Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!

καλα ειστε?

χρονια πολλα και στη Ναταλιτσα,λιγο καθυστερημενα.

εμεις ειμαστε καλα,η μικρη με λιγο μυξες κλασικα.παει στο σχολειο τωρα 2 μερες,αλλα η δασκαλα της μου λεει οτι ολο νυσταζει,και την επριξα σημερα να κοιμηθει το μεσημερι αλλα ματαια.τον κοψαμε τον μεσημεριανο υπνο.το βραδυ κοιμαται στις 9 και ξυπναει 7-8.δηλαδη 10-11 ωρες κοιμαται πλεον...

αυτα τα λιγα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νυστάζει η αντελίνα?????μωρέ μπράβο!!!αυτή που δεν ήθελε να κοιμηθεί?

και εμείς κόψαμε τον ύπνο,κοιμάται 10-8.30 πλέον!!

ναι,νυσταζει στον παιδικο,μολις παμε σπιτι ξεχναει την λεξη υπνος!

και θελει να παιζουμε ολη μερα,μεχρι να κοιμηθει.δεν θελει μονη της.

ευτυχως σημερα κοιμηθηκε στις 8.

κι εσενα λιγες ωρες κοιμαται πλεον,χριστινα,ε?

κανενα καλο νεο εχουμε?

εδω κανει πολυ κρυο,κι εχω κλειστει μεσα,και βαριεμαι!

και τελευταια θελω πολυ ενα τζακι,και παρεα να παιξω κανενα επιτραπεζιο.

αλλα με την μικρη ουτε το τζακι θα αναβα,ουτε παιχνιδι θα επαιζα,γιατι δεν θα με αφηνε!ουτε τηλεοραση δεν με αφηνει να δω..γκρρ...

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Καλημέρα κορίτσια!

εμείς τον μεσημεριανό ύπνο τον κόψαμε προ πολλού. Ούτε που θυμάμαι πότε. Πάντως απο Σεπτέμβριο που πάει παιδικό ποτέ δεν κοιμήθηκε μετα το σχόλασμα. το βράδυ κοιμάται 8-9 η ώρα και απο την προηγούμενη βδομάδα μου κάνει νερά στο ξύπνημα. Δεν θέλει να σηκωθεί. την πάιρνω αγκαλιά και της διηγούμαι καμιά αστεία ιστοριούλα , γελάει και ξεχνάει τον ύπνο της. Μετά όλα καλά.

Σήμερα πρωί πρωί άρχισε τα σενάρια. όπως καθόταν στην τουαλέτα και κατουρούσε μου λέει: το βράδυ ξύπνησα και είδα μια μάγισσα να πετάει. Εσύ την είδες? και μετά ήρθα στην τουαλέτα και πάτησα το καζανάκι και ρούφηξε την μάγισσα και μετά πετούσαν πεταλούδες και μελισσούλες αλλά τις μελισσούλες τις είπα ξουτ μελισσούλες για να μην με τσιμπήσουν και αυτές ευτυχώς έφυγαν και μετά πήγα στο κρεβάτι μου και κοιμήθηκα πάλι.:rolleyes: να μου διηγήθηκε κανένα όνειρο άραγε?

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

εμείς τον μεσημεριανό ύπνο τον κόψαμε προ πολλού.

Κι εμείς!

Και δεν τον πιέζω, προτιμώ να κοιμάται εύκολα το βράδυ. Μερικές φορές, ειδικά από τότε που γεννήθηκε η μικρή, ΟΥΤΕ το βράδυ κοιμάται τόσο καλά. Αλλά κουράζεται και λόγω σχολείου και μερικές - ευλογημένες - μέρες, σπάνια μη φανταστείς, λέει μόνος του "θέλω να πάω για ύπνο" απ' τις 7,30 - 8! :D

Καλημέρα!

Νυστάζω αφόρητα, αλλά αυτό πλέον δεν είναι κάτι πρωτότυπο!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Bίκυ τώρα το είδα! Κι εμένα το ίδιο backround για το τικεράκι μου άρεσε. Λες να 'ναι πολύ κοριτσίστικο;

χαχαχαχαχαχα! όχι καλέ! Αφού δεν του φόρεσες γόβες μια χαρά είναι .... το τρακτεράκι του οδηγάει σε πολύχρωμες μπουρμπουλήθρες!

καλημέρα κοριτσάκια...

η δική μου δεν κουράζεται γιαυτό της έκοψα τον ύπνο...όλη μέρα σπίτι είμαστε.

αν ξαπλώσουμε στον καναπέ το μεσημέρι 4-5,έρχεται κι αυτή και μπορεί να την πάρει ο ύπνος για κάνα 10λεπτο.την ξυπνάω όμως δεν την αφήνω παραπάνω γιατί κοιμάται πιο εύκολα το βράδυ 9.30-10.χωρίς να μας κουράζει καθόλου,γιατί τον τελευταίο καιρό την μαλώναμε,όλο όρθια ήταν.

αν βγούμε έξω και κουραστεί μπορεί να την πάρει ο ύπνος στο γυρισμό στο λεοφωρείο,ή στο καρότσι αν έχουμε πάρει.

ελεναδίτσα βλέπω σε κρατάει σε φόρμα η αντζελίνα!!χιχι

από νέα έχει μια συνέντευξη την δευτέρα ο Σ,μόνο εσείς το ξέρετε,μούγκα στους υπόλοιπους!!για τους γνωστούς λόγους!!

προσπ οι υπόλοιποι τι κάνουν?ας κάνουν και καμιά δουλειά,θέλεις να πας και δουλειά,τότε είναι που δεν θα προλαβαίνει τίποτα.

η γεωργίτσα θα γίνει ο νέος τριβιζάς!!!!

ωραία τα τικεράκια σας κοριτσάκια,βλέπω το 4 και λέω πως μεγάλωσαν!!

εμείς ακόμα να το αλλάξουμε...λίγες μέρες έμειναν!!

καλημερα

miamama εκτος απο τον ανδρα μου ο οποιος κανει οτι του ζητησω και κυριως κανει την σκουπα στο σπιτι (υπαρχουν χαλια ΠΑΝΤΟΥ πλην της κουζινας) η κουνιαδα μου εκτος απο κανα πιατο δεν κανει τιποτε αλλο πολυ απλα γιατι εμεις δεν θελουμε να κανει.. οτι κανει το κανει με ρυθμο χελωνας.. δεν μπορεις να καταλαβεις τι λεω.. πρεπει να το δεις.. συνεπως εκτος απο τα πιατα που μαζευονται απο το μεσημεριανο και μετα τα οποια την αφηνουμε και πλενει, τιποτε αλλο δεν κανει και ετσι ασχολειται περισσοτερο με τη μικρη (αλλιως καθεται με τις ωρες και βλεπει τουρκικα και οοοοοοτι αλλο σκοτωνοντας την ωρα της..)

τωρα φτιαχνω ενα προγραμμα για μενα και τον ανδρα μου για οταν αρχισω να πηγαινω στη δουλεια, μαζι με την αντληση θα πρεπει να ξυπναω απο τι 6.30 (και οχι απο τις 7) ωστε ανετα ας πουμε να φευγω στις 9 για το γραφειο.. θα ψοφησω στην αρχη αλλα θα συνηθισω.. καποτε θα μπουμε και στις στερεες που θα παει.

καναμε και τον υπερηχο στο κεφαλακι του μικρου σημερα και ειναι ολα οκ συνεπως το αιμαγγειωμα ειναι επιδερμικο και τωρα πια θα περιμενουμε να δουμε ποσο θα μεγαλωσει και αν θα υποχωρησει ποτε.. νεος Γκορμπατσωφ σας λεω..χαχα!!

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχα! όχι καλέ! Αφού δεν του φόρεσες γόβες μια χαρά είναι .... το τρακτεράκι του οδηγάει σε πολύχρωμες μπουρμπουλήθρες!

Το 'χω δει και σ' άλλο αγοράκι και να σκάσεις! :tongue:

Δεν το αλλάζω, ΜΕ αρέσει πολύ, δεν μ' αρέσουν τα "Αγορίστικα" που έχει. Δικαίωμα στο χρώμα και στ' αγόρια λέω εγώ!!! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

θα πάει και η μικρή παιδότοπο και θα είναι καλύτερα.

καλά η κουνιαδούλα είναι όλα τα λεφτά!!

μπορεί να αχνίσει με τον καιρό το σημάδι,άκου γκορμπατσοφ!!

μαέστρο μια χαρά παιδί μου είναι το τικεράκι...χαχα

έχουμε θέμα εδώ με τα παιχνιδάδικα σας το είπα,έχει 1-2 μικρά μόνο,και κάπου toysrus κάπου εκτός πόλης.

και βλέπω τιμές όχι πολύ φθηνά θα έλεγα,σε σύγκριση με ελλάδα...

σκεφτόμουν τι να κάνουμε την ημέρα των γενεθλίων της,αφού θα είμαστε οι 3 μας,τι δωράκι να της πάρουμε.θέλω να τα θυμάται όμορφα...θέλω να τραβήξουμε και βιντεάκι,να το βλέπει μετά,όπως τα 2 προηγούμενα.

από νέα έχει μια συνέντευξη την δευτέρα ο Σ,μόνο εσείς το ξέρετε,μούγκα στους υπόλοιπους!!για τους γνωστούς λόγους!!

ε, τότε το ξέρεις το αποτέλεσμα! Άντε όλα καλά να πάνε....δεν μπορεί , κάτι θα κάτσει...υπομονή...

Το 'χω δει και σ' άλλο αγοράκι και να σκάσεις! :tongue:

Δεν το αλλάζω, ΜΕ αρέσει πολύ, δεν μ' αρέσουν τα "Αγορίστικα" που έχει. Δικαίωμα στο χρώμα και στ' αγόρια λέω εγώ!!! :mrgreen:

καλέ εγώ μαζί σου. πολύχρωμο είναι απλώς, γιατί να μην ταιριάζει σε αγόρι???

έχουμε θέμα εδώ με τα παιχνιδάδικα σας το είπα,έχει 1-2 μικρά μόνο,και κάπου toysrus κάπου εκτός πόλης.

και βλέπω τιμές όχι πολύ φθηνά θα έλεγα,σε σύγκριση με ελλάδα...

εκεί πρέπει να έχουν πιο πολύ οικολιγικά ξύλινα. Αλλά μήπως υπάρχει κανένα πολυκατάστημα με φίρμες και δεν το έχετε ανακαλύψει ακόμα? Εκεί δεν κάνουν πωλήσεις η fisher price, playskool κλπ...?

μακάρι!!σκεφτόμαστε θετικά!!

βρήκα 2 μαγαζιά με αυτές τις μάρκες...αλλά μην φανταστείς τρελή ποικιλία...έχουν τίποτα στην ηλικία μας αυτά?

σκέφτομαι να της πάρουμε lego,παράθυρα πόρτες,που υπάρχει σε κουβά...όλη μέρα με τα τουβλάκια παίζει,βέβαια είναι ανά εποχές...

κολλάνε με ένα παιχνίδι για κάποιο καιρό.

χθες της έφτιαξε ο μπαμπάς ράμπα κι έβαζε ένα αυτοκινητάκι να κατεβαίνει...του λέω καλέ φτιάξε κάνα κοριτσίστικο...

και μετά φτιάχνει βούρτσα,χτένα,καθρέφτη,κραγιόν,μολύβι και πούδρα!!!!πολύ γέλιο μιλάμε,ξετρελάθηκε η έλλη,έχει φαντασία ο καλός μου και φτιάχνει πολύ ωραία.

προχθές της έφτιαξε ασανσέρ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...