Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγώ πάντως έτσι όπως είμαι αυτή την εποχή από νεύρα κια διάθεση...και είχα και 2ο νεογέννητο με την έλλη να κάνει τα δικά της...πάει...θα είχα φρικάρει!!!

βέβαια άμα μπεις στο χορό...χορεύεις και το χαίρεσαι κιόλας!!χιχι

η χαρα ειναι σχετικη..αλλα οτι θελεις το μεγαλο να το στειλεις καπου για να ξελαμπικαρεις λιγο ειναι το συνηθες.. νοιωθω τυψεις που το λεω αλλα δεν γινεται αλλιως..

εγω εχω και τα αλλα..δυο παιδια που ολο τους εξηγω και ξαναεξηγω και στο τελος της ημερας βαριεμαι να ακουω τη φωνη μου..

τουλαχιστον για την ωρα ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ που ο μικρος κοιμαται 3ωρα καμια φωρα 4ωρα τη νυχτα.. και λεω για την ωρα διοτι αν αρχισει η οδοντοφυια τον κοβω πολυ γκρινιαρη..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγώ έπηξα 3 χρόνια με το παιδί όλη μέρα...

και μην φανταστείς ότι όλη μέρα παίζω μαζί της...

κάνω κι άλλα πράγματα...

τώρα είμαι στο ίντερνετ 1 1/2 ώρα κι αυτή παίζει με τα παιχνίδια της...

αλλά σήμερα είναι μάλλον μια καλή μέρα...υπάρχουν κι εξαιρέσεις!!

στην ηλικία του μικρού σου ξεκίνησε να κοιμάται σερί τη νύχτα,από 11-12 μέχρι τις 7-8!!

ωραίες εποχές!!

αυτα εγραφα πριν στο Νοεμβριο..

ζωη να χει ο μικρος ξαφνικα διακρινει ευκολοτερα και γηγοροτερα φιγουρες, ειναι πιο επικοινωνιακος..προχθες μαλιστα μου εδειξε και την πρωτη του τσαντιλα.. αγριο αγορι με αγριοφωναρα..(οχι κλαμα, φωνη εκνευρισμενη)

μιλαει στα κουκλακια του μομπιλε, χαμογελαει συνεχως οταν του μιλας η τον κοιτας, και τρεις φορες ως τωρα οταν παει 19.00 μεσα σε αυτο το διαστημα μεχρι τις 20.00 αν δεν τον εχω κανει μπανιο γκρινιαζει.. μολις τον παω στο μπανιο σκαει χαμογελα και απολαμβανει μπανιο και μετα απο λιγη ωρα κοιμαται σερι ενα 3ωρο η ξυπναει και ξανακοιμαται αναλογα αν θελει κακα του..

με λιγα λογια σιγα σιγα διαμορφωνει ο ιδιος ενα προγραμμα που περισσοτερο ακολουθω εγω παρα του το εφτιαξα..

Διαφημίσεις

εγώ πάντως έτσι όπως είμαι αυτή την εποχή από νεύρα κια διάθεση...και είχα και 2ο νεογέννητο με την έλλη να κάνει τα δικά της...πάει...θα είχα φρικάρει!!!

βέβαια άμα μπεις στο χορό...χορεύεις και το χαίρεσαι κιόλας!!χιχι

ετσι ακριβως κι εγω μιαμαμα.εγω γενικα δεν ειμαι σε φαση ποτε να σκεφτω για δευτερο γιατι η κορουλα μου,ζωη να΄χει,αλλα με εχει ζορισει πολυ,και 3 χρονια τωρα δεν κοιμαμαι το βραδυ.και με την ελλειψη υπνου εχω συνεχεια νευρα.αν ειχα και δευτερο,και ησυχο να ηταν,δεν θα το αφηνε η μικρη σε ησυχια,ουτε να κοιμηθει!

τωρα την εχω αφησει στης πεθερας μου και κανω δουλειες,με τερμα την μουσικη.ετσι χαλαρωνω εγω.αν δεν το εκανα αυτο,μερικες ωριτσες μονη μου να ξελαμπικαρω,δεν θα την παλευα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

κορίτσια καλημέρα...

όλες τα ίδια προβλήματα έχουμε βλέπω...

πιστεύω ότι μετά τα 3-3.5 θα δούμε βελτίωση,είναι μια περίεργη ηλικία...

άρνηση,αντίδραση σε όλα,δεν ακούει τίποτα μερικές φορές...

την δικαιολογώ βέβαια ως ένα σημείο λόγω αλλαγής περιβάλοντος...

αλλά κι εγώ δεν έχω υπομονή πλέον...και φυσικά φωνάζω...

περιμένω να πάει παιδικό,αλλά ακόμα αργούμε...έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα...

η δική μου θέλει συνέχεια τον μπαμπά της...

κι έχει αρχίσει και μου μιλάει άσχημα..."σταμάτα μαμά,μιλάω στον μπαμπά μου" η φύγε ή διάφορες άλλες βλακείες...ενώ στον πατέρα της ποτέ...

η ψυχολόγος καλά τα λέει,αλλά όχι για όλα τα παιδιά...

θα έπρεπε να τα 2α να είναι σαν την έλλη μωρό...πάρα πολύ ήσυχο,να κάθεται στο καρότσι και στο ρηλάξ με τις ώρες...και να κοιμάται 18 ώρες την ημέρα...

επειδή όμως γίνεται το αντίθετο...τι να κάνουμε?

εγώ πάντως υπάρχουν στιγμές που θέλω να βάλω ωτοασπίδες,να μην ακούω και να μην μιλάω καθόλου σε κανέναν!!!!!!!!

τελικα ολες λιγο πολυ τα ιδια περναμε,ειδες προσπ?κι οι φιλες μου με κοριτσια στην ιδια ηλικια των παιδιων μας τα ιδια περνανε περιπου.τα αγορια ειναι πιο ησυχα,νομιζω.εκτος μια εξαιρεση που ξερω,μια φιλη μου ειναι θηριο ο γιος της,περιπου 3 χρονων,εχει κατασβολωσει την μικροτερη αδερφη του,8 μηνων.υπαρχουν και χειροτερα οπως καταλαβαινεις..

ευτυχώς εγώ στο θέμα του ύπνου είμαι τυχερή...

αλλά να ξελαμπικάρω δεν παίζει φάση!!

εγώ πάλι όσα αγόρια ξέρω είναι άστα να πάνε...

άντε να δούμε σε λίγους μήνες τι θα λέμε για τα καμάρια μας!!!

και με την ελλειψη υπνου εχω συνεχεια νευρα.αν ειχα και δευτερο,και ησυχο να ηταν,δεν θα το αφηνε η μικρη σε ησυχια,ουτε να κοιμηθει!

.

κατι το οποιο συμβαινει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτη τη στιγμη που σου γραφω..:evil::evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

τωρα την εχω αφησει στης πεθερας μου και κανω δουλειες,με τερμα την μουσικη.ετσι χαλαρωνω εγω.αν δεν το εκανα αυτο,μερικες ωριτσες μονη μου να ξελαμπικαρω,δεν θα την παλευα.

ΚΑΙ εγω ετσι ξεπερναω οτι με ζοριζει.. ΑΛΛΑ σε αυτο το..μαυσωλειο δεν εχω την ανεση να το κανω πριν και μετα τα παιδια..

ευτυχώς εγώ στο θέμα του ύπνου είμαι τυχερή...

αλλά να ξελαμπικάρω δεν παίζει φάση!!

εγώ πάλι όσα αγόρια ξέρω είναι άστα να πάνε...

άντε να δούμε σε λίγους μήνες τι θα λέμε για τα καμάρια μας!!!

μπορεις να στειλεις τον μπαμπα βολτα με την μικρη και να κανεις κι εσυ το ιδιο.οταν λειπει η πεθερα μου,το λεω του αντρα μου και τελευταια το κανει,βοηθαει πιο πολυ απ'οτι παλια.

κατι το οποιο συμβαινει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτη τη στιγμη που σου γραφω..:evil::evil::evil::evil:

ωχ..καταλαβα.τελεια..

ΚΑΙ εγω ετσι ξεπερναω οτι με ζοριζει.. ΑΛΛΑ σε αυτο το..μαυσωλειο δεν εχω την ανεση να το κανω πριν και μετα τα παιδια..

εσυ θα ηρεμησεις μονο οταν πανε παιδικο και τα δυο.τοτε θα μπουνε και σε προγραμμα ολοι.

να σου πω,ο μικρος καθε 3 ωρο δεν θελει γαλα?γιατι δεν πας καμμια βολτα μονη σου,με καμμια φιλη για καφε ή σινεμα?ή να πεις στον αντρα σου να παρει την κουνιαδα και την μικρη και να πανε καμμια βολτα?πρεπει κι εχουμε αναγκη λιγο ηρεμια και να ξελαμπικαρουμε,και να ασχοληθουμε με τον εαυτο μας λιγο,οχι μονο με τις δουλειες και τα παιδια.ετσι το εκανα κι εγω τον πρωτο χρονο,κολλητη με την μικρη οπου και να πηγαινα,ειχα αφησει τον εαυτο μου..και νομιζα οτι θα παθω κριση.τωρα τον τελευταιο χρονο που κοιταζω και λιγο τον εαυτο μου,πηγα στην δουλεια,εβλεπα κοσμο,και πηγα και καπου χωρις την μικρη, ειμαι πολυ καλυτερα.πρεπει να σκεφτομαστε και λιγο τον εαυτο μας,δεν ειναι κακο,ειναι το φυσιολογικο,γτ ειπαμε αν ειναι καλα η μαμα ειναι και τα παιδια.

μπορεις να στειλεις τον μπαμπα βολτα με την μικρη και να κανεις κι εσυ το ιδιο.οταν λειπει η πεθερα μου,το λεω του αντρα μου και τελευταια το κανει,βοηθαει πιο πολυ απ'οτι παλια.

ωχ..καταλαβα.τελεια..

εσυ θα ηρεμησεις μονο οταν πανε παιδικο και τα δυο.τοτε θα μπουνε και σε προγραμμα ολοι.

να σου πω,ο μικρος καθε 3 ωρο δεν θελει γαλα?γιατι δεν πας καμμια βολτα μονη σου,με καμμια φιλη για καφε ή σινεμα?ή να πεις στον αντρα σου να παρει την κουνιαδα και την μικρη και να πανε καμμια βολτα?πρεπει κι εχουμε αναγκη λιγο ηρεμια και να ξελαμπικαρουμε,και να ασχοληθουμε με τον εαυτο μας λιγο,οχι μονο με τις δουλειες και τα παιδια.ετσι το εκανα κι εγω τον πρωτο χρονο,κολλητη με την μικρη οπου και να πηγαινα,ειχα αφησει τον εαυτο μου..και νομιζα οτι θα παθω κριση.τωρα τον τελευταιο χρονο που κοιταζω και λιγο τον εαυτο μου,πηγα στην δουλεια,εβλεπα κοσμο,και πηγα και καπου χωρις την μικρη, ειμαι πολυ καλυτερα.πρεπει να σκεφτομαστε και λιγο τον εαυτο μας,δεν ειναι κακο,ειναι το φυσιολογικο,γτ ειπαμε αν ειναι καλα η μαμα ειναι και τα παιδια.

την ημερα δεν τηρουμε το 3ωρο.. δεν μπορω δηλαδη γιατι ειναι φαγανο αγορι.. επισης δεν πολυασχολουμαι κιολας με το καθε ποτε θηλαζει οπως στη μικρη..δινω ελευθερα και απεριοριστα, κανει και εκεινος μικρα γευματα μεσα στην ημερα (2 μεγαλα και ολα τα αλλα λιγα ml).. μην ξεχνας ειναι ακομη και 2 μηνων και μεσα στην ημερα βγαζει διαφορα κουλα, γκρινια κλπ και δεν δινω πιπιλα..αν εδινα μπουκαλι δεν θα με ενοιαζε..

βασικα προς τα τελη του μηνα αυτου θα αρχισω τις αντλησεις για να κανω τραπεζα γαλακτος συνεπως απο εκει και επειτα θα μου ειναι πιο ευκολο να λειψω να θελω με το κεφαλι μου ησυχο δηλαδη αν πεινασει καποιος να βγαλει μπουκαλι.. δεν ξερω αν εχω δικιο αλλα πιστευω οτι θα πιει ευκολα απο το μπουκαλι αφου ειχε πιει μετα το μαιευτηριο ενω η κορη μου καμια σχεση..

και μετα απο εναμιση μηνα μαλλον επιστρεφω στη δουλεια σιγα σιγα με part time αρα θα ξανανοιωσω καλυτερα ψυχολογικα..οπως επισης μολις ερθει η ανοιξη ο μικρος θα ειναι 6 μηνων σχεδον και ετσι θα μου ειναι πολυ πιο ευχαριστο να τ απαιρνω και τα δυο και να πηγαινουμε βολτες ενω τωρα μας εχει φαει ΤΡΕΛΛΑ η κλεισουρα..

βασικα πιστευω οτι η πολυμηνη συμβιωση με τη..θεια μου χει παιξει τα νευρα τρελλα και καποια προβληματακια με τον συζυγο.. κατα τ αλλα δεν νοιωθω οτι με ζοριζουν τα παιδια.. αυτα κανουν αυτα που ειναι γραφτο να κανουν .. εκνευριζομαι με την ελλειψη κατανοησης και συνεργασιας των αλλων..

την ημερα δεν τηρουμε το 3ωρο.. δεν μπορω δηλαδη γιατι ειναι φαγανο αγορι.. επισης δεν πολυασχολουμαι κιολας με το καθε ποτε θηλαζει οπως στη μικρη..δινω ελευθερα και απεριοριστα, κανει και εκεινος μικρα γευματα μεσα στην ημερα (2 μεγαλα και ολα τα αλλα λιγα ml).. μην ξεχνας ειναι ακομη και 2 μηνων και μεσα στην ημερα βγαζει διαφορα κουλα, γκρινια κλπ και δεν δινω πιπιλα..αν εδινα μπουκαλι δεν θα με ενοιαζε..

βασικα προς τα τελη του μηνα αυτου θα αρχισω τις αντλησεις για να κανω τραπεζα γαλακτος συνεπως απο εκει και επειτα θα μου ειναι πιο ευκολο να λειψω να θελω με το κεφαλι μου ησυχο δηλαδη αν πεινασει καποιος να βγαλει μπουκαλι.. δεν ξερω αν εχω δικιο αλλα πιστευω οτι θα πιει ευκολα απο το μπουκαλι αφου ειχε πιει μετα το μαιευτηριο ενω η κορη μου καμια σχεση..

και μετα απο εναμιση μηνα μαλλον επιστρεφω στη δουλεια σιγα σιγα με part time αρα θα ξανανοιωσω καλυτερα ψυχολογικα..οπως επισης μολις ερθει η ανοιξη ο μικρος θα ειναι 6 μηνων σχεδον και ετσι θα μου ειναι πολυ πιο ευχαριστο να τ απαιρνω και τα δυο και να πηγαινουμε βολτες ενω τωρα μας εχει φαει ΤΡΕΛΛΑ η κλεισουρα..

βασικα πιστευω οτι η πολυμηνη συμβιωση με τη..θεια μου χει παιξει τα νευρα τρελλα και καποια προβληματακια με τον συζυγο.. κατα τ αλλα δεν νοιωθω οτι με ζοριζουν τα παιδια.. αυτα κανουν αυτα που ειναι γραφτο να κανουν .. εκνευριζομαι με την ελλειψη κατανοησης και συνεργασιας των αλλων..

αφου θα πας στην δουλεια,μια χαρα.θα νιωσεις σιγουρα καλυτερα.ετσι να σκεφτεσαι,θετικα κι ολα θα φτιαξουν σιγα-σιγα.

αφου θα πας στην δουλεια,μια χαρα.θα νιωσεις σιγουρα καλυτερα.ετσι να σκεφτεσαι,θετικα κι ολα θα φτιαξουν σιγα-σιγα.

you know what I mean!!!

miamama??? τι εγινε ο συζυγος με τη δουλεια??? δεν μας ειπες..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...