Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλέ βίκυ,το δικό σου το μαμούνι είναι πολύ ώριμο...η δική μου τελείως άλλα ντάλα!!

είδες για να είναι αιγόκερως...ενώ η δική μου υδροχόος...

το ζώδιο φταίει!!

λες εε?? εβλεπα τον Πολεμο των αστρων και ελεγε οτι ειναι λιγο φευγα τα Υδροχοακια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Υδροχόος Παιδί

Ένα παιδί Υδροχόος είναι ένα είδος γρίφου για τους γονείς του. Είναι ευαίσθητο, ανυποχώρητο, λίγο επισφαλές, ευφυές και παρορμητικό, και όλα αυτά την ίδια στιγμή. Είναι δύσκολο να αποφασίσετε για το αν πρόκειται για ένα τρελό παιδί ή ένα υπερβολικά ευφυές παιδί θαύμα. Μπορεί να αποδειχθεί ο επόμενος Einstein ή να γίνει ένας συνηθισμένος πωλητής σε ένα τοπικό κατάστημα. Ωστόσο, το μέλλον του εξαρτάται πολύ από το πώς θα διαμορφώσει την προσωπικότητά του. Μην προσπαθείτε να επιβάλετε τις απόψεις σας σε ένα παιδί Υδροχόο. Θα αντιταχθεί σθεναρά.

Απλά δώστε του χρόνο και αφήστε το να σκεφτεί πέρα από αυτό και κατά πάσα πιθανότητα θα βρει το σωστό και θα το αποδεχτεί στο τέλος. Έχει δύσκολα προβλέψιμη συμπεριφορά. Από ένα συνήθως ήρεμο και ευχάριστο άτομο, μπορεί ξαφνικά να μετατραπεί σε επίμονο και ανήσυχο. Οι ασυνέπειες και οι αντιφάσεις ανήκουν στα χαρακτηριστικά του προφίλ του. Τα παιδιά Υδροχόοι μπορεί να μην ξέρουν πού να πάνε, αλλά πάντα ξέρουν ποιο δρόμο να ακολουθήσουν. Απαιτούν λογική πίσω από κάθε δράση και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας τους, εκφράζουν ένα μείγμα από την κοινή λογική και αντίληψη.

Έχουν ένα μεγάλο αριθμό φίλων και τους αρέσει να βοηθούν τους φίλους τους όποτε μπορούν. Το παιδί σας Υδροχόος αγαπά να κυνηγάει τα όνειρα. Όταν κάποιο τελειώσει θα βρεθεί να κυνηγάει ένα άλλο. Κατά κάποιο τρόπο, ποτέ δεν ονειρεύεται ότι τα άλλα παιδιά. Για παράδειγμα, ποτέ δεν θα ονειρευτεί να γίνει γιατρός, μάλλον θα θέλει να γίνει ωκεανογράφος! Έστω και αν τελικά μπορεί να γίνει γιατρός, δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει το όνειρό του και μπορεί να το πραγματοποιήσει μία ημέρα.

Οι Υδροχόοι τείνουν να είναι απασχολημένοι και αφηρημένοι και αυτό μπορεί να τους οδηγήσει σε αρκετά ατυχήματα. Ακόμα και στο σχολείο, το παιδί σας μπορεί να μη δίνει πάντα ιδιαίτερη προσοχή. Ωστόσο, αυτό τις περισσότερες φορές θα αντισταθμιστεί από τους καλούς βαθμούς. Από τη μια πλευρά, έχει μια καλή διαίσθηση και αυτό το βοηθά στην εξεύρεση της λύσης, ακόμη και πριν ακούσει πλήρως το πρόβλημα. Από την άλλη πλευρά, έχει την τάση να ξεχνά κάποια πράγματα όπως τον τρόπο τη διεύθυνση κατοικίας του, πάρα πολύ συχνά. Θα έχει ασυνήθιστα ευφυείς σκέψεις κάθε λίγο και λιγάκι, αλλά δεν θα είναι σε λογική σειρά.

Θα πρέπει να διδάξετε το παιδί Υδροχόο να συγκεντρώσει τις σκέψεις του σε μια σωστή σειρά, έτσι ώστε να έχουν νόημα. Στο αντίθετο άκρο, η ιδιοφυΐα του θα πάει είτε χαμένη ή μπορεί να το οδηγήσει σε κάποια εκκεντρικότητα. Δεν θα είναι πολύ ενθουσιώδες για τον αθλητισμό, και γενικά για κάθε είδους σωματική δραστηριότητα. Διανοητικά, θα είναι πολύ μπροστά από τα άλλα παιδιά. Η φύση θα το προσελκύσει και θα αισθανθεί ένα με αυτή. Τα παιδιά Υδροχόοι έχουν μια πολύ έντονη έκτη αίσθηση και μπορούν να αντιληφθούν εύκολα τις αρνητικές δονήσεις που βρίσκονται γύρω τους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε διαταραχή στην συναισθηματική ισορροπία τους και να διακόψει τη συνήθη ηρεμία και αρμονία τους.

Να το ενθαρρύνετε και όχι να το πιέζετε, να κάνει κάτι. Προτού πω οτιδήποτε σε ένα παιδί Υδροχόος, μετρά τα λόγια σας προσεκτικά. Μπορούν να κάνει μια διαρκή εντύπωση με την προσωπικότητά του. Θα έχει πολλούς φίλους, αλλά το ειδύλλιο είναι κάτι που θα χρειαστεί χρόνος για να το καταλάβει. Ακόμα, αγαπά τους ανθρώπους και προσπαθεί να τους βοηθήσει με κάθε δυνατό τρόπο. Πιστεύετε ότι ονειρεύεται πολύ και πολύ πιο μπροστά; Τα όνειρά του είναι η πραγματικότητα του αύριο. Απλά πιστέψτε σε αυτό και μια μέρα, θα το δείτε να κάνει αυτά τα πράγματα που οι άλλοι ποτέ δεν θα μπορούσαν καν να σκεφτούν!

καλέ βίκυ,το δικό σου το μαμούνι είναι πολύ ώριμο...η δική μου τελείως άλλα ντάλα!!

είδες για να είναι αιγόκερως...ενώ η δική μου υδροχόος...

το ζώδιο φταίει!!

Έχει αλλάξει πολύ και είναι σοβαρό παιδί αλλά όχι ψυχρό. δεν χάνει την χαριτομενιά της δηλαδή. Κάνει συζητήσεις σαν μεγάλος άνθρωπος και τυπώνει αυτά που της λες σε σημείο να τα χρησιμοποιεί. ο πατέρας της τη φιλούσε στο στόμα και την είπα να μην φιλάει κανένα στο στόμα γιατί μεταδίδονται μικρόβια και απο τότε του το'κοψε:tongue: δεν τον αφήνει. Τις προάλλες που ήρθαν στο σπίτι κάτι φίλοι με το 2χρονο κοριτσάκι τους , η μικρούλα έβαζε κάτι στο στόμα της και γυρνάει η δική μου ''η μεγάλη'' και της λέει: για μισό λεπτάκι εσύ μικρή, δεν πρέπει να το βάζεις αυτό στο στόμα σου γιατί έχει μικρόβια, το κατάλαβες?

μου θυμίζει εμένα μικρή,είμαι και τοξότης κι αιγόκερως ...

ήμουν ήσυχο,υπάκουο παιδί,δεν έκανα ποτέ ζημιές,κι έλεγα και στα παιδάκια που έρχονταν σπίτι..."μην το πειράζετε αυτό,είναι της μαμάς μου" έτσι μου έλεγε η μαμά όταν πείραζα κάτι..

Διαφημίσεις

μου θυμίζει εμένα μικρή,είμαι και τοξότης κι αιγόκερως ...

ήμουν ήσυχο,υπάκουο παιδί,δεν έκανα ποτέ ζημιές,κι έλεγα και στα παιδάκια που έρχονταν σπίτι..."μην το πειράζετε αυτό,είναι της μαμάς μου" έτσι μου έλεγε η μαμά όταν πείραζα κάτι..

ποτέ δεν μου έκανε ζημιές. το ''πρόβλημά'' μου ήταν οτι δεν καθόταν σε ένα μέρος. Γυρνούσε παντού, είτε μέσα στο σπίτι είτε έξω. για φαγητό όταν πηγαίναμε στο πόδι έτρωγα ή με το βλέμμα μου να την ακολουθάει γιατί πήγαινε παντού. Ακόμα και αυτό το έκοψε όταν ήμαστε έξω. Την Παρασκευή που πήγαμε για φαγητό 2 ώρες κάθησε στην καρέκλα δίπλα μου και έφαγε μόνη. μετά βαρέθηκε βέβαια και ρωτούσε πότε θα φύγουμε...

και πάντα ρωτάει πριν κάνει το οτιδήποτε....

αυτό με την ερώτηση το έχει και η δική μου έξω...

η έλλη καθόταν πάντα έξω και τώρα το ίδιο κάνει.

από μωρό πίναμε τα καφεδάκια μας χωρίς να μας ενοχλεί.

ζημιές δεν κάνει,αλλά αν την πιάσει θα πετάει τα παιχνίδια της κάτω...νευριάζει εύκολα...

της φωνάζω κι εγώ...(αυτό να δω πως θα το κόψω)

Έχει αλλάξει πολύ και είναι σοβαρό παιδί αλλά όχι ψυχρό. δεν χάνει την χαριτομενιά της δηλαδή. Κάνει συζητήσεις σαν μεγάλος άνθρωπος και τυπώνει αυτά που της λες σε σημείο να τα χρησιμοποιεί. ο πατέρας της τη φιλούσε στο στόμα και την είπα να μην φιλάει κανένα στο στόμα γιατί μεταδίδονται μικρόβια και απο τότε του το'κοψε:tongue: δεν τον αφήνει. Τις προάλλες που ήρθαν στο σπίτι κάτι φίλοι με το 2χρονο κοριτσάκι τους , η μικρούλα έβαζε κάτι στο στόμα της και γυρνάει η δική μου ''η μεγάλη'' και της λέει: για μισό λεπτάκι εσύ μικρή, δεν πρέπει να το βάζεις αυτό στο στόμα σου γιατί έχει μικρόβια, το κατάλαβες?

μαρη?? για το ιδιο παιδι μιλαμε??? και η κορη μου ΤΑ ΙΔΙΑ!!

ποτέ δεν μου έκανε ζημιές. το ''πρόβλημά'' μου ήταν οτι δεν καθόταν σε ένα μέρος. Γυρνούσε παντού, είτε μέσα στο σπίτι είτε έξω. για φαγητό όταν πηγαίναμε στο πόδι έτρωγα ή με το βλέμμα μου να την ακολουθάει γιατί πήγαινε παντού. Ακόμα και αυτό το έκοψε όταν ήμαστε έξω. Την Παρασκευή που πήγαμε για φαγητό 2 ώρες κάθησε στην καρέκλα δίπλα μου και έφαγε μόνη. μετά βαρέθηκε βέβαια και ρωτούσε πότε θα φύγουμε...

και πάντα ρωτάει πριν κάνει το οτιδήποτε....

ΟΧΙ,οχι... εμενα ρωταει ΕΝΩ παραλληλα το κανει :tongue::tongue::tongue::tongue:

ομως σχετικα με τον αδελφο της.. εχθες το πρωι επλενα πιατα στη κουζινα και ο μπεμπης κοιμοταν..

προφανως εβηξε καποια στιγμη και δεν τον ακουσα και οπως εκανα τη δουλεια μου τρεχει η μικρη και μου λεει "μαμα ελα, το μωρο μας βηχει..."

με συγκινησε η σκατουλα που το εκανε αυτο..

άμα σας λέω εγώ τα ζώδια...

Αιγόκερως Παιδί

Το παιδί Αιγόκερως έχει μια ωριμότητα πέραν της ηλικίας του. Μπορεί, ενίοτε, να σας κάνει να ντραπείτε, όταν προσπαθείτε να μιλήσετε μαζί του όπως σε ένα τυπικό μωρό ή μικρό παιδάκι. Από την παιδική ηλικία του, θα αφοσιωθεί και θα είναι θετικό σε ότι κάνει. Δεν είναι το παιδί που θα κάνει περιττά ξεσπάσματα, αλλά θα είναι σε θέση να μεταφέρει την αποδοκιμασία ή την ενόχληση του. Μόλις δώσει το μήνυμά του σε εσάς, θα περιμένει την απάντησή σας. Σε περίπτωση που πείτε όχι, θα το αποδεχθεί, αν το πράγμα δεν είναι τόσο σημαντικό.

Ωστόσο, αν είναι κάτι το σημαντικό, θα περιμένει υπομονετικά μέχρι την ώρα που θα ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις του. Με τον καιρό, το παιδί σας Αιγόκερως θα γίνεται όλο και πιο οργανωμένο. Τα παπούτσια του θα είναι στην παπουτσοθήκη, τα βιβλία στη βιβλιοθήκη και τα ρούχα στη ντουλάπα. Δεν θα κάνει πολλές πλάκες και θα είναι πιο δεμένος με την οικογένειά. Θα έχει λίγους στενούς φίλους με τους οποίους θα μοιραστεί τα συναισθήματά του. Μόλις έρχεται σπίτι από το σχολείο, το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι τα μαθήματά του. Όλα τα άλλα πράγματα έρχονται μετά από τα καθήκοντα και τις ευθύνες του.

Τα παιχνίδια του παιδιού Αιγόκερω είναι σπάνια παιδικά. Παίζουν συνήθως το δάσκαλο, το γιατρό, το μηχανικό, τη μαμά ή ο το μπαμπά. Περιέργως, φαίνονται αρκετά πειστικά σε αυτούς τους ρόλους. Ασχολούνται με την τέχνη και τη μουσική και θα περάσετε τις ώρες σας, απολαμβάνοντας τα. Ένα παιδί Αιγόκερως ποτέ δεν θα σπαταλήσει το χρόνο του σε άχρηστα παιχνίδια, αλλά πάντα θα συμμετέχει σε κάτι εποικοδομητικό. Πρακτικά θα πρέπει να το αναγκάσετε να βγει έξω και να παίξει κάτω από τον ήλιο. Δεν θα είναι γρήγορο στη μάθηση, αλλά πάντα θα καταφέρνει να πάρει Α στο σχολείο.

Θα προχωράει αργά, αλλά στο τέλος, θα αφήσει τα άλλα παιδιά πολύ πίσω του. Αν είναι γεννημένο τον Ιανουάριο είναι σχεδόν πάντα σεμνό και σπάνια είναι αγενές με τους άλλους. Όντως, μπορεί να αισθάνεστε ότι τα άλλα παιδιά το παραμελούν και το παραγκωνίζουν. Μην ανησυχείτε! Μπορεί να είμαι υπομονετικός με αυτούς τους ανθρώπους, αλλά ξέρει πώς να φροντίσει τον εαυτό του. Θα βρει τον ένα ή τον άλλο τρόπο για να τα καταφέρει. Ένα παιδί Αιγόκερως θα ενδιαφερθεί για το αντίθετο φύλο, αλλά θα είναι πολύ ντροπαλό. Θα πρέπει να χειρίζεται τα συναισθήματά του με μεγάλη προσοχή σε αυτόν τον τομέα γιατί να μη γίνει πολύ κλειστό παιδί.

Αν δεν σας πίεσε ως τώρα, ένα παιδί Αιγόκερος θα είναι πολύ ευχάριστο, ανεκτικό και αξιαγάπητο. Θα δώσει στους ηλικιωμένους το σεβασμό που τους αξίζει και θα σας βοηθήσει όπως μπορεί. Δε θα πρέπει να του φωνάζετε κάθε τόσο, για να τακτοποιήσει το δωμάτιό του. Ποτέ δεν θα απομακρυνθεί πάρα πολύ μακριά από το σπίτι και πάντα θα επιστρέψει πριν ξεκινήσετε να το ψάχνετε. Θα είναι εντελώς πρακτικό και δεν θα παραδοθεί στις συνήθεις παιδικές φαντασιώσεις. Τι κι αν, κατά καιρούς, θεωρεί ότι είναι ο γονέας και εσείς το μωρό, θα σας σέβεται και θα φροντίζει για σας, όταν δεν θα αισθάνεστε πια τόσο νέος

Διαφημίσεις

α παπα έχω άσχημες εμπειρίες από σκορπιούς άντρες...μαμάκιας μέχρι αηδίας και διάφορα άλλα...(χιχι)

Σκορπιός Παιδί

Το παιδί Σκορπιός θα έχει συνήθως ένα ισχυρότερο οργανισμό από ότι τα υπόλοιπα παιδιά. Είναι απλά τέλειο για να υποστηρίξει την πολύ πιο ισχυρή θέλησή του. Ποτέ δεν θα παίξει ούτε θα ανταγωνιστεί μόνο και μόνο για αυτό. Ο στόχος της νίκης είναι πάντα ο κύριος λόγος, γι 'αυτό και ποτέ δεν θα κάνει καμία παραχώρηση σε αυτό. Μπορεί να υποχωρήσει κάποια στιγμή, απλά όμως για να βρει κάποιον άλλο τρόπο μέσω του οποίου η νίκη του θα είναι εξασφαλισμένη. Ένα παιδί Σκορπιός έχει ένα πολύ υπνωτικό βλέμμα, με το οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται άβολα. Έτσι, είναι καλύτερα να προετοιμαστείτε για να το αντιμετωπίσετε.

Θα πρέπει να το κάνετε να καταλάβει ότι εσείς είστε το αφεντικό του σπιτιού και να αποδεχθεί τους κανόνες που ισχύουν. Αυτό θα το πετύχετε σιγά – σιγά αλλά με σταθερότητα και επιμονή. Θα πρέπει νε είναι συνεχώς πειθαρχημένο. Θα πρέπει να το διδάξετε να είναι διακριτικό απέναντι στους αδύναμους, να του εμφυσήσετε το αθλητικού πνεύματος της ευγενούς άμιλλας, το σεβασμό και να μάθει να συγχωρεί αυτούς που το πλήγωσαν. Ένα παιδί Σκορπιός είναι έξυπνο, γενναίο, τίμιο και τείνει να προσελκύει τα άτομα με τη μαγνητική προσωπικότητά του. Ωστόσο, θα πρέπει να το διδάξουμε την ταπεινότητα, πριν να είναι αργά.

Όταν το παιδί Σκορπιός κάνει κάτι λάθος, μην του φωνάζετε. Μάθετέ το να του λέτε "Όχι", αλλά όχι απότομα. Δείξτε του ότι είστε ισχυρότερος απ 'αυτό και μόνο τότε, θα έχει μάθει από σας. Ενώ του διδάσκεται πειθαρχία, μην ξεχάσετε να του δώσετε αγάπη και στοργή. Ακριβώς όπως τα άλλα παιδιά, χρειάζεται επίσης συνεχή αγκαλιά και περιποίηση. Αν αποτύχετε να το κάνετε αυτό, μπορεί να γίνει πολύ νευρικό και φοβισμένο, κάτι που είναι εντελώς αντίθετο στη φύση του. Η ειλικρίνειά του μπορεί να το κάνει να είναι λίγο απότομο και ευθύ και θα χρειαστεί να το διδάξετε να μαζεύει την απότομη γλώσσα του.

Ένα παιδί Σκορπιός έχει τα δικά του μυστικά και δεν θέλει να ανακατεύεστε. Διαθέτει τη δική του σπάνια αίσθηση, αλλά θα το βρείτε σχεδόν αδύνατο να κάνετε το ίδιο με αυτόν. Έχει την ικανότητα να αισθάνεται όταν κάτι πηγαίνει λάθος. Θα πάρετε αγκαλιές και χάδια από αυτό, όταν κάτι σας ενοχλεί, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να του εξηγήσετε το πρόβλημα. Αυτό μπορεί να το αισθάνεται ακριβώς. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός μωρού Σκορπιού είναι η πίστη και η αφοσίωση, στην οικογένεια καθώς και τους στενούς φίλους.

Έχει μια οργισμένη πλευρά και όποιος τολμά να το πειράξει, θα το θυμάται ώστε να μην το ξανακάνει ποτέ. Θα πρέπει να τον διδάξετε ότι η εκδίκηση και μνησικακία δεν είναι κάτι καλό. Αυτό θα είναι πάντα πρώτο είτε στον ακαδημαϊκό χώρο ή στα αθλητικά ή στις εξωσχολικές δραστηριότητες. Πάντα θα είναι γεμάτο ενέργεια και θα πρέπει να το κρατήσουμε διανοητικά και σωματικά ενεργό. Τα παιδιά Σκορπιοί παιδιά τείνουν να κάνουν ασυνήθιστα όνειρα και καλό είναι να τα ενθαρρύνουμε. Ποτέ δεν ξέρεις!

Ξέρει τι είναι και τι θέλει και είναι προτιμότερο να μην του επιβάλετε τη θέλησή σας. Αν και φαίνεται ήρεμο εξωτερικά, στο εσωτερικό είναι γεμάτο πάθος και συγκινήσεις. Ένα παιδί Σκορπιός έχει ανάγκη από μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι, αλλιώς θα μπορούσε να χάσει το συνήθως ήρεμο εαυτό του. Μην το επιπλήξετε χωρίς λόγο και μην το σταματήσετε να κάνει οτιδήποτε χωρίς να του δώσετε μια λογική εξήγηση. Γοητεύεται από τα επικίνδυνα πράγματα όπως η φωτιά, τα φάρμακα, κλπ. Έτσι, είναι καλύτερα να τα κρατήσετε μακριά του.

Το παιδί Σκορπιός ενδιαφέρεται για ασυνήθιστα και μυστικιστικά πράγματα όπως και για το αντίθετο φύλο. Το αγόρι μπορεί να κλείνει το μάτι στα κορίτσια, μόλις ξεκινήσει να περπατάει. Ο ρομαντισμός είναι στο αίμα του και εσείς δεν θα μπορέσετε ποτέ να το αποτρέψετε από τον έρωτα. Ακόμα, θα πρέπει να το κάνετε να είναι επιφυλακτικό σε αυτό τον τομέα, έτσι ώστε να αποφευχθεί να πληγωθεί, κάτι που μπορεί να το επηρεάσει βαθιά. Θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του σε ότι κάνει και έχει αποφασιστικότητα για να πάρει αυτό που θέλει. Την ίδια στιγμή, χρειάζεται την αγάπη και την υποστήριξή σας. Να είστε εκεί όταν σας χρειάζεται και να το διδάξετε πώς να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Πάντα θα γυρίσει σε σας για να βεβαιωθεί ότι είστε ακόμα εκεί γι 'αυτό!

καλημέρα!

βρε μιαμαμα σε πολλά πέφτει μέσα αυτό το κείμενο.

όταν γυρνάει απο το σχολείο πάει στο δωμάτιό της να κάνει τα μαθήματά της λέει για να μην τη μαλώσει η κυρία.

Με τον Μάριο συνέχεια μαλώνουν γιατί αυτή θέλει να πάιξουν μαμά και μπαμπά και αυτός δεν θέλει. Εμένα όταν μου ζητάει να πάιξουμε θέλει να είναι αυτή η μαμά και εγώ το παιδί, όπου με ταίζει , με πάει σχολείο κλπ, να είμαι εγώ ο λύκος και αυτή το κατσικάκι ή το γουρουνάκι ή η κοκκινοσκουφίτσα, αυτή η μαμά κατσίκα και εγώ το κατσικάκι, και γενικά παιχνίδια με ρόλους.

Επίσης δεν της αρέσει πολύ ο συνοστισμός. Στο πάρτυ που πήγαμε τελευταία σε παιδότοπο ο χώρος ήταν πολύ μικρός, τα παιδάκια αρκετά και δεν της άρεσε καθόλου. Προτίμησε να ασχοληθεί με κάτι άλλο , πχ να πάιξει με ένα μπαλόνι στο χώρο με τα τραπεζάκια

και τώρα τελευταία οργιάζει πολύ η φαντασία της , σεναριογράφο θα την κάνω. χθες μου έλεγε: μαμά πήγα για ένα καφεδάκι με τις φίλες μου και ήπιαμε και απο μια γρανίτα φράουλα, μετά πήγαμε να αγοράσουμε ποπ κορν αλλά δεν έιχε ποπ κόρν και πήραμε φουντούνια και πήγαμε σε μια τσουλήθρα και τα φάγαμε και απο εκεί πέρασε ένας κύριος και του είπα έλα λίγο καλέ κύριε και αυτός δεν ήρθε και μετά πήγαμε σε μια πισίνα και φορέσαμε τα μαγιώ μας και κολυμπήσαμε αλλά είχε ένα κροκόδειλο μέσα και φύγαμε για να μην μας φάει και μετά ήρθα στο σπίτι και ήρθε ένας άλλος κύριος και με είπε Γωγώ. Γιατί με είπε Γωγώ? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

σήμερα την καημένη τη λυπήθηκα.

το πρωί δεν ήθελε να σηκωθεί να πάει στο σχολείο. Την πήρα αγκαλιά , την μιλούσα για άσχετα να ξεχαστεί , αυτή εκεί με τρεμάμενο πηγούνι. Της εξηγώ πως εγώ και ο μπαμπάς της θα φύγουμε στη δουλειά και πως αν δεν πάει στο σχολείο θα μείνει μόνη της και διάλεξε αυτή της εκδοχή. Μας χαιρετάει και κάθεται στο σαλόνι. Ας δοκιμάσω να κάνω πως φεύγω λέω...Βγαίνω έξω απο την πόρτα γειά μαμά , γειά μπαμπά μας λέει και κλείνουμε την πόρτα. Ο άντρας μου φεύγει , εγώ φοράω τα παπούτσια μου. δεν άφησα πολύ ώρα να περάσει και μπήκα στο σπίτι. Βλέπω το φως στο δωμάτιο της αναμμένο και τη βρίσκω να κάθεται πάνω στο κρεβατάκι της και να κλαίει σιωπηλά το μικρό μου....την πήρα αγκαλιά και της μίλησα με το καλό. Μετά άρχισα να της λέω πώς πρόφερε κάποιες λεξούλες όταν ήταν πιο μικρούλα πχ: την πατούσα την έλεγε φουφούσα, το πορτοκάλι παπάλι , το ποντίκι μπαμπού και της φάνηκαν αστεία και άρχισε να γελάει και το ξεπεράσαμε...βέβαια εγώ στη δουλειά έφτασα αργοπορημένη ένα 40λεπτο...

σήμερα την καημένη τη λυπήθηκα.

το πρωί δεν ήθελε να σηκωθεί να πάει στο σχολείο. Την πήρα αγκαλιά , την μιλούσα για άσχετα να ξεχαστεί , αυτή εκεί με τρεμάμενο πηγούνι. Της εξηγώ πως εγώ και ο μπαμπάς της θα φύγουμε στη δουλειά και πως αν δεν πάει στο σχολείο θα μείνει μόνη της και διάλεξε αυτή της εκδοχή. Μας χαιρετάει και κάθεται στο σαλόνι. Ας δοκιμάσω να κάνω πως φεύγω λέω...Βγαίνω έξω απο την πόρτα γειά μαμά , γειά μπαμπά μας λέει και κλείνουμε την πόρτα. Ο άντρας μου φεύγει , εγώ φοράω τα παπούτσια μου. δεν άφησα πολύ ώρα να περάσει και μπήκα στο σπίτι. Βλέπω το φως στο δωμάτιο της αναμμένο και τη βρίσκω να κάθεται πάνω στο κρεβατάκι της και να κλαίει σιωπηλά το μικρό μου....την πήρα αγκαλιά και της μίλησα με το καλό. Μετά άρχισα να της λέω πώς πρόφερε κάποιες λεξούλες όταν ήταν πιο μικρούλα πχ: την πατούσα την έλεγε φουφούσα, το πορτοκάλι παπάλι , το ποντίκι μπαμπού και της φάνηκαν αστεία και άρχισε να γελάει και το ξεπεράσαμε...βέβαια εγώ στη δουλειά έφτασα αργοπορημένη ένα 40λεπτο...

αντε μωρε Βικυ πρωι πρωι με εκανες να κλαψωωωωωω... μαναρι μου..

οσο για τις ιστοριες.. το χει και η δικια μου το σεναριογραφικο..μοιαζουν αρκετα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...