Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εγώ καλέ στη μέση της χρονιάς θα την πάω...

με το που πιάσει δουλειά ο άντρας μου ξεκινάμε διαδικασίες...

δεν ξέρω πόσο καιρό θα μας πάρει,και για να δούμε πως θα τα πάει,δεν ξέρει και την γλώσσα...

βρε βίκυ έτσι έκανες στην αδερφή σου?

εγώ ήμουν πολύ καλή...(έτσι λέει η μάνα μου)

ποτέ δεν την μάλωσα,πάντα την πρόσεχα,δεν την ζήλευα ούτε μωρό,το μόνο που θυμάμαι...είναι στο νοσοκομείο να κάνουμε βόλτα στους διαδρόμους μέχρι να γεννήσει η μαμά μου,και μετά σπίτι να την χαζεύω στη κούνια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε βίκυ έτσι έκανες στην αδερφή σου?

:oops::oops::oops: ναι! ναι! :oops::oops::oops:

Αν μπορούσα να τη μεταφέρω θα την είχα πετάξει έξω απο το σπίτι αλλά ήταν τυχερή που δεν ήμουν ούτε δύο καλά καλά και αδυνατούσα. Αλλά τώρα είμαι καλό κορίτσι....:tongue:

viki αλλωστε το λενε και οι αστρολογοι...οι γονεις που εχουν παιδια Παρθενους ειναι ΑΠΛΑ τυχεροι γονεις.. για τους υπολοιπους ΔΕΝ ΞΕΡΩ!:tongue::tongue:

εσεσνα η κορη σου μη ξεχνας μεγαλωσε και διπλα στον Μαριο.. εμας με 3 γεροντια (σε συγκριση με την ηλικια της :tongue::tongue:) τα οποια ασχολυνται και τα 3 αδιακοπα...

δεν πιστευω οτι θα της περασει ποτε.. απλα θα μετριαστει καααααααααποια στιγμη..

και εγω δεν ζηλεψα ποτε την αδελφη μου.. μια φορα μονο λεει η μανα μου της εριξα χαστουκι οταν ηταν 40 ημερων γιατι οπως ειπα με ενοχλουσε και δεν εβλεπα τηλεοραση..:tongue::tongue::tongue: απο εκει και επειτα ποτε ξανα αλλα ζουσα με τη γιαγια και τα μικρα αδελφια του πατερα μου αρα ημουν σε αλλη φαση

Διαφημίσεις

και ο μικρος ειχε παλι αιμα στα κακα του σημερα και εγω πρεπει να κολλησα απο τη κορη μου..ισως και εκεινος καθοτι και γκρινια μαζι...

τι ωραια που περναμεεεεεεεεεεεεεεε

εσεσνα η κορη σου μη ξεχνας μεγαλωσε και διπλα στον Μαριο.. εμας με 3 γεροντια (σε συγκριση με την ηλικια της :tongue::tongue:) τα οποια ασχολυνται και τα 3 αδιακοπα...

Σίγουρα βοηθάει. πάντα το πίστευα. και επειδή μεγαλώνουν κοντά και βρίσκονται πολλές ώρες σε ένα σπίτι μαζί ακόμα και ολόκληρες μέρες στο χωριό ,έζησε και σαν δεύτερο παιδί, αλλά σαφώς να προηγείται πάντα...απο το μεγαλύτερο ζητάμε κατανόηση συνήθως...

και ο μικρος ειχε παλι αιμα στα κακα του σημερα και εγω πρεπει να κολλησα απο τη κορη μου..ισως και εκεινος καθοτι και γκρινια μαζι...

τι ωραια που περναμεεεεεεεεεεεεεεε

περαστικά!

πάρε καλού κακού τον παιδίατρο για να είσαι ήσυχη.

Σίγουρα βοηθάει. πάντα το πίστευα. και επειδή μεγαλώνουν κοντά και βρίσκονται πολλές ώρες σε ένα σπίτι μαζί ακόμα και ολόκληρες μέρες στο χωριό ,έζησε και σαν δεύτερο παιδί, αλλά σαφώς να προηγείται πάντα...απο το μεγαλύτερο ζητάμε κατανόηση συνήθως...

Αααααα γειαααααααα σουυυυυυ... και εμεις ωρες ωρες αυτο το μοιραι λαθος κανουμε..σιγα που δε θα το καναμε..

χαχαχαχαχαχαχαχα! δεν της δίνει καμία σημασία.....σκληρός άντρας....

Άστα. Αυτές τις μέρες ήμασταν και συνέχεια μαζί και δεν μ' αφήνει ελεύθερη ούτε δευτερόλεπτο, μη τυχόν ασχοληθώ με την άλλη, κατάλαβες; Άντε, να γυρίσει σχολείο, ν' αγαπήσω και το κορίτσι μου ελεύθερα!

Ανυπομονει να έρθει το αδερφάκι της να το φροντίζει έτσι. Και αντιδράσεις να βγάζει αν είναι ύπιες σαν του Γιάννη ευχαριστημένη θα είμαι. Καλύτερα αδιάφορος παρά να παραφυλάει να της τη ''φέρει'' πουθενά:tongue:

Κι εγώ νομίζω ότι είναι καλύτερα. Όταν αρχίσει να πιάνει η μικρή και να του παίρνει τα πράγματα, τότε νομίζω ότι θα γίνει Ο χαμός! :mrgreen:

Τί κάνουν τα ζουζούνια σου?

Ο Γιάννης συνήλθε, η Δανάη μπούκωσε ΤΕΛΕΙΩΣ και είχε και δέκατα το πρωί. Σειρά της. Τουλάχιστον πάμε λίγοι λίγοι, να 'ναι και κάποιος καλά να προσέχει τους υπόλοιπους!

Καλό σαβ/ριακο κοπελιές. :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημέρα!

Με αυτό το κρύο θερίζουν οι ιώσεις...ευτυχώς ελαφρά το περάσατε μαέστρο. και όσο για τα πράγματα δίκιο έχεις τώρα που το σκέφτομαι. Η μικρή ίσα που περπατούσε και μάλωνε με τον Μάριο για τα παιχνίδια της. Ο άλλος ο καημένος ευτυχώς βολικός ήταν και έκανε πίσω. Η δικιά μου φώναζε άτου! (άστο). Αν το ένα είναι τσαούσικο και το άλλο υποχωρεί είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Πάντως μια σφυρίχτρα προμηθεύσου γιατί θα τον κάνεις τον διαιτητή:tongue:

καλημερα

παντως το βαφτηστηρι μου συνομηλικο με τα δικα μας μετα απο 1,5 ετος εδειξε και δειχνει ζηηηηηηηηηηηηηηλεια προς την αδελφη της και παει και παιδικο σταθμο απο πριν..

καλημέρα κοριτσάκια...

ψάχνω για τούρτα ιδέες...θα την φτιάξουμε με τον άντρα μου,γιατί εδώ...ποιος ξέρει πόσο θα κάνουν...ευτυχώς δεν θα την δει και φάει κανείς...χαχα

λέω να βάλω παντεσπάνι,κρέμα φράουλα και σοκολάτα ανάμεσα,μετά βουτυρόκρεμα ή σαντυγί και μετά μάρτζιπαν για να την καλύψω.

πήρα καρδούλες σαν τρούφα περίπου,και κάτι ζωάκια έτοιμα φατσούλες...τι λέτε?θα βγει καλή?

είναι στον χαρακτήρα των παιδιών το θέμα ζήλια,αλλά και πως το αντιμετωπίζουμε εμείς...αν πχ οι παπούδες λένε συνέχεια στο μεγαλύτερο "μη ζηλεύεις παιδάκι μου,εσένα αγαπάμε πιο πολύ κλπ..." τους το βάζεις στο κεφάλι...

εμείς αυτό το κάνουμε και με το φόβο,δεν της λέμε ποτέ "φοβάσαι?"

δεν νομίζω καν να ξέρει την λέξη...

καλά με τα παιχνίδια αργότερα αυτό είναι άλλο θέμα...κι εγώ με την αδερφή μου σφαγή για τα παιχνίδια...

αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα...

καλημερα

παντως το βαφτηστηρι μου συνομηλικο με τα δικα μας μετα απο 1,5 ετος εδειξε και δειχνει ζηηηηηηηηηηηηηηλεια προς την αδελφη της και παει και παιδικο σταθμο απο πριν..

κακά τα ψέματα ,είναι και στο παιδί! Γεννιούνται με χαρακτήρα! και πόσο υπομονή και διάθεση να έχει να ασχοληθεί μια λεχώνα φουλ στην ορμόνη και την αυπνία...Γι'αυτό ο περίγυρος οφείλει να ασχοληθεί και με τη λεχώνα που θέλει ψυχολογική στήριξη , αλλά κυρίως με το μεγαλύτερο παιδί .

χριστίνα μια χαρά θα γίνει η τούρτα. Και αφού θα την φάτε μόνοι σας και κάτι να μην βγει τέλειο δεν έγινε και τίποτα....

Εν τω μεταξύ προηγουμένως βγήκα απο το μπάνιο και επειδή παίζει με τις barbie την παρακάλεσα να μην με φωνάζει για να της ντύνω τις κούκλες. Και τώρα ήρθε λέγοντας μαμά, θέλω βοήθεια παρακαλώ. Μπορείς παρακαλώ να της φορέσεις αυτό το φουστάνι? Μ'αρέσει πολύ που συνεργάζεται έτσι... και αν της πω κάτι που δεν της αρέσει γυρνάει και μου λέει, άσε με τώρα έχω πονοκέφαλο:rolleyes::tongue:

αρα η κορη μου ειναι ενα....

.χαχα!!!

μαλλον δεν εχουμε κανει καλη δουλεια ως οικογενεια...τι να πω??!:confused::confused:

παντως σημερα το πρωι ξυπνησε και καπακι μου λεει

ο μπεμπης μας ειναι πολυ γλυκουλης γιατι μοιαζουμε και με αγαπαει παρα πολυ..

εφιαλτης της εχει γινει...:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...