Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα λέω μπας και χαλαρώσω λίγο. έταξα της μικρής να πιω τον καφέ μου και να δούμε τη σταχτοπούτα παρέα.

Χθες απο το πολύ κρύο δεν δούλευε το στεγνωτήριο (το έχω στο μπαλκόνι) και το καλάθι με τα άπλυτα φούλ. Πελάγωσα η καλομαθημένη:tongue: Ευτυχώς φυσούσε αρκετά και έτσι άπλωσα και σιδέρωσα 2 πλυντήρια. Μισώ αφάνταστα να έχω ασιδέρωτα στη ντουλάπα. Νιώθω πελαγωμένη. προτιμώ απο το σκοινί στη σιδερώστρα. και το τρίτο πλυντήριο δεν το άπλωσα. Δεν θέλω να τα έχω έξω όλη νύχτα. Παίρνουν μυρωδιά απο τα φουγάρα (τζάκια, καλοριφερ κλπ) και τα μαζεύω καπνιστά. Τα άπλωσα σήμερα με το που ξύπνησα και παράλληλα τύλιξα το στεγνωτήριο με ένα πλαστικό τραπεζομάντηλο, έριξα πάνω μια κουβέρτα και απο πάνω ένα καθαρό νάυλον μπας και ζεσταθεί και ΝΑΙ! έπιασε το κόλπο! τα μάζεψα απο το σκοινί και τα έχωσα μέσα. Ανακουφίστηκα!

Αν μάθεις σε μια ευκολία σου κακοφαίνεται μετά να τη στερηθείς. Λες και μια ζωή στεγνωτήριο είχα τρομάρα μου:tongue: Αλλά απο τη στιγμή που το έμαθα, το λάτρεψα!

φαγητό έχω απο χθες, μια φακή θα κάνω για αύριο , ένα πλυντήριο πλένει ακόμα και αυτά , τίποτα άλλο.

χριστίνα πητ έχω 19/4. Πασχαλιάτικο:tongue: φέτος το Πάσχα ούτε χωριό δεν έχει. Είτε θα έχω μόλις γεννήσει είτε θα είμαι ετοιμόγεννη.

εεε..κοντοζυγωνει το Πασχα viki.. σε λιγο καιρο μπαινει το τριωδιο..

εμεις πηγαμε στο Παιδικο μουσειο και ηταν παααααρα πολυ ωραια και θα ξαναπαμε και αλλες φορες.. ειναι δωρεαν η περιηγηση και το παιχνιδι σε ολους τους χωρους (εχει θεματικους χωρους με παιχνιδια αντιγραφα της καθημερινοτητας) και εχει και προγραμματα καθημερινες για τα σχολεια ενω τα σκ για το κοινο μονο με 7 ευρω συμμετοχη του παιδιου και παροτι δεν μπηκα μεσα μαζι με τη μικρη και ηταν η πρωτη της επισημη συμμετοχη σε κατι οργανωμμενο χωρις τη μαμα και το μπαμπα περασε πολυ ωραια, ηταν συνεργασιμη καθως ειχαμε και τα ευσημα αλλα στη χαρα της πανω ξεχαστηκε και παροτι την ειχα παει τουαλετα ξεχαστηκε και κατουρησε τα ρουχα της..παλι καλα που ηταν σκουρο τζιν και δεν της φανηκε.. αλλα ηταν πολλες νεες πληροφοριες και κατακουραστηκε..στο ταξι δεν αντεξε και αποκοιμηθηκε αλλα για να μπω στο σπιτι την ειχα στα χερια και για να ανοιξω τη πορτα την ξυπνησα και μας εμεινε με τη γκρινιααααααα..

ο μικρος απο τις 11.30 μεχρι τις 14.30 μονος με τη θεια αλλα κοιμοταν μολις γυρισα και ακομη κοιμαται..θα τον σηκωσω τωρα γιατι πρεπει να θηλασω..

το αλλο Σαββατο ισως την ξαναπαω γιατι εχει ζωγραφικη σε συνδυασμο με επωνυμους πινακες και μουσικους και τη Κυριακη εχουμε κλεισει να δουμε τον Ζυμαρουλη με τον Σεφερλη σε ενα θεατρο εδω κοντα..

τι καλα που μεγαλωσε και μπορει να πηγαινουμε σε τετοια.. τρελη χαρα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

προσπ μήπως κατουρήθηκε απο τη χαρά της?:tongue:

Αυτό πάντως πάει να πει ότι το παιδί πέρασε καλά και πραγματικά ξεχάστηκε...

δεν πειράζει...πού και πού συμβαίνει...δεν πιστεύω να την μάλωσες την καημενούλα, και αυτή σίγουρα στεναχωρήθηκε...

Καλημέρα!

προσπ μήπως κατουρήθηκε απο τη χαρά της?:tongue:

Αυτό πάντως πάει να πει ότι το παιδί πέρασε καλά και πραγματικά ξεχάστηκε...

δεν πειράζει...πού και πού συμβαίνει...δεν πιστεύω να την μάλωσες την καημενούλα, και αυτή σίγουρα στεναχωρήθηκε...

καλημερα

οχι δε τη μαλωσα απλα της το συζητησα προσπαθωντας να καταλαβω σε ποια φαση συνεβει και αν ειχε το θαρρος να το πει στη κοπελα γιατι στον παιδοτοπο παει και το λεει αλλα οι κοπελες εκει απλα επιβλεπουν τα παιδια ενω στη δραστηριοτητα αφενος η κοπελα ηταν απασχολημενη αφετερου ηταν πολλα τα παιδακια που συμμετειχαν και μπορει να μην ακουγοταν εκεινη..

αλλα ηταν πολυ κουρασμενη οταν φυγαμε και μου ελεγε "οχι δεν κατουρηθηκα"

την επομενη φορα θα την εχω παει με το ζορι τουαλετα πριν τη δραστηριοτητα και μετα θα της πω να σηκωνει το χερακι της και να λεει αμεσως στη κοπελα για την τουαλετα.. βεβαια εχθες η κοπελα σε μια φαση μου την εβγαλε εξω για να την παω (προφανως το ζητησε) αλλα μαλλον η δικια μου δεν θα τα εκανε ολα και ετσι μετα της εφυγαν..

εγω αυριο θα παω να βγαλω βεβαιωσεις γιατρων και θα γραφτω στο δημοτικο κολυμβητηριο για να αρχισω την μεθεπομενη εβδομαδα..

σκεφτομαι να αγορασω αθλητικο μαγιο αλλα δεν ξερω αν ειναι καλυτερα ολοσωμο η μπικινι.. εγω παντα μπικινι φορουσα.. ειναι κλειστος ο χωρος αρα δεν θα χουμε θεμα με τον ηλιο..

βεβαια οταν θα επιστρεφω σπιτι θα πρεπει να πλενομαι πολυ σχολαστικα ειδικα στο στηθος αφου θα πρεπει να θηλασω.. τα σκεφτομαι κατι τετοια σοβαρα αλλα πιστευω με αντισηπτικο σαπουνι και καλο πλυσιμο δεν θα υπαρχει προβλημα.. αλλωστε 3 φορες την εβδομαδα λεω να πηγαινω

τωρα ο ανδρας μου παει το ποδηλατο μου σε ενα ποδηλαταδικο να μου το φιξαρουν λιγο και απο σημερα θα αρχισω να το δουλευω λιγο για να παω αυριο σε κατι δουλειες..

το κακο ειναι οτι εδω στην Αθηνα κλεβουν ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥ τα ποδηλατα και ας ειναι δεμενα και φοβαμαι να το αφησω εξω δεμενο.. αλλα αυριο θα με διευκολυνει σε μια δουλεια εδω στην περιοχη που η συγκοινωνια δεν βολευει και θα αναγκαστω να το δεσω σε καμια κολωνα του δημου..

για να δουμε..

καλημέρα κοριτσάκια...

τι κάνετε σήμερα?

ανακαινίζουν μια πολυκατοικία εδώ απέναντι και καταλαβαίνετε,έχουμε μαστόρια από τις 8 με τρυπάνια!!

τώρα ξεκίνησαν,πριν μερικές μέρες,ελπίζω να τελειώσουν γρήγορα,την πρόσοψη κάνουν.

ωραία πέρασε προσπ το κορίτσι,να το ξαναπάς!!

τα ατυχήματα με τα τσίσα συμβαίνουν,δεν είδες και η δική μου στο ικέα...και τώρα δεν θέλει να ξαναπάει από τη στεναχώρια της.

εγώ περιμένω ατυχήματα και στον παιδικό σταθμό...

ξεχνιούντε ή τα αφήνουν μέχρι την τελευταία στιγμή και μετά δεν προλαβαίνουν.το καλό είναι ότι είναι σπάνια πλέον αυτά.

προσπ στο κολυμβητήριο ξέρω ότι επιτρέπεται μόνο ολόσωμο...μάθε πρώτα να το σιγουρέψεις.

εμείς κοιτάξαμε για ποδήλατα,και κάνουν 400Ε!!!!δεν υπάρχουν πιο φθηνά?

προσπ και σε εμάς κλέβουν πολύ τα ποδήλατα.

εμείς τα έχουμε στο υπόγειο και όταν θέλουμε να κάνουμε αναγκαστικά τα ανεβοκατεβάζουμε. Δεν έχετε καμιά αποθηκούλα να το παραχώσετε?

όσο για το κολυμβητήριο δεν θα έχεις πρόβλημα. Εγώ είχα ρωτήσει τον παιδίατρο για πισίνα γιατί στις διακοπές είχαν τα ξενοδοχεία και μου είπε δεν υπάρχει πρόβλημα να βάλω και το παιδί αρκεί μετά να την ξεπλύνω καλά. Δεν χρειάζονται αντισυπτικά, χλώριο έχει μέσα , απλώς καλό πλύσιμο μετά και είσαι οκ.αν θέλεις πέρνα τις θηλές με χαμομηλάκι. Το πιο αθώο αντισυπτικό.

Διαφημίσεις

σήμερα ο άντρας μου έχει πάει στην πρώτη του συνέντευξη!!έχω πολύ άγχος,πρέπει να την πάρει την δουλίτσα!!part time σε εταιρία καθαρισμού...για να δούμε...

Έτσι μπράβο! συνέντευξη , όχι δοκιμαστικά, ευχαριστούμε δεν μας κάνετε και ο άλλος ξεπατώνεται στη δουλειά...

καλή επιτυχία να έχει! Εσύ είπες έστειλες στο ικέα βιογραφικό , ε? Θα αδειάσει και εκεί καμιά θεσούλα, δεν μπορεί....Ας εξασφαλίσει ο άντρας σου έναν μισθό για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε και παραμονή στη χώρα και σιγά σιγά όλα θα γίνουν...

τι καλα!! μπραβο miamama.. μακαρι ολα να ρθουν οπως θελετε..

η θετικη μας ενεργεια σε εσας!!

viki το ποδηλατο στο σπιτι εχω να το βαλω.. στους δρομους οταν θα το χρησιμοποιω για δουλειες δεν εχω αλλα θα βρεθει μια λυση..ποιος ξερει.. ε το πολυ πολυ να το κλεψουν.. τι να πω..

για μαγιο μαλλον για ολοσωμο με κοβω.. αχ και ποσο θα κανουν κιολας...:rolleyes:

γύρισε!!πήγε πολύ καλά,ήταν κι άλλοι 2 μαζί...αλλά τους φάνηκε καλός από ότι κατάλαβε.

έφτιαξε βιογραφικό με προυπηρεσία στον καθαρισμό κι έτσι τον κάλεσαν.

αύριο έχει δοκιμαστικό 2 ώρες!!πάλι!!

σπίτια κυρίως θα καθαρίζουν.

αναμονή τώρα!!η εταιρία εντωμεταξύ είναι γειτονιά,εδώ κοντά.

παντού έχουμε στείλει...μακάρι να με έπαιρναν στο ικέα!!

βίκυ για αυτό που έλεγες με την παραμονή στη χώρα,υποτίθεται έχεις 3 μήνες να μείνεις στη χώρα,αλλά κανείς δεν ξέρει ότι έχουμε έρθει αφού είμαστε ευρωπαίοι πολίτες!!

οι εκτός Ε.Ε δηλώνονται αμέσως στο γραφείο μετανάστευσης,ενώ εμείς δεν χρειάζεται.

όταν βρούμε δουλειά θα δηλωθούμε.

αλλιώς υπάρχει και η λύση,μια βόλτα μέχρι την δανία,μπαίνεις και ξαναβγαίνεις!!

βίκυ για αυτό που έλεγες με την παραμονή στη χώρα,υποτίθεται έχεις 3 μήνες να μείνεις στη χώρα,αλλά κανείς δεν ξέρει ότι έχουμε έρθει αφού είμαστε ευρωπαίοι πολίτες!!

οι εκτός Ε.Ε δηλώνονται αμέσως στο γραφείο μετανάστευσης,ενώ εμείς δεν χρειάζεται.

όταν βρούμε δουλειά θα δηλωθούμε.

αλλιώς υπάρχει και η λύση,μια βόλτα μέχρι την δανία,μπαίνεις και ξαναβγαίνεις!!

μια χαρά τότε.

Σε μια εκπομπή άκουγα κάποτε οτι οι Σουηδοί σου δίνουν 6 μήνες περιθώριο για να βρεις δουλειά αλλιώς αν περάσει αυτό το διάστημα δεν σου επιτρέπουν επιπλέον παραμονή αλλά μάλλον δεν είχα δώσει βάση σε ποιούς αναφέρεται ο κανόνας. Θεώρησα οτι είναι καθολικός.

μακάρι Χριστινάκι, μακάρι να κάτσει αυτή η δουλειά! εγώ είμαι αισιόδοξη πάντως....!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...