Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Καλημέρα, 

Οι ακρότητες είναι αυτό που  δημιουργούν πρόβλημα. Να  κάνεις την γυμναστική σου σε φυσιολογικά πλαίσια,  οποιοδήποτε είδος γυμναστικής, δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει τον κύκλο σου. Οι δίαιτες χωρις υδατάνθρακες ( έχω ακούσει διατροφολογους που δίνουν τέτοιες διαιτες) και η εξαντλητική γυμναστική επηρεάζουν. 
      Αν ήταν έτσι, όσες γυναίκες έκαναν γυμναστική δεν θα έμεναν έγκυες. Οποτε μην αγχώνεσαι! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το δεύτερο δοκιμαστικό του άντρα μου ελεναδίτσα μου ...που ελπίζουμε να μας πουν ξεκάθαρα οκ για την δουλειά...είμαστε πάνω από ένα μήνα τώρα εδώ...κοντεύουμε 1 1/2 μήνα.

εγώ 2ο θέλω εδώ και αρκετό καιρό,αλλά λόγω οικονομικών και των τελευταίων γεγονότων...όταν τακτοποιηθούμε ναι...τότε όμως η έλλη θα είναι μεγάλη και δεν υπάρχει περίπτωση να παίζουν μαζί...αν μείνω του χρόνου έγκυος,θα γεννήσω το 2014...η έλλη θα είναι 5 χρονών...είναι μεγάλη διαφορά!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το δεύτερο δοκιμαστικό του άντρα μου ελεναδίτσα μου ...που ελπίζουμε να μας πουν ξεκάθαρα οκ για την δουλειά...είμαστε πάνω από ένα μήνα τώρα εδώ...κοντεύουμε 1 1/2 μήνα.

εγώ 2ο θέλω εδώ και αρκετό καιρό,αλλά λόγω οικονομικών και των τελευταίων γεγονότων...όταν τακτοποιηθούμε ναι...τότε όμως η έλλη θα είναι μεγάλη και δεν υπάρχει περίπτωση να παίζουν μαζί...αν μείνω του χρόνου έγκυος,θα γεννήσω το 2014...η έλλη θα είναι 5 χρονών...είναι μεγάλη διαφορά!!

η Γεωργία με τον Μάριο έχουν 4 χρόνια και 3 μήνες διαφορά και παιζουν μια χαρά ακόμα τουλάχιστον...

είναι λίγο και στο παιδί...

αλλά εδώ μιλάμε για κλεισμένα 5 προς 5 1/2...

εγώ με την αδερφή μου είχαμε σχεδόν 4 χρόνια διαφορά και παίζαμε, και όταν ήμουν γυμνάσιο της έκανα το χατήρι και παίζαμε με τις μπιμπιμπό!!

είναι λίγο και στο παιδί...

αλλά εδώ μιλάμε για κλεισμένα 5 προς 5 1/2...

εγώ με την αδερφή μου είχαμε σχεδόν 4 χρόνια διαφορά και παίζαμε, και όταν ήμουν γυμνάσιο της έκανα το χατήρι και παίζαμε με τις μπιμπιμπό!!

ε,και τι εγινε,που θα εχουν 5 χρονια διαφορα?και της τζες εχουν μεγαλη διαφορα ηλικιας κι ειναι και διαφορετικο φυλο κι ομως μια χαρα παιζουν μαζι.

καλα ο θοδωρης επαιζε με ολα τα κοριτσακια μας οταν συναντηθηκαμε.

πολυ καλος και γλυκος!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

μακάρι να είναι έτσι και η δική μου...το πολύ πολύ να πλακώνει το μικρό στο ξύλο η έλλη...!!χιχι ο θοδωρής είναι χρυσό παιδί για να κάθεται να παίζει με τόσα μικρά!!

ρε γμτ έχουμε να πάμε καιρό παιδίατρο,κι εδώ δεν έχω ζυγαριά να την ζυγίσω...τον σεπτέμβρη πήγαμε τελευταία φορά...και θέλω να δω ύψος - βάρος...ακόμα προσέχουμε,και αυτή η κοιλιά δεν πέφτει με τίποτα...το πρωί είναι οκ,με το που φάει κάτι πρήζεται...και η καημένη μου δεν τρώει πολύ...

τα δικά σας πόσο είναι τώρα?

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κορίτσια!

Τι κρύο είναι αυτό; Το καταλαβαίνω και μέσα στο σπίτι. Από τις 6.30 τραγουδούσε η κόρη μου σήμερα. Έστειλα τον μικρό παιδικό, την πήρα στο κρεβάτι μου και ρίξαμε ύπνους τρικούβερτους!

Μιαμαμα ο δικός μου 19 κιλά, ζωή να 'χει, και 1.05 μ. περίπου. Η μικρή 6.300 και 64 εκ. ύψος.

Θηρία έχω εγώ, δεν έχω μωρά. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μακάρι να είναι έτσι και η δική μου...το πολύ πολύ να πλακώνει το μικρό στο ξύλο η έλλη...!!χιχι ο θοδωρής είναι χρυσό παιδί για να κάθεται να παίζει με τόσα μικρά!!

ρε γμτ έχουμε να πάμε καιρό παιδίατρο,κι εδώ δεν έχω ζυγαριά να την ζυγίσω...τον σεπτέμβρη πήγαμε τελευταία φορά...και θέλω να δω ύψος - βάρος...ακόμα προσέχουμε,και αυτή η κοιλιά δεν πέφτει με τίποτα...το πρωί είναι οκ,με το που φάει κάτι πρήζεται...και η καημένη μου δεν τρώει πολύ...

τα δικά σας πόσο είναι τώρα?

και 1 χρονο διαφορα να εχουν,μαλωνουν τα αδερφια...εγω με τον αδερφο μου πχ..σκοτωνομασταν μικρα.

ουτε εγω ξερω ποσο ειναι μιαμαμα.τον νοεμβρη τελευταια φορα ηταν 94 εκ και 14,5 κιλα.

πρεπει να παμε γιατι εχουμε αφησει ενα εμβολιο αλλα αφου ειναι ολο κρυωμενη ποτε να την παω..

αντε καλα ξετελεματα με το δευτερο και τελευταιο ελπιζω δοκιμαστικο.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

εμείς πάλι μαέστρο μου είμαστε με τιραντάκι στο σπίτι...χιχι!!κι έξω έχει ήλιο με 0 βαθμούς!!!

τον σεπτέβρη ήταν 16800 και 94 ύψος...τώρα υπολογίζω να είναι 17-18 κιλά...όλο κι ανεβαίνουμε!!

στην ηλικία της δανάης ήταν η έλλη 6 κιλά και 59 εκ ύψος!!τα δικά σου είναι θηρία καλέ!!Φτου τους!!!

ευχαριστώ ελεναδίτσα για τις ευχές!!

εμείς τελειώσαμε με εμβόλια για την ώρα,μετά τα 4 το επόμενο!!

Kι ο Γιάννης το '13 έχει εμβόλιο τώρα. Ευτυχώς, φαντάζεσαι να τα 'τρεχα και τα δύο; Η μικρή έχει ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, είναι σ' αυτή τη φάση και πως τη βαριέμαι. Τέσπα, τι να κάνεις;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

και εμείς τον Μάιο - Ιούνιο , δεν θυμάμαι ,κάναμε εμβόλιο και τώρα τον άλλο Φεβρουάριο. Είναι 13,5 κιλά και 1μ ύψος. ίσα για να πληρώνει εισιτήριο στο λούνα πάρκ , με το μέτρο το πάνε, όχι ηλικιακά, έχει μια μεζούρα στον τοίχο δίπλα στο ταμείο ζωγραφισμένη και όσα είναι ένα μέτρο+ πληρώνουν. Θα μου πεις σιγά πόσο συχνά πάμε....αλλά να'χαμε να λέγαμε...

Διαφημίσεις

Kι ο Γιάννης το '13 έχει εμβόλιο τώρα. Ευτυχώς, φαντάζεσαι να τα 'τρεχα και τα δύο; Η μικρή έχει ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, είναι σ' αυτή τη φάση και πως τη βαριέμαι. Τέσπα, τι να κάνεις;

και μόνο αυτό βαριέσαι?

κάθε τρις ώρες γάλα, άλλαγμα πάνας , πλύσιμο κλπ κλπ

καλέ τι μινιατουριά είναι αυτά?

εγώ είμαι σε αλλο κλαμπ με την μαέστρο!!

καλύτερα κάθε 4 ώρες γάλα, πάνα,και μια χαρά παρά τώρα κάθε 5 λεπτά...

θέλω τσίσα,θέλω νερό,θέλω corn flakes,θέλω εκείνο,θέλω το άλλο!!

μετά το μέτρο ανεβαίνουν στα παιχνίδια?τώρα που το σκέφτομαι εμείς δεν έχουμε πάει λούνα παρκ με την μικρή.

Αχ, πως περιμένω το καλοκαίρι να πάμε Λούνα παρκ! Εγώ θ' ανεβαίνω με τον Γιάννη, στον χάμπι δεν αρέσει.

Βίκυ δεν έχεις δίκιο, τώρα που κοιμάται το βράδυ, αυτή η ηλικία - της Δανάης - είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ! :D

Πάω για μαμ, καθυστέρησα σήμερα. Καλή σας συνέχεια.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μετά το μέτρο ανεβαίνουν στα παιχνίδια?

όχι, μετά το μέτρο πληρώνουν είσοδο. έχει και παιχνίδια για μικρούλια κατάλληλα. τύπου συγκρουόμενα μέσα σε λίμνη, εκεί ανεβαίνουν με γονέα, καρουσελ πάλι με γονέα, τρενάκι και ''τρενάκι '' σε νερό όπου είναι στυλ κούτσουρο που επιπλέει όπου δεν χωράει ενήλικας, κάτι ελεφαντάκια που γυρνάνε γώρω γύρω και αν θέλεις με μοχλο ανεβοκατεβαίνουν, και εκεί μπαινει και ενήλικας και τέτοιου τύπου τέλος πάντων για μικρά.

Αχ, πως περιμένω το καλοκαίρι να πάμε Λούνα παρκ! Εγώ θ' ανεβαίνω με τον Γιάννη, στον χάμπι δεν αρέσει.

Βίκυ δεν έχεις δίκιο, τώρα που κοιμάται το βράδυ, αυτή η ηλικία - της Δανάης - είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ! :D

Πάω για μαμ, καθυστέρησα σήμερα. Καλή σας συνέχεια.

βγάλε οικογενειακό διαρκείας να πηγαίνεις τακτικά. Συμφέρει.

Τα' χω ξεχάσει ρε συ τα μωρονταντέματα. Θα φοβάμαι να το πιάσω στην αγκαλιά μου:mrgreen: Για να πας μια βόλτα κάνεις μετακόμιση. Αποστείρωσε, βράσε νερό, τάισε...Ενώ τώρα η μικρή πεινάει, λέει μαμά πεινάω. Δεν έχω την έννοια της...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...