Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Χθες πήγαμε γιατρό, όλα καλά. 1,8 κιλά πήρα αυτό το μηνα σύνολο 5,8. καλά είναι. αν βάλω 9 σε όλη την εγκυμοσύνη ευχαριστημένη θα είμαι. Η μικρή κοιμήθηκε απο τις 7 στο αυτοκίνητο και σηκώθηκε σήμερα τραγουδώντας. χόρτασε ύπνο.

μήπως άνοιξε κανένα ηλεκτρονικό κατάστημα η μαεστρία? Δεν θυμάμαι να ανέφερε κάτι πάντως...

viki τελεια!! μια χαρα εισαι!!

εγω παντως εχθες φορεσα το ολοσωμο μαγιο και ημουν τροφαντουλα για τα δεδομενα μου.. να μη μιλησω δε για τη χαλαρωση.. πρεπει να κανω ΠΛΗΡΗ αποτοξινωση απο αναψυκτικα, ροφηματα και οοοοοοτι αλλο περιεχει ζαχαρωδη στοιχεια

για να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε με το ποδηλατο και το κολυμβητηριο..

Γεια σας κορίτσια.

Έχω τον Γιάννη απ' το Σαβ/ριακο μπουκωμένο, με βήχα, με δέκατα, ένα χάλι μαύρο και δε λέει να συνέλθει. Με κακόμαθε φέτος που δεν αρρώσταινε.

Επιπλέον, κόλλησα ΚΙ ΕΓΩ και είμαι ένα χάλι μαύρο!!!! Χθες πως το 'βγαλα το πρωί ούτε ξέρω! Σήμερα περιμένω την πεθερά, μπας και πάρω μιαν ανάσα. Πότε θα 'ρθει κι αυτή; Πρωί λέμε, όχι 12 το μεσημέρι!

Τέσπα, μη γκρινιάζω, πάλι καλά που προσφέρθηκε να 'ρθει.

Αυτά απ' το αναρρωτήριο-σπίτι μας.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γεια σας κορίτσια.

Έχω τον Γιάννη απ' το Σαβ/ριακο μπουκωμένο, με βήχα, με δέκατα, ένα χάλι μαύρο και δε λέει να συνέλθει. Με κακόμαθε φέτος που δεν αρρώσταινε.

Επιπλέον, κόλλησα ΚΙ ΕΓΩ και είμαι ένα χάλι μαύρο!!!! Χθες πως το 'βγαλα το πρωί ούτε ξέρω! Σήμερα περιμένω την πεθερά, μπας και πάρω μιαν ανάσα. Πότε θα 'ρθει κι αυτή; Πρωί λέμε, όχι 12 το μεσημέρι!

Τέσπα, μη γκρινιάζω, πάλι καλά που προσφέρθηκε να 'ρθει.

Αυτά απ' το αναρρωτήριο-σπίτι μας.

οχι κοπελια μου.. γκρινιαζε.. και εμενα οταν λεει η κουνιαδα η η μανα μου οτι θα ρθουν (αφου εχουν προσφερθει κιολας) νωρις για να μου κρατησουν τα παιδια η να κανουν κατι αλλο και κοντευει μεσημερι τοτε εχω καθε δικιο να τους μουρμουραω..

και εμεις παλι ιωση εχουμε.. να δουμε αν θα τη σκαπουλαρει ο μικρος..

Διαφημίσεις

Geiaaaaaaaaaaaa!!

Με συγκινήσατε θκατούλες με τις ευχές!!!!Ευχαριστώ!!!

Προσπ σημείωνε!

Το λεπόν:

3/4 φλιτζ σπορέλαιο

2 φλ τσ ζάχαρη (εγώ βαζω λιγότερη)

2 φλ τσ κρυο νερό

3 κ σ ξύδι

6 κ. σ κακάο

1 κ γ αλάτι

2 βανίλιες

3 1/2 φλ τσ αλευρι για όλες τις χρήσεις

2 κ γ σόδα

Τα ανακατευουμε όλα μαζί τουρλού με ένα κουτάλι (όχι μίξερ) τρώμε τη μισή ποσότητα κ το υπόλοιπο το βαζουμε σε βουτυρωμένο ταψί ή φόρμα για 50 λεπτα περίπου στους 180 (σε φόρμα θελει πιο πολύ χρόνο από το ταψι)

Μολις ψηθεί κ το αναποδογυρίζουμε βαζουμε από πάνω γλάσο

100 γρ κακάο

150 ζαχαρη(βαζω λιγότερη)

350 γρ νερό

20 γρ βουτυρο (προαιρετικο)

Μολις ομογενοποιηθει κ πάρει μια μινι βράση είναι έτοιμο :wink:

Επίσης για να μπορείς να ενεργήσαι προτείνω ηλιοσπορους

Φιλιάαααααααααα

μου κοψε βρε και αρχισα να τους τρωω..χαχα!!

ευχαριστω για τη συνταγουλα!!!!!

εισαι καλα βρε? πως τα περνουν τα κοριτσακια?? εγω βλεπω τον μπεμπη εξω απο το σπιτι καμια ωρα που δεν θα κοιταω..

Κοριτσακια μπηκα για μια γρηγορη καλημερα.. Χαιρομαι που ειστε ολες καλα.. Χρονια πολλα κ παλι στα παιδακια μας.. Προσπ τι να πω παιδι μου; ΠΟΔΗΛΑΤΑ,κολυμβητηρια;;;; Ουτε για πλακα..

Μιαμαμα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!! Ολα θα πανε καλα..

Φιλακια

yRf6p1.png

καλημέρα κοριτσάκια!

να'μαι κι εγώ...

χθες κατέβηκα κέντρο,μια βολτίτσα να περάσει η ώρα και καφεδάκι.

και ο κόσμος ακόμα ψωνίζει...μόνο εγώ δεν ψωνίζω...αχχ

γιουπάκι καλά είστε?

παίζουν τα καμάρια σου κιόλας??αυτό σκεφτόμουν χθες,η δική μου όλο μόνη της είναι η καημένη!

πρινσέσα που χάθηκες?δουλεύεις φέτος?

ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές...

στο δοκιμαστικό πήγε ο άντρας μου,καθάρισαν ένα τεράστιο σπίτι,1ο σαλόνι,2ο σαλόνι,βοβλιοθήκη,8 άτομα είναι γιαυτή τη θέση,τωρα περιμένουμε...

ξέρετε πόσα πληρώνουν εδώ για να τους καθαρίζουν τα σπίτια οι εταιρίες? 30Ε την ώρα!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!

το κρύο τσούζει κυριολεκτικά.

Εν τω μεταξύ το γραφείο δεν λέει να ζεστάνει. είναι ψιλοτάβανο και επειδή είναι πολλά κυβικά εκατοστά αυτή την ώρα κατάφερε να πάει η θερμοκρασία στους 16 βαθμούς. με το παλτό κουμπωμένο ως πάνω είμαι.

κατα τ'άλλα τα ίδια....

8 άτομα είναι γιαυτή τη θέση,τωρα περιμένουμε...

γίναν 8??????? μακάρι να πάρει τη θέση, να μάθει τη δουλειά και να ανοίξετε μια δικιά σας δουλειά με 10 ευρώ την ώρα να οικονομίσετε...Πότε θα ξέρετε?

καλώς την...

εδώ έχει 0 βαθμούς !!χιχι χθες είχε -3 που είμασταν έξω,τσίτωσε το δέρμα...

και κάτι ποταμάκια που έχει στο κέντρο παγωμένα,και πήραμε λεωφορείο που μας έκανε μεγάλη βόλτα μέχρι το λιμάνι και ήταν και η θάλασσα παγωμένη...

κι έξω τώρα παντού πάχνη έχει!!!

αλλά μέσα σάουνα!!!!!!

βάλε στο φουλ το καλοριφέρ!!

μαζεύτηκε κόσμος...

αύριο λογικά θα έχουμε απάντηση...

είμαστε πολύ αισιόδοξοι γιατί ο καλός μου έκανε καλή εντύπωση!!

είχε καλό βιογραφικό κι έστειλε thank you letter!!

Εδώ έχει 3 βαθμούς.

Μακάρι Χριστινάκι! Μακάρι! Αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά.....

Ελπίζω να μην είναι ρατσιστές μόνο...Αν και στην Ελλάδα είναι προνώμιο πλεον να είσαι αλλοδαπός. Αυτοί παίρνουν τις δουλειές....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...