Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

προσπεριτσα..... κόψε παιδί μου το σαλάμι... έχει στανταρ πρωτεϊνη... κ το ψωμί από τους φουρνους...

εγω τρωω προσούτο που δεν εχει... για να παιρνεις κουραγιο εγω απέχω ακόμα από μοσχαρι, αυγό, ψαρι, σογια, μαλλον σουσάμι...η κορη πίνει φυτικό γαλα (ρυζιου κτλ) αλλά μετα τα 2 αν τρωει αλλες τροφες δεν ειναι απαραιτητο το γαλα.

μερσι για ιδεες κοριτσια..... τι ειναι οι γαριδομπουκιές? ετοιμες? για πες...

χρονια πολλά για το γιαννακη κ το κοριτσακι tης viki

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρωτον..δεν τα φτιαχνω, τα παραγγελνω..ειναι γαριδες παναρισμενες και τρωγονται στο χερι.

δευτερον ολο και καποια σχετικη συνταγη θα βρεις στο διαδικτυο για χειροποιητες γαριδομπουκιες

την ψιλιαστικα με το σαλαμι.. thanks

YIOUPI γιατι απεχεις απο ψαρι, αυγο κλπ? κανατε εξετασεις και το διαπιστωσες?

ο ανδρας μου αναρωτιεται αν υπαρχουν εξετασεις που πρεπει να του κανουμε και θα δειξει οτι ειναι αλλεργια στα γαλακτομικα..

τις προηγουμενες μερες μεχρι που ειδαμε το αιμα στα κακα ετρωγα γαλοπουλα ψημενη σε φυσικους χυμους με σταφιδες, κουκουναρια, καστανα και χοιρινο με δαμασκηνα και τυρια οπως παρμεζανα (εφαγα μικρες ποσοτητες αλλα σεβαστες) και ροκφορ (ενα μικρο κομματακι, ισα για τη γευση)... συνεπως δεν ξερω αν κατι απο αυτα αντεδρασε αλλεργικα και οχι τα γαλακτομικα.. αν ομως οι ενορκοι θεωρουν ενοχο τα γαλακτομικα τοτε παω πασο και κανω οτι μπορω για την ωρα...

και οπως σε ρωτησα σε προηγουμενη σελιδα, η αλλεργια αυτη θα ακολουθησει τα παιδια και σε μεγαλυτερες ηλικιες η μπορει να ωριμασει το συστημα τους και να το ξεπερασουν?

δλδ δεν μπορείτε να φάτε τίποτα...

απαπα!!κορμάρες θα γίνετε!

μια ξαδέρφη μου αγγλίδα που είχε αλλεργία στο γάλα από μωρό...πρηζόταν!!

κάπου στην παιδική ηλικία 8-10 ετών της πέρασε ξαφνικά!!!

μακάρι να περάσει κι εσάς σύντομα!!

ευτυχώς που εμείς ακόμα δεν έχουμε τα χαλιά τα παχιά,θα αργήσουν να έρθουν αυτά...

οπότε ξύλινο πάτωμα και μια χαρά βλέπουμε τα τουβλάκια.

τι άλλα παιχνίδια είναι για την ηλικία τους δεν ξέρω...υστερούμε σε παιχνίδια...

δλδ δεν μπορείτε να φάτε τίποτα...

απαπα!!κορμάρες θα γίνετε!

μια ξαδέρφη μου αγγλίδα που είχε αλλεργία στο γάλα από μωρό...πρηζόταν!!

κάπου στην παιδική ηλικία 8-10 ετών της πέρασε ξαφνικά!!!

μακάρι να περάσει κι εσάς σύντομα!!

ευτυχώς που εμείς ακόμα δεν έχουμε τα χαλιά τα παχιά,θα αργήσουν να έρθουν αυτά...

οπότε ξύλινο πάτωμα και μια χαρά βλέπουμε τα τουβλάκια.

τι άλλα παιχνίδια είναι για την ηλικία τους δεν ξέρω...υστερούμε σε παιχνίδια...

μιαμαμα,εμας μας φερανε ενα εκπαιδευτικο,και λεγεται ηλεκτρονικη εγκυκλοπαιδια,κι εχει καρτες με εικονες και διαφορες ερωτησεις,κι ακουμπας τις εικονες με την μαγικη πενα κι αν ειναι σωστη κανει ενα θορυβο.η μικρη εχει ξετρελαθει.

τα playmobil επισης ειναι ωραια.

ο ελεφαντουλης δεν ξετρελαθηκε..μαλλον ειναι για πιο μεγαλη ηλικια.πιο πολυ εγω επαιξα.:tongue:

για τα παζλ επισης δεν τρελαινεται εμενα.θελει να τα φτιαχνουμε μαζι.

ουτε barbie παιζει..

πηραμε ενα κουτι με ζωακια αγρια και της φαρμας απο το αττικο και παιζει και μ'αυτα.τι αλλο..

κουζινικα δεν παιζει.αλλα αλλαζει παπουτσια συνεχεια,βαζει κολιεδες και βραχιολια.

ειναι και τι αρεσει στο καθε παιδι.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Ποιον ελεφαντουλη?? οχι αυτον της playschool που πεταει τις μπαλες ε? γιατι αυτο μαλλον ειναι για πιο μικρα παιδια, εχουμε το συντριβανι που κανει παρομοια δουλεια

miamama εβλεπα στην ΕΤ ενα ντοκυμαντερ με τις ευρωπαικες οικογενειες και ελεγε ο συζυγος της Σουηδικης οικογενειας οτι για καθε παιδι υπαρχει μια θεση σε δημοσιο παιδικο σταθμο χωρις χρεωση και οτι καθονται επι πληρωμη για αρκετους μηνες και οι μπαμπαδες, ενω ο συζυγος της γερμανικης οικογενειας ελεγε οτι στη Γερμανια τα παιδια δεν ειναι επιθυμητα και οι κυβερνησεις δεν βοηθουν καθολου ενω πχ φοβουνται να πανε σε εστιατοριο μαζι με τα παιδια για να μην κανουν φασαρια (αυτα μου τα λεγαν και εμενα οταν πηγαινα Γερμανια η Αυστρια) η τον χλευαζουν οταν βλεπουν να κυκλοφορει με τα 3 του παιδια..

παντως η Γαλλια και η Σουηδια ειναι πιο προοδευτικες στο θεμα αυτο..

για μας σαφως και δεν το συζηταω..

Διαφημίσεις

ωραία ελεναδίτσα,να παίρνω ιδέες..μόνο που θέλει και μια περιουσία να τα πάρω όλα αυτά...σιγά σιγά γιατί κανείς άλλο δεν μας παίρνει κάτι,και τώρα έχουμε ανάγκες σε ρούχα.

ο ελεφαντούλης είναι αυτό που πετάει από την προβοσκίδα του πεταλούδες και πρέπει να τις πιάσεις με την απόχη...είναι για παρεούλα αυτά!!για πάρτυ!!

δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο άνετοι είναι οι μπαμπάδες με τα παιδιά...κάθομαι και τους παρατηρώ...

συνέχεια μόνοι τους με τα παιδιά και τα πάνε παντού...τα ταίζουν,τα αλλάζουν...

με 2-3-4 παιδιά όλοι και είναι κάτω από 30 ετών!!!

και απίστευτα καλοντυμένοι σε σύγκριση με τις σουηδέζες!! σουηδούς ωραίους βλέπεις,γυναίκες τίποτα,και το λέει και ο άντρας μου,όχι μόνο εγώ.

πάντως τους βλέπεις με τα παιδιά τους, για καφέ,για φαγητό...και όλα πολύ ήσυχα!!

κι εμείς δεν έχουμε αντιμετωπίσει κανέναν περίεργο...

μας φέρονται άψογα!!

πρωτον..δεν τα φτιαχνω, τα παραγγελνω..ειναι γαριδες παναρισμενες και τρωγονται στο χερι.

δευτερον ολο και καποια σχετικη συνταγη θα βρεις στο διαδικτυο για χειροποιητες γαριδομπουκιες

την ψιλιαστικα με το σαλαμι.. thanks

YIOUPI γιατι απεχεις απο ψαρι, αυγο κλπ? κανατε εξετασεις και το διαπιστωσες?

ο ανδρας μου αναρωτιεται αν υπαρχουν εξετασεις που πρεπει να του κανουμε και θα δειξει οτι ειναι αλλεργια στα γαλακτομικα..

τις προηγουμενες μερες μεχρι που ειδαμε το αιμα στα κακα ετρωγα γαλοπουλα ψημενη σε φυσικους χυμους με σταφιδες, κουκουναρια, καστανα και χοιρινο με δαμασκηνα και τυρια οπως παρμεζανα (εφαγα μικρες ποσοτητες αλλα σεβαστες) και ροκφορ (ενα μικρο κομματακι, ισα για τη γευση)... συνεπως δεν ξερω αν κατι απο αυτα αντεδρασε αλλεργικα και οχι τα γαλακτομικα.. αν ομως οι ενορκοι θεωρουν ενοχο τα γαλακτομικα τοτε παω πασο και κανω οτι μπορω για την ωρα...

και οπως σε ρωτησα σε προηγουμενη σελιδα, η αλλεργια αυτη θα ακολουθησει τα παιδια και σε μεγαλυτερες ηλικιες η μπορει να ωριμασει το συστημα τους και να το ξεπερασουν?

prosp η πιο κοινή αλλεργια ειναι στην καζεϊνη γιαυτό κ τα κόβεις πρωτα από όλα.

Οι εξετάσεις σπάνια δειχνουν κ βεβαια γινονται μετα τους 6 μηνες. Σε εμας να φανταστείς πάντα ηταν αρνητικές στη Λ. Το τι την πειραζει το καταλαβαινα από τα κακά της.

Στην αρχή εκοψα τα γαλακτοκομικα κ γιδινα κ προβεια κ κρυμμενα κ αφού το αίμα συνεχιζόταν αρχισα να κόβω κ τα υπόλοιπα αλλεργιογόνα μέχρι που καθάρισε. Μια μέρα εφαγα ψαρι κατά λ΄θος κ πάλι είδα αίμα.

Συνήθως ξεπερνιέται ως το χρονο.Σε καποιες τυχερες ξεπεραστηκε μεσα σε λίγες εβδομαδες από όταν το διαπίστωσαν. Στη συνεχεια το πιο πιθανό ειναι να ξεπεραστεί ως τα 2 χρονια κ μαξιμουμ ως τα 3. Σε ενα ελάχιστο ποσοστό συνεχίζεται κ μετα. Η Λ πάντως δεν το εχει ξεπερασει ακόμα...Αυτό που βλέπω τωρα ειναι εκζεμα. Λενε πως μετα μπορει να γίνει αλλεργικό ασθμα... θα δείξει...

Μιαμαμα λύσε μου μια απορια... γιατι τα δικά τους παιδια ειναι Παναγίες..??? Για τα παιχνιδια μην ανησυχεις το σημαντικότερο δώρο που της κάνετε είναι το οτι είστε στη Σουηδία;)

prosp η πιο κοινή αλλεργια ειναι στην καζεϊνη γιαυτό κ τα κόβεις πρωτα από όλα.

Οι εξετάσεις σπάνια δειχνουν κ βεβαια γινονται μετα τους 6 μηνες. Σε εμας να φανταστείς πάντα ηταν αρνητικές στη Λ. Το τι την πειραζει το καταλαβαινα από τα κακά της.

Στην αρχή εκοψα τα γαλακτοκομικα κ γιδινα κ προβεια κ κρυμμενα κ αφού το αίμα συνεχιζόταν αρχισα να κόβω κ τα υπόλοιπα αλλεργιογόνα μέχρι που καθάρισε. Μια μέρα εφαγα ψαρι κατά λ΄θος κ πάλι είδα αίμα.

Συνήθως ξεπερνιέται ως το χρονο.Σε καποιες τυχερες ξεπεραστηκε μεσα σε λίγες εβδομαδες από όταν το διαπίστωσαν. Στη συνεχεια το πιο πιθανό ειναι να ξεπεραστεί ως τα 2 χρονια κ μαξιμουμ ως τα 3. Σε ενα ελάχιστο ποσοστό συνεχίζεται κ μετα. Η Λ πάντως δεν το εχει ξεπερασει ακόμα...Αυτό που βλέπω τωρα ειναι εκζεμα. Λενε πως μετα μπορει να γίνει αλλεργικό ασθμα... θα δείξει...

Μιαμαμα λύσε μου μια απορια... γιατι τα δικά τους παιδια ειναι Παναγίες..??? Για τα παιχνιδια μην ανησυχεις το σημαντικότερο δώρο που της κάνετε είναι το οτι είστε στη Σουηδία;)

διαφωτιστικη απαντηση...ευχαριστω παρα πολυ ειλικρινα...

εγω παντως ειμαι απογοητευμενη με τον εαυτο μου διοτι βλεπω οτι το μεγαλο μου παιδι ειναι αυτη τη περιοδο απλα αντιδραστικο οσο δε παει..κατι λαθος κανω σιγουρα...

ωραία ελεναδίτσα,να παίρνω ιδέες..μόνο που θέλει και μια περιουσία να τα πάρω όλα αυτά...σιγά σιγά γιατί κανείς άλλο δεν μας παίρνει κάτι,και τώρα έχουμε ανάγκες σε ρούχα.

ο ελεφαντούλης είναι αυτό που πετάει από την προβοσκίδα του πεταλούδες και πρέπει να τις πιάσεις με την απόχη...είναι για παρεούλα αυτά!!για πάρτυ!!

δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο άνετοι είναι οι μπαμπάδες με τα παιδιά...κάθομαι και τους παρατηρώ...

συνέχεια μόνοι τους με τα παιδιά και τα πάνε παντού...τα ταίζουν,τα αλλάζουν...

με 2-3-4 παιδιά όλοι και είναι κάτω από 30 ετών!!!

και απίστευτα καλοντυμένοι σε σύγκριση με τις σουηδέζες!! σουηδούς ωραίους βλέπεις,γυναίκες τίποτα,και το λέει και ο άντρας μου,όχι μόνο εγώ.

πάντως τους βλέπεις με τα παιδιά τους, για καφέ,για φαγητό...και όλα πολύ ήσυχα!!

κι εμείς δεν έχουμε αντιμετωπίσει κανέναν περίεργο...

μας φέρονται άψογα!!

τους εχω παρατηρησει κι εγω στο αεροδρομιο.εμας ειναι οι αγαπημενοι μας επιβατες οι σουηδοι κι οι ολλανδεζοι.οι σουηδοι οντως εχουν πολλααα παιδια και ειναι οι πιο πολλοι σε μικρη ηλικια,και κουβαλανε παντου κατι τεραστια καροτσια.κι ειναι οι πιο πολλοι κουκλοι,οπως και τα παιδακια τους.

ποτε δεν δημιουργουν φασαρια,δεν ακουγονται καθολου!πολυ πολιτισμενοι!

οσο για τα παιχνιδια,δεν χρειαζεσαι μια περιουσια βρε.αυτα που παιζει η κορη μου ψιλολοιδια ειναι.ακριβα δωρα δεν της εχω παρει,το πιο ακριβο που της εχω παρει κανει 20ε.απλα της παιρνω κατι μικρο αραια και που,κι ετσι δεν το καταλαβαινω κι εγω,οικονομικα,και κανει κι εκεινη χαρα.

διαφωτιστικη απαντηση...ευχαριστω παρα πολυ ειλικρινα...

εγω παντως ειμαι απογοητευμενη με τον εαυτο μου διοτι βλεπω οτι το μεγαλο μου παιδι ειναι αυτη τη περιοδο απλα αντιδραστικο οσο δε παει..κατι λαθος κανω σιγουρα...

μην το σκεφτεσαι ετσι βρε προσπ.τα πιο πολλα παιδια σε αυτη την ηλικια ειναι αντιδραστικα.δοκιμαζουν τα ορια μας.μαλλον εισαι κουρασμενη και αγχωμενη με τον μικρο,και το καταλαβαινει κι η μικρη γι'αυτο μπορει να αντιδραει ετσι.λογικο ειναι.

εμενα βγαζει συνεχεια γλωσσα.οτι και να της πω μου απανταει δεν με νοιαζει.

της λεω μαζεψε τα παιχνιδια σου και μου απανταει δεν μπορω,ειμαι μικιουλα.

και το αλλο που κανει και δε μ'αρεσει καθολου ειναι οτι εχει πολυ αποτομη συμπεριφορα.σπρωχνει,βαραει,και δεν ειναι καθολου ευγενικη.

το σπρωξιμο και το να βαραει,το κανει παιχνιδι με τον πεθερο μου,κι εκεινος γελαει,και ετσι το'χει βρει παιχνιδι να το κανει με οποιον την πειραξει για πλακα.αλλα δεν μ'αρεσει καθολου.

ααα, τις προαλλες την πειραζε ενας γνωστος του αντρα μου και δεν ηθελε εκεινη και γυρναει και του λεει..κανονισε την πορεια σου!οτι της λεω εγω...:lol:

και στην λαικη που πηγαμε της μιλησε μια γριουλα,και μετα την ρωτησε που πας?κι απανταει να μη σε νοιαζει!μες στην ευγενεια ειναι το παιδι μου...:rolleyes:τι να πεις..

κι ολοι απαντανε κλασικα..αστο,παιδι ειναι..γκρρρ.καλα οι ξενοι να το πουνε,δειχνουν οτι δεν παρεξηγουν..αλλα οι συγγενεις και οι λοιποι οταν το λενε την ωρα που την μαλωνω..εκνευριζομαι!

Διαφημίσεις

elenada εγω την κοβω ως ενα νευρωτικο παιδακι καθως εχει αρχισει να λειτουργει περιεργα.. πχ τριζει δοντια, τις νυχτες ποτε κοιμαται καλα, ποτε οχι και ξυπναει με κλαμματα, υστεριες, παραμιλητα

την ημερα ειναι συνηθως τα πρωινα μια χαρα αλλα απο το μεσημερι και μετα οπου νυσταζει αλλα πεισματικα αρνειται να κοιμηθει η μεχρι να κοιμηθει γινεται θηριο, υπερκινητικη, γκρινιαζει με το παραμικρο, φωναζει με το παραμικρο, τις τελευταιες μερες ακομη και στην απειλη οτι αν δεν μαζεψει πχ τα παιχνιδια της αρχιζει τα "δεν με νοιαζει, πεταξε τα" η τα πεισματικα οχι..(λογικα και αναμενομενα αλλα εκει που κανουμε μια προοδο σε ειρηνικες συνθηκες ξεφνικα ολα διαγραφονται)

και βεβαια υπαρχει καθημερινα πλεον εκδηλη η ζηλεια για τον μικρο και εγω απο την αλλη βλεπω οτι ασχολουμαι μαζι της λιγοτερο απο οσο πρεπει γιατι ασχολουμαι με το σπιτι και ας μην γινεται σχολαστικα και οταν καθομαστε να παιξουμε ασχολειται λιγο και μετα κανει τα δικα της οπου προσπαθω να ακολουθω..

και βεβαια καθε μερα πια εχουμε μια επιπληξη η μια τιμωρια..

χθες ελπιζω για μοναδικη και τελευταια φορα (αν και πιστευω ειναι να μην ινει η αρχη) πληρωσε τα νευρα που ειχα με τον ανδρα μου και απο τους δυο μας και απογοητευτηκα τρομερα απο μενα.. ξεφυγα..

δεν την χτυπαμε ομως αλλα της μιλαμε αρκετα και δυστυχως εδω και καιρο της φωναζουμε..

και εχθες ελεγε μια ψυχολογος για αλλη μια φορα οτι πρεπει να ασχολουμαστε περισσοτερο με το πρωτο παιδι και λιγοτερο με το μωρο..

αυτο παιδια δεν γινεται τους πρωτους μηνες.. πχ δυο μερες τωρα ο μικρος με εχει ολο στο στηθος και στη γκρινια..ποσο να μπορω να ασχοληθω και με τα δυο?

αυτα.. ελπιζω στην επομενη διετια τα πραγματα να πανε καλυτερα..

και ελπιζω πολυ στον παιδικο σταθμο γιατι και με τη θεια εχουμε σοβαρα θεματα επικοινωνιας ολοι μας και η ενταση μεταξυ μας δεν περναει απαρατηρητη αλλα ο ανδρας μου γυρισε και ειπε να μετακομισουμε και τον κοιτουσα καλα καλα.. τετοια ωρα, τετοια λογια.. μη χ#$$

elenada εγω την κοβω ως ενα νευρωτικο παιδακι καθως εχει αρχισει να λειτουργει περιεργα.. πχ τριζει δοντια, τις νυχτες ποτε κοιμαται καλα, ποτε οχι και ξυπναει με κλαμματα, υστεριες, παραμιλητα

την ημερα ειναι συνηθως τα πρωινα μια χαρα αλλα απο το μεσημερι και μετα οπου νυσταζει αλλα πεισματικα αρνειται να κοιμηθει η μεχρι να κοιμηθει γινεται θηριο, υπερκινητικη, γκρινιαζει με το παραμικρο, φωναζει με το παραμικρο, τις τελευταιες μερες ακομη και στην απειλη οτι αν δεν μαζεψει πχ τα παιχνιδια της αρχιζει τα "δεν με νοιαζει, πεταξε τα" η τα πεισματικα οχι..(λογικα και αναμενομενα αλλα εκει που κανουμε μια προοδο σε ειρηνικες συνθηκες ξεφνικα ολα διαγραφονται)με αυτα περιγραφεις και την κορη μου.τα ιδια ακριβως.

και βεβαια υπαρχει καθημερινα πλεον εκδηλη η ζηλεια για τον μικρο και εγω απο την αλλη βλεπω οτι ασχολουμαι μαζι της λιγοτερο απο οσο πρεπει γιατι ασχολουμαι με το σπιτι και ας μην γινεται σχολαστικα και οταν καθομαστε να παιξουμε ασχολειται λιγο και μετα κανει τα δικα της οπου προσπαθω να ακολουθω..

και βεβαια καθε μερα πια εχουμε μια επιπληξη η μια τιμωρια..για την ζηλεια δεν μπορεις να κανεις κατι,παρα μονο να ασχολιεσαι πιο πολυ μαζι της οπως λες παρακατω,οσο μπορεις.

χθες ελπιζω για μοναδικη και τελευταια φορα (αν και πιστευω ειναι να μην ινει η αρχη) πληρωσε τα νευρα που ειχα με τον ανδρα μου και απο τους δυο μας και απογοητευτηκα τρομερα απο μενα.. ξεφυγα..αυτο εχει συμβει σε ολους πιστευω..

δεν την χτυπαμε ομως αλλα της μιλαμε αρκετα και δυστυχως εδω και καιρο της φωναζουμε..

και εχθες ελεγε μια ψυχολογος για αλλη μια φορα οτι πρεπει να ασχολουμαστε περισσοτερο με το πρωτο παιδι και λιγοτερο με το μωρο..

αυτο παιδια δεν γινεται τους πρωτους μηνες.. πχ δυο μερες τωρα ο μικρος με εχει ολο στο στηθος και στη γκρινια..ποσο να μπορω να ασχοληθω και με τα δυο?μηπως οσο θηλαζεις να την εχεις κοντα σου,να της μιλας,να της λες να φτιαξει ενα παζλ,ή να της αναθεσεις κατι αλλο οσο ασχολιεσαι εσυ με το μωρο?δεν της αρκει να εισαι κοντα της,και να τη βλεπεις?καλα κι εμενα ολο λεει η μαμα θελω να με αλλαξει,να με ταισει, κτλ.οχι ο μπαμπας.δεν θελει να σε βοηθησει καθολου με το μωρο?

αυτα.. ελπιζω στην επομενη διετια τα πραγματα να πανε καλυτερα..

και ελπιζω πολυ στον παιδικο σταθμο γιατι και με τη θεια εχουμε σοβαρα θεματα επικοινωνιας ολοι μας και η ενταση μεταξυ μας δεν περναει απαρατηρητη αλλα ο ανδρας μου γυρισε και ειπε να μετακομισουμε και τον κοιτουσα καλα καλα.. τετοια ωρα, τετοια λογια.. μη χ#$$

και με την κουνιαδα σου σε καταλαβαινω.κακα τα ψεμματα οσο και να μην συμφωνεις μαζι της,την εχεις αναγκη,ειναι μεγαλη βοηθεια.οπως εγω την πεθερα μου,μεχρι που πηγε παιδικο.οποτε κι εσυ κανε υπομονη μεχρι τον σεπτεμβρη να παει η μικρη παιδικο και θα στρωσουν τοτε τα πραγματα.θα δεις.

παντως ειναι λογικο να εχει επηρεαστει απο τον ερχομο του μικρου και γι'αυτο να αντιδραει ετσι.μην αγχωνεσαι,δεν ειναι νευρωτικο το παιδι.εγω σου ειπα,και το πιστευω παρα πολυ.επηρεαζονται κι απο την δικη μας ψυχολογια.αν εσυ δεν εισαι καλα,δεν ειναι ουτε κι αυτα.επισης εχουν κι αυτα τις μερες τους...

εγω το εχω ξαναπει ,ειμαι πολυ νευρικη,και το παιδι επηρεαζεται πολυ.οταν ειμαι ηρεμη και χαλαρη εγω,ειναι κι η μικρη.

και με την κουνιαδα σου σε καταλαβαινω.κακα τα ψεμματα οσο και να μην συμφωνεις μαζι της,την εχεις αναγκη,ειναι μεγαλη βοηθεια.οπως εγω την πεθερα μου,μεχρι που πηγε παιδικο.οποτε κι εσυ κανε υπομονη μεχρι τον σεπτεμβρη να παει η μικρη παιδικο και θα στρωσουν τοτε τα πραγματα.θα δεις.

παντως ειναι λογικο να εχει επηρεαστει απο τον ερχομο του μικρου και γι'αυτο να αντιδραει ετσι.μην αγχωνεσαι,δεν ειναι νευρωτικο το παιδι.εγω σου ειπα,και το πιστευω παρα πολυ.επηρεαζονται κι απο την δικη μας ψυχολογια.αν εσυ δεν εισαι καλα,δεν ειναι ουτε κι αυτα.επισης εχουν κι αυτα τις μερες τους...

εγω το εχω ξαναπει ,ειμαι πολυ νευρικη,και το παιδι επηρεαζεται πολυ.οταν ειμαι ηρεμη και χαλαρη εγω,ειναι κι η μικρη. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ

την καλω να κανουμε διαφορα οταν θηλαζω..ποτε ερχεται , ποτε οχι..

thanks elenada..δεν κανω και εγω κατι να με χαλαρωνει (οχι το σεξ δεν συγκαταλεγεται) και τα βλεπω βουνο..

κορίτσια καλημέρα...

όλες τα ίδια προβλήματα έχουμε βλέπω...

πιστεύω ότι μετά τα 3-3.5 θα δούμε βελτίωση,είναι μια περίεργη ηλικία...

άρνηση,αντίδραση σε όλα,δεν ακούει τίποτα μερικές φορές...

την δικαιολογώ βέβαια ως ένα σημείο λόγω αλλαγής περιβάλοντος...

αλλά κι εγώ δεν έχω υπομονή πλέον...και φυσικά φωνάζω...

περιμένω να πάει παιδικό,αλλά ακόμα αργούμε...έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα...

η δική μου θέλει συνέχεια τον μπαμπά της...

κι έχει αρχίσει και μου μιλάει άσχημα..."σταμάτα μαμά,μιλάω στον μπαμπά μου" η φύγε ή διάφορες άλλες βλακείες...ενώ στον πατέρα της ποτέ...

η ψυχολόγος καλά τα λέει,αλλά όχι για όλα τα παιδιά...

θα έπρεπε να τα 2α να είναι σαν την έλλη μωρό...πάρα πολύ ήσυχο,να κάθεται στο καρότσι και στο ρηλάξ με τις ώρες...και να κοιμάται 18 ώρες την ημέρα...

επειδή όμως γίνεται το αντίθετο...τι να κάνουμε?

εγώ πάντως υπάρχουν στιγμές που θέλω να βάλω ωτοασπίδες,να μην ακούω και να μην μιλάω καθόλου σε κανέναν!!!!!!!!

εγώ πάντως έτσι όπως είμαι αυτή την εποχή από νεύρα κια διάθεση...και είχα και 2ο νεογέννητο με την έλλη να κάνει τα δικά της...πάει...θα είχα φρικάρει!!!

βέβαια άμα μπεις στο χορό...χορεύεις και το χαίρεσαι κιόλας!!χιχι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...