Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

η σκατενια οταν εγω θηλαζω η τον βρισκει μονο στο καθισμα του παει απο πανω και βηχει μεσα στα μουτρα του ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ..

XAXAXAXAXAXAXAXAXA! Άκου εκεί βήχει μέσα στην μούρη του μωρού!!!! Απίστευτη!

Δηλαδή μπορεί και η δικιά μου να μεταλλαχτεί έτσι? Προς στιγμήν θρέφει τρυφερά αισθήματα....

Πάντως και ο παιδικός παίζει μεγάλο ρόλο στην συμπεριφορά. Εγώ πάντα της έλεγα όταν βήχει ή φτερνίζεται να βάζει το χεράκι της μπροστά. Συνέχεια το ξεχνούσε. μια φορά το άκουσε στο σχολείο και το έχει εμπεδώσει. τελευταία που βρεθήκαμε με κόσμο έξω είχε ένα ελαφρύ βηχαλάκι και κάθε που έβηχε έβαζε το χεράκι της μπροστά. Η παρέα λύθηκε στα γέλια γιατί το έβαζε και με στύλ, σαν μανταμίτσα:tongue:

Επίσης δεν έπινε γάλα αν δεν είχε κακάο μέσα. Αναγούλιαζε. Εδώ και ένα μήνα το πίνει άσπρο το γάλα της γιατί η κυρία τους λέει όχι κακάο. και αν καμιά φορά δεν το πιεί όλο και της πω να βάλω λίγο κακάο μέσα λέει όχι γιατί η κυρία τους δεν αφήνει. και τις προάλλες που σας είπα πως διαδίδει οτι το μωρό είναι κορίτσι (βρε μπας και βγει προφιτική η σκατούλα:rolleyes:) όταν γύρισε σπίτι απο το σχολέιο μου λέει μαμά μπορεί να είναι αγόρι το μωρό, ε? δεν πειράζει....προφανώς κάτι της είπαν οι δασκάλες...

όσο για τις ασθένειες δεν είναι απόλυτο να αρρωσταίνει. ¨ολο τον χειμώνα ούτε καταροή δεν είχε. Μια φορά χρειάστηκε να την κρατήσω σπίτι που είχε πυρετό.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

συμφωνω με το θεμα του παιδικου.. αλλα μη με κουρδιζεις!! εν ειμαστε για πειραματα και πολλα τα εξοδα για ιδιωτικο δυστυχως εχουμε πολα χαρατσια να πληρωνουμε και βαπτιση ..

συμφωνω με το θεμα του παιδικου.. αλλα μη με κουρδιζεις!! εν ειμαστε για πειραματα και πολλα τα εξοδα για ιδιωτικο δυστυχως εχουμε πολα χαρατσια να πληρωνουμε και βαπτιση ..

όχι τώρα παιδί μου. Απο Σεπτέμβριο με ΕΣΠΑ. και εγώ απο την τσέπη μου δεν θα είχα να διαθέσω κάθε μήνα για παιδικό με τίποτα!

Εγώ όσον αφορά την συμπεριφορά σε σχέση με τον παιδικό έχω το πλεονέκτημα ότι την έστειλα πριν γεννήσω. Μου είπε και ο παιδίατρος να το κάνω . ίσως θα είναι πιο δύσκολο για εσάς στο να την ''στρώσετε'' γιατί αφού την πιάσαν είδη ''τα ψυχολογικά της'' και με τον παιδικό ίσως αισθανθεί ότι την διώχνετε και αφιερώνεστε ακόμα πιο πολύ στον μπέμπη με πεδίο ελεύθερο. Ενώ της δικιάς μου έχει γίνει ρουτίνα πλέον και δεν θα το συνδιάσει σε καμία περίπτωση με τον ερχομό του μωρού.

όχι τώρα παιδί μου. Απο Σεπτέμβριο με ΕΣΠΑ. και εγώ απο την τσέπη μου δεν θα είχα να διαθέσω κάθε μήνα για παιδικό με τίποτα!

Εγώ όσον αφορά την συμπεριφορά σε σχέση με τον παιδικό έχω το πλεονέκτημα ότι την έστειλα πριν γεννήσω. Μου είπε και ο παιδίατρος να το κάνω . ίσως θα είναι πιο δύσκολο για εσάς στο να την ''στρώσετε'' γιατί αφού την πιάσαν είδη ''τα ψυχολογικά της'' και με τον παιδικό ίσως αισθανθεί ότι την διώχνετε και αφιερώνεστε ακόμα πιο πολύ στον μπέμπη με πεδίο ελεύθερο. Ενώ της δικιάς μου έχει γίνει ρουτίνα πλέον και δεν θα το συνδιάσει σε καμία περίπτωση με τον ερχομό του μωρού.

Έτσι ακριβώς Βίκυ. Κι εγώ γι' αυτό βιαζόμουν να ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη ο Γιάννης, για να 'χει ήδη το σχολείο στη ρουτίνα του.

Δε μου κάνει τίποτα ζήλειες χοντρές προς το παρόν, απλώς ζητάει την προσοχή περισσότερο, επειδή ζηλεύει. Γενικώς, δε της δίνει καθόλου σημασία. :mrgreen:

Τα 'χω παίξει αυτή τη βδομάδα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

σωστα αλλα και παλι, 3,5 ετων ειναι μια ηλικια που θα καταλαβαινει καλυτερα και θα πηγαινε ουτως η αλλως..

Διαφημίσεις

Έτσι ακριβώς Βίκυ. Κι εγώ γι' αυτό βιαζόμουν να ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη ο Γιάννης, για να 'χει ήδη το σχολείο στη ρουτίνα του.

Δε μου κάνει τίποτα ζήλειες χοντρές προς το παρόν, απλώς ζητάει την προσοχή περισσότερο, επειδή ζηλεύει. Γενικώς, δε της δίνει καθόλου σημασία. :mrgreen:

Τα 'χω παίξει αυτή τη βδομάδα!

χαχαχαχαχαχαχαχα! δεν της δίνει καμία σημασία.....σκληρός άντρας....

Και εγώ θα ήμουν παράλογη να πιστεύω πως δεν θα ζηλέυει καθόλου, αλλά τα κορίτσια είναι πιο συνεσταλμένα γενικώς. Τελευταία το μωράκι της είναι ένας λούτρινος winnie, τον σέρνει σε όλο το σπίτι , τον σκεπάζει, τον ταίζει και τον βάζει για ύπνο. Χθες τον έβαλε για ύπνο στον καναπέ και κάθησε ο πατέρας της στο μπράτσο του καναπέ να φορέσει τα παπούτσια του και κάθησε πάνω στο κεφάλι του winnie. όταν αντιλήφθηκε η μικρή τη βάναυση συμπεριφορά του πατέρα της απέναντι στο μωρό της άφρισε...:tongue::tongue:

Ανυπομονει να έρθει το αδερφάκι της να το φροντίζει έτσι. Και αντιδράσεις να βγάζει αν είναι ύπιες σαν του Γιάννη ευχαριστημένη θα είμαι. Καλύτερα αδιάφορος παρά να παραφυλάει να της τη ''φέρει'' πουθενά:tongue:

Τί κάνουν τα ζουζούνια σου?

σωστα αλλα και παλι, 3,5 ετων ειναι μια ηλικια που θα καταλαβαινει καλυτερα και θα πηγαινε ουτως η αλλως..

ίσως το μωρό την αποπροσανατολίσει στην προσαρμογή της. όπως και να κάνεις είναι πλήγμα για αυτήν ο ερχομός του. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα προσαρμοστεί, ίσως σας πάρει λίγο παραπάνω. Ο Γιάννης ίσως είναι πιο cool γιατί και η ρουτίνα αυτή μπήκε στη ζωή του πριν τον ερχομό του μωρού επομένως δεν συνδιάζει αυτά τα δύο και επιλέον λείπει αρκετές ώρες απο το σπίτι και δεν βλέπει διαρκώς τη μάνα του να ασχολέιται με το μωρό, έχει και τα προσωπικά του ενδιαφέροντα. βλέπω και την κόρη μου τα σκ που δεν έχει σχολείο και τα ενδιαφεροντα στο σπίτι περιορισμένα αφορμή ψάχνει για γκρίνια και ''φασαρία'' και ένα μωρό σε αυτή την περίπτωση είναι μια πολύ καλή αφορμή ...

χαχαχαχαχαχαχαχα! δεν της δίνει καμία σημασία.....σκληρός άντρας....

Και εγώ θα ήμουν παράλογη να πιστεύω πως δεν θα ζηλέυει καθόλου, αλλά τα κορίτσια είναι πιο συνεσταλμένα γενικώς. Τελευταία το μωράκι της είναι ένας λούτρινος winnie, τον σέρνει σε όλο το σπίτι , τον σκεπάζει, τον ταίζει και τον βάζει για ύπνο. Χθες τον έβαλε για ύπνο στον καναπέ και κάθησε ο πατέρας της στο μπράτσο του καναπέ να φορέσει τα παπούτσια του και κάθησε πάνω στο κεφάλι του winnie. όταν αντιλήφθηκε η μικρή τη βάναυση συμπεριφορά του πατέρα της απέναντι στο μωρό της άφρισε...:tongue::tongue:

Ανυπομονει να έρθει το αδερφάκι της να το φροντίζει έτσι. Και αντιδράσεις να βγάζει αν είναι ύπιες σαν του Γιάννη ευχαριστημένη θα είμαι. Καλύτερα αδιάφορος παρά να παραφυλάει να της τη ''φέρει'' πουθενά:tongue:

Τί κάνουν τα ζουζούνια σου?

Προφανως λοιπον το παιδακι σου θα συμπεριφερθει πιο κοσμια αφου αντιδρα και ετσι ηδη.. εμας ειναι ενα μικρο πληγωμενο χελιδονι..:tongue::tongue:

βλέπω και την κόρη μου τα σκ που δεν έχει σχολείο και τα ενδιαφεροντα στο σπίτι περιορισμένα αφορμή ψάχνει για γκρίνια και ''φασαρία'' και ένα μωρό σε αυτή την περίπτωση είναι μια πολύ καλή αφορμή ...

ααααααααααααααααααααααα γεια σουυυυυυυυυυυυυυυυυυ..αυτο συμβαινει νυχθημερον !

κατάλαβε και η κουνιάδα πλέον ότι δεν είναι πάντα τα παιδιά χαχα και χουχου!!

καλά αν πάει τον σεπτέμβρη θα έχουν περάσει και 10 μήνες από τη γέννηση του μωρού...

θα έχει συνηθίσει...πάντως αν προσπαθείς να μην δίνεις σημασία στα τερτίπια τους είναι καλύτερα...

ο ξάδερφος μου γέννησε η γυναίκα του αύγουστο και σεπτέμβρη έβαλαν την πρώτη ίδια ηλικία με την δική μου παιδικό κι έχουν πρόβλημα,έχει φάει κόλλημα με την μαμά της,πάνες δεν είχε βγάλει μέχρι το νοέμβριο που τους είχα δει τελευταία φορά...

και διάφορα άλλα...

βλέπω των κουμπάρων στην αθήνα τα μικρά τους...επειδή συνέχεια σχολιάζουν τα θέματα ζήλειας μπροστά τους,κι ότι κάνουν στο ένα προσπαθούν και στο άλλο να κάνουν τα ίδια...κι αυτά το έχουν καταλάβει,γίνεται χαμός κάθε φορά...και είναι 6 και 4 ετών!!

η δική μου άγνωστο τι θα κάνει όταν θα έρθει εκείνη η ώρα...

δεν ξέρω καθόλου...πάντως μέχρι τώρα δεν την κακομαθαίνει κανείς από τους γύρω μας...γιατί δεν υπάρχει...το σκεφτόμουν και στεναχωριέμαι,όλα τα παιδάκια έχουν κάποιον να τα κακομαθαίνουν,να ασχολείται μαζί τους..γιαγιάδες παπούδες,θείους...κι εμείς τίποτα δεν είχαμε από μωρό που ήταν...

εγώ κι ο μπαμπάς της δεν πιανόμαστε,γιατί την μαλώνουμε,δεν της κάνουμε συνέχεια τα χατήρια..

Διαφημίσεις

κι εμείς που δεν έχουμε μωρό στο σπίτι...

υπάρχουν μέρες που ψάχνεται πως θα μας εκνευρίσει!!!

χθες εδώ γινόταν χαμός,κούτες παντού,κατσαρολικά...στην αρχή ασχολήθηκε με τα παιχνίδια της,μετά ξεκίνησε την μουρμούρα,είχε γίνει μαύρη στη μούρη από βρωμιές...

και πείραζε τα πάντα...

κι ακόμα έχουμε κούτες...τις χώσαμε στο αποθηκάκι και σιγά σιγά...

καταλαβε.. λεμε τωρα..χαχα!

η αληθεια ειναι οτι πλην των ιωσεων η δευτερη σκεψη μου για να μην παει μεσα στη χρονια παιδικο σταθμο ηταν

α) οτι συμπιμπτει με τον κοντινο χρονο γεννησης του μωρου και

β) με το οτι τα παιδια εκει ηδη θα ειναι προσαρμοσμενα και δεν ξερω τι αποδοχη θα εχει.. ενω απο Σεπτεμβρη θα ειναι αρκετα τα παιδακια που πανε πρωτη φορα..

το καλο ειναι οτι θα λειπω 5 ωρες την ημερα (συνολο), χρονος βεβαια ικανος για να τιναχθει το συμπαν στον αερα ειτε σε πραγματα που εχω εφαρμοσει ειτε στις αντοχες της θειας αλλα απο το ολοτελα καλη και η Παναγιωταινα..

το θεμα ειναι οταν γκαστρωθει η συναδελφος μου τι υποχρεωσεις θα μου πεσουν..

κι εμείς που δεν έχουμε μωρό στο σπίτι...

υπάρχουν μέρες που ψάχνεται πως θα μας εκνευρίσει!!!

χθες εδώ γινόταν χαμός,κούτες παντού,κατσαρολικά...στην αρχή ασχολήθηκε με τα παιχνίδια της,μετά ξεκίνησε την μουρμούρα,είχε γίνει μαύρη στη μούρη από βρωμιές...

και πείραζε τα πάντα...

κι ακόμα έχουμε κούτες...τις χώσαμε στο αποθηκάκι και σιγά σιγά...

ασε σου λεω δεν παλευονται ωρες ωρες

εμας ειναι ενα μικρο πληγωμενο χελιδονι..:tongue::tongue:

την δικαιολογώ απόλυτα. Εγώ όταν γεννήθηκε η αδερφή μου όχι έβηχα επιδεικτικά στην μούρη της, αν έκανε το λάθος η μάνα μου και την άφηνε μόνη της ξαπλωμένη σε κανέναν καναπέ την έβρισκε στο πάτωμα. φαντάζομαι μια φορά θα το έκανε το λάθος:tongue: και δεν υπήρχε περίπτωση να την πάρει κανείς αγκαλιά μπροστά μου, την τραβούσα απο τα πόδια μέχρι να την ρίξω αν δεν συμορφωνόταν και την άφηναν κάτω. τους ταλαιπώρησα λίγο τους ανθρώπους αλλά κατα τ'άλλα στην ενήλικη ζωή μου μια χαρά άνθρωπος έγινα θέλω να πιστεύω:tongue::mrgreen:

ααααααααααααααααααααααα γεια σουυυυυυυυυυυυυυυυυυ..αυτο συμβαινει νυχθημερον !

κοινώς έχει την αφορμή στο τσεπάκι της. Και η δικιά μου όταν έχει ''όρεξη'' τα βάζει με τον Μάριο. τον διώχνει απο το σπίτι, μην κάθεσαι εκεί, σήκω, μη γελάς, γιατί γέλασες, μην με κοιτάς, αλλά κάνει διάλογο, μαλώνει μαζί του και εκτονώνεται. Με το μωρό δεν μπορεί να μαλώσει άρα θα το χρησιμοποιήσει να τεντώσει εσένα και να αλληλοεκτονωθείτε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...