Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αραξες???

γιατι με τυρραναααααααααααας???

ρε π#$%% μου ο μικρος τη νυχτα κοιμαται και ξυπναει μονο καθε 3 ωρες σχεδον για να θηλασει..η κορη μου δυο βραδυα τωρα που ηταν αδιαθετη (οχι, δεν εχει να κανει με αυτο..το κοβω το χερι μου) καθε μια ωρα μας εχει στη γκρινια, στις φωνες και στο παραμιλητο..και ειναι οι δυι νυχτες που εγω δεν ξαπλωνω μαζι της δεκα λεπτα μεχρι να αποκοιμηθει οταν τη βαζουμε για υπνο..εντωμεταξυ ο ανδρας μου κοιμαται στο σαλονι, κοιμαται βαρυα, ειναι και ο κλιματισμος που κανει θορυβο και δεν ξυπναει για να παει σε εκεινη..και ετσι κανω δρομολογια..ελεος ρε παιδια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!

Είναι στο παιδί βρε προσπ! πάρτο απόφαση.

Εγώ τελευταία είμαι πολύ ευχαριστημένη με την μικρή. ¨εχει αφήσει τα πείσματα και τις υστερίες. λίγο γκρινιάζει πού και πού αλλά μόλις ξεκινήσω να μετράω δεν προλαβαίνω να πω 3 και ηρεμεί. Γενικά υπακούει αρκετά. Και με το θέμα ύπνο , την παιρνω απο το χεράκι , την βάζω στο κρεβάτι της, αγκαλιάζει το γουρουνάκι της, την σκεπάζω , την φιλάω, καληνύχτα και κοιμήθηκε ως το πρωί. φτού μην τη ματιάξω. αντε να ξεμάθω τώρα με το βρέφος....:rolleyes:

καλημερα!

τι ωραια βικη,μακαρι να το κανει κι εμενα αυτο καποια στιγμη.

αλλα κι εγω αν δεν μεινω μαζι της μεχρι να αποκοιμηθει,κλαιει,και την πιανει υπερενταση.

οποτε προσπ,αυτο ειναι το προβλημα και μ'εσενα,οπως το ειπες.ειναι οι 2 μερες που δεν ξαπλωνεις μαζι της.

αν εχουν συνηθισει ετσι τα ζουζουνια μας,θελει πολυ υπομονη να το κοψεις...

εγω την μια καθομαι μαζι της,και την αλλη κανω αλλα.δεν ειναι καλο ομως αυτο,το ξερω.θελουν σταθεροτητα.

εσυ εχεις λογο να θες να κοιμαται μονη της,για να ασχολιεσαι και με τον μικρο,για να ξεκουραστεις,κτλ.

εγω ομως δεν θα την πιεσω αλλο,οποιος κι αν ειναι ο λογος το παιδι με θελει διπλα του για να κοιμηθει,και θα μεινω,μεχρι να ειναι ετοιμη απο μονη της.που θα παει,καποια στιγμη θα κοιμηθει μονο του.

εμενα δεν κλαιει πλεον οταν ξυπναει,αλλα με φωναζει για να της δωσω φιλι ή γαλα..

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημέρα!

Είναι στο παιδί βρε προσπ! πάρτο απόφαση.

Εγώ τελευταία είμαι πολύ ευχαριστημένη με την μικρή. ¨εχει αφήσει τα πείσματα και τις υστερίες. λίγο γκρινιάζει πού και πού αλλά μόλις ξεκινήσω να μετράω δεν προλαβαίνω να πω 3 και ηρεμεί. Γενικά υπακούει αρκετά. Και με το θέμα ύπνο , την παιρνω απο το χεράκι , την βάζω στο κρεβάτι της, αγκαλιάζει το γουρουνάκι της, την σκεπάζω , την φιλάω, καληνύχτα και κοιμήθηκε ως το πρωί. φτού μην τη ματιάξω. αντε να ξεμάθω τώρα με το βρέφος....:rolleyes:

δεν θελω να σε αποθαρρυνω αλλα και εμενα η κορη μου ενα διαστημα ηταν τοσο συνεργασιμη.. με την εγκυμοσυνη οπου απο ενα σημειο και μετα δεν μπορουσα να ασχολουμαι μαζι της οπως πριν και ειδικα με τον ερχομο του μπεμπη.. θηριο ανημερο ωρες ωρες..φυλαγε τα ρουχα σου

καλημερα!

τι ωραια βικη,μακαρι να το κανει κι εμενα αυτο καποια στιγμη.

αλλα κι εγω αν δεν μεινω μαζι της μεχρι να αποκοιμηθει,κλαιει,και την πιανει υπερενταση.

οποτε προσπ,αυτο ειναι το προβλημα και μ'εσενα,οπως το ειπες.ειναι οι 2 μερες που δεν ξαπλωνεις μαζι της.

αν εχουν συνηθισει ετσι τα ζουζουνια μας,θελει πολυ υπομονη να το κοψεις...

εγω την μια καθομαι μαζι της,και την αλλη κανω αλλα.δεν ειναι καλο ομως αυτο,το ξερω.θελουν σταθεροτητα.

εσυ εχεις λογο να θες να κοιμαται μονη της,για να ασχολιεσαι και με τον μικρο,για να ξεκουραστεις,κτλ.

εγω ομως δεν θα την πιεσω αλλο,οποιος κι αν ειναι ο λογος το παιδι με θελει διπλα του για να κοιμηθει,και θα μεινω,μεχρι να ειναι ετοιμη απο μονη της.που θα παει,καποια στιγμη θα κοιμηθει μονο του.

εμενα δεν κλαιει πλεον οταν ξυπναει,αλλα με φωναζει για να της δωσω φιλι ή γαλα..

βασικα το ξεκινησα προσφατα να ξαπλωνω μαζι της για 5 - 10 λεπτα το πολυ, ισα την χαιδολογω και δεν περιμενω να αποκοιμηθει.. μαλιστα το χει δεχθει και μου λεει, μεινε μαζι μου δυο λεπτα.. και μολις περασει λιγη ωρα μετα μου λεει πηγαινε στο μωρακι τωρα..

τι να κανει και αυτη????!

Διαφημίσεις

δεν θελω να σε αποθαρρυνω αλλα και εμενα η κορη μου ενα διαστημα ηταν τοσο συνεργασιμη.. με την εγκυμοσυνη οπου απο ενα σημειο και μετα δεν μπορουσα να ασχολουμαι μαζι της οπως πριν και ειδικα με τον ερχομο του μπεμπη.. θηριο ανημερο ωρες ωρες..φυλαγε τα ρουχα σου

Μμμμμμ....κατάλαβα!

Δεν θα με εξέπληττε μια τέτοια αλλαγή , πραγματικά. Σίγουρα ο ερχομός του μωρού θα επηρεάσει και πόσο μάλλον την μικρή. Είδομεν....

καλημέρα κοριτσάκια...

τι να κάνω η κακομοίρα,τσάμπα νερό βρήκα και ζεστό μπάνιο!!

προσπ υπομονή,είναι η μετάβαση...σε 2-3 μήνες τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα...

ας βοηθήσουν και οι υπόλοιποι στο σπίτι όμως.

εμείς από τότε που κόψαμε τον μεσημεριανό ύπνο,με το που την βάζουμε στο κρεβάτι,παίρνει τη μίνυ της,το μαξιλάρι,ένα παραμύθι να διαβάσει στη μίνυ και σε 10 λεπτά κοιμάται,μισάνοιχτη η πόρτα για να μας ακούει...

κι εμείς στη κουζίνα συνήθως τρώμε...

η δική μου έχει πολύ πείσμα,(σαν κι εμένα)...και θέλει να λέει πάντα την τελευταία κουβέντα...(σαν κι εμένα)

της λέω με έντονο ύφος..."δεν θα το το ξανακάνεις αυτό,είναι ζημιά,κατάλαβες?" "όχι δεν κατάλαβα"..."σταμάτα μαμά να φωνάζεις", "άσε με κλαίω" κλπ...

και πολλές φορές κάνει πράγματα έτσι ίσα ίσα για να μας νευριάσει...

λογικό είναι βέβαια, βαριέται όλη μέρα σπίτι,δεν έχει και παιδάκια να παίξει...

Μμμμμμ....κατάλαβα!

Δεν θα με εξέπληττε μια τέτοια αλλαγή , πραγματικά. Σίγουρα ο ερχομός του μωρού θα επηρεάσει και πόσο μάλλον την μικρή. Είδομεν....

ε καλα.. μη το δενεις και σχοινι κορδονι.. μπορει να ειναι και καλυτερα..

ε καλα.. μη το δενεις και σχοινι κορδονι.. μπορει να ειναι και καλυτερα..

καλέ αποφάσισε επιτέλους....μην με μπερδεύεις! Θέλω να προετοιμαστώ ψυχολογικά...:tongue:

θα προσπαθήσω να είμαι με το μέρος της γενικά. Βέβαια δεν ξέρω αν θα επηρεάσει την ψυχολογία μου η λοχεία, πώς θα είναι το μωρό, ήσυχο , γκρινιάρικο, με πονάκια, χωρίς...γιατί και αυτά συμβάλλουν στην ψυχολογία και την κούραση.

Είδη της έχω πει για να μην ζηλεύει πως στην αρχή το μωρό δεν θα το αφήσω να κοιμάται στην κούνια του μέσα στο δωμάτιο γιατί θα κλαίει και δεν θα την αφήνει να κοιμηθεί και πώς θα σηκώνεται μετά να πάει στο σχολείο. Της άρεσε που την ''προστάτεψα '' απο το ''κακό'' που της έμελε να πάθει:tongue: μακάρι να μην έχει χοντρές αντιδράσεις και να κρατάω ισοροπίες με διπλωματια (αν είμαι σε θέση, δεν ξέρω μήπως τη χρειαστώ εγώ τη διπλωματία, έτσι δεν λένε οι ψυχολόγοι?:tongue:)

καλέ αποφάσισε επιτέλους....μην με μπερδεύεις! Θέλω να προετοιμαστώ ψυχολογικά...:tongue:

θα προσπαθήσω να είμαι με το μέρος της γενικά. Βέβαια δεν ξέρω αν θα επηρεάσει την ψυχολογία μου η λοχεία, πώς θα είναι το μωρό, ήσυχο , γκρινιάρικο, με πονάκια, χωρίς...γιατί και αυτά συμβάλλουν στην ψυχολογία και την κούραση.

Είδη της έχω πει για να μην ζηλεύει πως στην αρχή το μωρό δεν θα το αφήσω να κοιμάται στην κούνια του μέσα στο δωμάτιο γιατί θα κλαίει και δεν θα την αφήνει να κοιμηθεί και πώς θα σηκώνεται μετά να πάει στο σχολείο. Της άρεσε που την ''προστάτεψα '' απο το ''κακό'' που της έμελε να πάθει:tongue: μακάρι να μην έχει χοντρές αντιδράσεις και να κρατάω ισοροπίες με διπλωματια (αν είμαι σε θέση, δεν ξέρω μήπως τη χρειαστώ εγώ τη διπλωματία, έτσι δεν λένε οι ψυχολόγοι?:tongue:)

η αληθεια ειναι οτι το σκεφθηκα και εγω αυτο το.. φασκει και αντιφασκει..αλλα δεν μπορω να το καταδικασω κιολας

μια χαρα το χειριζεσαι για την ωρα.. τωρα ειναι το ευκολο μερος!

αλλωστε η συμβιωση ενος 3χρονου δεν μπορει να ναι ευκολα αρμονικη με ενα μωρο..

Διαφημίσεις

αλλωστε η συμβιωση ενος 3χρονου δεν μπορει να ναι ευκολα αρμονικη με ενα μωρο..

λές ε? Εγώ την βλέπω πόσο γλυκά κοιτάει τα μωρά στο δρόμο και ρωτάει για το δικό μας και θέλω να ελπίζω πως θα παραμείνει έτσι...

Τί λέει μαμά το μωράκι? καλά? με ρωτάει...κλωτσάει ή κοιμάται? και μετά πλησιάζει στην κοιλιά μου και φωνάζει: μωράκιιιιιιιιι? μ'ακούς η αδελφούλα σου είμαι. καμιά φορά του τραγουδάει κι όλας και μου είπε πως θα το τραγουδάει και όταν γεννηθεί για να κοιμάται.

ένα είναι το σίγουρο.....ΥΠΟΜΟΝΗ!

α ναι βρε..

χρονια πολλα στην κορη της πριγκιποπουλας... Ναταλιτσα να σε χαιρομαστε!!

(μου χε κολλησει το 13.. αλλα τοτε μαλλον ειναι της Yioupi.. μ αρεσει που καναμε και τη λιστα τις προαλλες):tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...