Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τα έχουμε μάθει τα κόλπα!ξέρεις πόσοι είναι παράνομοι χρόνια????

βέβαια αν 3 μήνες είμαστε χωρίς δουλειά κλάψτε μας!!!

κι εμείς είμαστε πολύ αισιόδοξοι για αυτή τη δουλειά!!δεν είναι και καμια ειδικότητα τρελή...σπίτια θα καθαρίζει...και μες το 2012 του είπε το αφεντικό ότι θα προσλάβει κι άλλα άτομα,άντε μπορεί να πάρουν κι εμένα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

miamama μακαρι να παρει τη δουλεια..αφου ξερει το αντικειμενο..

μου ελεγε η φιλη που χει παντρευτει Σουηδο οτι εκει (στη Σουηδια) μπαινεις στο διαδικτυο και βλεπεις ελευθερα τα περιουσιακα στοιχεια του καθενος συνεπως αν πχ εσυ δεις τον γειτονα σου με αυτοκινητο 60.000 ευρω οταν το εισοδημα του δειχνει λιγοτερο στην υπηρεσια της εφοριας πας και τον καταδινεις ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ.. ειναι η χωρα των καταδωτων μου λεει..το χουν συστημα απο νοοτροπια..και τα παντα βεβαια φορολογουνται..

θα μας τα πεις εν καιρω φανταζομαι..

ευχαριστώ προσπ,ξέρει γιατί στο σπίτι κάνει τα πάντα!!!!χαχα

αυτό έλεγε στον άντρα μου ένα παιδί που γνώρισε,έλληνας στην καταγωγή αλλά έχει γεννηθεί Σουηδία...

ότι στη δουλειά αν δεν κάνεις καλά την δουλειά σου,ή καπνίζεις στο γραφείο άνετα σε καρφώνουν!!έτσι και στην αγγλία,οι συμφοιτητές μας οι άγγλοι μεγάλα καρφιά!!!

τώρα κατέβασαν τους φόρους στα εστιατόρια και κατέβηκαν και οι τιμές...

φορολογείσαι,σου κρατάνε από το μισθό το 30%,αλλά ξέρεις που πάει...

στους δρόμους,στα πεζοδρόμια,στις άπειρες παιδικές χαρές,στα σχολεία που δεν χρειάζεται να αγοράσεις ούτε μολύβι για το παιδί, στην ιατρική περίθαλψη,όλα πληρωμένα!!και δεν σου ζητάνε άλλα χρήματα επιπλέον για τίποτα άλλο...

πάντως οι μικρές επιχειρήσει κλέβουν κι εδώ..δεν κόβουν αποδείξεις...

και οι υπάλληλοι μαύρα δουλεύουν αλλά το ξέρει η εφορία...

τώρα αν βάζουν πρόστιμα ποιος ξέρει...

αααααααααααααχχ.. ποσο σε πιστευω... μωρε αν το αποτελεσμα ηταν τετοιο μακαρι και εδω να μασταν απ αρχης ετσι.. αλλα απο εποχη Οθωνα ενω επρεπε και μπορουσαν οι Βαυαροι να μας ωθησουν σε τετοιες οργανωσεις δυστυχως μειναμε μια ατυπη αποικια τους στο ελεος ΚΑΘΕ αγυρτη Ελλην πολιτικου.. ζωη σε λογου μας..

Διαφημίσεις

άσε αφού κάθε φορά πάμε και ψηφίζουμε τα ίδια καθάρματα!!!

προχθές στο cnn λονδίνου έδωσε συνέντευξη ο τέως...κι έλεγε για την κατάσταση στην ελλάδα,γιατί την ξέρει?

πολύ γέλιο μιλάμε με τις βλακείες του,ήταν με την γυναίκα του,τον παύλο και την μαρί σαντάλ!!!ελπίζει να πάρει τον θρόνο φαίνεται,γιατί ο πάυλος είναι διάδοχος ουσιαστικά!!

τον κορόιδευαν τον όθωνα που έφτιαχνε πλατιούς δρόμους στην αθήνα τότε!!!!!!!!δεν μας άρεσε!!!οπότε φαντάσου και για υπόλοιπα τι θα του έκαναν.

άσε αφού κάθε φορά πάμε και ψηφίζουμε τα ίδια καθάρματα!!!

προχθές στο cnn λονδίνου έδωσε συνέντευξη ο τέως...κι έλεγε για την κατάσταση στην ελλάδα,γιατί την ξέρει?

πολύ γέλιο μιλάμε με τις βλακείες του,ήταν με την γυναίκα του,τον παύλο και την μαρί σαντάλ!!!ελπίζει να πάρει τον θρόνο φαίνεται,γιατί ο πάυλος είναι διάδοχος ουσιαστικά!!

τον κορόιδευαν τον όθωνα που έφτιαχνε πλατιούς δρόμους στην αθήνα τότε!!!!!!!!δεν μας άρεσε!!!οπότε φαντάσου και για υπόλοιπα τι θα του έκαναν.

μωρεεε.. πλακα πλακα.. το γελας??? αυτοι περιμενουν κοριτσακι τη σειρα τους.. και θυμισου οτι θα ξαναρθει καποτε καλως η κακως..οχι για τον συγκεκριμενο η τα παιδια του..

εμεις ασχολουμαστε με τα ενδοτερα και εκεινοι οπως βλεπεις τριγυρνουν και δινουν το παρον τους..οπως και να εχει καποια στιγμη θα γινουν μεγαλες ανατροπες και εγω πιστευω οτι και η δημοκρατια στην πραξη θα καταλυθει...ποιος το θελει? οχι εμεις..αλλα αναιμακτα δεν θα αλλαξουν καποια πραγματα..

ΚΑΛΗΜΈΡΑ!

πάντως ακούστηκε απο τα διεθνη ειδησεογραφικά πρακτορεία φόβος για πραξικόπημα. Ας είμαστε αισιόδοξοι και για την οικονομία και το καθεστώς μας...

η κόρη μου διαδίδει στο σχολείο οτι περιμένουμε κοριτσάκι:tongue:

Εν τω μεταξύ οι δασκάλες της δεν είχαν καταλάβει οτι είμαι έγκυος και χθες είχαν συζήτηση για μωρά και πετάχτηκε η δικιά μου και έλεγε για το αδερφάκι της. Τα κορίτσια απόρησαν και με ρωτάει σημερα το πρωί η μία δειλά δειλά και με όλο το θάρρος όπως μου είπε. Της είπα πως ήμουν στον 7ο και μου είπε πως δεν μου φαινόταν καθόλου και απορούσαν χθες οταν η κόρη μου μιλούσε για το μωρό. και μετ'α μου λένε, κοριτσάκι, ε? :mrgreen: έτσι τους είπε η μαμούνα μου:tongue:

Χθες μου έλεγε η μικρή πάλι οτι το μωρό θα κοιμάται στο καλαθάκι στο δωμάτιό μας για να μην την ξυπνάει το βράδυ, και της είπα πως μόλις μεγαλώσει λίγο και ησυχάσει θα της το φέρω στο δωμάτιό της να της κάνει παρέα και της πετάω την εναλλακτική ψαρωτική: εκτός και αν προτιμάς να το πηγαίνουμε κάτω στη γιαγιά να κοιμάται για να μην μας ξυπνάει εμάς. Και άρχισε να φωνάζει έτοιμη να βάλει τα κλάματα, όχι! δικό μου είναι το μωρό και αμα σε ενοχλεί που κλαίει θα του αγοράσω μια πιπίλα για να σταματάει:tongue:

καλημέραααα!!

εδώ σήμερα έχουμε λίγο κρυουλάκι!!χιχι -8 τη νύχτα έφτασε,τώρα έχουμε -6 με ήλιο, τα πάντα έιναι παγωμένα έξω,σκεπές,αυτοκίνητα,πεζοδρόμια,ρίχνουν κάθε βράδυ αλάτι...

1613950zw0sx819d8.gif

δεν είναι καλά τα πράγματα ελλάδα δλδ ...

λέτε να σωθούμε με μια δικτατορία?

βρε το πονηρό η Γεωργίτσα!!!

καλέ που να σου φανεί που δεν παίρνεις γραμμάριο?

κοιλιά δεν έχεις?μια μικρή μπαλίτσα μόνο μπροστά?

τυχερή!!!

εγώ με 10 κιλά μόνο αλλά είχα πρηστεί,πόδια,πρόσωπο,χέρια...καλά η κοιλιά είχε φτάσει στον λαιμό!!

Διαφημίσεις

δεν είναι καλά τα πράγματα ελλάδα δλδ ...

λέτε να σωθούμε με μια δικτατορία?

βρε το πονηρό η Γεωργίτσα!!!

καλέ που να σου φανεί που δεν παίρνεις γραμμάριο?

κοιλιά δεν έχεις?μια μικρή μπαλίτσα μόνο μπροστά?

τυχερή!!!

εγώ με 10 κιλά μόνο αλλά είχα πρηστεί,πόδια,πρόσωπο,χέρια...καλά η κοιλιά είχε φτάσει στον λαιμό!!

Δεν πρίστηκα καθόλου πουθενά. Ούτε τώρα ούτε στην προηγούμενη εγκυμοσύνη. 5-6 κιλά έβαλα και μόνο κοιλιά. Αλλά αυτό το μήνα πρέπει να έβαλα 2 μαζεμένα, θα με κράξει ο γιατρός....μέχρι τον 6ο είχα 4 κιλά. Μου φαίνεται 2-3 θα βάζω απο εδώ και πέρα....όσα δεν έβαλα νωρίτερα δηλαδή.:rolleyes:

συμβαίνει κι αυτό καμιά φορά,προς το τέλος μαζεύονται,μπορεί να είναι και υγρά μόνο!!

και με το που γεννήσεις να είσαι 2-3 κιλά πάνω από το κανονικό σου!!

χθες το βράδυ ξενύχτησα μέχρι τις 2...

είδα 4 επεισόδια μαζεμένα greys anatomy τον τελευταίο κύκλο που κατέβασα..λάλησα!!!

αφού δεν είδα στον ύπνο ότι έκανα επεμβάσεις,πάλι καλά!!

σε λίγο έχω πλυντήριο,και είμαι μόνη με την μικρή,θα την σέρνω κι αυτή πάνω κάτω...

ο καλός μου πήγε να καθαρίσει δοκιμαστικά!!!

α ρε viki.. μπραβο που δεν πηρες κιλα.. εγω 20..χαχα και σημερα αγορασα ολοσωμο μαγιο για το κολυμβητηριο και παροτι εχω χασει και τα 20 θελω και αλλα 3 να χασω και να σφιξει το σωμα μου γιατι δειχνω τροφαντουλα..

πηρα και σκουφο και γυαλια και θα παω να κανω εγγραφη για τον Φλεβαρη

εχθες εγκαινιασα και το ποδηλατο και ειμαι τζετ..

καλε η Maestro τι μας ειχε πει? θα ανοιγε καποια επιχειρηση η δεν θυμαμαι καλα? ειδα τη δημοσιευση στο fcb και το θυμηθηκα..

καλές βουτιές!!

άντε να δούμε εγώ πότε θα γυμναστώ...

είπε κάτι η Μαέστρο και δεν πήρα χαμπάρι?

δεν λεει καλε κατι ανοιξαμε και σας περιμενουμε?? εκτος αν εχω καταλαβει λαθος.. ετσι ρωτησα απλα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...