Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να΄μαι πάλι,φάγαμε και σκέφτηκα να μην τη βάλω για ύπνο σήμερα,γιατί το βράδυ δεν κοιμάται πριν τις 11.

ο καλός μου πήγε χθες και σήμερα από τις 12 εώς τις 17...χωρίς πληρώνεται φυσικά...

κοιτάζει,του εξηγούν,και ψιλοβοηθάει αν χρειάζεται...

θα πάει και αύριο που θα είναι το αφεντικό...πήγε για μερικές μέρες κι ένα άλλο παιδί...οπότε είναι 2 οι υποψήφιοι...

ο άντρας μου σίγουρα μπορεί να την κάνει τη δουλειά,αλλά ακόμα δεν ξέρει μισθό,μάλλον μαύρα και σίγουρα 12ωρα καθημερινά...

10.00-22.00...

αν το πάρουν ίσως καθήσει 1-2 μήνες να μπαίνει μεροκάματο,αλλά με τα ωράρια αυτά δεν θα μπορεί να ψάξει για δουλειά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοπελιές!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Χθες δεν περίμενα κόσμο και τελικά ήρθαν ένα σωρό άτομα - συγγενείς κυρίως - και τρέχαμε. Τα βολέψαμε όμως και περάσαμε όλοι καλά.

Φυσικά μετά μου 'μεινε ένα σπίτι .... !!! :shock: Τι να κάνεις;

Να κεράσω και κάτι τις!

images?q=tbn:ANd9GcTPHZHgClbhDsAQhpgf8jT8yzyGwSbgW8qxoZSvEXH5UGvuXhXP_a7qjlif

Ποιο κοριτσάκι είχε γενέθλια;;; Βίκυ του Αϊ Γιαννιού έχει η Γεωργία σου; Δε το θυμόμουνα να πω την αλήθεια. ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!!! :D

FOIL142.JPG

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα

εμεις σημερα χαλια.. ο μπαμπας απο προχθες και βαρυα κρυωμενος και με πρησμενο δοντι και απο το βραδυ η μικρη με πυρετο..της εδωσα ponstan και ειναι απο το πρωι ακομη απυρετη αλλα πρεπει να περιμενω..

εχω τον μικρο στη κρεβατοκαμαρα κλεισμενο σε καραντινα και εγω παω και ερχομαι και πλενομαι σχολαστικα αφου η μικρη απαιτει την προσοχη μου ειδικα τωρα..

ελπιζω να τη γλιτωσει ο τζουνιορ, και εγω και η θεια αν και χλωμακι το κοβω αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια:tongue:

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια...

προσπ περαστικά σας...μπορεί και να μην κολλήσει ο μικρός...

κι εμείς θυμάμαι είχαμε αρρωστήσει με πυρετό κάπου εκεί σε αυτή την ηλικία,και οι 2 μας...οπότε η καραντίνα δεν έπαιζε...κι ευτυχώς δεν κόλλησε.έχουν αντισώματα!!

μαέστρο μου ότι πρέπει για πρωινό τα γλυκάκια σου!!

merci!!

καλημέρα κοριτσάκια...

προσπ περαστικά σας...μπορεί και να μην κολλήσει ο μικρός...

κι εμείς θυμάμαι είχαμε αρρωστήσει με πυρετό κάπου εκεί σε αυτή την ηλικία,και οι 2 μας...οπότε η καραντίνα δεν έπαιζε...κι ευτυχώς δεν κόλλησε.έχουν αντισώματα!!

μαέστρο μου ότι πρέπει για πρωινό τα γλυκάκια σου!!

merci!!

ευχαριστω... στο θηλασμο ελπιζω..

πειναωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :rolleyes::rolleyes:

κάνω και καμιά δουλίτσα να περάσει η ώρα...

ευτυχώς το σπίτι είναι μικρό,τα πράγματα μας δεν έχουν έρθει ακόμα,κι έτσι γρήγοα συμμαζεύεται!!τώρα καθάρισα τα τζάμια,αργότερα θα μαγείρεψω για σήμερα και αύριο,οπότε να κατέβω με το παιδί κέντρο,θέλω ταχυδρομείο να στείλω στο βαφτηστίρι μου κάτι ρουχαλάκια που πήρα λόγω γιορτών.

ο καλός μου πήγε δουλειά.

"τέλεια"...δεν μπορώ να κατέβω αύριο έχω πλυντήριο...φτού!!

11.00-15.00,θα πρέπει να κατέβω πιο αργά τότε...

αυτά έχουν τα ραντεβού!!!

Γειά σας κορίτσια!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Μαεστρία να χαίρεσαι τον Γιαννάκο!

μιαμαμά είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας έστω και αυτή δουλίτσα! εύχομαι το συντομότερο τα καλύτερα!

Διαφημίσεις

ευχαριστώ Βικάκι μου!!πως τα πέρασε το κορίτσι στο πάρτυ?

το Σάββατο κόψαμε μια τούρτα εμείς και εμείς στο σπίτι. Σήμερα έκανε το πάρτυ στο σχολείο. απ'ότι είδα στο βίντεο που τους έδωσαν να τραβήξουν πέρασε πολύ καλά. φορέσανε όλα τα παιδάκια τα καπελάκια, της είχα έναν κλοουν απο μπαλόνια , τους βάλανε τραγουδάκια και χορέψανε και φυσικά έσβησε και την τούρτα ντόρα που διάλεξε.

Προσπ περαστικά. καλά κάνεις και προφυλάσεις τον μικρό, όσο μπορείς τουλάχιστον.

Καλημέρα!!!

Βίκυ κι εμείς στο σχολείο θα κάνουμε. Κι εγώ πέρσι τους είχα δώσει φωτογραφική και μου βγάλανε πολύ ωραιες φώτο, γλύκα τα μικρά να χορεύουνε ζευγαράκια. :D

Καλή συνέχεια κορίτσια!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα...

άκυρη η δουλειά...τελικά το αφεντικό λέει θα το νοικιάσει...και τώρα το είπε,αφού 3 μέρες τις έχασε εκεί ο άντρας μου.

άντε να δούμε τώρα...

α

αιντεεεεεεεεεεεεε.. τι να του πεις??

καλημερα

γλύκα τα μικρά να χορεύουνε ζευγαράκια. :D

καλημέρα!

Πραγματικά έτσι χορευανε, ζευγαράκια:D

μιαμαμα δεν πιστεύω να πρόλαβες να μίλησες σε κανέναν απο την οικογένεια για τη δουλειά, ειδάλως τυχερός είναι ο άνθρωπος που δεν πήρε φωτιά και το μαγαζί:tongue:

Πάντως εγώ αν ήμουν εργοδότης δεν θα μου πήγαινε η καρδιά να κουβαλήσω ανθρώπους να δουλέψουν 2-3 8ωρα και μετά να πω ευχαριστώ δεν μου κάνετε, αμαρτία είναι...

βρε μοιράστε εσείς τα βιογραφικά σαν φειβολάν και κάτι θα κάτσει, τί στο καλό...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...