Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατί καλέ οι Κοζανήτες δεν πληρώνουν ΔΕΗ? έχουν άλλες τιμές εκεί τα τιμολόγια? Δεν είναι ενιαία?

Με το κρύο που κάνει εκεί πάνω (-17 άκουγα προχθες) ένας μισθός πάει στη θέρμανση μόνο.

έχουν συγκεριμένη εταιρία νομίζω και πρέπει να πληρώνουν πολύ λίγα,έτσι έχω ακούσει...μαέστρο εσύ ξέρεις?

καλό φαίνεται...για να το δουν οι φίλοι σας στη πράξη πρώτα...χιχι

μακάρι να συμφέρει!!

φέτος στη ΔΕΘ είχε μόνο φωτοβολταικά και τέτοια.

δηλαδή φέτος άρχισαν να ακούγονται. Ούτως ή άλλως εμάς ακόμα δεν μας περισσεύουν αλλά απο το άλλο καλοκαίρι που θα ξεχρεώσουμε και εξακολουθούμε να δουλεύουμε και οι δύο και ήμαστε άνετα (όνειρα απατηλά:rolleyes:) θα δούμε τί θα κάνουμε.

στη κοζάνη ή στη φλώρινα?

πολύ δεν δεν είναι το -17??ούτε η στοκχόλμη τόσο...ούτε εδώ!!

πριν δυο μέρες άκουγα για τη Κοζάνη όπου είχαν και μεγάλη βλάβη στη ΔΕΗ και κάποιοι μείναν χωρίς θέρμανση και έξω είχε -17. Το θυμάμαι και απο έναν φίλο που έκανε φαντάρος εκεί.

Στη φλώρινα άκουγα έναν κάτοικο εκεί που έλεγε οτι 8 μήνες έχουν χειμώνα και 4 μήνες βαρυχειμωνιά....

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ! :tongue: ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ!

Εμεις ειχαμε δεν ειχαμε κολλησαμε παλι ιωση κ καταλαβαινετε.. Επισης την πατησα κ εγω με τα Play-Doh:confused: της τα πηρε η αδερφη μου κ εσκασα.. αλλα ασχολειται ομως... Και του χρονου!!!

yRf6p1.png

καλησπερα και χρονια πολλα

πιστευω οτι οι κοζανιτες δεν πηρωνουν ΔΕΗ διοτι εξω απο τη Κοζανη ειναι η μεγαλυτερη μοναδα παραγωγης λιγνιτη με χρηση απο τη ΔΕΗ και μαλλον ειναι το ανταλλαγμα για την ολη οικολογικη..και οχι μονο.. καταστροφη.. τα ιδια και στη Μεγαλοπολη πριν τη Τριπολη.

εμας ο μικρος ειχε εμφανησει αιμα στα κακα και μαλλον υποψιαζομαστε αλλεργια (λογικα στα γαλακτομικα που καταναλωνω) και απο προχθες ειμαι σε αυστηρη αποχη απο αυτα..

Κοιταω τα παντα αν αναγραφουν ιχνη γαλακτος, εκοψα γαλα, τυρια και πηρα να δοκιμασω το γαλα ρυζιου και αμυγδαλου (πανακριβα..3,80 το λιτρο και του ρυζιου παραειναι γλυκο..)

μετα απο κανενα μηνα θα δουμε...παντως μια φορα εμφανισε το αιματακι αλλα ειχα φαει και ενα σωτο σκατουλες ολες αυτες τις ημερες.. δεν ξερω αν θα επρεπε να ενοχοποιηθει το γαλα ντε και καλα..αν και εφαγα πιο πολλα τυρια αυτη τη φορα..

επισης ο μικρος εχει βγαλει μια ας την πουμε κηλιδα στο ποδι, χαμηλα στη γαμπα οπου εκει το δερμα ασπριζει περισσοτερο απο το αλλο δερμα.. στην αρχη σκεφθηκα για ενδειξη λευκης αλλα η παιδιατρος μου πε οτι δεν εμφανιζεται σε τοσο μικρες ηλικιες και ισως να ειναι ενα απλο σημαδι αλλα με ενησυχει και ετσι με κοβω να πηγαινω ξανα το μικρο στην παιδοδερματολογο..

και εχθες το θεικο, ειμασταν στο εξοχικο και πηγε η κορη μου περιπατο με τον ανδρα μου, της εδωσε να μυρισει θυμαρι, εκεινη το χωσε στη μυτη της και την τρεχαμε στο ιατρικο για να της το βγαλουν αλλα αυτοι δεν ειχαν εργαλεια για τοσο μικρο παιδι και ετσι η επρεπε να την παμε στο Παιδων η να βρισκαμε ιδιωτη ΩΡΛ οπου και βρηκαμε στη περιοχη εκει, ειχε κοσμο και εγω επρεπε να γυρισω να θηλασω, τους αφησα μπαμπα και κορη εκει και πηρα ταξι και γυρισα στο εξοχικο γιατι ο μικρος ειχε λυσσαξει απο τη πεινα..

και τελικα ο ΩΡΛ της το εβγαλε οπου το ανθος απο την υγρασια της μυτης ειχε ανοιξει και ειχε σφηνωσει και δεν θα εβγαινε με αποτελεσμα να της κανει φλεγμονη αν δεν πηγαιναμε..

και την εχει αρπαξει ο συζυγος..

αιντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε λεμε..

γεια σας κοριτσάκια...

χρόνια πολλά πρινσέσα μου!!

τι πάθατε βρε προσπ...ζημιά το θυμάρι..τέλος καλό όλα καλά!!

μακάρι να ήταν τυχαίο και το αίμα στα κακά...

εμείς εδώ ήσυχα...ο άντρας μου αύριο θα πάει για 2-3 μέρες δοκιμαστικά χωρίς να πληρωθεί φυσικά σε ένα γυράδικο ελληνικό...για να δει το αφεντικό αν κάνει για την δουλειά...για να δούμε...

τι άλλο πρόσεξα εδώ...τα λαχανικά τους έχουν απίστευτη γεύση...

πατάτες,καρότα τέλεια...

και ότι έχουμε πάρει,κουνουπίδι,λάχανο,φρούτα.

πάνε και οι γιορτές λοιπόν...τώρα μας έμειναν τα γενέθλια των λουλουδιών μας!!

βλέπουμε βιντεάκι από το γενέθλια του Σάκη στο ίντερνετ με την κόρη μου!!!

της λέω ποιος είναι αυτός?(συνήθως απαντάει "ο σάκης"!! σήμερα λέει " ο μπαμπάς"!! λέω όχι αγάπη μου,μακάρι να ήταν ο μπαμπάς!!!!χαχαχα

την ρωτάει μετά ο άντρας μου "ποιος είναι πιο ωραίος?ο μπαμπάς ή Σάκης?"και το κορίτσι μου απάντησε..."ο μπαμπάς"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα κοριτσάκια που λατρεύουν τον μπαμπάς τους!!!!!

Διαφημίσεις

Ει Σουηντεν μάμα σε πέτυχα???

Καλή χρονιά κ χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια που γενεθλίαζαν!!!

Προσπ πόσο καιρό ε? πόσο καιρό σε πρήζω για τα γαλακτοκομικά??

Το ρυζιού είναι ωραίο για ροφήματα πχ κακάο που γλιτώνεις από ζάχαρη. Για όλα τα άλλα πιο νορμάλ είναι το βρώμης.

Αυτο στο ποδαράκι είναι πιο αγριο στην υφή από το άλλο πόδι?? μετά το μπανάκι του κοκκινίζει??Αν ναι είναι εκζεματάκι κ έχει να κάνει με τα γαλακτοκομικά που καταναλώνεις.

Εχω πονοκέφαλο λέω να ξαπλώσω σιγά σιγά..

Πρωην κόρφουμάμα κάθε φορά διαβάζω με πολύ χαρά τα νέα σας!!!Εστειλα μηνυματακι στη γιορτή αλλά προφανώς δεν ισχύει το νουμερο ε??

Εντιτ:

καμμια ιδέα παρακαλώ για φίνγκερ φούντ για τα γενεθλια γιατί έχω στερέψει??

Ει Σουηντεν μάμα σε πέτυχα???

Καλή χρονιά κ χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια που γενεθλίαζαν!!!

Προσπ πόσο καιρό ε? πόσο καιρό σε πρήζω για τα γαλακτοκομικά??

Το ρυζιού είναι ωραίο για ροφήματα πχ κακάο που γλιτώνεις από ζάχαρη. Για όλα τα άλλα πιο νορμάλ είναι το βρώμης.

Αυτο στο ποδαράκι είναι πιο αγριο στην υφή από το άλλο πόδι?? μετά το μπανάκι του κοκκινίζει??Αν ναι είναι εκζεματάκι κ έχει να κάνει με τα γαλακτοκομικά που καταναλώνεις.

Εχω πονοκέφαλο λέω να ξαπλώσω σιγά σιγά..

Πρωην κόρφουμάμα κάθε φορά διαβάζω με πολύ χαρά τα νέα σας!!!Εστειλα μηνυματακι στη γιορτή αλλά προφανώς δεν ισχύει το νουμερο ε??

Εντιτ:

καμμια ιδέα παρακαλώ για φίνγκερ φούντ για τα γενεθλια γιατί έχω στερέψει??

ααααχ.. ποσο δικιο ειχες και ποσο ηλιθια φερθηκα.. δεν πιστευα οτι οντως θα μπορουσε να εχει αλλεργια... μου θυμιζε τη κορη μου η κατασταση με τους κολικους και ελεγα οτι επειεδη ειναι αλλο παιδι ισως να ειναι απλα πιο εντονα..και τελικα τη πατησα..αυτος δηλαδη εξαιτιας μου...

μια φορα ειδα αιμα αλλα πρασινα κακα εχει συχνα (οχι μονιμα)..οπως εχω καταλαβει μετα απο 2-3 εβδομαδες θα φανει η διαφορα ετσι?

και υποθετω οτι οι αναγωγες τυρογαλο μαλλον απο αυτο προερχεται

ΕΡΩΤΗΣΗ...

η αλλεργια στα γαλακτομικα τι σημαινει για την νηπιακη, παιδικη, εφηβικη και ενηλικη ζωη τους?????????????????

το σημαδι στο ποδι εκτος απο το διαφορετικο χρωμα καμια αλλη υφη η αλλοιωση φερει..

μπραβο miamama που βρηκε δοκιμαστικο.. θα τη παρει τη δουλεια...σιγα τα δυσκολα..μακαρι, μακαρι, μακαρι!!!

εγω για finger food παιρνω τα γνωστα απλα σφολιατοειδη, μινι σουβλακια κοτοπουλου, μπομπες, γαριδομπουκιες και αυτα..

αληθει η μεγαλη σου YIOUPI τι γαλα πινει μετα τον αποθηλασμο?

και..

δεν υπαρχει συγκεκριμενη εξεταση που να δειχνει αν υπαρχει αλλεργια στα γαλακτομικα?

επισης εγω καθε πρωι τρωω all bran γιατι μονο αυτα με βοηθουν να παω τουαλετα.. πως ξερω αν το προβλημα εινια η γλουτενη των δημητριακων και οχι τα γαλακτοκομικα???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...