Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αυτό που ξέρουμε μέχρι τώρα είναι ότι δεν είναι καθόλου ρατσιστές...

το 30% του πλυθησμού του Malmφ είναι αλλοδαποί!!

οι Νορβηγοί είναι σίγουρα ρατσιστές.

στην ελλάδα οι αλλοδαποί ζουν καλύτερα από τους έλληνες...

προχθές στις ειδήσεις είχε ρεπορτάζ για την ελλάδα για τους μεγαλοοφειλέτες!!

είμαστε αισιόδοξοι γιατί δεν ξέρει κανείς για την δουλειά όπως δεν ήξεραν και για το σπίτι μέχρι να υπογράψουμε!!χιχι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

miamama καλα αποτελεσματα να χετε!!

viki να προσεχεις μη κρυωσεις πουλακι μου

maestria χρονια πολλα και απο εδω!!

my princess σημερα πηρα το ποδηλατακι μου και πηγα σουπερ με αυτο και ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΑ πρωι πρωι!! Και κανω γρηγορα τξς δουλειες μου σε πιο μακρυνες αποστασεις και γυμναζομαι.. ανυπομονω να μπει ο μηνας να ξεκινησω το κολυμβητηριο!!

ευχαριστώ προσπ!!

σε ζηλεύω...βρήκαμε τελικά ένα πολυκατάστημα με ποδήλατα οικονομικά και με το που ξεκινήσουμε δουλειά θα πάρουμε κι εμείς,περιμένω πως και πως!!

θα πάρουμε και καρεκλάκι από πίσω να βάζουμε την έλλη.

να μη με ζηλευεις καθολου miamama γιατι εκει εσεις θα χετε υποδομες για ποδηλατες.. εδω σοτ κεντρο Αθηνων παιζεται η ζωη του ποδηλατη κορων γραμματα σε καθε στενο..

Διαφημίσεις

το ξέρω...έχεις δίκιο,πρόσεχε λοιπόν.

εδώ πρέπει να προσέχουν οι πεζοί τους ποδηλάτες.όλο το ξεχνάω και περπατάω πάνω στους ποδηλατόδρομους!!

χαχα!! κλασικα τα ιδια εκανα στην αρχη στην Γερμανια αλλα μετα το εμπεδωσα και προσπαθουσα να το θυμιζω στον ανδρα μου ο οποιος σχεδον πεισματικα επεμενε να περπαταει εκει πανω.. τι να πω???!!:rolleyes::rolleyes::tongue:

αυτά τα ικέα μου έχουν κλέψει την καρδιά!!

ήρθαν τα πράγματα μας!!!γιούπι!!!!!

πριν λίγο και γίνεται χαμός...η έλλη τρελάθηκε με τα παιχνίδια της,το πρώτο πράγμα που ανοίξαμε,και τώρα ανοίγω κουζινικά και πλένω στο χέρι!!

μετά θα έχω και τα ρούχα,να δω πως θα τα πλύνω με τα ραντεβού!!!

σας αφήνωωωω...

Γεια σας κοπελιές.

Ωραία πέρασα σήμερα τα γενεθλια μου. Ούτε σπίρτο δεν έσβησα.

Όλη μέρα σπίτι, άρρωστη, με δυο μωρά άρρωστα (μπουκωμένη και η μικρά), κι όλο το απόγευμα σε παιδοκαρδιολόγο και παιδίατρο (και στους δύο γινόταν ΤΗΣ ΜΟΥΡΛΗΣ!).

Είμαι ένα ερείπιο.

Να σας κεράσω για τα 35α;

Dainty%20Treats.JPG

(πολλά μου φαίνονται, πάρα πολλά)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα κορίτσια!

πολύχρονη μαεστρία! Δεν πήρα χαμπάρι χθες η κοιμισμένη:mrgreen:

περαστικά στα μικρά!

η μικρή μου , μου ζητάει ταπεράκια και κουταλάκια για να φτιάξει κρέμα για το μωράκι μας.:tongue: Θα περιμένει να γεννηθεί λέει για να το ταίζει και να το σκεπάζει. και με ρωτούσε πού επιτρέπεται να το φιλάει. δεν ήθελα να της πω πουθενά και της είπα απαλά πίσω στο κεφαλάκι .Βέβαια της εξήγησα πως τους πρώτους 6 μήνες θα πίνει μόνο γάλα, μην πάει και του χώσει τίποτα στο στόμα για να φάει....

προσπ παίρνεις ποδήλατο με αυτό το κρύο? Εγώ παρκάρω το αυτοκίνητο δυο βήματα απο το σπίτι και σκέφτομαι πώς θα βγω έξω. Άσε που μέχρι να ζεστάνει και να δουλέψει το καλοφιρέρ τρέμω ....

Διαφημίσεις

καλημερα..

μονο 35 κοπελια??? μια χαρα ηλικια ειναι..αρκει να τη χαιρεσαι

viki αν και με τη γαλουχια εχω θερμοκρασιες εγκυου παρ αυτα το καταυχαριστιεμαι..σημερα ποδηλατισα 1 ωρα σχεδον..και το φορτωσα και με ψωνια..τζιπ το κανα

παντως η κορη μου εχει εκδηλωσει Τ Η Ν ΖΗΛΕΙΑ!! δεν παλευεται ωρες ωρες..

επειδη τωρα την εχω με λαρυγγοτραχηλικη αλλεργια που ναι κατι σαν ιωση και βηχει και εχιε τρελλο συναχι

α) δεν συνεργαζεται ΚΑΘΟΛΟΥ στο να της βαλουμε ορους και να της τραβηξουμε τις μυξουλες

β) παλι καλα για την ωρα πινει τα φαρμακα της ομως και σημερα αρχισε και αντιβιωση

γ) επειδη της λεμε να μην πηγαινει κοντα στο μωρο η σκατενια οταν εγω θηλαζω η τον βρισκει μονο στο καθισμα του παει απο πανω και βηχει μεσα στα μουτρα του ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ.. και οταν θηλαζω και το κανει με κοιταει και προκλητικα γιατι ξερει οτι δεν θα παρατησω το μωρο για να την μαλωσω.. μονο οτι πω με το στομα και με γραφει..

και βεβαια στριγγλιες, παραπονα οτι της λειπει η αγκαλια μας και κανει πραγματικα σα μωρο...ειδικα τωρα που ναι αρρωστη μπεμπεκιζει τρελλα..

περαστικα μας δηλαδη..χαχα!

καλημέρα κοριτσάκια!!

ευχαριστούμε μαέστρο για το κέρασμα...

περαστικά σας...κι εγώ κεράκι φέτος δεν έσβησα...τώρα που το σκέφτομαι πρώτη φόρα...

περαστικά και σε σας προσπ...

βίκυ εμείς ξεχάσαμε να στο πούμε γιατί το είδαμε στο φέις...γαιδούρες παιδί μου...

γιατί έτσι βρε προσπ η μικρή...τόσο καλομαθημένη ήταν που είχε 3 άτομα συνέχεια από πάνω της και τώρα της λείπει?

υπάχουν και τέτοιες περιπτώσεις...εσείς μαέστρο πως πάτε?

και η κουμπάρα δεν πρέπει να τα πηγαίνει πολύ καλά με αυτό το θέμα,αλλά δεν λένε κιόλας,και τώρα που λείπουμε δεν τα βλέπουμε μόνοι μας...

υπομονή και κάποια στιγμή θα ηρεμήσει, με ένα παιδικό ίσως...με κάτι να απασχοληθεί,είναι όλη μέρα σπίτι κι αυτή...

καλημέρα κοριτσάκια!!

ευχαριστούμε μαέστρο για το κέρασμα...

περαστικά σας...κι εγώ κεράκι φέτος δεν έσβησα...τώρα που το σκέφτομαι πρώτη φόρα...

περαστικά και σε σας προσπ...

βίκυ εμείς ξεχάσαμε να στο πούμε γιατί το είδαμε στο φέις...γαιδούρες παιδί μου...

γιατί έτσι βρε προσπ η μικρή...τόσο καλομαθημένη ήταν που είχε 3 άτομα συνέχεια από πάνω της και τώρα της λείπει?

υπάχουν και τέτοιες περιπτώσεις...εσείς μαέστρο πως πάτε?

και η κουμπάρα δεν πρέπει να τα πηγαίνει πολύ καλά με αυτό το θέμα,αλλά δεν λένε κιόλας,και τώρα που λείπουμε δεν τα βλέπουμε μόνοι μας...

υπομονή και κάποια στιγμή θα ηρεμήσει, με ένα παιδικό ίσως...με κάτι να απασχοληθεί,είναι όλη μέρα σπίτι κι αυτή...

καλημερα

ακριβως για αυτο φερεται ετσι.. επειδη ειχε 3 και βαλε ατομα πανω απο το κεφαλι της.. βεβαια παντα προσπαθουσαμε να μετριαζουμε τις κουβεντες και παντα προσπαθουμε ολοι να της μιλαμε για το μωρο απο τον ερχομο του.. δεν το δεχεται ευκολα.

οσο για το "μου λειπει η αγκαλια" δεν ειναι τυχαιο..

ο ανδρας μου οταν θυμωνε μαζι της απο τα νευρα της την επαιρνε αγκαλια και της ελεγε "γιατι φερεσαι ετσι? σου ελειψε η αγκαλια μας ποτε??"

ε! και η Κατινα Παξινου το χει κανει καραμελα..:tongue::tongue:

εχθες παντως το βραδυ που εμεινε 2 ωρες με τη θεια, η θεια καταλαβε τι εννοω.. οταν γυρισα ηταν μπαιλντισμενη.. που να παω και για δουλεια..

αλλα για παιδικο δεν παιζει ακομη.. και αλλες ιωσεις?? ποσο να μας τραβηξει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...