Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω παντως θα της ελεγα "ψυχη ειναι αυτο που μας βγαζει η θεια σου.."χαχα!:tongue::tongue:

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA! Με έκανες και γέλασα πρωινιάτικα βρε προσπ!

καλημέρα!

μιλάμε τίποτα δεν πάει καλά,όλα στραβά!!

βίκυ το κορίτσι σου είναι πολύ μπροστά!!!!!!!!!!!!!!και πως να της εξηγήσεις...

Είναι που ακόμα δεν βρήκατε δουλειά βρε χριστινάκι και ''ανήκετε'' στα ελληνικά δεδομένα. Κάτσε να κάτσει η δουλείτσα, να Σουηδοποιηθείτε και να δεις τί καλά θα πάνε μετά...

έλα ντε! Άντε εξηγησέ το! Της είπα οτι αυτό που βλέπουμε σε έναν άνθρωπο ειναι το σώμα του. και αυτά που χαρακτηρίζουν έναν άνθρωπο, πχ ο χαρακτήρας του, αυτά που νιώθει είναι μέσα του και είναι η ψυχή. Για παράδειγμα αν χτυπήσει το χέρι της πονάει ένα μέλος απο το σώμα της αλλά αν είναι στεναχωρημένη πονάει ένα κομμάτι της ψυχής της. Επίσης της είπα πως ένας καλός άνθρωπος ο οποίος σέβεται και αγαπάει τους άλλους ανθρώπους, τα ζώα, τη φύση , είναι ένας άνθρωπος με καλή ψυχή. Ενώ ένας άνθρωπος που δεν αγαπάει τα ζωάκια, τα παιδάκια κλπ μπορούμε να πούμε οτι έχει σκληρή ψυχή γιατί και οι πράξεις τους είναι σκληρές. Και μου λέει: αυτοί μαμά ούτε τον εαυτό τους δεν αγαπάνε:rolleyes:

Αυτά μου ήρθαν στο μυαλό εκείνη την ώρα, αυτά είπα. Με ευνιδίασε...

δλδ δεν παίρνει καθόλου βάρος ή παίρνει πολύ λίγο?

αναλύσεις κάνετε?ξέχασα να ρωτήσω πριν ,εμείς κάνουμε κάθε χρόνο,μην έχει έλειψη σιδήρου ή οτιδήποτε...και όλα μια χαρά..

κλασική απάντηση γιατρού,είναι το σκαρί της!!έτσι λέει και για την δική μου,αχχχ χοντρελίτσα μου!!!!!!!!

Η δικιά μου είναι στα ίδια κιλά κανένα χρόνο περίπου.και τρώει....Το πρωί θα φάει πρωινό στο σχολείο και καμιά φορά ζητάει και δεύτερη μερίδα μου είπε η δασκάλα:tongue: πριν φύγει απο το σπίτι άλλωτε πίνει γάλα άλλωτε όχι.Για δεκατιανό τους δίνουν φρούτα. Στη 1 το μεσημέρι τρώει φαγητό, ότι της δώσω και σχεδόν όλο και τυρί φέτα. Ε, βάζω και εγώ λίγο παραπάνω, καλύτερα να περισσέψει παρά να μην φτάσει. Πρίν πάμε να την πάρουμε πολλές φορές τρώει και στην πεθερά. ρωτάει, εσείς τί φαγητό έχετε? μετά στις 5-6 πάλι πεινάει. τρώει ψωμί με κίτρινο τυρί, ή φιλαδέλφεια και αγγουράκι, ή γιαούρτι ή κανένα τοστάκι ή της βράζω κοφτό μακαρονάκι. Και μετά πριν κοιμηθεί κατά τις εννιά θα πιεί ένα ποτήρι γάλα (όχι πάντα|), ή της βράζω 2-3 λουκάνικα ή ότι της κατέβει στο κεφάλι τέλος πάντων....μπορεί να ζητήσει και απο το φαγητό της κατσαρόλας που μαγειρεύω για την επόμενη μέρα.

Αναλύσεις εμείς δεν κάναμε ποτέ. Ρώτησα τον παιδίατρο και μου είπε πως χωρίς λόγο δεν τρυπάει παιδάκια. Αν χρειαζόταν θα μας έστελνε...

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια. ΠΑΓΩΝΙΑ σήμερα! Είχα δυο φιλες για καφέ, κέρασα και σοκολατόπιτα. Για πρώτη φορά καλή πιστεύω έγινε. Την επόμενη καλύτερη. :D

Κατά τ' άλλα ησυχία. Το απόγευμα έχω μια δουλειά κέντρο, να βολτάρω και λίγο, και τώρα βρήκα κι εγώ, με το ψοφόκρυο! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα κοριτσάκια!αποκλειστήκατε από τα χιόνια προσπ??χαχα

εμείς εδώ ήλιο πάλι!!με -3!!συνηθισμένα πράγματα!!

μια χαρά της τα είπες Βικάκι!!μας έδωσες ιδέες όταν ρωτήσουν τα δικά μας μας!!

για την ώρα δεν κάνει περίεργες ερωτήσεις...α είδαμε την άλλη φορά αραβίδες με μαντήλα και με ρωτούσε...

που το βάζει η Γεωργίτσα τόσο φαγητό???μπράβο της!!!!!!!

και αν έχει ένα παιδί έλλειψη σιδήρου,αποθήκες χαμηλές,χοληστερίνη κάτι... πως θα το καταλάβει?βέβαια εμείς κάναμε και για θυροειδή,λόγω βάρους...

των κουμπάρων τα μικρά οι αποθήκες σιδήρου χάλια...φταίει η διατροφή τους όμως...

αφήστε κορίτσια,να ήταν μόνο το θέμα της δουλειάς μόνο...

από την ελλάδα μας κυνηγάνε ένα σωρό...ακόμα να κλείσει η εταιρία του άντρα μου ο λογιστής,φπα,ενοίκια,οι πελάτες δεν δίνουν τα υπόλοιπα,ένας χαμός!!!!!προμηθευτές πιέζουν...τράπεζες κλπ κλπ...μια ζωή θα μας κυνηγάνε όλα αυτά!!

Γεια σας κορίτσια. ΠΑΓΩΝΙΑ σήμερα! Είχα δυο φιλες για καφέ, κέρασα και σοκολατόπιτα. Για πρώτη φορά καλή πιστεύω έγινε. Την επόμενη καλύτερη. :D

Κατά τ' άλλα ησυχία. Το απόγευμα έχω μια δουλειά κέντρο, να βολτάρω και λίγο, και τώρα βρήκα κι εγώ, με το ψοφόκρυο! :mrgreen:

σωπα!! αυτο στη φωτο ηταν δικο σου δημιουργημα?? μωρε μπραβο η οικοκυρικη.. αποδιδει βλεπω!!

εγω τα αγοραζω (αγοραζα πλεον) απο το γειτονικο μας ζαχαροπλαστειο...

καλημέρα κοριτσάκια!αποκλειστήκατε από τα χιόνια προσπ??χαχα

εμείς εδώ ήλιο πάλι!!με -3!!συνηθισμένα πράγματα!!

μια χαρά της τα είπες Βικάκι!!μας έδωσες ιδέες όταν ρωτήσουν τα δικά μας μας!!

για την ώρα δεν κάνει περίεργες ερωτήσεις...α είδαμε την άλλη φορά αραβίδες με μαντήλα και με ρωτούσε...

που το βάζει η Γεωργίτσα τόσο φαγητό???μπράβο της!!!!!!!

και αν έχει ένα παιδί έλλειψη σιδήρου,αποθήκες χαμηλές,χοληστερίνη κάτι... πως θα το καταλάβει?βέβαια εμείς κάναμε και για θυροειδή,λόγω βάρους...

των κουμπάρων τα μικρά οι αποθήκες σιδήρου χάλια...φταίει η διατροφή τους όμως...

αφήστε κορίτσια,να ήταν μόνο το θέμα της δουλειάς μόνο...

από την ελλάδα μας κυνηγάνε ένα σωρό...ακόμα να κλείσει η εταιρία του άντρα μου ο λογιστής,φπα,ενοίκια,οι πελάτες δεν δίνουν τα υπόλοιπα,ένας χαμός!!!!!προμηθευτές πιέζουν...τράπεζες κλπ κλπ...μια ζωή θα μας κυνηγάνε όλα αυτά!!

ξερεις πως πανε αυτα miamama..μακαρι να μπορεσετε ομως να ελαφρυνετε τα βαρη..

εμεις μαλλον σημερα θα παμε τη μικρη σε μια παιδικη σκηνη (Μηλζα, ζαχαρη, κανελα στο θεατρο Φουρνος οπου ειναι διαδραστικη παρασταση για παιδια της ηλικιας αυτης)

και εχω ενα πονοκεφαλο αλλο πραγμα..

Διαφημίσεις

Kαλημερααααααα!!!!!κοιμουνται για πρωτη φορα μετα απο μηνες ταυτοχρονα τα παιδια μου και χαλαρωνωωωωω!!!!!!!:D:D:D:D:D:D μεχρι που διαβασα και 3 σελιδες πισω!!!:tongue::tongue:

μαμαμια κανε υπομονη θα στρωσουν τα πραγματα.ειστε λιγο καιρο εκει βρε...εδω η κατασταση παει απο το κακο στο χειροτερο..ολοι μες στα χρεη και το αγχος..που θα παει αυτη η κατασταση δεν ξερω..

βικυ η μικρη σου με εχει τρελανει με της ερωτησεις της!ακου τι ειναι ψυχη!! ουτε 10χρονο δεν ρωταει τετοια πραγματα!ειναι απιθανη!

για φαγητα και τετοια που λετε εμενα η μικρη εχει στρωσει τελευταια..απο υψος πρεπει να ειναι γυρω στο 1 μετρο (εχω μηνες να τη μετρησω) και κιλα 14..

το πρωι και το βραδυ πινει 250-300 ml γαλα

κατα τις 9 τρωει τσουρεκι ή κεικ ή ψωμι με βουτυρο και γυρω στις 11 ενα φρουτο

το μεσημερι τρωει σχετικα μικρες ποσοτητες εκτος και εχουμε μακαρονια με κιμα (μπορει να φαει ολη την κατσαρολα)

το απογευμα ενα γιαουρτι ή ψωμι με τυρι ή καμια σουπιτσα ζυμαρικων ή κορν φλεικς ή φρυγανιες (γενικως οτι βρει σαβουρωνει)

μερικες φορες τρωει και βραδυ αλλα σπανια

κοψαμε και την πανα επιτελους πριν κανα μηνα δεν σας το ειπα!!!!!!! επιτελους!!!ειχα σταματησει να της λεω κατι αφου το καλοκαιρι δεν ηθελε με τιποτα να τη βγαλει (ειμαι μπεμπης ελεγε:confused:) και ξαφνικα ενα πρωι μου λεει..ειμαι μεγαλο κοριτσι τωρα θελω βρακακι...και τσουπ!!!τελος!!!σε μια μερα κοπηκε τελειως!ακομα και η βραδυνη..μεγαλη ανασα ειχα βαρεθει να αλλαζω πανες ολη μερα!το μονο που με τρελαινει τωρα ειναι που γινεται επανασταση αμα δεν ειναι πλυμενα τα βρακια με τις πριγκηπισσες και πρεπει να βαλει κανενα αλλο...ΜΕ ΠΡΗΖΕΙ!

σχετικα με τις αρρωστειες ειμαστε ομαδικως καλυτερα επιτελους!την παρασκευη θα παμε παλι παιδιατρο να την ακροαστει να δουμε πως παει..ολη μερα φαρμακα δινω!καλα να ειναι μονο το παιδακι μου γιατι με εχει φαει το αγχος φετος..μεχρι και εφιαλτες ξεκινησα να εχω!

βρε καλώς την !!άντε να σας περάσουν οι αρρώστιες...

μακάρι να στρώσουν σύντομα τα πράγματα εδώ,τα θέματα μας στην ελλάδα δεν θα στρώσουν ποτέ...εκτός κι αν παίρνουμε 10.000Ε τον μήνα για να ξεχρεώνουμε!!

μπράβο τα καταφέρατε με την πάνα,επηρρεαζόταν από τον μικρό,τι να κάνεις?

αυτό με τα βρακάκια επειδή το ήξερα!!χιχι δεν της πήρα ποτέ με φιγούρες,μίνυ και hello kitty που ήθελε,μόνο με λουλούδια!!!!και ησύχασα!!!!!!ούτε πιτζάμες!!

η ανηψιά ήθελε μόνο βρακάκι και πυτζάμιες μίνυ!!!άσε όλη μέρα να πλένεις!!

καλά τρώει και η δική σου...

και το βάρος όλες πάνω κάτω το ίδιο,εμείς δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει,να έχει βαρύ σκελετό???

και το βάρος όλες πάνω κάτω το ίδιο,εμείς δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει,να έχει βαρύ σκελετό???

Μηπως δεν κινειται αρκετα???εμενα γενικα ειναι του καναπε αλλα στον παιδικο του δινει και καταλαβαινει απο οτι μου λενε..

μπορει να ειναι και το σκαρι της ετσι μωρε μη σκας!μια χαρα ειναι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...