Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μόλις μου έφτιαξε σοκολάτα με σαντιγύ περιποιημένη,να με καλοπιάσει!!!

καλά οι κρέμες γάλακτος εδώ είναι φοβερές...έχει γεύση αγελαδίλα...

και το γάλα επίσης...

φτιαξάμε και βούτυρο από κρέμα γάλακτος,πανεύκολο και πεντανόστιμο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μόλις μου έφτιαξε σοκολάτα με σαντιγύ περιποιημένη,να με καλοπιάσει!!!

καλά οι κρέμες γάλακτος εδώ είναι φοβερές...έχει γεύση αγελαδίλα...

και το γάλα επίσης...

φτιαξάμε και βούτυρο από κρέμα γάλακτος,πανεύκολο και πεντανόστιμο...

καλα κανεις και μας τα λες.. αλλα κανω αποχη απο τα γαλακτομικα και μου τρεχουν τα σαλια..

εδώ πάλι δεν ξέρω τι κάνουν...τι υπάρχει κλπ...μόνο ότι πάνε δημοτικό 7 ετών...κι εκεί μαθάινουν να γράφουν και να διαβάζουν...

νωρίτερα δεν θέλουν να δυσκολεύουν τα παιδιά...χαλαρά!!

Διαφημίσεις

προνηπιο πρεπει να πηγαινουν απο Σεπτεμβρη 2013 και νηπιο το 2014.. εκτος αν εχω καταμπερδευτει..

ναι,ετσι νομιζω κι εγω.σε 2 χρονια δηλαδη.

ωραια ιδεα προσπ,να παει στον παιδικο η μικρη.θα της κανει πολυ καλο,σιγουρα.και πιο νωρις αν παει,καλυτερα θα ειναι.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

εμένα μου φαίνεται καλή ιδέα...χωρίς να ξέρω από παιδικούς κιόλας...

πολλά τα λεφτά όντως,αλλά έχω ακούσει και περισσότερα...

στην αθήνα.

στην κέρκυρα υπάρχει και μέ 170Ε(πάρκινγκ,παρατημένα δλδ)...

και 300Ε-350Ε...οι πιο καλοί...

προνήπιο πότε πάνε?

κι εδω εχουμε τετοια παρκινγκ που λες κι εσυ μιαμαμα,που ειναι αναλογως τις ωρες που θα το αφησεις το παιδι.μια φιλη μου παει το παιδι της αναγκαστικα εκει γιατι δεν εχει ποιος να της κραταει το παιδι,χωρισμενη,δουλευει κι επειδη ειναι ακριβοι οι ιδιωτικοι,την παει εκει,και σε πληροφορω η μικρη δεν θελει να φυγει.μπορει να μην κανουν πολλες δραστηριοτητες αλλα και μονο που ειναι εκτος σπιτιου με πολλα παιδακια,της αρεσει πολυ.

λοιπόν ευχαριστώ κοριτσάκια για τις ευχές,μακάρι να πιάσουν τόπο...

εννοείται σε κανέναν δεν έχουμε πει για την δουλειά...θα το μάθουν αφού γίνει η πρόσληψη...

σήμερα πήγα σε ένα κατάστημα με είδη χόμπυ να περάσω την ώρα μου ευχάριστα...άφησα την έλλη με τον μπαμπά,πήγαν για δουλειές και εφορία...ζητάνε διάφορα κουλά κι εκεί...δυσκόλεψαν τα πράγματα γιατί έχουν μαζευτεί πολλοί μετανάστες...

ελπίζω να μπορέσουμε να πάρουμε προσωπικό αριθμό.

μετά ρίξαμε κι ένα τσακωμό με τον καλό μου από το άγχος του!!

και στρώσαμε!!

ελεναδίτσα κι εμείς σε παρόμοια φάση είμαστε...

συγνώμη λέει,αλλά ευχαριστώ και παρακαλώ δεν πολυλέει...

βασικά όταν της λέμε κάτι να κάνει εκείνη την ώρα δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνει...το αντίθετο ναι...

έχει πείσμα και άρνηση πολλές φορές...

αν την πιάσει το στραβό της γκρινιάζει με όλα...

χθες νύσταζε από τις 20.00,εννοείται πως το μεσημέρι δεν την βάζω για ύπνο,αλλά εμείς σερνόμαστε...κι αν μας πάρει ο ύπνος στον καναπέ,δεν ξέρει τι να κάνει...

δεν την βάλαμε εκείνη την ώρα για ύπνο...και πάμε 21.30 διαδικασία ύπνου,γκρίνια να μην πάει για ύπνο,και να σηκώνεται συνέχεια...

δεν την βρίσκεις ούτε στο ζεστό ούτε στο κρύο...

κι εγώ κλασικά να φωνάζω,να μαλώνω,να βάζω τιμωρία...

τι κι αν της εξαφανίσουμε παιχνίδια,τι κι αν κλείσω τηλεόραση,τι κι να την κλείσω στο δωμάτιο...

θα ξανακάνει τα ίδια λίγη ώρα μετά...δεν δείχνει ίχνος μεταμέλειας,φόβου...τίποτα....

πάλι καλά που το πρωί ξυπνάει 8,της βάζω παιδικά κι εμείς ξανακοιμόμαστε...κι αυτή σουλατσάρει στο σαλόνι,παίζει με τα παιχνίδια της,βλέπει παιδικά...

αχ,πρωτα ειχαμε τα terrible two και τωρα τα horrible three!!

κι εγω μιαμαμα,την αφηνω το σαββατο μονη της και χουζουρευω στο κρεβατι,αλλα μετα το μετανιωνω.εχει παρει το καρεκλακι της κι εχει ανεβει πανω,εχει σκαρφαλωσει στην ντουλαπα και τα ριχνει ολα κατω!παιχνιδια,ρουχα,

απο την συρταριερα τα λουτρινα,τα παντα σκορπισμενα κατω!κι οταν την ρωταω αν της αρεσει που ειναι ολα κατω και δεν μπορεις να πατησεις,μου λεει ναιιιιι!!

και εμεις miamama ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ να εχουμε θεματα με τον βραδυνο της υπνο.. ξυπναει εκατο φορες.. κλαιει, παραμιλαει, ζηταει ασχετα, κανει υστεριες.. δεν ξερω τι θα απογινει αυτη η κατασταση... και πως στο καλο θα παει ο μπεμπης εστω και τον επομενο χειμωνα στο ιδιο δωματιο.. μου φαινεται αδιανοητο.. αλλα και τι να κανω? να τον εχω στη κρεβατοκαμαρα.. παει πολυ..

υπομονη και τον σταυρο σου!μπορει μεχρι τοτε να εχει ηρεμησει..

εμενα ακομα θελει το χερι μου μεχρι να κοιμηθει.κατα τ'αλλα κοιμαται πιο καλα..φτου-φτου μην την ματιασω..

καλημέρα κορίτσια!

προσπ , σίγουρα θα ξελαμπικάρει το παιδί. Θα έχει δικες της δραστηριότητες και ελάχιστο χρόνο για γκρίνια. Ειδικά το καλοκαίρι πού να κλείσεις παιδί μεσά? Ίσως να αλλάξει και τον βραδυνό της ύπνο αν πέφτει κουρασμένη. η δικιά μου πλέον λέει καληνύχτα και παέι στο κρεβάτι της και κοιμάται. πιστεύω θα δεις διαφορά. Εγώ σου λέω τα σκ που βαριέται στο σπίτι είναι άλλο παιδί...

μιαμαμα εμείς το ξεπεράσαμε αυτό το στάδιο, αλλά και φυσικά το περάσαμε και το ζήσαμε μια χαρά....

χθες όλη μέρα έλεγε παρακαλώ:tongue: και μετά έλεγε απο πίσω στον πατέρα της μπαμπά είπα παρακαλώ τη μαμά:tongue:

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια!!

ωραία περνάμε με τα καμάρια μας!!άρα εσύ βίκυ είσαι έτοιμη για το 2ο...εγώ και η ελενάδα θα περιμένουμε...χιχι

ελεναδίτα μου το έκανε κι εμένα αυτό μια εποχή...ειχε βγάλει όλα τα ρούχα από τη συρταριέρα και τα είχε κρεμάσει με προσοχή στα συρτάρια,σαν τσαντίρι το είχε κάνει...

ευτυχώς σε αυτό το σπίτι δεν έχει να κάνει και πολλά...

έχουμε βρει τον μπελά μας με μια πολυκατοικία που της κάνουν συντήρηση,γιαπί το έχουν κάνει,σχεδόν κάθε μέρα από τις 8...

ελπίζω να τελειώσουν γρήγορα...

περιμένουμε να έρθει η πέμπτη...

άρα εσύ βίκυ είσαι έτοιμη για το 2ο...εγώ και η ελενάδα θα περιμένουμε...χιχι

Εκτός κι αν βρει αφορμή για να ''ξαναχαλάσει''. Δεν θέλω να είμαι πολύ αισιόδοξη, όσο να'ναι κάτι θα βγάλει....κρατάω επιφυλάξεις και μακάρι να βγω ψεύτρα. θα σας ενημερώσω όταν έχω τα αποτελέσματα....

καλημέρα κοριτσάκια!!

ωραία περνάμε με τα καμάρια μας!!άρα εσύ βίκυ είσαι έτοιμη για το 2ο...εγώ και η ελενάδα θα περιμένουμε...χιχι

ελεναδίτα μου το έκανε κι εμένα αυτό μια εποχή...ειχε βγάλει όλα τα ρούχα από τη συρταριέρα και τα είχε κρεμάσει με προσοχή στα συρτάρια,σαν τσαντίρι το είχε κάνει...

ευτυχώς σε αυτό το σπίτι δεν έχει να κάνει και πολλά...

έχουμε βρει τον μπελά μας με μια πολυκατοικία που της κάνουν συντήρηση,γιαπί το έχουν κάνει,σχεδόν κάθε μέρα από τις 8...

ελπίζω να τελειώσουν γρήγορα...

περιμένουμε να έρθει η πέμπτη...

καλημερα!πολυ κρυο σημερα!αλλα δεν βρεχει τωρα,σταματησε.

χιονισε εκει βικη?

τι ειναι την πεμπτη μιαμαμα?

εγω για δευτερο δεν θα ειμαι ετοιμη ποτε νομιζω..

βασικα δεν το σκεφτομαι για δευτερο,ουτε εγω ουτε ο αντρουλης...θα ηθελα καποια στιγμη μονο και μονο για να μην ειναι μονη της η αντζελινα.αλλα δεν θελω να το κανω επειδη πρεπει αλλα επειδη θα το επιθυμω εγω,και θα μπορω.βασικο αυτο,γιατι και να θελω τωρα δεν μπορω,αφου ο αντρας μου δουλευει αλλα δεν πληρωνεται,και εγω δουλευω μονο το καλοκαιρι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...