Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μακάρι!!σκεφτόμαστε θετικά!!

βρήκα 2 μαγαζιά με αυτές τις μάρκες...αλλά μην φανταστείς τρελή ποικιλία...έχουν τίποτα στην ηλικία μας αυτά?

σκέφτομαι να της πάρουμε lego,παράθυρα πόρτες,που υπάρχει σε κουβά...όλη μέρα με τα τουβλάκια παίζει,βέβαια είναι ανά εποχές...

κολλάνε με ένα παιχνίδι για κάποιο καιρό.

Η δικιά μου τις έχει βαρεθεί τις κούκλες. της αρέσει να κάνει παζλ και να παίζουμε επιτραπέζια. μάλιστα διατηρεί και τη σειρά. Αν ξεχαστεί κάποιος και πάει να παιξει πριν τη σειρά του φωνάζει :tongue: επίσης της αρέσει και η ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια. Εχει ερωτήσεις για την ηλικία τους με πιθανές απαντήσεις σε εικόνες όπου στη σωστή απάντηση όταν ακουμπάει με ένα ''στυλό'' που έχει κάνει θόρυβο. Είναι ολόκληρη σειρά και ακονίζει το μυαλουδάκι των μικρών. Ρωτάει για χρώματα, αριθμούς, ποια είναι πιο πολλά , πιο λίγα, πιο μακρύ, πιο κοντό, δείχνει ένα παιδάκι να γεμίζει ένα ποτήρι νερό και ρωτάει τί θα συμβεί μετά? το παιδι καλείται να πατήσει την εικόνα όπου το παιδάκι πίνει το νερό κλπ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έχουμε κι εμείς μια τέτοια εγκυκοπαίδεια με τα βασικά,πακεταρισμένη όμως...

τι επιτραπέζια είναι για την ηλικία της?

δεν έχω δει κανένα...

είχε η ανηψιά μου μια τέτοια εγκυκλοπαίδεια,από εδώ όμως δεν μπορώ να της πάρω κάτι τέτοιο,θα είναι στα σουηδικά...

έχουμε κι εμείς μια τέτοια εγκυκοπαίδεια με τα βασικά,πακεταρισμένη όμως...

τι επιτραπέζια είναι για την ηλικία της?

δεν έχω δει κανένα...

είχε η ανηψιά μου μια τέτοια εγκυκλοπαίδεια,από εδώ όμως δεν μπορώ να της πάρω κάτι τέτοιο,θα είναι στα σουηδικά...

ναι, της ηλικίας της. 3+ λέει. Αυτό που της αρέσει πολύ είναι το ποντικοκρυφτούλι. Είναι ένας πλαστικός σωρός με άχυρα και πανω ''κουμπώνεις'' σε μια τρύπα έναν ποντικό. υπάρχουν 24 τρύπες στο σωρό και 24 πλαστικά άχυρα. κάθε παίχτης τοποθετεί με τη σειρά ένα άχυρο σε τρύπα της επιλογής του. όποιος πετύχει την σωστή τρύπα (διαφορετική κάθε φορά, περιστρέφεις τον ποντικό πριν κάθε καινούριο παιχνίδι) ο ποντικός πετάγεται και ο πάιχτης νικάει. έχει αντίστοιχο και με κότα και αυγά που σκοπός του παιχνιδιού είναι ο παίχτης να μην σπάσει τα αυγά.

δεν το έχω δει πουθενά αυτό που λες,καλό ακούγεται,θα κοιτάξω σε κάνα σίτε ελληνικό να το δω.

εμένα μου αρέσει η καμήλα που βάζεις πράγματα πάνω και πετάγονται,το είχα πάρει στην ανηψιά μου,από 4+ έλεγε νομίζω.

Διαφημίσεις

καλημερα!!

τα εχω δει τα επιτραπεζια που λες viki αλλα δεν εχω προλαβει να τα αγορασω ακομη..:tongue::tongue::tongue:

λοιπον εχασα και τα 20 κιλα που χα παρει!!! ολεεεε.. τωρα πρεπει να κανω γυμναστικη... που καπως πρεπει να ενταχθει στο ημερησιο προγραμμα μου εστω τρεις φορες την εβδομαδα κοιλιακους, βαρη και ελπιζω και λιγη αεροβικη.. για τη κυτταριτιδα δεν ξερω τι θα κανω αλλα καποιο θαυμα θα γινει!

μπράβο βρε θηρίο!!

θυμάμαι εγώ έχασα τα 10 κιλά που είχα πάρει με το που βγήκα από το νοσοκομείο,1 εβδομάδα μετά...αφού με είχαν νηστική πόσες μέρες,από πέμπτη μέχρι δευτέρα,νομίζω...

τα δικά μου που έχουν κατσικωθεί δεν χάνονται...

καλά η γυμναστική είναι συνήθεια να την έχεις από παλιά,εγώ ας πούμε έχω να κάνω από το σχολείο,δεν έχω πάει ποτέ σε γυμναστήριο...

μακάρι κάποια στιγμή να τα καταφέρω και να πάω...αλλιώς ίσως γίνει κάτι με το ποδήλατο που θα πάρουμε,πως θα κυκλοφορούμε αλλιώς...

κάθε πρωί ξυπνάω με ένα κεφάλι βαρύ...λες κι έχω πιει τον βόσπορο...μήπως φταίει το μαξιλάρι?

μπορει να φταιει.. εκει εχουν και κατι περιεργα μαξιλαρια..χαχα!!

κοιτα

α) δεν βαζω κωλο κατω απο τις 7 το πρωι μεχρι το βραδυ που θα πεσω για υπνο..ΜΟΝΙΜΑ κατι κανω

β) κανω διαιτα λογω της αλλεργιας συνεπως αποφευγοντας τα γαλακτομικα αποφευγω και πολλα γλυκα και αλλα σκατολοιδια

αρα τωρα η ενδυναμωση και η γραμμωση χρειαζεται..

στη κορη μου τα εχασα μετα τον 5-6ο μηνα..

Καλημέρα!

Άντε βρε προσπ που έβαλες 20 κιλά! Αλλά αφού επανήλθες όσα και να πήρες όλα καλά!

τα επιτραπέζια αυτά κάνουν απο 10 ευρώ το ένα. Η δικιά μου πάντως πολύ το διασκεδάζει. Της πήραμε αρχικά το ένα ούτως ώστε όταν το βαρεθεί να παρουμε το άλλο, μην τα βαρεθεί όλα μαζί.

και ο μικρός είναι καλύτερα από τότε που άρχισες την δίαιτα?

βίκυ εσύ πως πας?καλή εγκυμοσύνη ε?

αντέχεις με την μικρή και δουλειές σπίτι και δουλειά κάθε μέρα?

σκεφτόμουν για τα γενέθλια κι ένα πατίνι...τόσο καιρό το λέμε,και το θέλει και η έλλη...

στο τζάμπο είχε με 15-20Ε εδώ ποιος ξέρει...

σήμερα πήγαμε στο πάρκο που έχει εδώ κοντά,είναι πολύ μεγάλο,από την άνοιξη έχει λούνα παρκ,τρενάκι που σε κάνει βόλτα στο πάρκο..

τώρα λόγω χειμώνα έχει την παιδική χαρά,φανταστική,έχει πολλά για σκαρφάλωμα, έχει λιμνούλα που την έχουν παγώσει σε παγοδρόμειο.

έχει πόνυ,αλογάκια,κοτούλες και κάτι περίεργα πουλιά.

μια χαρά πέρασε σήμερα το κορίτσι.

μετά πήγαμε στο εργοστάσιο σοκολάτας που έχει εδώ,το μοναδικό στην σουηδία.

πήραμε 2 σοκολατίτσες από το καφέ τους!

την επόμενη φορά θα πάμε να δούμε και πως φτιάχνονται!!

πήγαμε και σε ένα μαγαζί με ποδήλατα,να δούμε τιμές...

ακριβά μου φαίνονται,400-500Ε,τα παιδικά ευτυχώς είναι φθήνά.

Διαφημίσεις

μια χαρά είμαι, φτου μην με ματιάξω:tongue:

αυτή τη φορά επειδή δεν έβαλα και πολλά κιλά δεν με έπιασε και η μέση ακόμα τουλάχιστον. Την προηγούμενη φορά θυμάμαι στο γραφείο πριν σταματήσω με άδεια με μαξιλάρι καθόμουνα. Τώρα δεν το έχω χρειαστεί.

Η μικρή δεν θα έλεγα οτι με κουράζει. Έχει ηρεμήσει αρκετά και ακούει. Αν έχω δουλειά βλέπει κανενα παραμυθάκι στην τηλεόραση ή παίζει με τον πατέρα της. Είναι πολύ καλή πλέον...

μια χαρά είμαι, φτου μην με ματιάξω:tongue:

αυτή τη φορά επειδή δεν έβαλα και πολλά κιλά δεν με έπιασε και η μέση ακόμα τουλάχιστον. Την προηγούμενη φορά θυμάμαι στο γραφείο πριν σταματήσω με άδεια με μαξιλάρι καθόμουνα. Τώρα δεν το έχω χρειαστεί.

Η μικρή δεν θα έλεγα οτι με κουράζει. Έχει ηρεμήσει αρκετά και ακούει. Αν έχω δουλειά βλέπει κανενα παραμυθάκι στην τηλεόραση ή παίζει με τον πατέρα της. Είναι πολύ καλή πλέον...

κλωτσαει, κλωτσαει?? πως νοιωθεις???

miamama...ζηλευωωωωωωωωωωωωω?????? τι ωραια πραγματα μας γραφεις..

χθες πηγα στο γυναικολογο μου μετα απο τη γεννα και μου κανει για πλακα "ποτε με το καλο το 3ο?"

και ειλικρινα με επιασα το βραδυ να το κοντοσκεφτομαι...απαπαααααααα.. ειμαι εντελως τρελη???!!! τοσα και τοσα εχω περασει.. τολμαω ακομη να λεω..τι ωραια θα ταν να χουμε αλλο ενα???... μου φαινεται οσα και να κανω παντα θα θελω και αλλο...

αλλα και να θελαμε α) ο ανδρας μου τον Μαιο κλεινει τα 47 και εχει αρκετα μεγαλη διαφορα ηλικιας με τα παιδια του

β) ειναι και το οικονομικο σε εμας κυριως για αργοτερα παρα για τωρα..

μια χαρά βικάκι τότε,εγώ αυτό σκέφτομαι για την 2η,να μην έχω εμετούς.

όταν θα έρθει εκείνη η ώρα...

είδες προσπ προσπαθούμε να περνάμε καλά με ότι μας προσφέρεται δωρεάν...

είσαι τρελή??θες και τρίτο!!απαπα να είμασταν 25 ναι...

να είχαμε και φράγκα ναι...κι εγώ το μέλλον σκεφτόμουν ελλάδα όταν είμασταν...

και πάλι καλά που κάναμε κι ένα...αν δεν το είχα κάνει τότε,δεν θα το έκανα ούτε σε 5 χρόνια στην κατάσταση που είμασταν...

έμεινα έγκυος και δεν είχαμε να του πάρουμε ούτε ένα φορμάκι,ούτε να γεννήσω δεν είχαμε λεφτά...

ευτυχώς την κατάλληλη στιγμή εμφανιστήκαν χρήματα,μετά όμως μήνα με τον μήνα χειροτέρευαν τα πράγματα...

σκεφτόμουν πως θα το πάμε φροντιστήριο,ξένες γλώσσες,πανεπιστήμιο...

ελπίζω τώρα να μην έχουμε τέτοια άγχη...θα έχουμε άλλα...

ετσι ειναι οπως τα γραφεις miamama αλλα να σου πω την αληθεια για την ωρα μετριασα εγω τα "θελω" μου για το παιδι και νοιωθω καλυτερα διοτι ο καθενας στο τελος οπως μπορει και οτι μπορει θα δωσει και θα κανει για τα παιδια του.. ωστοσο οταν θα παει σχολειο σχεδον θα ειναι επιτακτικη αναγκη να υπαρχει ρουχισμος, φαγητο (τα στοιχειωδη δηλαδη) και απο εκει και περα οι ξενες γλωσσες, τα αθληματα κλπ θα δουμε πως θα καλυφθουν και αν καλυφθουν.. εδω δυστυχως τα πραγματα χειροτερευουν εστω και σε επιπεδο απλης παραφιλολογιας διοτι ειναι ολα ασταθη στο πολιτικο οικονομικο σκηνικο..

τελος παντων για ολα κατι θα γινει διοτι πολυ απλα κατι παντα γινοταν.. και το καλο στην ολη υποθεση ειναι πως οι σημερινοι γονεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δεν ειναι αμορφωτοι εκπαιδευτικα, οπως ηταν οι παππουδες μας και οι προπαππουδες μας και δεν μπορουσαν να διδαξουν η να δωσουν κινητρα στα παιδια τους..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...