Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι μωρέ η καημένη μου...

και η έλλη έχει φάει κόλλημα τον τελευταίο καιρό με τα χρώματα,αλλά τόσες λεπτομέρειες δεν νομίζω ότι τις ξέρει...

το αγαπημένο της χρώμα είναι το κόκκινο,θέλει να ζωγραφίζει συνέχεια με αυτό.

είμαστε έξω και μας δείχνει τα χρώματα,τρελαίνεται για το λεοφωρείο και μας λέει συνέχεια πράσινο είναι το λεοφωρείο!!

κάθε φορά που βάζω κραγιόν μου λέει κόκκινο? όχι της λέω ροζ...ποτέ δεν βάζω κόκκινο...

μπερδεύει το πράσινο με μπλε όμως.

είναι ικανή όλη μέρα να μου λέει αυτό είναι κόκκινο,αυτό είναι μπλε!!

αυτό που λες βίκυ με τα πράγματα και τα δέντρα θα της τα λέω κι εγώ συνέχεια μπας και τα θυμάται μετά...

και μενα το πρασινο το λεει μπλε..

και χρωματα που προτιμα συνεχως ειναι το μαυρο :confused: και το κοκκινο..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το παιδί αντίθεση προσπ!!!!!!!!!!!!!χαχα

έχω βρει τον μπελά μου,όλη μέρα τραγουδάει και χορεύει...χωρίς μουσική,μόνη της!!το απόγευμα φορούσε μόνο το φανελάκι,το είχε κάνει στράπλες και χόρευε μπαλέτο,το είδε στην τηλεόραση!!

καλημέρα!

της δικιάς μου το αγαπημένο είναι το ροζ, προτότυπο , ε?:tongue:

και λέει οτι το μαύρο δεν είναι χρώμα. Κάπου το άκουσε...

Αφού κάποια στιγμή μου είχε κάνει σκηνικό γιατί λέει δεν θέλει μπλε μάτια αλλά ρόζ:shock: πρέπει να το είχα αναφέρει.

και η δικιά μου μπέρδευε το μπλε με το πράσινο αλλά τώρα το έχει ''ξεπεράσει''. όσο να'ναι συμβάλει και το σχολείο...χθες ζωγραφίζανε με πινέλα και μου είπε πως με κόκκινο και άσπρο έβγαλε ροζ!

Αλλά και με τέτοια παιχνιδάκια στο σπίτι ερωτήσεων τα καθηστάς την προσοχή. Και όταν μαγειρεύω ακόμα και είναι δίπλα μου να με βοηθάει την ρωτάω τί χρώμα είναι η πατάτα? πόσες πατάτες έχουμε στον πάγκο? πόσες είναι καθαρισμένες απο αυτές κλπ...και όταν βρίσκει ευκαιρία το κάνει και μόνη της. Πχ στον πάγκο έχω ένα σετ με μπαχαρικά. χθες στάθηκε μπροστά τους και τα μετρούσε . μαμά μου λέει είναι 6. μετά ξαναμετράει και μου λέει είναι 4 γεμάτα και ξαναμετράει τα άδεια και μου λέει είναι και 2 άδεια.

και τώρα που είπα σχολείο, σήμερα πάλι σκηνικό μου έκανε. Δεν ήθελε να πάει. μάλλον τα πισωγυρίσματα που έλεγε η μαεστρία. Ξύπνησε μόνη της στις 7 και κάτι και με ρώτησε αν θα παέι σχολείο. μόλις της απάντησα θετικά άρχισε την κλάψα, δεν θέλω να πάω , θα μείνω εδώ κλπ...την πήρα αγκαλιά της έπιασα συζήτηση για τα πόνυ με τα οποία μου έλεγε οτι έπαιζε χθες στο σχολείο και τελικά ενθουσιάστηκε που θα πάει να πάιξει πάλι με αυτά. ¨ολα καλά , ντυθήκαμε, πλυθήκαμε με γέλια και παιχνίδια και μόλις της φοράω το μπουφάν τί μου λέει το μαιμούνι???????μαμά πονάει η κοιλίτσα μου...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: πού το σκαρφίστηκε μια σταλιά μου λέτε? και της απαντάω : και εμένα πολλές φορές όταν ήμουν μικρούλα με πονούσε η κοιλίτσα πριν φύγω για το σχολείο και μου έδινε η μαμά μου ζεστό γαλατάκι να πιω και μέχρι να φτάσω περνούσε. τώρα που ήπιες και εσύ το γαλατάκι σου μέχρι να κατέβουμε τις σκάλες θα σου έχει περάσει....Βέβαια μέχρι να κλειδώσω την πόρτα το είχε ξεχάσει κι όλας.....άκου εκεί πονάει η κοιλίτσα της.......

και τώρα που είπα σχολείο, σήμερα πάλι σκηνικό μου έκανε. Δεν ήθελε να πάει. μάλλον τα πισωγυρίσματα που έλεγε η μαεστρία.

Ναι, κάποια στιγμή τους φεύγει ο ενθουσιασμός και θέλουν λίγο σπρώξιμο μέχρι να καταλάβουν ότι αυτή είναι η ρουτίνα τους.

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Εγώ σήμερα σπίτι. Ευτυχώς γιατί τι παγωνιά είναι αυτή; Πρέπει να κρύωσα και πήγαινε έλα στο νοσοκομείο δυο μέρες, δε νιώθω και πολύ καλά.

Λίγο συμμάζεμα, σκούπα μάλλον, μετά φαγητό, ήσυχα σήμερα, να στανιάρω, να μην είμαι άρρωστη το σ/κ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

το παιδί αντίθεση προσπ!!!!!!!!!!!!!χαχα

έχω βρει τον μπελά μου,όλη μέρα τραγουδάει και χορεύει...χωρίς μουσική,μόνη της!!το απόγευμα φορούσε μόνο το φανελάκι,το είχε κάνει στράπλες και χόρευε μπαλέτο,το είδε στην τηλεόραση!!

Εμενα που δεν θελει μουσικη?????????????? το κανει απο το καλοκαιρι.. τι να πω πια???!!

Διαφημίσεις

μαμά πονάει η κοιλίτσα μου...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: πού το σκαρφίστηκε μια σταλιά μου λέτε? και της απαντάω : και εμένα πολλές φορές όταν ήμουν μικρούλα με πονούσε η κοιλίτσα πριν φύγω για το σχολείο και μου έδινε η μαμά μου ζεστό γαλατάκι να πιω και μέχρι να φτάσω περνούσε. τώρα που ήπιες και εσύ το γαλατάκι σου μέχρι να κατέβουμε τις σκάλες θα σου έχει περάσει....Βέβαια μέχρι να κλειδώσω την πόρτα το είχε ξεχάσει κι όλας.....άκου εκεί πονάει η κοιλίτσα της.......

εμας της δικιας μας ποτε ποναει η κοιλιτσα, ποτε ποναει το χερι.. μετα το ποδι.. οτι να ναι!!

καλημερουδια! σημερα βαζουμε τεντες στο σπιτι μας και εχθες αλλαξαμε τις τεντες στο εξοχικο (παντα βεβαια συμβαινει καποια πατατα απο τα συνεργεια και τωρα τους ζηταμε να μας ξεστησουν την μια γιατι εκαναν μια τσοντα 15 εκατοστα και αντι να τη βαλουν σε τυφλο σημειο, την εβαλαν στο κεντρο που καραφαινεται...οτι να ναι)

καλημέρα κορίτσια!!

βρε τα πονηρά σκαθαράκια μας!!

μαέστρο κάτσε να ξεκουραστείς!!

χθες που βγήκα μετά από πόσες μέρες έβρεχε,είχε αέρα,κρύο!!σήμερα που είμαι σπίτι,χαρά θεού!!!ντάλα ήλιο με 3 βαθμούς βέβαια!!!

θα παω μάλλον μέχρι το μανάβικο,μου έχουν πει για ένα που έχει φθηνά φρούτα και λαχανικά!!να περάσει και η μέρα.

όχι ότι στα σούπερ μάρκετ είναι ακριβά,παίρνουμε τις μπανάνες με 1Ε το κιλό.

προσπ αν δεν είσαι από πάνω τους πάντα βλακείες κάνουν...

καλημέρα κορίτσια!!

βρε τα πονηρά σκαθαράκια μας!!

μαέστρο κάτσε να ξεκουραστείς!!

χθες που βγήκα μετά από πόσες μέρες έβρεχε,είχε αέρα,κρύο!!σήμερα που είμαι σπίτι,χαρά θεού!!!ντάλα ήλιο με 3 βαθμούς βέβαια!!!

θα παω μάλλον μέχρι το μανάβικο,μου έχουν πει για ένα που έχει φθηνά φρούτα και λαχανικά!!να περάσει και η μέρα.

όχι ότι στα σούπερ μάρκετ είναι ακριβά,παίρνουμε τις μπανάνες με 1Ε το κιλό.

προσπ αν δεν είσαι από πάνω τους πάντα βλακείες κάνουν...

4 βλακειες μαζεμενες εχουν κανει, η μια δε διορθωνεται...εχουμε και τη κουνιαδα που κανει σκηνικα και τη τριχα τριχια.... φανταστειτε πως περναμε..

σημερα δεν εχει γενεθλια της YIOUPI η μεγαλη??? για να τσεκαρω..

οχι.. αυριο.. και σειρα εχουν μετα ο Γιαννος στις 17 και η Ανδρεινα στις 22... και μετα μας μενει τον Φλεβαρη η Ελλιτσα..(εμενα μ αρεσει το υποκοριστικο miamama...xaxa!)

Διαφημίσεις

την κουνιάδα την φαντάζομαι!!θα έχει πολύ γέλιο!!χαχα τσιτώνει τα νεύρα του άλλου στο λεπτό!!

σωστά τα λες για τα γενέθλια,ένας ένας έρχεται η σειρά του...

δεν με τρελαίνει το Ελλίτσα,μου θυμίζει την ελιά...ένα πράγμα που μου άρεσε στο Έλλη είναι ότι δεν έχει υποκοριστικό!!!

αλλά μου την φωνάζουν έτσι που και που...

από το κατερίνα πάντως καλύτερο!!!!!!!!χαχαχα

την κουνιάδα την φαντάζομαι!!θα έχει πολύ γέλιο!!χαχα τσιτώνει τα νεύρα του άλλου στο λεπτό!!

σωστά τα λες για τα γενέθλια,ένας ένας έρχεται η σειρά του...

δεν με τρελαίνει το Ελλίτσα,μου θυμίζει την ελιά...ένα πράγμα που μου άρεσε στο Έλλη είναι ότι δεν έχει υποκοριστικό!!!

αλλά μου την φωνάζουν έτσι που και που...

από το κατερίνα πάντως καλύτερο!!!!!!!!χαχαχα

OYTE Που προλαβαινει να φθασει το λεπτο..believe me...

Κατερινα την λενε και αυτη.. τυχαιο?? δε νομιζω!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλημέρα κοριτσάκια!

έστειλα μπαμπά και κόρη στο σούπερ μάρκετ και αράζω. έκανα και τις δουλείτσες μου εχθές, μόνο σεντόνια άλλαξα σήμερα απο νωρίς και αργότερα θα μαγειρέψω. Θα κάνω τηγανιά αλλά επειδή είναι αρκετή και θα περισσέψει σίγουρα ,θα την αλέσω αύριο και θα γεμίσω κανελόνια και θα τα ψήσω με σαλτσούλα. Στο τσακίρ κέφι θα κάνω και καμιά μπεσαμέλ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...