Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μπράβο!!μα τι οργάνωση!!αυτό κάνω τελικά...

γράφω διάφορα φαγητά που μας αρέσουν...

γιατί θέλω να οργανώσω και τα υλικά...μέχρι τώρα αγοράζαμε πολύ συντηρητικά τα ψώνια μας κι ακόμα τα ντουλάπια μας έχουν πολύ λίγα πράγματα...

φαντάσου δεν έχω ούτε αλεύρι ακόμα!!

ξεκίνησες κι όλας βρε θηρίο?

να σου πω τώρα που ο άντρας μου ξαναρχισε το πρόγραμμα διατροφής του, με διευκολυνει πολύ. Παίρνω το πρόγραμμα, διαβάζω τί έχει για την επόμενη μέρα και μαγειρεύω. μεγάλη ευκολία απο το να σκέφτομαι και να ρωτάω τον άντρα μου και την μικρή για ιδέες. και αν τρως απο όλες τις ομάδες παίρνει ο οργανισμός σου και περισσότερα θρεπτικά ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όσπρια: φακές , αρακάς, φασολάδα, γίγαντες, ρεβύθια

ζυμαρικά: μακαρόνια με σάλτσα κόκκινη ή κρέμα γάλακτος, με κυμά, παστίτσιο, μακαρονάδα φούρνου

κατόπουλο: φούρνου ή κατσαρόλας με πατάτες φούρνου ή πουρέ ή ρύζι , κατόσουπα

λαδερά: φασολάκια, μπάμιες, σπανάκι, γεμιστά, πατάτες γιαχνί,τουρλού,μπριάμ

κυμά - μοσχάρι: μπιφτέκια ή κεφτεδάκια ή σουτζουκάκια, ρολό με κυμά, γιουβαρλάκια, βραστό, γιουβέτσι , σοφρίτο

έτσι για να σε βοηθήσω λίγο με τα απλά....

και για πιο γκουρμέ και πέρα απο τα συνηθισμένα ρίχνεις και καμιά ματιά στις συνταγές της παρέας...

φτιάξε ένα πλάνο με επιλογές τέλος παντων...

πωπωωωωω ποσο μοιαζουμεεεεε.. ετσι τα ω χωρισμενα και εγω σε ειδη και μερες

πωπωωωωω ποσο μοιαζουμεεεεε.. ετσι τα ω χωρισμενα και εγω σε ειδη και μερες

χαχαχα! Παρθενάκια....τυχαίο? δεν νομίζω....:tongue:

Να σου πω την αλήθεια εγώ τα είχα έτσι οργανωμένα απλώς στο μυαλό μου, δεν είχα καθήσει ποτέ να τα γράψω. Επειδή ήθελα η μικρή να τρώει απ'όλα και με την πεθερά δεν το κατάφερνα γιατί εγώ έστελνα φακές αυτή την τάιζε τα μακαρόνια της, τώρα που στέλνω φαγητό στον παιδικό βρήκα την ευκαιρία. έτσι συνήθως κάθε Δευτέρα έκανα όσπριο, απαραίτητα μια μέρα κοτόσουπα, βραστό ή γιουβαρλάκια γιατί της αρέσουν αυτές οι σούπες και είναι και ευεργητικές και σύμφωνα με την πάνω λογική οργάνωνα στο μυαλό μου τί φάγαμε τις προηγούμενες μέρες ώστε να δω τί επιλογές έχω για τις επόμενες. Τώρα απλώς κοιτάω το πρόγραμμα διατροφής του άντρα μου.

ουτε εγω τα γραφω αλλα συνηθως ειναι αυτονοητο.. λαδερα και οσπρια παιζουν σιγουρα δυο φορες την εβδομαδα αλλα και φαγητο προηγουμενης μερας..το ψαρι οχι τοσο τακτικα..μεσο ορο μια φορα στις δυο εβδομαδες.. μπιφτεκια η κιμα μια φορα, κοτοπουλο μια φορα και μοσχαρι μια φορα...

βεβαια τρωμε μια φορα την ημερα απο αυτα, το βραδυ παιζει καμια σαλατα, κατι τηγανητο η παραγγελια απ εξω..

το κακο με μενα ειναι οτι την Κυριακη σχεδον παντα κανω πιο δυσκολα φαγητα.. χωρις λογο... ετσι.. και τελευταια μονο το χω μεταφερει στο Σαββατο και σε ποσοτητα ωστε να μενει και για Κυριακη..

για την επιστροφη στη δουλεια μου θα φροντισω τουλαχιστον να χω κατεψυγμενα κιμα η μπιφτεκια και προβρασμενα κρεατα για οικονομια χρονου

δεν είναι εύκολο να βρούμε κάθε μερα τι να φάμε...

και κάποια φαγητά δεν τα τρώμε...πχ...όσπρια μόνο φακές τρώω με τα χίλια ζόρια...τουρλού με τίποτα,σπανακύρυζο έτσι κι έτσι...

η έλλη χλαπακιάζει τις φακές,τα φασολάκια πότε τρώει μόνο τα φασολάκια,πότε μόνο τις πατάτες...το κάνει με διάφορα φαγητά αυτό τον τελευταίο καιρό...αλλά δεν της δίνουμε σημασία,ότι φάει...

Διαφημίσεις

ουτε εγω τα γραφω αλλα συνηθως ειναι αυτονοητο.. λαδερα και οσπρια παιζουν σιγουρα δυο φορες την εβδομαδα αλλα και φαγητο προηγουμενης μερας..το ψαρι οχι τοσο τακτικα..μεσο ορο μια φορα στις δυο εβδομαδες.. μπιφτεκια η κιμα μια φορα, κοτοπουλο μια φορα και μοσχαρι μια φορα...

βεβαια τρωμε μια φορα την ημερα απο αυτα, το βραδυ παιζει καμια σαλατα, κατι τηγανητο η παραγγελια απ εξω..

το κακο με μενα ειναι οτι την Κυριακη σχεδον παντα κανω πιο δυσκολα φαγητα.. χωρις λογο... ετσι.. και τελευταια μονο το χω μεταφερει στο Σαββατο και σε ποσοτητα ωστε να μενει και για Κυριακη..

για την επιστροφη στη δουλεια μου θα φροντισω τουλαχιστον να χω κατεψυγμενα κιμα η μπιφτεκια και προβρασμενα κρεατα για οικονομια χρονου

για βράδυ δεν μαγειρεύω ποτέ. το πολύ πολύ να βράσω κανένα αυγό με την μαρουλοσαλάτα. τρώμε είτε σαλάτα είτε τοστάκι είτε γιαούρτι. Άντε και στο τσακίρ κέφι Παρασκευή ή σάββατο βραδάκι να βράσω κανένα λουκανικάκι και τέτοιου είδους μεζέ τέλος πάντων.

εμείς ελλάδα τρώγαμε πιο πολύ ψάρι και κρέας 1-2 φορές την εβδομαδα και αν...

τώρα εδώ δεν έχω δίπλα σούπερ μάρκετ ούτε αυτοκίνητο και πρέπει να οργανωθούμε...

δεν είναι εύκολο να βρούμε κάθε μερα τι να φάμε...

και κάποια φαγητά δεν τα τρώμε...πχ...όσπρια μόνο φακές τρώω με τα χίλια ζόρια...τουρλού με τίποτα,σπανακύρυζο έτσι κι έτσι...

η έλλη χλαπακιάζει τις φακές,τα φασολάκια πότε τρώει μόνο τα φασολάκια,πότε μόνο τις πατάτες...το κάνει με διάφορα φαγητά αυτό τον τελευταίο καιρό...αλλά δεν της δίνουμε σημασία,ότι φάει...

εμείς είμαστε παμφάγα είδη:tongue:

τις μπάμιες μόνο δεν θέλει ο άντρας μου. Και τις προάλλες σκεφτόμουν ότι φέτος δεν έκανα καθόλου πράσο. Με μοσχαράκι πάει πολύ.

κι εμείς μόλις φάγαμε κοτόσουπα!!

εμείς το πράσο το τρώμε σε πρασόπιτα μόνο...

η μαμά μου το έφτιαχνε κοκινιστό με μπακαλιάρο παστό και πατάτες,γιαχνί δλδ..χάλια δεν μου άρεσε.

κριθαράκι σας είπα ότι δεν υπάρχει?μόνο barilla βρίσκουμε...

Διαφημίσεις

κι εμείς μόλις φάγαμε κοτόσουπα!!

εμείς το πράσο το τρώμε σε πρασόπιτα μόνο...

η μαμά μου το έφτιαχνε κοκινιστό με μπακαλιάρο παστό και πατάτες,γιαχνί δλδ..χάλια δεν μου άρεσε.

κριθαράκι σας είπα ότι δεν υπάρχει?μόνο barilla βρίσκουμε...

να σου στειλουμε βρε!!! αληθεια το λεω;)

καλέ βρήκα σου λέω..αλλά μόνο barilla,1E κάνει,είναι πιο φθηνά εδώ...γενικά δεν έχει ποικιλία στα ζυμαρικά...

φιογκάκια,βίδες,πένες,σπαγκέτι,κοχύλια...αυτά...

άσε πήγε σήμερα ο άντρας μου ταχυδρομείο να στείλει στο βαφτηστήρι ένα πουλοβεράκι κι ένα παντελόνι,σε φάκελο,πολύ ελαφρύ κι έδωσε 20Ε μεταφορικά,όσο έκαναν τα ρούχα...φρίκαρα!!

καλέ βρήκα σου λέω..αλλά μόνο barilla,1E κάνει,είναι πιο φθηνά εδώ...γενικά δεν έχει ποικιλία στα ζυμαρικά...

φιογκάκια,βίδες,πένες,σπαγκέτι,κοχύλια...αυτά...

άσε πήγε σήμερα ο άντρας μου ταχυδρομείο να στείλει στο βαφτηστήρι ένα πουλοβεράκι κι ένα παντελόνι,σε φάκελο,πολύ ελαφρύ κι έδωσε 20Ε μεταφορικά,όσο έκαναν τα ρούχα...φρίκαρα!!

Καλα και εδω αποστολη με ταχυδρομειο μεχρι 2,5 κιλα ειναι 15 ευρω.. δεν ειναι τσαμπα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...