Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μόνο εμείς δεν περπατάμε?:-(:-(:-(Την αφήνω και στέκεται μακρυά απο αντικείμενα για να μην κρατιέται, κοιτάει δεξια, αριστερά σκεφτόμενη για να κάνει πλάνο απο που να φύγει για να έχει υποστήριξη αν χρειαστεί να κρατηθεί, κάνει ενα δειλό βήμα και μετά ρίχνει τα χέρια κάτω και εξαφανίζεται.

μην ανησυχεις,καλε,σε λιγο καιρο θα περπατησει κι η δικια σου!δεν ειναι ολα τα παιδακια το ιδιο.η αδερφη μου περπατησε 14 μηνων,και για μερικους ακομα,περπατουσε στις μυτες.ευτυχως τωρα το εκοψε.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια χαρα ειναι η μικρη viki θα περπατησει οταν πρεπει και εινια ετοιμη..ασε κιολας που κανει την ξεκουραστη οδο...μπρουμυτα και σφαιρα!! και εμενα καποιες φορες το κανει η κατσαριδα

την κάνω σιγά,σιγά,να πάω σουπερ μάρκετ και σπίτι,ευτηχώς η μικρή είναι σπίτι εδώ και 2 ωρίτσες.

τα λέμε δευτέρα.

με καθυστέρησε ένας καλόγερος,ήθελε να πάρει πιάτα για το μοναστήρι!!

γειαααα!!!!καλο σκ!

και καλα να περασετε στο παρτυ που εχετε να πατε!φιλια!

εγω κοιμισα την μικρη μου,που μεχρι τωρα ηταν στης πεθερας μου.

εφαγε αυγο,φρουτοκρεμα,χορτα και καροτα απο την φασολαδα!και τωρα γαλα.δεν παλευεται πια,μπουλουκακι θα την κανει σε λιγο.

κοριτσια εσας τρωνε ολα τα οσπρια?γτ εμενα μου ειπε ο παιδιατρος,μονο φακιες και ρεβυθια.

προχθες εδωσα λιγα ρεβυθια αλλα στις τρεις κουταλιες σταματησε..δεν την ενθουσιασε..ειναι του ζυμαρικου, του μοσχαριου και του κοτοπουλου

φακες ακομη δεν εχει φαει συμπτωματικα.

Διαφημίσεις

εμενα εστω και ζορικα καποτε ετρωγε τη φρουτοκρεμα..τωρα ουτε να την ακουμπησει και ετσι εχω αυξησει τα λαχανικα

εμενα παλι δεν θελει τα λαχανικα οσο τα φρουτα.

το κουνουπιδι το τρωει?εμενα οχι,ουτε την μελιτζανα.αυριο θα κανω λαχανορυζο να δω.δεν της εχω δωσει ποτε.

μελιτζανα και λαχανο δεν εχει κατσει να της δωσω ακομη...κουνουπιδι και μπροκολο εχει φαει μια χαρα μαζι με αλλα λαχανικα..

στην αρχη ετρωγε το σπανακορυζο αλλα τωρα δεν το θελει..

αλλαζουν γουστα συχνα πυκνα..

γεια σου miamama.. καλο σκ..

εδω δεν θα χιονισει ποτε viki...κλαψ!!! αλλα αν παω στη Βιεννη θα ναι ανοιξη και οοοοοοολα θα ειναι ανθισμενα..

ηδη με φανταζομαι στο cafe του Gloriette στο Shonbrunn να πινω καφεδακι και να βλεπω τον ατελειωτο ανθισμενο κηπο του παλατιου και η μικρη να αλωνιζει και να τρεχει..και ο μπαμπας η ο φιλος μας να την κυνηγαει...αχχχ!!!

Κοριτσι τι μου θυμησες τωρα..Αχ αχ ποτε θα πας Βιεννη;;;

Ειναι η αγαπημενη μου πολη..Ειχαμε παει το Πασχα του 2008.

Πηγαμε 2 και ηρθαμε 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:oops::oops::oops:

yRf6p1.png

εχουμε γνωρισει εναν αυστριακο και εχουμε γινει αδελφικοι φιλοι αυτα τα 7 χρονια και εχουμε ηδη παει δυο φορες οπου και μας φιλοξενει..τωρα λογω της εκθεσεως ειμαστε στη σκεψη (και βασικα θελουμε πολυ) να παμε αλλα η αληθεια ειναι οτι θα ναι πλεονασμος για την οικονομικη μας κατασταση αυτο το ταξιδι και θα στριμωχτουμε ακομη περισσοτερο και για αυτο ακομη δεν το εχουμε αποφασισει..

δεν εχω παει ποτε ανοιξη αλλα μονο χειμωνα και παντα μου λεει οτι η Βιεννη αξιζει πολυ την ανοιξη επειδη εχει τεραστιους ανθισμενους κηπους (ειναι πασιφανες για οποιον τους επισκεπτεται αν και εγω αγαπω τον χειμωνα στις κεντροβορειες ευρωπαικες χωρες)..

εντωμεταξυ εχω επισκεφθει αρκετα απο τα μουσεια και εχω παει και σε κονσερτα στη Musikverein οπου πλεον σκοπος και ονειρο μου ειναι να μεγαλωσει η μικρη και να τη συνοδευσω καποτε σε καποιο εργο και γιατι οχι στην πρωτοχρονιατικη συναυλια της Βιεννης που την παρακολουθω παντα τα τελευταια 10 χρονια και παραπανω..

να μαι ειλικρινης σε σχεση με αλλες ευρωπαικες πολεις η Βιεννη οταν πρωτοπηγα με απογοητευσε ελαφρως αλλα οχι οτι δεν αξιζει και δεν εχει τη δικη της ομορφια..και δυστυχως μετα απο καθε τετοιο ταξιδι κλαιω για την καταντια της καημενης της Αθηνας που απο ενα μικρο χωριουδακι κατεληξε το δεκανικι καθε πικραμενου και μονο με σχεδιο και οραμα δεν χτιστηκε και δεν εξεληχθηκε ως πολη..και μετα εκνευριζομαι οταν ακουω να λενε οτι μισουν αυτην την πολη..αμ δεν φταιει αυτη..φταιει το κεφαλαιο που την εκανε ετσι..

τελο σπαντων..εξισου ωραια ειναι και η επαρχια της Αυστριας..εχω μεινει σε φαρμα και ειναι απλα τελεια για μενα τον τουριστα..

Λοιπόν καλύτερη μέρα μεσα στο χειμώνα δεν θα μπορουσε να σου κάνει jesgk για τη βαπτιση της ομορφιάς σου. :P:p:p:p:p

Διαφημίσεις

κοριτσια εχω κουπονια libero πεστε μου ποια τα θέλει να της τα στειλω εγω δεν τα χρησιμοποιώ πια.

γεια σου annina..

εχεις απολυτο δικιο..της εκανε εξαιρεση καταπληκτικη ο καιρος...παλι καλα!!

Να ζησει χρονια καλα και να ναι γερη και ευτυχισμενη η νεοφωτιστη σας jesgk!!

Φιλια πολλα και στον Παναγιωτακη..

libero χρησιμοποιω και εγω παραλληλα με τις lidl αλλα και η miamama επισηςδεν θυμαμαι ποια αλλη κοπελα ωστοσο αν δεν υπαρχει αλλη ενδιαφερομενη στειλτα καλυτερα στην miamama.

Σε ευχαριστουμε πολυ!

Τζες ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ η κορουλα!! Να χαιρετε το ονοματακι της..

Παντα γερη και καλοτυχη..

Ειδες ο καιρος δεν σε αφησε παραπονεμενη..

Περιμενουμε λεπτομερειες!! Φιλακια

yRf6p1.png

σημερα καμια μα καμια??? ολες ειμαστε καλες νοικοκυρες και πιστες μαμαδες!! μπραβο μας!!

Αντε και απο αυριο μια απο τα ιδια!!

Προκατ..καλη εβδομαδα και καλο μηνα (θα πληρωθουμε αραγε???οεο???!!)

Καλημέρα μανούλες!

Χθες ήταν ο ετήσιος χορός για την κοπή της βασιλόπιτας στην υπηρεσία του άντρα μου.Κατέβασα τη μικρή στην πεθερά μου με όλη της την πρίκα για να κοιμηθεί εκεί μια και καλή.Μην την παίρνω κοιμισμένη να την ανεβάσω και την ξανακατεβάζω το πρωί.Εκτός του ότι δεν ήπιε το γάλα της απο τα νεύρα της και το πετούσε στη μούρη της γυναίκας 2μιση η ώρα πήρε η πεθερά μου τηλ να πάμε να την πάρουμε. Ξύπνησε η δεσποινίς και έκλαιγε γιατί ήθελε να φύγει. Την έφερε ο άντρας μου και δεν ξεκολλούσε απο πάνω μου.Κοιμόταν στην αγκαλιά μου και μόλις έκανα να την αφήσω τέντωνε τα πόδια της και έκλαιγε. Περιττό να σας πώ οτι κοιμηθήκαμε αγκαλιά.Μαύρο ύπνο έκανα!

Και όλα αυτά παρ' όλο που κάθε μέρα 10 ώρες είναι στης πεθεράς μου και γνωρίζει και το σπίτι και το κρεβατάκι της.Και σήμερα που έφυγα για τη δουλειά πρώτη φορά τέτοιο κλάμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...