Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαέστρο δηλ. κανονικά λειτουργεί ο παιδικός ε?

καλά , αν αναγκαζόμουν να πάρω άδεια απο τη δουλειά θα το έκανα θέμα....ίσως πετάξω και την μπιχτούλα μου....

Nα την πετάξεις. Ιδιωτικός παιδικός και να μη λειτουργεί σήμερα; ΕΛΕΟΣ δηλαδή!

Κανονικά και φέτος και πέρσι, απ' όσο θυμάμαι. Μόνο 1, 2 μέρες στις μεγάλες γιορτές κλείνουν (Χριστούγγενα, Πρωτοχρονιά, Πάσχα) και 3 ή 4 εβδομάδες το καλοκαίρι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια!

ιντα κανετε?

δεσποινα και προσπ,περαστικα στα ζουζουνια σας.

μιαμαμα,αντε να ειναι το τελευταιο δοκιμαστικο και να τον παρουν τον αντρα σου επιτελους!

βικη κι εμας λειτουργει ο παιδικος σημερα.

λοιπον,την παρασκευη μας δωσανε ενα βιβλιο απο τον παιδικο,να το διαβασουμε το σ/κο

και να το γυρισουμε σημερα,και θα μας δινουν καθε παρασκευη.αλλαααα η μικρη προλαβε και το χαλασε λιγο,και ντρεπομαι τωρα να το παω.λεω να παω να παρω ενα καινουριο,αλλα θελω να το πω πρωτα της δασκαλας της για να της πει κατι, μπας και αρχισει να τα προσεχει λιγο τα πραγματα της.

την κυριακη το πρωι την προσεχε ο πατερας της και εσκισε ενα μικρο παραμυθακι.:evil:

και ενα παζλ που της ειχα παρει εσκισε αυτα που ενωνονται τα παζλ!τι θα την κανω μου λετε?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

βρε το ατίθασο αντζελινάκι! Θα ηρεμίσει μωρέ , πού θα πάει?

Χθες η δικιά μου το βράδυ έβλεπε παιδικά στην κρεβατοκάμαρα. Καποια στιγμή τελείωσαν και με φώναξε να της βάλω απο την αρχή. Επειδή ξάπλωνα έστειλα τον πατέρα της. Άρχισε να ουρλιάζει μόλις τον είδε γιατί ήθελε εμένα. πήγα, έκλεισα τηλεόραση και φως απευθείας, την σκέπασα και της είπα αφου δεν ξέρει να μιλάει, θα κοιμηθεί, και μέχρι να μάθει αυτή θα είναι η συμπεριφορά και η δική μου και του πατέρα της.

Το βράδυ την έπιασε βήχας και την πήγα στο δωμάτιο μας να κοιμηθεί επειδή είναι πιο ζεστό και εγώ πήγα στο σαλόνι (αδύνατον να κοιμηθώ μαζί της με τον ύπνο που κάνει). Το πρωί όταν ετοιμαζόμουν για δουλειά ξύπνησε, με φώναξε, πάω μέσα και μου λέει γλυκά γλυκά: καλημέρα μαμά, μπορείς να με πας στο δωματιό μου παρακαλώ να χουζουρέψω?....

γεια σας κοριτσια!

ιντα κανετε?

δεσποινα και προσπ,περαστικα στα ζουζουνια σας.

μιαμαμα,αντε να ειναι το τελευταιο δοκιμαστικο και να τον παρουν τον αντρα σου επιτελους!

βικη κι εμας λειτουργει ο παιδικος σημερα.

λοιπον,την παρασκευη μας δωσανε ενα βιβλιο απο τον παιδικο,να το διαβασουμε το σ/κο

και να το γυρισουμε σημερα,και θα μας δινουν καθε παρασκευη.αλλαααα η μικρη προλαβε και το χαλασε λιγο,και ντρεπομαι τωρα να το παω.λεω να παω να παρω ενα καινουριο,αλλα θελω να το πω πρωτα της δασκαλας της για να της πει κατι, μπας και αρχισει να τα προσεχει λιγο τα πραγματα της.

την κυριακη το πρωι την προσεχε ο πατερας της και εσκισε ενα μικρο παραμυθακι.:evil:

και ενα παζλ που της ειχα παρει εσκισε αυτα που ενωνονται τα παζλ!τι θα την κανω μου λετε?

κολλητη της κορης μου...:tongue::tongue::tongue::tongue:

ευχαριστουμε για τα περαστικα!

Το πρωί όταν ετοιμαζόμουν για δουλειά ξύπνησε, με φώναξε, πάω μέσα και μου λέει γλυκά γλυκά: καλημέρα μαμά, μπορείς να με πας στο δωματιό μου παρακαλώ να χουζουρέψω?....

χαααααααααχαααα.. καλοοοοοο μου..

εμενα σημερα μου λεει.. σε παρακαλω.. μη με απασχολεις..

με πληρωνει με το ιδιο νομισμα..χαχα!

Διαφημίσεις

χαααααααααχαααα.. καλοοοοοο μου..

εμενα σημερα μου λεει.. σε παρακαλω.. μη με απασχολεις..

με πληρωνει με το ιδιο νομισμα..χαχα!

XAXAXAXAXAXAXAXAXA! Το παπαγαλάκι!

Δεν ξέρω αν το παρακάνω αλλά αν δεν χαιρετήσει κόσμο ή αν δεν πει καλημέρα το πρωί που θα σηκωθεί την επιπλήττω. το ίδιο συμβαίνει και αν ζητήσει κάτι χωρίς να πει παρακαλώ, σε σημειο που το καημένο ξεκινάει και τελειώνει την πρόταση του με το παρακαλώ:tongue:

και σε ακραίες συμπεριφορές όπως η χθεσινή, απλώς τέλος αυτό που έκανε χωρίς προηδοποίηση γιατί τα έχουμε χιλιοπεί...

XAXAXAXAXAXAXAXAXA! Το παπαγαλάκι!

Δεν ξέρω αν το παρακάνω αλλά αν δεν χαιρετήσει κόσμο ή αν δεν πει καλημέρα το πρωί που θα σηκωθεί την επιπλήττω. το ίδιο συμβαίνει και αν ζητήσει κάτι χωρίς να πει παρακαλώ, σε σημειο που το καημένο ξεκινάει και τελειώνει την πρόταση του με το παρακαλώ:tongue:

και σε ακραίες συμπεριφορές όπως η χθεσινή, απλώς τέλος αυτό που έκανε χωρίς προηδοποίηση γιατί τα έχουμε χιλιοπεί...

κι εγω το ιδιο κανω βικη.μου ζηταει κατι πχ θελω αυτο!και της λεω καθε φορα,δεν το ζηταμε ετσι,ευγενικα.ε,ακομα να το εμπεδωσει!και παλια ελεγε κι ευχαριστω,οποτε της διναν κατι..τωρα,της λεω συνεχεια δεν ακουσα τπτ..και μετα λεει ευχαριστω.

αυτο με το να θελει συγκεκριμενο ατομο καθε φορα να της κανει κατι με εχει εκνευρισει πολυ και δεν ξερω πως να το χειριστω.παω να της κανω εγω γαλα,οχι,θελω ο μπαμπας!παει ο μπαμπας να την ντυσει,οχι θελω την μαμα!της μιλαμε ηρεμα και της λεμε πχ δεν μπορει η μαμα τωρα γιατι εχει δουλιτσα.

αλλα τις πιο πολλες φορες κανει σαν υστερικη!πρεπει να ξαναρχισω την τιμωρια παλι,μαλλον...

τις προαλλες εφαγε μια κιντερ ντελις,και ηθελε κι αλλη,και της λεω οχι,και στριγγλιζε 10 λεπτα και χτυπιοταν,λες και το σκοτωναν,και τελικα την πηγα στο κρεβατι της και της εδωσα γαλα και κοιμηθηκε.τα πιο πολλα τα κανει οταν γυρναει απο το σχολειο,που νυσταζει και δεν θελει να κοιμηθει και γινεται μαχη.ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω.αν δεν την κοιμισω εχει γκρινια ολη μερα.αλλα για να την κοιμισω τραβαω τα πανδεινα!ουφ!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Λοιπον συζητησαμε με τον ανδρα μου και αποφασισαμε να στειλουμε την μικρη στον παιδικο σταθμο τον Ιουνιο και τον Ιουλιο αφου λογω μπεμπη και θηλασμου θα παμε στο εξοχικο για διακοπες μονο τον Αυγουστο.. θα χω κανει και την αιτηση στον δημοσιο σταθμο συνεπως αν δεν την παρουν εκει θα συνεχισουμε στον ιδιωτικο...το κοστος βγαινει καθε μηνα 335 ευρω με φαγητο και μεταφορα.. οχι λιγα αλλα πολυ λιγοτερα απο αλλους της περιοχης και ειναι ετησιο ποσο (και γιορτες και αργιες..)

οσο για τους μηνες που θα ειμαι στη δουλεια σκεφθηκα τα εξης:

τον Μαρτιο θα δουλευω 9.30-12.30 αρα θα λειπω απο το σπιτι μονο 4 ωρες εντωμεταξυ μολις η μητερα μου μεσα στην εβδομαδα θα μπορει εστω για μια μερα θα της στελνουμε τη μικρη εκει για να χαλαρωνει καπως η κουνιαδα, τον Απριλιο την πρωτη εβδομαδα θα ειμαστε στα ιδια πλαισια, ενω το Πασχα θα εχω αδεια μερικες μερες και μετα το Πασχα και ολο το Μαιο θα δουλευω 9.30-1.30 αρα θα παμε στις 5 ωρες απουσιας μου, λογικα η μητερα μου θα χει αποδεσμευθει απο τις υποχρεωσεις της συνεπως 1-2 φορες την εβδομαδα θα μπορει να κραταει στο σπιτι της τη μικρη η να ρχετε να κραταει εκεινη τα μικρα..

ετσι αν παει παιδικο Ιουνιο και Ιουλιο

α) θα ναι περιοδος με πεσμενα τα κρουσματα ιωσεων αλλα και ο μπεμπης θα ναι 7 μηνων τουλαχιστον και με εμβολια

β) επειδη θα ειναι καλος ο καιρος δεν θα ειναι κλεισμενη στο σπιτι και θα ασχολειται με κατι εποικοδομητικο γιατι αλλιως η θεια μωρο και εκεινη δεν θα μπορουσε να τα βγαζει εξω βολτα μαζι και καπακι θα αρχισουν και οι διακοπες μας οπου θα χω αδεια εγω ελπιζω αρκετη..

και απο εκει και επειτα βλεπουμε..

παντως μου παν πως απο Σεπτεμβρη θα ριξουν και τα διδακτρα..

πως τα βλεπετε εσεις οι μανες που εχετε προυπηρεσια στο αθλημα παιδικος?

Διαφημίσεις

τόση ώρα έγραφα και τα έχασα...σάμπως θυμάμαι και τι έγραφα όμως?

χαχα.. το παθαινα και εγω ενα φεγγαρι αλλα εκανα copy για τυχον παρουσια του δαιμονα του τυπογραφειου!

λοιπόν ευχαριστώ κοριτσάκια για τις ευχές,μακάρι να πιάσουν τόπο...

εννοείται σε κανέναν δεν έχουμε πει για την δουλειά...θα το μάθουν αφού γίνει η πρόσληψη...

σήμερα πήγα σε ένα κατάστημα με είδη χόμπυ να περάσω την ώρα μου ευχάριστα...άφησα την έλλη με τον μπαμπά,πήγαν για δουλειές και εφορία...ζητάνε διάφορα κουλά κι εκεί...δυσκόλεψαν τα πράγματα γιατί έχουν μαζευτεί πολλοί μετανάστες...

ελπίζω να μπορέσουμε να πάρουμε προσωπικό αριθμό.

μετά ρίξαμε κι ένα τσακωμό με τον καλό μου από το άγχος του!!

και στρώσαμε!!

ελεναδίτσα κι εμείς σε παρόμοια φάση είμαστε...

συγνώμη λέει,αλλά ευχαριστώ και παρακαλώ δεν πολυλέει...

βασικά όταν της λέμε κάτι να κάνει εκείνη την ώρα δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνει...το αντίθετο ναι...

έχει πείσμα και άρνηση πολλές φορές...

αν την πιάσει το στραβό της γκρινιάζει με όλα...

χθες νύσταζε από τις 20.00,εννοείται πως το μεσημέρι δεν την βάζω για ύπνο,αλλά εμείς σερνόμαστε...κι αν μας πάρει ο ύπνος στον καναπέ,δεν ξέρει τι να κάνει...

δεν την βάλαμε εκείνη την ώρα για ύπνο...και πάμε 21.30 διαδικασία ύπνου,γκρίνια να μην πάει για ύπνο,και να σηκώνεται συνέχεια...

δεν την βρίσκεις ούτε στο ζεστό ούτε στο κρύο...

κι εγώ κλασικά να φωνάζω,να μαλώνω,να βάζω τιμωρία...

τι κι αν της εξαφανίσουμε παιχνίδια,τι κι αν κλείσω τηλεόραση,τι κι να την κλείσω στο δωμάτιο...

θα ξανακάνει τα ίδια λίγη ώρα μετά...δεν δείχνει ίχνος μεταμέλειας,φόβου...τίποτα....

πάλι καλά που το πρωί ξυπνάει 8,της βάζω παιδικά κι εμείς ξανακοιμόμαστε...κι αυτή σουλατσάρει στο σαλόνι,παίζει με τα παιχνίδια της,βλέπει παιδικά...

και εμεις miamama ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ να εχουμε θεματα με τον βραδυνο της υπνο.. ξυπναει εκατο φορες.. κλαιει, παραμιλαει, ζηταει ασχετα, κανει υστεριες.. δεν ξερω τι θα απογινει αυτη η κατασταση... και πως στο καλο θα παει ο μπεμπης εστω και τον επομενο χειμωνα στο ιδιο δωματιο.. μου φαινεται αδιανοητο.. αλλα και τι να κανω? να τον εχω στη κρεβατοκαμαρα.. παει πολυ..

εμένα μου φαίνεται καλή ιδέα...χωρίς να ξέρω από παιδικούς κιόλας...

πολλά τα λεφτά όντως,αλλά έχω ακούσει και περισσότερα...

στην αθήνα.

στην κέρκυρα υπάρχει και μέ 170Ε(πάρκινγκ,παρατημένα δλδ)...

και 300Ε-350Ε...οι πιο καλοί...

προνήπιο πότε πάνε?

εμείς το βράδυ τούβλο,αλλά λίγο μέχρι να κοιμηθεί έχουμε το θέμα...άσε που είναι στο δωμάτιο μας...

και δεν μπορώ καθόλου,κόψαμε τα πάντα...μόνο για ύπνο το βράδυ πάμε!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...