Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια!!

yioupaki μου έχουμε σουηδικό νουμεράκι,σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!καλά είστε εσείς?

για το πάρτυ τώρα...

σουβλάκια με κεφτεδάκια-ντοματίνια-τυρί, αραβικές πιτούλες με ρώσικη,τζατζίκι,πατζαροσαλάτα(έχουν εδώ μια τέλεια πατζαροσαλάτα),

ρολό χοιρινό κομμένο σε φέτες,κοτόπιτα,

τυροκροκέτες,

κρουασανάκια με γαλοπούλα,τυρί,μαγιονέζα.

κοτομπουκιές,σαντουιτσάκια με τόνο και αγγουράκι,

σαλάτα ζυμαρικών,πίτσα...

τι άλλο?αυτά για την ώρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάκια!!

yioupaki μου έχουμε σουηδικό νουμεράκι,σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!καλά είστε εσείς?

για το πάρτυ τώρα...

σουβλάκια με κεφτεδάκια-ντοματίνια-τυρί, αραβικές πιτούλες με ρώσικη,τζατζίκι,πατζαροσαλάτα(έχουν εδώ μια τέλεια πατζαροσαλάτα),

ρολό χοιρινό κομμένο σε φέτες,κοτόπιτα,

τυροκροκέτες,

κρουασανάκια με γαλοπούλα,τυρί,μαγιονέζα.

κοτομπουκιές,σαντουιτσάκια με τόνο και αγγουράκι,

σαλάτα ζυμαρικών,πίτσα...

τι άλλο?αυτά για την ώρα...

μιαμ μιααααααααααααααμ..:mad::lol:

2971417fjjalonka2.gif"]2971417fjjalonka2.gif[/url]

για την γεωργιτσα!

χρονια πολλα,χρονια καλα,χρονια ευτυχισμενα!

ολα τ'αστερια τ'ουρανου να'ναι ευχες για σενα,κι ολες οι σταλες τ'ουρανου,χρονια ευτυχισμενα!να την χαιρεσαι βικακι!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

κι εμένα μου άνοιξαν την όρεξη αυτά...

έφυγε ο άντρας μου σήμερα για το πρώτο δοκιμαστικό!!λες και πάει για μοντέλο!!

χιχι

σίγουρα καλά θα τα πάει,πίτες γύρο θα τυλίγει...

το θέμα είναι ότι δεν θέλει να του κάνει πρόσληψη...μαύρα θέλει...κι εμάς δεν μας συμφέρει...θέλουμε να βγάλουμε προσωπικό αριθμό,να ανοίξουμε λογαριασμό στην τράπεζα,να βάλουμε το παιδί παιδικό,να μπούμε σε λίστα για σπίτι...

αυτά...τουλάχιστον θα μπαίνει μεροκάματο.

θα πάω κι εγώ να μαγειρέψω σε λίγο...

και βαριέμαι τρελά...κατεβάσαμε της έλλης ταινία του μίκυ χριστουγεννιάτικη,θα την βάλω όσο θα μαγειρεύω...κατεβάζω,περνάω στο στικάκι και το βλέπουμε στην τηλεόραση,χθες είδα 2 επεισόδια μενταλιστ!!

καλημερα κοριτσια μου!

μιαμαμα,καλη επιτυχια στη δουλεια για τον αντρουλη σου,και μακαρι να του βαζει κι ενσημα,γτ δεν λεει.

κι εγω ειχα κατεβασει διαφορα για να τα βλεπει η μικρη και τα εχω περασει στο ps και διαλεγω απο κει και της βαζω,οτι θελει.

προσπ,ο μικρος τελικα εχει αλλεργια στο γαλα?

εμενα ανοιγει ο πατερας μου μια καντινα και θα πηγαινω να τον βοηθαω,τωρα ποσες ωρες δεν ξερω.δευτερα θα ανοιξει μαλλον,ανοιγει τοτε και ο παιδικος επιτελους!!απο την πεμπτη ειμαστε μεσα κλεισμενοι εξαιτιας του καιρου,και δεν την παλευω.

προχθες ειχαμε και γεννητουρια παλι,η σκυλιτσα μου..να δω τι θα τα κανω..:rolleyes:

καλημερα κοριτσια μου!

μιαμαμα,καλη επιτυχια στη δουλεια για τον αντρουλη σου,και μακαρι να του βαζει κι ενσημα,γτ δεν λεει.

κι εγω ειχα κατεβασει διαφορα για να τα βλεπει η μικρη και τα εχω περασει στο ps και διαλεγω απο κει και της βαζω,οτι θελει.

προσπ,ο μικρος τελικα εχει αλλεργια στο γαλα?

εμενα ανοιγει ο πατερας μου μια καντινα και θα πηγαινω να τον βοηθαω,τωρα ποσες ωρες δεν ξερω.δευτερα θα ανοιξει μαλλον,ανοιγει τοτε και ο παιδικος επιτελους!!απο την πεμπτη ειμαστε μεσα κλεισμενοι εξαιτιας του καιρου,και δεν την παλευω.

προχθες ειχαμε και γεννητουρια παλι,η σκυλιτσα μου..να δω τι θα τα κανω..:rolleyes:

γιατι δε τη στειρωνεις?? δεν ειμαι υπερ της ιδεας αλλα στη πραξη ειναι οφελιμο..

μαλλον αλλεργια εχει και εγω πλεον απεχω και πειναω:lol::lol::lol:

ευχαριστώ για τις ευχές.

να σας ζήσουν ελεναδίτσα μου!!ωραία τα σκυλάκια τα μικρά.

ευτυχώς μας έσωσαν τα lego του άη βασίλη!!!

κάθεται και παίζει αρκετά.

λίγο τα παζλ,λίγο τα lego,λίγο με τις barbie περνάει η ώρα της...

Διαφημίσεις

γιατι δε τη στειρωνεις?? δεν ειμαι υπερ της ιδεας αλλα στη πραξη ειναι οφελιμο..θα το ειχα κανει,αλλα θελει 200 ευρω για στειρωση και δεν τα εχω ποτε:rolleyes:

μαλλον αλλεργια εχει και εγω πλεον απεχω και πειναω:lol::lol::lol:

θα κανετε εξετασεις για να σιγουρευτειτε?

καλα,κι εγω χωρις γαλακτοκομικα δεν μπορω..χωρις κρεας μπορω!

υπομονη..

ευχαριστώ για τις ευχές.

να σας ζήσουν ελεναδίτσα μου!!ωραία τα σκυλάκια τα μικρά.

ευτυχώς μας έσωσαν τα lego του άη βασίλη!!!

κάθεται και παίζει αρκετά.

λίγο τα παζλ,λίγο τα lego,λίγο με τις barbie περνάει η ώρα της...

κι εγω της τα πηρα τα lego,αλλα επειδη τα σκορπαει ολα στο χαλι του σαλονιου,το οποιο ειναι πολυ παχυ κι εξαφανιζονται και δεν φαινονται,και ή τα παταμε και ποναμε ή τα ρουφαω με τη σκουπα,τα εκρυψα.

τωρα παιζει με το κουκλοσπιτο πολυ και με μια κουκλα που λεει οτι ειναι η κορη της και κανει οτι κανω εγω μαζι της.

κι εγώ αυτό θα έλεγα,καλύτερα η στείρωση...

καλέ τι πεινάς?από τα γαλακτομικά απέχεις,όχι από τα πάντα...χιχι

miamama ετσι ελεγα και εγω ΑΛΛΑ το μεγαλυτερο μερος των τυποποιημενων προιοντων περιεχει μεχρι και ιχνη γαλακτος.. πχ στις φρυγανιες, στην παριζα, στην πιτα απο το σουβλακι, στα κεικ κλπ ακομη και στα τσιπς..

ειπα αφου θα κανω αποχη να ειναι εντελως σχολαστικη και μετα το μηνα θα αρχισω να εισαγω στη διατροφη σταδιακα ασχετα οπως πχ τις φρυγανιες και θα παρατηρω πως παμε.. αλλα τα καθε αυτου γαλακτομικα (γαλα, τυρια, γιαουρτια) τα κοψα μαχαιρι..

το πρωι βαζω λιγο γαλα ρυζιου με all bran και τρωω και μετα ενα μηλο και δεκατιανο η ενα φρουτο η ψωμι με σαλαμι και μετα μεσημεριανο οτι φτιαξω και απογευμα κανα παστελι η καμια σαλατα..

μιλαμε για σωστη διαιτα, οχι μλκιες.. αλλα ο μικρος για 4η μερα ακομη εμφανιζει μεσα στη ημερα πρασινα κακα και γκρινια.. θελει χρονο πολυ ακομη..

κι εγω της τα πηρα τα lego,αλλα επειδη τα σκορπαει ολα στο χαλι του σαλονιου,το οποιο ειναι πολυ παχυ κι εξαφανιζονται και δεν φαινονται,και ή τα παταμε και ποναμε ή τα ρουφαω με τη σκουπα,τα εκρυψα.

τωρα παιζει με το κουκλοσπιτο πολυ και με μια κουκλα που λεει οτι ειναι η κορη της και κανει οτι κανω εγω μαζι της.

και εμεις μια απο τα ιδια.. τα εμφανιζω οταν ειναι να παιξει με μενα η με τον πατερα της..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...