Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα...

εγώ ακόμα δεν έχω μαγειρέψει,βαριέμαι...

θα κάνω ένα ψευτοπαστίτσιο...ταλιατέλες, σάλτσα με μανιτάρια και πιπεριές,μπεσαμέλ, ελπίζω να βγε καλό...

έξω κάνει ψοφόκρυο,πάνω από το 0 έχει να ανέβει 1 εβδομάδα τώρα..

και λόγω καιρού τα καλοριφέρ τα έχουν στο γουλ και σκάμε!!ιχιχι

έχεις δίκιο βίκυ,λες και το πας σε δημόσιο...

που πάντα αναρωτιόμουν κι εκεί ποιος τα κρατάει στις αργίες...

πχ εγώ που δεν έχω κανέναν...

εδώ δεν νομίζω να έχουν πολλές αργίες..

κάτι ξέρουμε για την εβδομάδα των σπορ,κάπου ιανουάριο βεφρουάριο...και οι διακοπές το καλοκαίρι είναι 2 μήνες,ιούνιο,ιούλιο,τον αύγουστο πάλι σχολείο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!

εχεις δικιο viki σε ιδιωτικο ειδικα δεν επρεπε να συμβαινει αυτο..αλλωστε ειναι σχολικη αργια οχι αργια για ολους..

εγω εκανα συκωτι στο τηγανι βρασμενο με πιπεριες, κρασι, κρεμμυδι, λεμονι και θα το σερβιρω με ρυζι

εγω ειμαι ΕΠΙΣΗΣ κρυωμενη αφου με κολλησε η μικρη και εχει και ο μικρος μπουκωμα (σχεδον ενα μηνα τον ταλαιπωρ τον καημενουλι αλλα δοξα τον Θεο για την ωρα ως εκει φθανουμε..ελπιζω να ειναι οφελος του θηλασμου)

και εφτιαξα φιδε με κυβο λαχανικων και εχω και λιγο φαγητο και απο χθες..

και αυριο φακες γιατι η κορη μου πρωτη φορα που δεν εχει ενεργηθει εδω και 3 μερες.. ελπιζω να μην υποφερει..

δεν ξερω τι κανει εξω... δεν βγαινω εξω..χαχα!! θελω τη ζεστη μουυυυυυυ..

και η δική μου πλέον κάθε δεύτερη μέρα κάνει κακάκια...δεν ξέρω γιατί...

και τρώει κουάκερ,corn flakes, φρουτόκρεμα ή φρούτα ολόκληρα,λαχανικά,ειδικά κουνουπίδι κάθε φορά που κάνω ψάρι ψητό φτιάχνω...

αλλάζει ο οργανισμός τους...

περαστικά...

εμείς φέτος τον χειμώνα ούτε μπούκωμα για την ώρα...φτου μας!!

προσπ το μπούκωμα μπορεί να μην οφείλεται σε ίωση. Εγώ θυμάμαι απο το μαιευτήριο φεύγοντας μου είχε πει ο γιατρός για φυσιολογικό ορό γιατί όλα έχουν μπουκωματάκια. και όσο για τις ιώσεις όσο και να τα προφυλάσουμε τα μικρά μπορεί να τα μεταδώσουμε μια ίωση που μεταφέρουμε οι ίδιοι χωρίς να νοσήσουμε.

χθες το βραδάκι η δικιά μου ανέβασε 38 , την έδωσα ντεπόν και τέλος. ούτε δέκατα ξανά. Φέτος έτσι την βγάλαμε. Δεν αρρωσταίνει. Αντιδρά ο οργανισμός , το καταπολεμά και τέλος. Εμ, τόσα αντισώματα απο άλλες χρονιές που μαζέψαμε τζάμπα τα έχουμε?

Διαφημίσεις

ρε μαέστρο η δέσποινα τί απέγινε? Εξαφανανίστηκε....τα παιδιά καλά? μιλάτε καθόλου?

εδω ειμαι η κακομοιρα...:(:( αλλα που χρονος για χαζολογημα...μετα τα τελεια χριστουγεννα που περασαμε η χαρα συνεχιζεται...

η μελινα μετα απο ενα μηνα πηγε μια εβδομαδα παιδικο και κολλησε μια ιωση πολυ βαρβατη...κολλησε και τον αλλο..και τα αποτελεσματα???

η μελινα τωρα με βρογχοπνευμονια και ο μικρος με ωτιτιδα...

αντε και του χρονου...

(μηπως πουλατε αντισωματα γιατι φαινεται οτι δεν διαθετουμε κανενα...ευτυχως που θηλασα 8 μηνες τη μεγαλη και 16(και που σαι ακομα) το μικρο...επιασε!!(ασχετο αλλα σημερα μου την εχει δωσει γιατι εδω και 3 μερες ο μικρος με εχει κανει βυζοκρεμαστρα λογω πονου και εχω φρικαρει και με αυτο...μπουχτησα, κουραστηκα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ και νοιωθω και σκατα που γκρινιαζω ενω αυτα εχουν τρελαθει απο τις αρρωστειες...

κοριτσια συγνωμη που δεν μπηκα για χρονια πολλα για τα παιδακια σας αλλα κοντευω να σαλταρω...να τα χαιρεστε ολες..υγεια πανω απο ολα ΥΓΕΙΑ!!!

desp υπομονη βρε κοριτσι μου.. αυτα ειναι στο προγραμμα δυστυχως.. και θηλασμος ξεθηλασμος αν ειναι να αρρωστησουν το παθαινουν..

βεβαια στενοχωριεμαι που διαβαζω για βρογχοπνευμονια.. ειναι μεγαλο ζορι για το παιδακι..σας σκεφτομουν γιατι θυμομουν οτι ειχες τρεχαματα εκει στις γιορτες αλλα περιμενα εμφανιση σου..

εμενα σιγουρα περναει ιωση αφου τα κακακια του ειναι πρααααααααααασινα, εχει μυξουλες τις οποιες επιμελως βγαζω και μαλλον ποναει αφου μου κλαιει σε ασχετους χρονους...

η μικρη καλυτερα για την ωρα..παιρνει και αντιβιωση βεβαια..

καλημέρα!

περαστικά στα αρρωστούλια!

Βρε Δέσποινα τί ταλαιπωρία για όλους σας!ο μικρός ξεκίνησε μια καλή συλλογή αντισωμάτων, του χρόνου δεν θα τον πιάνει τίποτα! Το Μελινάκι ήταν παρθένος οργανισμός και τη βομβάρδισε ότι κυκλοφορούσε στον παιδικό. Και αν δεν πήγαινε παιδικό θα συνέβαινε αργότερα...Στο πρόγραμμα είναι όταν έχεις παιδιά....

Καλή και γρήγορη ανάρρωση να έχετε!

καλημέρα κορίτσια...

Δεσποινάκι περαστικά,μα όλα μαζί σας έρχονται...

στο πάρεντς χθες διάβασα μια κοπέλα που άνοιξε θέμα,αρωσταίνουν από τον οκτώβρη συνέχεια τα μικρά με τις πιο περίεργες αρρώστιες...

και τα έχει παίξει...

είσαι και μόνη σου με τα 2 ε?βοήθεια τίποτα φαντάζομαι...

εμείς εδώ τα ίδια...

έστειλε μέηλ αυτή από την εταιρία καθαρισμού,δεν λέει ξεκάθαρα ότι παίρνει τον άντρα μου στη δουλειά,αλλά να μιλήσουν στο τηλ για μισθό κλπ...μιλάνε για προσωπικό αριθμό και μισθό,και του λέει την πέμπτη δοκιμαστικό πάλι...που θα πληρωθεί κιόλας για την δουλειά του...

περίεργο σύστημα,αλλά αν δεν τον ήθελε θα έκανε κι άλλο δοκιμαστικό?

λες και πάει για διευθυντής...

ελπίζω την πέμπτη να ξεκαθαριστεί το θέμα,ο άντρας μου κοντεύει να φάει τα πόδια του από το άγχος!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια...

Δεσποινάκι περαστικά,μα όλα μαζί σας έρχονται...

στο πάρεντς χθες διάβασα μια κοπέλα που άνοιξε θέμα,αρωσταίνουν από τον οκτώβρη συνέχεια τα μικρά με τις πιο περίεργες αρρώστιες...

και τα έχει παίξει...

είσαι και μόνη σου με τα 2 ε?βοήθεια τίποτα φαντάζομαι...

εμείς εδώ τα ίδια...

έστειλε μέηλ αυτή από την εταιρία καθαρισμού,δεν λέει ξεκάθαρα ότι παίρνει τον άντρα μου στη δουλειά,αλλά να μιλήσουν στο τηλ για μισθό κλπ...μιλάνε για προσωπικό αριθμό και μισθό,και του λέει την πέμπτη δοκιμαστικό πάλι...που θα πληρωθεί κιόλας για την δουλειά του...

περίεργο σύστημα,αλλά αν δεν τον ήθελε θα έκανε κι άλλο δοκιμαστικό?

λες και πάει για διευθυντής...

ελπίζω την πέμπτη να ξεκαθαριστεί το θέμα,ο άντρας μου κοντεύει να φάει τα πόδια του από το άγχος!!!

εμ.. λογικο δεν ειναι???

υπομονη κοριτσακι μου... θα πανε ολα οπως πρεπει

Μαέστρο δηλ. κανονικά λειτουργεί ο παιδικός ε?

καλά , αν αναγκαζόμουν να πάρω άδεια απο τη δουλειά θα το έκανα θέμα....ίσως πετάξω και την μπιχτούλα μου....

μιαμαμα είδες για να μην μιλάς στους γρουσούζηδες?:tongue: καλή επιτυχία!!!!!!!!!!

εμεις τελικα αποφασισαμε να δουμε δυο φερομενους καλους παιδικους και ας πουμε οικονομικους..σημερα θα παμε στον ενα...δεν το βλεπω για αυτη τη σεζον αλλα να χουμε μια εικονα...πριν το απορριψουμε:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...