Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αφήστε κορίτσια...αυτός το ήξερε αλλά τι να του πεις...

και τσάμπα κιόλας...

μιλήσαμε βίκυ μου...στους γονείς μας ότι ίσως ξεκινήσει δοκιμαστικά,γιατί μας πρήζουν,μας παίρνουν τηλ καθημερινά αν βρήκαμε δουλειά...

πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνουμε...

τι να τους λέμε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αφήστε κορίτσια...αυτός το ήξερε αλλά τι να του πεις...

και τσάμπα κιόλας...

μιλήσαμε βίκυ μου...στους γονείς μας ότι ίσως ξεκινήσει δοκιμαστικά,γιατί μας πρήζουν,μας παίρνουν τηλ καθημερινά αν βρήκαμε δουλειά...

πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνουμε...

τι να τους λέμε...

Πες τους οτι γραφτήκατε στο πρόγραμμα του οαεδ και περιμένετε την σειρά σας γιατί έτσι είναι το σύστημα εκεί. Και όταν σας ειδοποιήσουν θα τους ενημερώσετε και αυτούς. Δεν σας φτάναν όλα τα άλλα έχετε και τους γρουσούζηδες πάνω απο το κεφάλι σας...

Ναι, καλά σου λέει η Βίκυ. Και επίσης πες τους να μη σας παίρνουν κάθε μέρα και ξοδεύονται! ;)

Εγώ σιδέρωσα, συμμάζεψα, έβαλα και το φαγητό. Τώρα; :mrgreen:

Κοινώς, βαριέμαι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ναι, καλά σου λέει η Βίκυ. Και επίσης πες τους να μη σας παίρνουν κάθε μέρα και ξοδεύονται! ;)

Εγώ σιδέρωσα, συμμάζεψα, έβαλα και το φαγητό. Τώρα; :mrgreen:

Κοινώς, βαριέμαι.

η Δανάη τί κάνει?

ε ναι μου φαίνεται έτσι θα κάνουμε...μέχρι εδώ φτάνει η γκαντεμιά τους!!

κάτσε να τους έρθει ο πρώτος λογαριασμός....χιχι

μπορεί να μην ξαναπάρουν μετά...

εγώ ανεβοκατεβαίνω στο πλυσταριό...έχουμε πλύση!!χαχα

φαγητό μαγείρεψα χθες 2...ένα για χθες κι ένα για σήμερα,ο καλός μου σκούπισε και σφουγγάρισε...

θα πάει και σούπερ μάρκετ με την μικρή...

κι εγώ βαριέμαι...πάλι καλά που έχω το ίντερνετ και χαζολογάω...

Διαφημίσεις

η Δανάη τί κάνει?

Kαλά! Κοιμάται στο ριλάξ. Μας είχανε κόψει και το ρεύμα για μισή ώρα, κάτι εναερίτες εδώ απ' έξω δουλεύανε, και φοβήθηκα ότι πεινάει, αλλά ξανακοιμήθηκε το μαμούνι μου!

Παιδεύεται με τα ούλα της, βλέπω το 1ο δόντι να σκάει μύτη. :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kαλά! Κοιμάται στο ριλάξ. Μας είχανε κόψει και το ρεύμα για μισή ώρα, κάτι εναερίτες εδώ απ' έξω δουλεύανε, και φοβήθηκα ότι πεινάει, αλλά ξανακοιμήθηκε το μαμούνι μου!

Παιδεύεται με τα ούλα της, βλέπω το 1ο δόντι να σκάει μύτη. :)

Δόντι???????

νωρίς νωρίς....Η δικιά μου το πρώτο της το έβγαλε 10 μηνών και απο εκεί και πέρα χαμπάρι δεν πήρα πότε γέμισε το στόμα της, όλα μαζί ξεπεταγόταν.

κορίτσια μην ανοίγετε την πόρτα αν δείτε άγνωστο απο το ματάκι ή γενικώς δεν ξέρετε ποιός είναι.

χθες πήγαν στο σπίτι του κουμπάρου μας 12 το μεσημέρι και προσπάθησαν να παραβιάσουν πόρτα ασφαλείας. ¨εφτασαν ως τη γλώσσα και δεν τα κατάφεραν. εν τω μεταξύ μέσα ήταν η μητέρα του. χτύπησαν το κουδούνι και ευτυχώς της έκοψε της γυναίκας και άνοιξε αφού έβαλε πρώτα τον σύρτη. Της είπαν οτι κάτι πουλούσαν , αν άνοιγε ποιός ξέρει τί θα γινόταν....

Τα σημάδια απο την απόπειρα παραβίασης είναι εμφανή στην πόρτα. χθες φώναξε ο κουμπάρος τον άντρα μου να το δει να βάλουν συναγερμό.

και η έλλη 7 1/2 μηνών το πρώτο δόντι,δεν είχαμε ιδιαίτερο θέμα.

και στους κουμπάρους μου στην αθήνα,προσπάθησαν να παραβιάσουν την πόρτα και ήταν μέσα και κοιμόντουσαν.κάτι άκουσαν,ευτυχώς έφυγαν πριν μπουν,έβαλαν συναγερμό,αλλά αν θέλουν να μπουν αυτό θα τους σταματήσει?

σε κάτι γνωστούς στην κέρκυρα μπήκαν το καλοκαίρι αθόρυβα,κοιμόντουσαν όλοι το ζευγάρι με 2 παιδιά...έκλεψαν κιν και τσιγάρα κι έφυγαν από τη πόρτα γρήγορα γιατί έκλαψε το μωρό που,ίσως κάτι ένιωσε...γιατί ποτέ δεν ξυπνούσε...

και το κατάλαβαν την επόμενη μέρα που έψαχναν το κιν...από το παράθυρο του μπάνιου μπήκαν...

βρε παιδιά έχω θέμα με τα ρούχα,δεν μυρίζουν καθόλου ωραία..τι φταίει?τα απορυπαντικά,τα πλυντήρια που τα προγράμματα τους είναι μισής ώρας ή το στεγνωτήριο?

τσάμπα πλέν σήμερα?

βίκυ εσένα πως μυρίζουν μετά το στεγνωτήριο?θα κοιτάξω να βρω κάτι να μπαίνει στο στεγνωτήριο,αρωματικό ίσως...

πρέπει να κάνω πλάνο με το μαγέιρεμα της εβδομάδας κι έχει κολλήσει το κεφάλι μου,τι να μαγείρευω κάθε μέρα...που να βρίσκω και τα υλικά εδώ...

έχετε κάνα φαγητό υπόψη?λέω να ψάξω στις συνταγές της παρέας για καμιά ιδέα...

βίκυ εσένα πως μυρίζουν μετά το στεγνωτήριο?θα κοιτάξω να βρω κάτι να μπαίνει στο στεγνωτήριο,αρωματικό ίσως...

καλέ, πρέπει να ζητήσω ποσοστά απο το quanto. ο άντρας μου λέει όταν πάει για βλάβες σε γυναίκες τον ρωτάνε τί μαλακτικό βάζει στα ρούχα. Την πρώτη φορά που του έτυχε με πήρε τηλ γιατί δεν ήξερε να απαντήσει:tongue: Μοσχοβολάνε και είναι αφράτα αφράτα.

όλα τα προγράμματα μισής ώρας είναι? Πώς να πλυθούν ,τα άσπρα κυρίως ,σε μισή ώρα?

Μήπως έχει υγρασία στο σπίτι ή στις ντουλάπες και παίρνουν απο εκεί μυρωδιά?

Διαφημίσεις

πρέπει να κάνω πλάνο με το μαγέιρεμα της εβδομάδας κι έχει κολλήσει το κεφάλι μου,τι να μαγείρευω κάθε μέρα...που να βρίσκω και τα υλικά εδώ...

έχετε κάνα φαγητό υπόψη?λέω να ψάξω στις συνταγές της παρέας για καμιά ιδέα...

μπορείς να χωρίσεις τις ημέρες σε κατηγορίες δηλ:

Δευτέρα όσπρια

τρίτη ζυμαρικά

τετάρτη κοτόπουλο

Πέμπτη λαδερό - πράσινο

Παρασκευή κυμά - μοσχάρι

σάββατο ψάρι

κυριακή κάτι της ώρας (πίτσα, μπριζόλα, τηγανητά)

και βάση της κατηγορίας να διαφοποποιείς το φαγητό χωρίς να σπας το κεφάλι σου.

δεν έχει καθόλου υγρασία το σπίτι,στο πλύσιμο είναι το θέμα...

θα δοκιμάσω όλα τα απορυπαντικά...ούτε ξέρω αν έχει quanto ή lenor(το αγαπημένο μου) εδώ.

τα πλυντήρια και το στεγνωτήριο είναι καινούρια...δεν ξέρω τι φταίει...

αρωματικά στις ντουλάπες δεν έχω βάλει ακόμα...

Δευτέρα όσπρια

τρίτη ζυμαρικά

τετάρτη κοτόπουλο

Πέμπτη λαδερό - πράσινο

Παρασκευή κυμά - μοσχάρι

σάββατο ψάρι

σωστά,γιατί εγώ κάθομαι και σκέφτομαι φαγητά...θα το πάω έτσι αυτή τη φορά...;)

Δευτέρα όσπρια

τρίτη ζυμαρικά

τετάρτη κοτόπουλο

Πέμπτη λαδερό - πράσινο

Παρασκευή κυμά - μοσχάρι

σάββατο ψάρι

όσπρια: φακές , αρακάς, φασολάδα, γίγαντες, ρεβύθια

ζυμαρικά: μακαρόνια με σάλτσα κόκκινη ή κρέμα γάλακτος, με κυμά, παστίτσιο, μακαρονάδα φούρνου

κατόπουλο: φούρνου ή κατσαρόλας με πατάτες φούρνου ή πουρέ ή ρύζι , κατόσουπα

λαδερά: φασολάκια, μπάμιες, σπανάκι, γεμιστά, πατάτες γιαχνί,τουρλού,μπριάμ

κυμά - μοσχάρι: μπιφτέκια ή κεφτεδάκια ή σουτζουκάκια, ρολό με κυμά, γιουβαρλάκια, βραστό, γιουβέτσι , σοφρίτο

έτσι για να σε βοηθήσω λίγο με τα απλά....

και για πιο γκουρμέ και πέρα απο τα συνηθισμένα ρίχνεις και καμιά ματιά στις συνταγές της παρέας...

φτιάξε ένα πλάνο με επιλογές τέλος παντων...

μπράβο!!μα τι οργάνωση!!αυτό κάνω τελικά...

γράφω διάφορα φαγητά που μας αρέσουν...

γιατί θέλω να οργανώσω και τα υλικά...μέχρι τώρα αγοράζαμε πολύ συντηρητικά τα ψώνια μας κι ακόμα τα ντουλάπια μας έχουν πολύ λίγα πράγματα...

φαντάσου δεν έχω ούτε αλεύρι ακόμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...