Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εμείς έχουμε αράξει!!

εμάς σήμερα το μενού έχει τηγανιτό ψάρι και πατάτες,καρότα,κουνουπίδι βραστά.

δεν έχω και ατμομάγειρα,χάλασε αυτός που είχα στην ελλάδα και τον πέταξα...και μου άρεσαν τα λαχανικά εκεί.

αύριο μάλλον μακαρόνια με κιμά,έχω έτοιμο μαγειρεμένο στην κατάψυξη από προχθές που έφτιαξα παστίτσιο.λέμε να πάμε το πρωί σε έναν παιδότοπο εδώ κοντά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρόσεξα ότι όταν είναι μικρό το σπίτι,δεν έχει πολλά έπιπλα και διακοσμητικά,ούτε χαλιά καθαρίζεται πάρα πολύ εύκολα!!

έχω βρει την χαρά μου,δεν έχουμε καυσαέρια,σκόνες...άλατα σε μπάνιο και κουζίνα δεν υπάρχουν,κέρκυρα ήθελα πόσες ώρες να καθαρίσω τα άλατα,και μετά από 2 ώρες εκεί ήταν πάλι.

περνάω με την παρκετέζα το ξύλινο πάτωμα κάθε μέρα,δεν χρειάζεται να δφουγγαρίζω συνέχεια...

επίσης επειδή δεν έχουμε πολλά κουζινικά,τα πλένω αμέσως και γρήγορα,ενώ χωρίς πλυντήριο,βγάλε 1ο-2ο-3ο πιάτο μαζεύονται...

ενώ τώρα με μόνο 2 ποτήρια και 2 πιάτια τέλεια!!!!!!!

περιμένουμε βέβαια τα πράγματα από ελλάδα τα πρώτα,και μάλλον θα τιγκάρουμε!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Είχαμε κι άλλα γενέθλια; Να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας! :)

Εγώ πέρασα ένα ήσυχο σ/κ. Χθες το βράδυ μας τα χάλασε ο μικρός, είχε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ανήσυχο ύπνο και δε μ' άφησε να κοιμηθώ καθόλου!

Σήμερα σπιτάκι, προσπαθώ να ξεκουραστώ, αν και όσο κάθεσαι σπίτι, τόσο βρίσκεις δουλειές γμτ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια,τι κάνετε?

πως ήταν το σκ σας?

κι εμείς μαέστρο μου ήσυχα,το σάββατο σπίτι και χθες μέχρι τον παιδότοπο το πρωί ο οποίος πάλι άδειος ήταν,μόνο 2 παιδάκια είχε.

μάλλον οι Σουηδοί δεν τα παίρνουν τα παιδιά τους,βέβαια αφού κάθε μέρα όλα πάνε σχολείο και τα πάνε οι δάσκαλοι παιδική χαρά,εκδρομές...

με βροχή την άλλη φορά τα είδα και τα είχαν έξω να παίζουν στην αυλή,και μια άλλη φορά είδα μικρά σαν τα δικά μας να τα πηγαίνουν βόλτα,πάλι με βροχή.

έχω πονοκέφαλο από χθες το μεσημέρι,με αυτόν κοιμήθηκα,με αυτόν ξύπνησα.

περιμένω και περίοδο,αυτά τα ωραία.

καλησπερα!

μια χαρα ειστε ολες εε??

τι νεα απο τη Δεσποινα? δεν ειχε τρεχαματα με κατι νοσοκομεια με τα μικρα η δεν εχω καταλαβει καλα??

εγω προχθες κατι ελεγα στα μικρα και με κοιταζαν ταυτοχρονα και τα δυο με ενθουσιασμο και ενα χαμογελο ως τα αυτια..

απο τις ομορφοτερες στιγμες μου..

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...