Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εχθες ειμασταν στο ΙΚΕΑ και καθε που βλεπε παιδια (οποιασδηποτε ηλικιας) τους φωναζε..ολοι μας κοιτουσαν!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

ολα τα λεφτα!

ευα,φιλεναδα,που εισαι?θελω να σ'ευχαριστησω κι απο εδω για το ενδιαφερον για μενα!γραψε μας κανενα νεο!!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

από παιδάκια θα είμαστε λίγα,η δική μου,το βαφτηστήρι μου 2 ετών,της αδερφής μου τα μικρά,και της ξαδέρφης μου 5 μηνών.

α και 2 ξαδέρφια 10 και 14 ετών.

α,ωραια,μια χαρα.κι εμεις ημασταν 5 παιδακια και 20 μεγαλοι.

καλες ετοιμασιες και να περασετε τελεια ευχομαι!ποτε ειπαμε οτι ειναι?

προσπ άλλοι είναι 50 και κάνουν παιδιά!!

οκ αλλα το ζητουμενο ειναι ο γονιος να χει και αντοχες για να συμμετεχει στις χαρες και στα δυσκολα του παιδιου..στα δεκα ο 50αρης θα ναι 60αρης και αν πχ ειναι αγορι το παιδι δεν θα μπορει να χει τον πατερα του σε ολες τις σωματικες δραστηριοτητες οπως αν ηταν 30 χρονια νεοτερος..

και μην ξεχνατε και τον παραγοντα θανατο (φτυστειτε αλλα ειναι ολα στη ζωη..)..με τη ζωη που κανουμε δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει..οι ανδρες ειναι και πιο ευπαθεις..οι γυναικες ειμαστε μακροβιοτερες κατα μεσο ορο (εννοειται οτι ολα ειναι σχετικα αλλα μιλαμε για τις συνηθες περιπτωσεις)

ολα τα λεφτα!

ευα,φιλεναδα,που εισαι?θελω να σ'ευχαριστησω κι απο εδω για το ενδιαφερον για μενα!γραψε μας κανενα νεο!!!

Πρωτον δεν δεχομαι τα ευχαριστηρια!!!!Ακους εκει ευχαριστω γισ το ενδιαφερον....τστστστστσ

Δευτερον περιμενω την αστυνομια να με μαζεψει για να με κλεισει μεσα γιατι δεν αντεξα αλλο και τσακωθηκα ασχημα με την....ΑΛΒΑΝΙΔΑ... συναδελφο που εχω..............

Οποτε καταλαβαινετε πως ειμαι τωρα.

Ρε που#$@η μου ενω δεν ειμαι ρατσιστρια με κανουν οι καταστασεις......

Πρωτον δεν δεχομαι τα ευχαριστηρια!!!!Ακους εκει ευχαριστω γισ το ενδιαφερον....τστστστστσ

Δευτερον περιμενω την αστυνομια να με μαζεψει για να με κλεισει μεσα γιατι δεν αντεξα αλλο και τσακωθηκα ασχημα με την....ΑΛΒΑΝΙΔΑ... συναδελφο που εχω..............

εεε,καλα,εγω το αισθανομαι και στο εγραψα.

γιατι μαλωσες καλε?παρε βαθιες αναπνοες και μετρα μεχρι το δεκα να ηρεμησεις.

παντως τωρα μου θυμισες τον αντρα μου,που λεει''δεν ειμαι εγω ρατσιστης,αυτος ειναι μαυρος!''για πλακα εννοειται!:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Πώς είσαι δηλαδή? Με σκισμένη μπλόυζα, μαύρο μάτι και ξεμαλλιασμένη?:lol:

γεια σου ρε βικη!τι κανετε?χιονιζει και σημερα εκει πανω?

Γειά σου ελενάντα! Μπα σήμερα λιώσαν όλα. Αλλά την Πέμπτη περιμένουμε νέο κύμα κακοκαιρίας με -5. Ίσως ξαναδούμε χιόνι.Πάντως ήταν υπέροχα. Βγήκα απο το σπίτι το πρωί για να πάω στη δουλειά και ήταν όλα άσπρα!Τα αυτοκίνητα αγνώριστα! Και στις ανοιχτοσιές έξω απο την πόλη τα χωράφια στρωμένα και τα γυμνά κλαδιά των δέντρων γεμάτα αφράτο χιόνι. Υπέροχη θέα. άντε να δουλέψεις μετά!

Διαφημίσεις

την κάνω σιγά,σιγά,να πάω σουπερ μάρκετ και σπίτι,ευτηχώς η μικρή είναι σπίτι εδώ και 2 ωρίτσες.

τα λέμε δευτέρα.

με καθυστέρησε ένας καλόγερος,ήθελε να πάρει πιάτα για το μοναστήρι!!

τις φωνες δεν μπορεις να τις αποφυγεις,γιατι κι η υπομονη φτανει στα ορια της καποια στιγμη.

εγω της επαιρνα τα πραγματα που πειραζε,κι εκλαιγε κι εκανε σαν υστερικια.μετα διαβασα στο παρεντς,οτι αν τους παιρνουμε κατι,πρεπει να τους δινουμε κατι αλλο,ή να τα απασχολουμε ωστε να το ξεχασουν.

ετσι κανω τωρα,και μπορω να πω οτι ειναι πολυ πιο ηρεμη.

και εγώ παλιά φώναζα αλλά τα έβαλα κάτω με τον εαυτό μου και κατέληξα οτι παιρνάω τα νεύρα μου και στο μωρό. Απο τότε που ηρέμησα είδα διαφορά και στη μικρή.Όταν πάει να πειράξει κάτι που είναι επικίνδυνο για να χτυπήσει γιατί το να κάνει χάλια το έχω αποδεχτεί και για αυτό ηρέμησα,την πιάνω απο το χεράκι πολύ ήρεμα και γλυκομίλητα και με φωνή γεμάτη απορία της λέω Γεωργίτσα τί κάνει το μωράκι σου? Για πάμε να δούμε, μήπως πεινάει και πρέπει να τησ δώσει να φάει?Και με ακολουθεί με ενδιαφέρον . Της δίνω και ένα κουταλάκι και όντως ξεχνιέται.

την κάνω σιγά,σιγά,να πάω σουπερ μάρκετ και σπίτι,ευτηχώς η μικρή είναι σπίτι εδώ και 2 ωρίτσες.

τα λέμε δευτέρα.

με καθυστέρησε ένας καλόγερος,ήθελε να πάρει πιάτα για το μοναστήρι!!

616445m3fobhhpmg.gif

γεια σου miamama.. καλο σκ..

εδω δεν θα χιονισει ποτε viki...κλαψ!!! αλλα αν παω στη Βιεννη θα ναι ανοιξη και οοοοοοολα θα ειναι ανθισμενα..

ηδη με φανταζομαι στο cafe του Gloriette στο Shonbrunn να πινω καφεδακι και να βλεπω τον ατελειωτο ανθισμενο κηπο του παλατιου και η μικρη να αλωνιζει και να τρεχει..και ο μπαμπας η ο φιλος μας να την κυνηγαει...αχχχ!!!

Μόνο εμείς δεν περπατάμε?:-(:-(:-(Την αφήνω και στέκεται μακρυά απο αντικείμενα για να μην κρατιέται, κοιτάει δεξια, αριστερά σκεφτόμενη για να κάνει πλάνο απο που να φύγει για να έχει υποστήριξη αν χρειαστεί να κρατηθεί, κάνει ενα δειλό βήμα και μετά ρίχνει τα χέρια κάτω και εξαφανίζεται.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...