτσει για λίγη ώρα,μετά όλο και κάτι θα κάνει,χορεύει όλη μέρα και τραγουδάει...

οι από κάτω θα έχουν φρικάρει,είναι και ξύλινο το πάτωμα!!

το σκαρί των κουνιάδων πιστεύω, που σημαίνει χαθήκαμε!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξέρω εγώ από μωρό είναι έτσι...στο σπίτι είμαστε όλη μέρα,αλλά δεν κάθεται και πολύ,θα κάτσει για λίγη ώρα,μετά όλο και κάτι θα κάνει,χορεύει όλη μέρα και τραγουδάει...

οι από κάτω θα έχουν φρικάρει,είναι και ξύλινο το πάτωμα!!

το σκαρί των κουνιάδων πιστεύω, που σημαίνει χαθήκαμε!!!!!!

τι εχουν αυτες οι κουνιαδες πια παιδακι μου?:lol::lol::lol::lol:

καλώς το Δεσποινάκι!

Βρε περαστικά να είναι και να μην σας ξαναβρεί τίποτα!

Μπας και κόλλησες γκαντεμίτιδα απο την μαεστρία? Μια με την τσουτσού του Γιάννη, την άλλη η περιπέτεια της μικρής και τί άλλο δεν θυμάμαι:tongue:

καλώς το Δεσποινάκι!

Βρε περαστικά να είναι και να μην σας ξαναβρεί τίποτα!

Μπας και κόλλησες γκαντεμίτιδα απο την μαεστρία? Μια με την τσουτσού του Γιάννη, την άλλη η περιπέτεια της μικρής και τί άλλο δεν θυμάμαι:tongue:

Εμένα δε με φτάνει κανείς! :mrgreen:

(το εύχομαι δηλαδή, ούτε στον οχτρό μου, που λένε!)

Τι τα 'χουμε τα γαλόνια. :tongue: Καλά είναι το Δεσποινιώ, αλλά είναι γκρινιάρα κι ανυπόμονη. Θα 'ρθει μαρή το καλοκαίρι, ΛΥΣΣΑΞΕΣ πια!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εμένα δε με φτάνει κανείς! :mrgreen:

(το εύχομαι δηλαδή, ούτε στον οχτρό μου, που λένε!)

Τι τα 'χουμε τα γαλόνια. :tongue: Καλά είναι το Δεσποινιώ, αλλά είναι γκρινιάρα κι ανυπόμονη. Θα 'ρθει μαρή το καλοκαίρι, ΛΥΣΣΑΞΕΣ πια!

Εσύ άκουσες το όνομά σου και ήρθες?:tongue:

Ελπίζω να τα ξύλωσες τα γαλόνια...ή τα έκανες πάσα στην φιλενάδα σου?:tongue::mrgreen: Δύσκολο χειμώνα είχατε και οι δυό σας και εύχομαι μέχρι εδώ!

Για σοκολατόπιτες ακούω? Και έχει ανοίξει η όρεξή μου για γλυκά.....μιαμ μιαμ! Ειδικά η σοκολάτα, λατρεία μου. Εγώ έκανα μπισκότα χθες και στης μικρής έλιωσα λευκή σοκολάτα και σχημάτισα φατσούλες. Ξετρελάθηκε!

Διαφημίσεις

αντε Δεσποινα να ορθοποδησετε..

ειναι η Μελινα του καναπε???

εμας ρε παιδια ..πως να τη περιγραψω??

πως ειναι ο Ταζ?????

εεεεεεεεεεε... ενα τετοιο πραγμα..

αφου το κεφαλι της το τρωει συνεχεια στις κασες επειδη τρεχει σαν το διαολο και δεν προλαβαινει να στριψει..αν θα ναι ετσι και χειροτερα ο μικρος βλεπω το σπιτι υπο διαλυση..

αντε Δεσποινα να ορθοποδησετε..

ειναι η Μελινα του καναπε???

εμας ρε παιδια ..πως να τη περιγραψω??

πως ειναι ο Ταζ?????

εεεεεεεεεεε... ενα τετοιο πραγμα..

αφου το κεφαλι της το τρωει συνεχεια στις κασες επειδη τρεχει σαν το διαολο και δεν προλαβαινει να στριψει..αν θα ναι ετσι και χειροτερα ο μικρος βλεπω το σπιτι υπο διαλυση..

XAXAXAXAXAXAXAXA! άκου ταζ!

και η δικιά μου είναι υπερκινητική. Δηλαδή και το φαγητό της στο πόδι μπορεί να το φάει. Ακόμα και τηλεόραση όταν βλέπει αλλάζει όλους τους καναπέδες ή γυρνάει γύρω απο το τραπεζάκι. Δεν μπορεί να κάτσει σε ένα μέρος. Αλλά ταζ δεν την λές. Απλώς βαριέται εύκολα. Μπορεί να πάει 10 φορές κάτω στην θεία της και να ξαναέρθει γιατί δεν τη χωράει ο τόπος...

ρε miamama...για τη δικη μου μιλας η για τη δικια σου??? :tongue::tongue::tongue::tongue:

όχι για όλες τις κουνιάδες!!!!!!!!!;);)

:D:D:D βρε τον ταζ!!!!

η δική μου τελικά δεν είναι έτσι!!!το κεφάλι όμως μονίμως σακατεμένο!!

όταν είναι η ώρα του φαγητού καθόμαστε στο τραπέζι και τρώμε ήσυχα και ωραία πάντα!!!

από μωρό της το κάνω...ποτέ δεν την τάισα στα όρθια και από 2 ετών δεν την ξανατάισα,μόνη της...κι έχει πολύ φάση,τρώει σαν κυριούλα!!

γιατί μέχρι τότε την τάιζα στο γρήγορο,τόσο πεινασμένη ήταν!!!!!!!:P

Διαφημίσεις

όχι για όλες τις κουνιάδες!!!!!!!!!;);)

:D:D:D βρε τον ταζ!!!!

η δική μου τελικά δεν είναι έτσι!!!το κεφάλι όμως μονίμως σακατεμένο!!

όταν είναι η ώρα του φαγητού καθόμαστε στο τραπέζι και τρώμε ήσυχα και ωραία πάντα!!!

από μωρό της το κάνω...ποτέ δεν την τάισα στα όρθια και από 2 ετών δεν την ξανατάισα,μόνη της...κι έχει πολύ φάση,τρώει σαν κυριούλα!!

γιατί μέχρι τότε την τάιζα στο γρήγορο,τόσο πεινασμένη ήταν!!!!!!!:P

η δικιά μου κάθεται στο τραπέζι μαζί μας, τσιμπάει λίγο και μετά λέει χόρτασα. φεύγει και πηγαινοέρχεται και μου λέει θα με ταίσεις γιατί εγώ κουράστηκα? κοινώς βαριέται....Δεν μπορεί να κάτσει...

στον παιδικό όμως αποκλείεται να το κάνει αυτό ε?

μου το έκανε κι εμένα,αλλά 1-2 φορές το δέχτηκα,έφυγε και ξαναήρθε...1-2 φορές πέταξα το φαγητό κι έμεινε νηστικιά!!!!αποθέματα έχει!!χιχι

αν είναι πολύ κουρασμένη έχει γκρίνια,αλλά δεν της δίνω σημασία,τρώει γκρινιάζοντας!!

στον παιδικό όμως αποκλείεται να το κάνει αυτό ε?

μου το έκανε κι εμένα,αλλά 1-2 φορές το δέχτηκα,έφυγε και ξαναήρθε...1-2 φορές πέταξα το φαγητό κι έμεινε νηστικιά!!!!αποθέματα έχει!!χιχι

αν είναι πολύ κουρασμένη έχει γκρίνια,αλλά δεν της δίνω σημασία,τρώει γκρινιάζοντας!!

σίγουρα όχι.

Κοίτα μην ξεχνάς ότι είχες αποκλειστικά την ανατροφή της . Η δικιά μου μέχρι τα 2,5 ήταν στη γιαγιά. Τώρα άρχισα να της κόβω συνήθειες που υιοθέτησε απο εκεί που απέχει κι όλας. τις προάλλες της έκανα γάλα και μου λέει βάλε ζάχαρη. Τί λες καλέ της λέω ζάχαρη στο γάλα, πού τα έμεθες αυτά? Η γιαγιά μου βάζει λέει. Να της πεις να μη βάζει της είπα. Και τις προάλλες μου είπε η πεθερά πως της το μετέφερε:mrgreen:

η δικιά μου κάθεται στο τραπέζι μαζί μας, τσιμπάει λίγο και μετά λέει χόρτασα. φεύγει και πηγαινοέρχεται και μου λέει θα με ταίσεις γιατί εγώ κουράστηκα? κοινώς βαριέται....Δεν μπορεί να κάτσει...

εγω εχω.. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ να τρωει ΜΟΝΟ στο τραπεζι της κουζινας..και καθιστη βεβαια στη συγκεκριμενη θεση της..

οταν τρωμε ολοι μαζι μου τη δινει που θελει να κατεβει αν εχει φαει πριν απο μας η (συνηθως) βαριεται να φαει το φαι της αλλα παρα ειναι απαιτηση να την κανω να περιμενει μεχρι να τελειωσουμε οι μεγαλοι..αλλες φορες το κανει, αλλες οχι..

εχω παντως φιλη που το συνομιληκο κοριτσακι τους το χει μαθει να περιμενει.. αλλα δεν συνηγορω σε αυτο γιατι και εγω ως παιδι θυμαμαι ποσο βαριομουν το περιμενε..

τωρα θα ετοιμαστουμε να παμε στο θεατρο... ελπιζω να γινει η παρασταση και να μην παμε αδικα.. ειχα παρει τηλεφωνο, μας ειπαν οτι η παρασταση θα γινει αρκει να παει κοσμος.. για να δουμε..οχι τιποτε αλλο βλεπουμε και μια ταινια στη nova και θα την κοψουμε στη μεση και θα χασουμε το τελος..ας μην γινει τσαμπα..χαχα

ξέχασα βίκυ ότι εσύ έχεις και την πεθερούλα...

και λίγα κάνει,άλλες κάνουν χειρότερα!!

βέβαια εμείς μέχρι τώρα τρώγαμε όλοι μαζί την ίδια ώρα το μεσημέρι κι ακόμα τρώμε μέχρι να ξεκινήσουμε δουλειά,μετά μάλλον θα έχουμε τα ωράρια της αθήνας,τρώγαμε μεσημεριανό 6-7 το απόγευμα.η έλλη θα έχει φάει στον παιδικό.

κι εμείς κόψαμε συνήθειες δικές μας,μέχρι να ξεκινήσουμε τις στερεές,τρώγαμε στο σαλόνι με δίσκο στην τηλεόραση,μετά το κόψαμε για να μαθαίνει κι αυτή ότι τρώμε όλοι μαζί στο τραπέζι.το κάνουμε το βράδυ πλέον που την έχουμε βάλει για ύπνο.

προσπ εμένα δεν με πειράζει να φύγει από το τραπέζι νωρίτερα...αρκεί να έχει τελειώσει,όχι να πηγαινοέρχεται...

τον τελευταίο καιρό τρώει αργά και σηκώνεται τελευταία...καλύτερα.

καλά να περάσετε στο θέατρο!!ωραία θα είναι...

έξω ρίχνει χιονάκι αλλά δεν το στρώνει...φτού!!!!

πάλι 2 φορές έγραψα τα ίδια και χάθηκαν,κάτι πατάω μάλλον...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...