Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευχαριστω Miamama για την παραθεση του Σκορπιου..

εμεις παλι τα ιδια και χειροτερα εχθες.. η μικρη καθε μια ωρα ξυπναγε και εκλαιγε και δεν ηξερε τι ηθελε.. την 4η φορα (γυρω στις 3 δηλαδη) την παρατησα να κλαιει κανα δεκαλεπτο.. μετα γυρισα της ειπα τον εξαψαλμο και κοιμηθηκε μεχρι τις 7 κλασικα..

τη σκυταλη ομως πηρε καπακι ο μικρος στις 5.45 ο οποιος δεν ελεγε να κοιμηθει..

ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΤΗΛΙ εχω ριξει με τον εαυτο μου δεν λεγεται..

και γελαω γιατι στο parents εχουν τοπικ για τα χειριστικα μωρα και μερικες λενε οτι κακοποιουμε τα παιδια ψυχολογικα..

βρε.. δε γ@#$%% λεω εγω... που με τοσες χαρες και αγκαλιες και υποχωρησεις μας εχουν καρακαβαλησει?? σε λιγο θα τους ζηταμε εμεις συγνωμη...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ώρες ώρες νιώθω και εγώ τύψεις με τον εαυτό μου, όπως σήμερα για παράδειγμα, παρόλο που δεν της φώναξα αλλά και οι επιπλήξεις και το να αντιμετωπίζουν τις συνέπειες των πράξεων τους νομίζω πως βοηθάει να γίνουν άνθρωποι.

Η δικιά μου χθες όταν μπήκα στο σπίτι έπαιζε ήσυχα και ωραία με τον πατέρα της με τα κουκλάκια που ήταν πάνω στην τούρτα της. Ο πατέρας της είχε την αλεπού και έκλαιβε πράγματα απο την ντόρα και τον μπουτς και αυτοί προσπαθούσαν να τα βρουν. Με το που κάθησα να φάω την έπιασε η γκρίνια της για το τίποτα πάνω στο παιχνίδι (την μάτιασα:tongue:). αυτό το ιιιιιιιι, εγώωωωωωωω, μηηηηηηηηηη μέσα στα αυτιά μου , μου γυρίζει τα μυαλά. Της εξηγώ πώς είναι ενοχλητικό αυτό που κάνει και να εκφράζει όμορφα αυτό που την ενοχλέι, συνεχίζει...προειδοποίηση νούμερο 1 για τιμωρία, προειδοποίηση νούμερο 2 για τιμωρία, συνεχίζει, καμία προειδοποίηση πλέον, την παίρνω παραμάσχαλα την βάζω στο κρεβάτι της και την απαγορεύω να σηκωθεί απο εκεί μέχρι να την φωνάξω. Καθόταν εκεί και έκλαιγε γοερά φωνάζωντας μαμά αλλά δεν κουνήθηκε. Μετά απο 3-4 λεπτά την φώναξα , σταμάτησε για το υπόλοιπο της μέρας ήταν παναγίτσα. Ακόμα και ο Μάριος όταν ανέβηκε κάποια στιγμή μόνο με το σεις και με το σας δεν του μιλούσε:tongue:

Καλημέρα κορίτσια!

Δυο μέρες έτρεχα με τη μικρή στο νοσοκομείο για follow up. Καλά πάμε προς το παρόν, λίγο με τις δόσεις του φαρμάκου θα 'χουμε να κάνουμε από 'δω και πέρα, γιατί αλλάζουν ανάλογα με το βάρος της μικρής.

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ πολύ! Το ίδιο και η μικρή.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ώρες ώρες νιώθω και εγώ τύψεις με τον εαυτό μου, όπως σήμερα για παράδειγμα, παρόλο που δεν της φώναξα αλλά και οι επιπλήξεις και το να αντιμετωπίζουν τις συνέπειες των πράξεων τους νομίζω πως βοηθάει να γίνουν άνθρωποι.

Η δικιά μου χθες όταν μπήκα στο σπίτι έπαιζε ήσυχα και ωραία με τον πατέρα της με τα κουκλάκια που ήταν πάνω στην τούρτα της. Ο πατέρας της είχε την αλεπού και έκλαιβε πράγματα απο την ντόρα και τον μπουτς και αυτοί προσπαθούσαν να τα βρουν. Με το που κάθησα να φάω την έπιασε η γκρίνια της για το τίποτα πάνω στο παιχνίδι (την μάτιασα:tongue:). αυτό το ιιιιιιιι, εγώωωωωωωω, μηηηηηηηηηη μέσα στα αυτιά μου , μου γυρίζει τα μυαλά. Της εξηγώ πώς είναι ενοχλητικό αυτό που κάνει και να εκφράζει όμορφα αυτό που την ενοχλέι, συνεχίζει...προειδοποίηση νούμερο 1 για τιμωρία, προειδοποίηση νούμερο 2 για τιμωρία, συνεχίζει, καμία προειδοποίηση πλέον, την παίρνω παραμάσχαλα την βάζω στο κρεβάτι της και την απαγορεύω να σηκωθεί απο εκεί μέχρι να την φωνάξω. Καθόταν εκεί και έκλαιγε γοερά φωνάζωντας μαμά αλλά δεν κουνήθηκε. Μετά απο 3-4 λεπτά την φώναξα , σταμάτησε για το υπόλοιπο της μέρας ήταν παναγίτσα. Ακόμα και ο Μάριος όταν ανέβηκε κάποια στιγμή μόνο με το σεις και με το σας δεν του μιλούσε:tongue:

ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ..

και εγω εντωμεταξυ ειμαι η μονη που ασκω τη τακτικη του time out..με επιτυχια σχεδον παντα αν οχι παντα.. η θεια δεν το συζηταμε.. ειλικρινα αναξια για καθε προσπαθεια που ουτε καν απο φιλοτιμο δεν καταβαλλει, ενω ο ανδρας μου απαξιει να μαθει σωστα τη τακτικη με αποτελεσμα πχ χθες που θελησε να τη βαλει τιμωρια πηγε και την εβαλε στον εν λογω καναπε και εκανε οτι του κατεβαινε με συνεπεια να του πω οτι "κοιτα, αν θες να την βαζεις στον συγκεκριμενο καναπε κανε και σωστα τη μεθοδο, αλλιως βρες αλλο τροπο δικο σου.." και ετσι υποχωρησε και ακουσε οτι του πα και εκανε σωστα την τακτικη η οποια και προσωρινα απεδωσε..

αν το προσεξεις με εμας γινονται στριτζο οι μικρες.. και αυτο γιατι προφανως εμεις ειμαστε εκεινες που προσπαθουσε να τους βαλουμε ορια..

τωρα ο μικρος παιζει με τα ζωακια του γυμανστηριου του και χαζογελαει..χαχα!!

maestria λογικο ειναι να νοιωθεις ετσι.. και εγω οσο βλεπω το αιμαγγειωμα να μεγαλωνει αγχωνομαι στην ιδεα οτι ισως να πρεπει να κανω την φαρμακευτικη αγωγη των καρδιοπαθων με επιβλεψη κλινικη..

Μαεστρία ας είναι αυτή η ταλαιπωρία σας απο ' δω και πέρα και τίποτα άλλο παραπάνω....

μεγαλώνει λές βρε prosp?πολύ λογικό να σε στεναχωρεί και να σε αγχώνει και ας σου έχουν πει οτι δεν είναι τίποτα. Εδώ πυρετό ανεβάζουν και κάνουμε αμάν να περάσει 24ωρο απύρετα ώστε να πούμε αυτό ήταν, τελείωσε.....

αλήθεια υπογεγραμμένη γνωμάτευση έχεις? Δηλαδή αυτά που σου είπαν τα υπογράφουν κι όλας?

Διαφημίσεις

Μαεστρία ας είναι αυτή η ταλαιπωρία σας απο ' δω και πέρα και τίποτα άλλο παραπάνω....

μεγαλώνει λές βρε prosp?πολύ λογικό να σε στεναχωρεί και να σε αγχώνει και ας σου έχουν πει οτι δεν είναι τίποτα. Εδώ πυρετό ανεβάζουν και κάνουμε αμάν να περάσει 24ωρο απύρετα ώστε να πούμε αυτό ήταν, τελείωσε.....

αλήθεια υπογεγραμμένη γνωμάτευση έχεις? Δηλαδή αυτά που σου είπαν τα υπογράφουν κι όλας?

οχι δεν εχω αλλα δεν ειχαν και αποκλιση απο ολα αυτα που διαβασα στο διαδικτυο σχετικα..

ναι μεχρι τον 6ο μηνα καμια φορα και μεχρι το ετος μεγαλωνουν.. ειναι σαν κακαδι εγκαυματος.. φουσκωμενο..

αφηστε που ΟΟΟΟΟΛΟΙ ηδη ρωτουν τι εχει το μωρο στο κεφαλακι του και ακομη να σκεφθειτε οτι δεν το χει κοσμος.. που να ρθει η ανοιξη.. διοτι μαλλι αρκετο μετα το χρονο περιμενω ωστε να μη φαινεται πολυ..

λεω να του κολλησω ενα χαρτι με την επεξηγηση..χαχα!

οχι δεν εχω αλλα δεν ειχαν και αποκλιση απο ολα αυτα που διαβασα στο διαδικτυο σχετικα..

ναι μεχρι τον 6ο μηνα καμια φορα και μεχρι το ετος μεγαλωνουν.. ειναι σαν κακαδι εγκαυματος.. φουσκωμενο..

αφηστε που ΟΟΟΟΟΛΟΙ ηδη ρωτουν τι εχει το μωρο στο κεφαλακι του και ακομη να σκεφθειτε οτι δεν το χει κοσμος.. που να ρθει η ανοιξη.. διοτι μαλλι αρκετο μετα το χρονο περιμενω ωστε να μη φαινεται πολυ..

λεω να του κολλησω ενα χαρτι με την επεξηγηση..χαχα!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ!!

ΓΙΝΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ 3!

ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ! ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ Κ ΤΥΧΕΡΑ!

Οσο για τα ζωδια τι να πω.. Ειμαστε το καφε του Αιγοκερου κ του Υδροχοου!!!

yRf6p1.png

hello girls!!

καλέ δεν σας είπα ότι πέφτουν μέσα τα ζώδια?άντε μετά να μην τα πιστεύεις,η δικιά μου κάνει αυτά που λένε πάντως...

καλά βίκυ ούτε καν δεν τα κάνει όλα αυτά που κάνει η δική σου!!

είμαστε εντελώς αλλού!!!ζει σε σύννεφο η δικιά μου!!χιχι

μεγάλο μαμούνι η Γεωργίτσα σου!!!!!!

μαέστρο μου φιλιά στο μπουμπουκάκι σου,είναι ένα άγχος,αλλά ευτυχώς που ξέρετε τι είναι και το παρακολουθείτε...

πρινσέσα ωραίο το πάρτυ?πως περάσατε?

προσπ 2 μέρες τώρα ξύπνησε και το καμάρι μου 5.30 το πρωί και σε θυμήθηκα...

ζητάει νερό και μετά δεν την παίρνει αμέσως ο ύπνος...κι έξω είναι μαύρο σκοτάδι μέχρι τις 8.μετά κατά τις 8 ξυπνάει και της βάζω παιδικά στην τηλεόραση.

κι εμένα μου χαλάει τον ύπνο μου μετά...

οπότε φαντάζομαι τι "ωραία" που περνάς...

πάντως κορίτσια κι εγώ βάζω φωνές,τιμωρίες,παρατηρήσεις...

ας είναι τα μόνα ψυχολογικά που θα έχει!!

Διαφημίσεις

τι έκανε η δική μου σήμερα,πήγαμε ικέα,της λέω θέλεις να πάς στον παιδότοπο,μου λέει όχι,έκανα τσίσα μου!!!

την πρώτη φορά που την αφήσαμε όλα καλά,την δεύτερη έκανε τσίσα πάνω της,αλλά μετά αφού την αλλάξαμε έπαιξε,την τρίτη φορά την αφήνουμε,κάθησε σε μια γωνιά και μετά ήθελε να βγει έξω,δεν έμεινε πάνω από 5 λέπτα.σήμερα δεν ήθελε να μπει καθόλου.μάλλον στεναχωρήθηκε για τα τσίσα της και ότι δεν μπορούσε να συννενοηθεί ίσως!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ!!

ΓΙΝΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ 3!

ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ! ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ Κ ΤΥΧΕΡΑ!

Eγώ δεν πρόλαβα να σου ευχηθώ. :)

Να τη χαίρεσαι, γερή και χαρούμενη!

happy_birthday_balloons_and_text_0515-1004-2121-5912_SMU.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

τι έκανε η δική μου σήμερα,πήγαμε ικέα,της λέω θέλεις να πάς στον παιδότοπο,μου λέει όχι,έκανα τσίσα μου!!!

την πρώτη φορά που την αφήσαμε όλα καλά,την δεύτερη έκανε τσίσα πάνω της,αλλά μετά αφού την αλλάξαμε έπαιξε,την τρίτη φορά την αφήνουμε,κάθησε σε μια γωνιά και μετά ήθελε να βγει έξω,δεν έμεινε πάνω από 5 λέπτα.σήμερα δεν ήθελε να μπει καθόλου.μάλλον στεναχωρήθηκε για τα τσίσα της και ότι δεν μπορούσε να συννενοηθεί ίσως!!

ελα μωρε το καημενουλι μου...:rolleyes:

κρατάνε πράγματα και έχουν απίστευτο μνημονικό. Εμείς παίζουμε τακτικά ένα παιχνίδι. της λέω ένα χρώμα και μου λέει αντικείμενα. πχ της λέω πράσινο και μου λέει πράσινο είναι το μαρούλι, το σπανάκι, τα φασολάκια , της λέω πορτοκαλί μου λέει πορτοκαλί είναι το πορτοκάλι , το μανταρίνι, το καρότο κλπ...τις προάλλες της λέω άσπρο και δεν της ερχόταν κάτι εκείνη την στιγμή, της λέω εγώ άσπρο είναι το χιόνι, τα σύννεφα, το κουνουπίδι , η ζάχαρη...χθες την τάιζα ρύζι και τρώει αναλαμπή και μου λέει: Μαμά το βρήκα! το ρύζι είναι άσπρο!

επίσης ένα άλλο παιχνίδι που της αρέσει να παίζουμε είναι να της λέω ένα φρούτο και να μου λέει πώς λέγεται το δέντρο που το παράγει.πχ της λέω μήλο μου λέει μηλιά κλπ κλπ

ναι μωρέ η καημένη μου...

και η έλλη έχει φάει κόλλημα τον τελευταίο καιρό με τα χρώματα,αλλά τόσες λεπτομέρειες δεν νομίζω ότι τις ξέρει...

το αγαπημένο της χρώμα είναι το κόκκινο,θέλει να ζωγραφίζει συνέχεια με αυτό.

είμαστε έξω και μας δείχνει τα χρώματα,τρελαίνεται για το λεοφωρείο και μας λέει συνέχεια πράσινο είναι το λεοφωρείο!!

κάθε φορά που βάζω κραγιόν μου λέει κόκκινο? όχι της λέω ροζ...ποτέ δεν βάζω κόκκινο...

μπερδεύει το πράσινο με μπλε όμως.

είναι ικανή όλη μέρα να μου λέει αυτό είναι κόκκινο,αυτό είναι μπλε!!

αυτό που λες βίκυ με τα πράγματα και τα δέντρα θα της τα λέω κι εγώ συνέχεια μπας και τα θυμάται μετά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...