Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!

βρε μιαμαμα τί συστήματα είναι αυτά εκεί?

Θα μου πεις έχουμε μάθει αλλιώς γι'αυτό και μας κάνουν εντύπωση.

Εμείς ούτε καν κράτος δεν έχουμε , αυτοί τουλάχιστον εχουν σύστημα και κάποιους να ασχολούνται με αυτό. Οι δικοί μας να αρπάξουν μόνο....

Οι Ιταλοί τσακ μπάμ μείωσαν το έλλειμα και εμείς εδώ με τοοοοοοοοοοοοσα μέτρα το αυξήσαμε για να το φτάσουμε εκεί που ήταν , χωρίς καμία μείωση, μετά απο μια δεκαετία:confused::confused::confused: ε, πώς να πάμε μπροστά βρέϊ (που λέει και η κόρη μου τελευταίως:tongue:)

καλημέρα!

βρε μιαμαμα τί συστήματα είναι αυτά εκεί?

Σοσιαλιστικά τα λένε βρε. :tongue:

Οι Ιταλοί τσακ μπάμ μείωσαν το έλλειμα και εμείς εδώ με τοοοοοοοοοοοοσα μέτρα το αυξήσαμε για να το φτάσουμε εκεί που ήταν , χωρίς καμία μείωση, μετά απο μια δεκαετία:confused::confused::confused: ε, πώς να πάμε μπροστά βρέϊ (που λέει και η κόρη μου τελευταίως:tongue:)

Έτσι!

Εδώ σ' εμάς το μόνο που μειώθηκε είναι αυτοί που τα τρώνε! Παλιά τρώγανε και λίγοι παραπάνω. :mrgreen:

Εγώ σήμερα νυστάζω, καθότι χθες η γαϊδάρα έκατσα μέχρι τις 2 και διάβαζα ένα βιβλίο κόμικ που φέρανε δώρο στον χάζμπαντ. Καλά να πάθω. :-D

Εντωμεταξύ έχω μια υποψία ότι μπορεί να κόπηκε το αέριο της θέρμανσης, αν και χθες που πέρασε ο τύπος απ' την εταιρία κοινοχρήστων για να πληρωθεί, δεν ανέφερε τπτ. Αχ, βαχ, κι αν κόπηκε - νιώθω μια "δροσιά" στο σπίτι - άντε να μαζέψουνε τα λεφτά για την επανασύνδεση πάλι, άσε που πληρώνουμε κι εμείς που πληρώνουμε ΚΑΝΟΝΙΚΑ τα κοινόχρηστα!

Σταδιάλα να τα κάνουμε επιτέλους ατομικά. ΚΑΘΕ ΧΕΙΜΩΝΑ τα ίδια!

Επίσης, χάλασε και το ασανσέρ. Χάλασαν ΚΑΙ τα θυροτηλέφωνα! Όποιος έρχεται, μου κάνει κλήση και κατεβαίνω και του ανοίγω.

Κρίση περνάει η πολυκατοικία μου, μεμονωμένα! ΧαΧαΧαΧα!

Αυτά τα ολίγα. Τώρα κάνω δουλίτσες, να συμμαζέψω λίγο το σπιτάκι μου.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα κοριτσάκια!

είναι μέχρι να τα συνηθίσουμε,μου αρέσει που όλα δουλεύουν ρολόι...

από εδώ που μένουμε θέλουμε 2 λεοφωρεία για κέντρο αλλά είναι κοντινή η απόσταση...πάντα με το που φθάνουμε στο σταθμό που κάνουμε την αλλαγή,περιμένει το λεοφωρείο το άλλο...τα έχουν κάνει τόσα καλά που δεν χρειάζεται καν να περιμένεις 2 λεπτά...

άσε που για να κάνουμε συνάλλαγμα αν δουν πάνω 2000-3000Ε σου ζητάνε ένα σωρό αποδεικτικά...από ελληνική τράπεζα χαρτί,που τα βρήκες...αν πούλησες κάτι...

τίποτα δεν μπορείς να κρύψεις...

βέβααι καλά κάνουν...

μπράβο οι ιταλοί!!έφυγε ο μπερλουσκόνι και μειώθηκε το έλλειμα!!χαχα

τώρα που λες για την πολυκατοικία...

κι εμάς έχει ασανσέρ,είμαστε στον 4ο...και η εξώπορτα ανοίγει προς τα έξω!!!!!!

βρε παιδιά τόσες μέρες δεν έχουμε ακούσει κανέναν,ούτε έχουμε δει...

τόση καλή μόνωση ή ζούμε σε φάντασμα πολυκατοικία?

όλες οι απένταντι έχουν φως κάθε μέρα...

και στον ίδιο όροφο με μάς μένει ένας έλληνας...που είναι κι αυτός?

γιατί δεν τους κλείνουν τα καλοριφέρ βρε μαέστρο σε αυτούς που δεν πληρώνουν?

χθες κατεβάσαμε ένα επεισόδιο τη κλινικής περίπτωσης και την είδα στη τηλεόραση,ωραία!!ελληνική τηλεόραση...γιατί εδώ έχω πιάσει όλες τις αμερικάνικες και αγγλικές σειρές για να καταλαβαίνω τι λένε...

σουηδικές δεν έχει και πολλές,τις παρακολουθώ για την γλώσσα κι αυτές...

σας είπα ότι έχουμε cartoon network?

κι ένα κανάλι σουηδικό που δείχνει όλη μέρα παιδικά!!όταν θέλω να κάνω δουλειές κι έχει κάτι καλό το γυρνάω και βλέπει το κορίτσι!!

Σοσιαλιστικά τα λένε βρε. :tongue:

και εδώ σοσιαλισμό δεν έχουμε? Σοσιαλισμός αλα ελληνικά...

Εντωμεταξύ έχω μια υποψία ότι μπορεί να κόπηκε το αέριο της θέρμανσης

κλιματιστικό καλέ τι χωλοσκάς? και εγώ φοβάμαι να κάψω πετρέλαιο το κλιματιστικό έχω όλη μέρα. Μόνο όταν είναι να κάνουμε μπάνιο το ανοίγω για ζεστό νερό.

Επίσης, χάλασε και το ασανσέρ. Χάλασαν ΚΑΙ τα θυροτηλέφωνα! Όποιος έρχεται, μου κάνει κλήση και κατεβαίνω και του ανοίγω.

άλλη φορά να τους πετάς τα κλειδιά για να βγείς απο τον κόπο;)

Κρίση περνάει η πολυκατοικία μου, μεμονωμένα!

μην το λές, όσες πολυκατοικίες έχουν κεντρική θέρμανση κυρίως όλο προβλήματα είναι. απο πολλούς το ακούω. Αν θέλεις πάντως να κάνεις ατομική ψάξε τη θέρμανση ιόντων. συμφέρει πολύ λένε. Και εμείς θα το κάνουμε κάποια στιγμή...

μιαμαμα μια χαρά είστε. Αν πιάσετε και παρτήδες με έλληνες ίσως βοηθηθείτε στο θέμα εργασίας.

Διαφημίσεις

Έχουν συμφωνήσει Βίκυ ότι θα κάνουμε όλοι ατομικό, απλά θέλει τις υπογραφές του 51% των ιδιοκτητών, αλλιώς η ΔΕΠΑ πλέον δεν αρχίζει την εγκατάσταση. Έχουν αρχίσει και υπογράφουνε, το καλοκαίρι μάλλον θα το κάνουμε, να μην έχω ΚΑΙ αυτό το άγχος κάθε χειμώνα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Έχουν συμφωνήσει Βίκυ ότι θα κάνουμε όλοι ατομικό, απλά θέλει τις υπογραφές του 51% των ιδιοκτητών, αλλιώς η ΔΕΠΑ πλέον δεν αρχίζει την εγκατάσταση. Έχουν αρχίσει και υπογράφουνε, το καλοκαίρι μάλλον θα το κάνουμε, να μην έχω ΚΑΙ αυτό το άγχος κάθε χειμώνα!

δηλαδή ντε και καλά πρέπει να κάνεις ατομική θέρμανση με αέριο? δεν μπορείς να συμφωνήσεις τη διακοπή της κεντρικής αλλά να επιλέξεις τί είδους ατομική θα κάνεις?

δηλαδή ντε και καλά πρέπει να κάνεις ατομική θέρμανση με αέριο? δεν μπορείς να συμφωνήσεις τη διακοπή της κεντρικής αλλά να επιλέξεις τί είδους ατομική θα κάνεις?

Μα εγώ ΘΕΛΩ να βάλω αέριο. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μα εγώ ΘΕΛΩ να βάλω αέριο. :mrgreen:

Πές έτσι ντε!

αλλά ρε συ και το αέριο ανεβαίνει μαζί με το πετρέλαιο. Εμείς ψάχνουμε για θέρμανση ιόντων. δουλεύουν τα σώματα με ρεύμα και λέγεται οτι καίνε πολύ λίγο ρεύμα. Θα μου πείς τα τιμολόγια της ΔΕΗ δεν ανεβαίνουν? Αλλά λίγο που το ψάξαμε λένε οτι συμφέρει γιατί δεν έχει μεγάλη κατανάλωση. Θα περιμένω να το βάλουν κάτι γνωστοί που επίσης θέλουν να δω τα αποτελέσματα:mrgreen:

πηγαίνει σε ελληνικά μαγαζιά ο άντρας μου για δουλειά...για να δούμε...

πόσο πάει τώρα το πετρέλαιο?στην αθήνα θέλαμε 200Ε τον μήνα...και πριν φύγουμε από κέρκυρα,βάζαμε μπιτονάκι κάθε εβδομάδα,ένα σωρό λεφτά έφευγαν...τώρα ευτυχώς ησυχάσαμε με αυτό...όλη μέρα καίνε τα καλοριφέρ αλλά σε μια συγεκριμένη θερμοκρασία,όχι δυνατά.

και κυκλοφορούμε πολλές φορές με κοντομάνικα,στο μπάνιο δε έχει καύσωνα,σαν σάουνα ένα πράγμα!!

ωραία να είναι όλα μέσα στη τιμή!!να μην έχω την έννοια του ταχυδρόμου τι μπουγιουρτί θα μου φέρει!!

πολλοί φέτος ελλάδα το έριξαν σε τζάκια και σόμπες!!

το ρεύμα με τα κλιματιστικά δεν έρχεται πολύ?

Διαφημίσεις

Πές έτσι ντε!

αλλά ρε συ και το αέριο ανεβαίνει μαζί με το πετρέλαιο. Εμείς ψάχνουμε για θέρμανση ιόντων. δουλεύουν τα σώματα με ρεύμα και λέγεται οτι καίνε πολύ λίγο ρεύμα. Θα μου πείς τα τιμολόγια της ΔΕΗ δεν ανεβαίνουν? Αλλά λίγο που το ψάξαμε λένε οτι συμφέρει γιατί δεν έχει μεγάλη κατανάλωση. Θα περιμένω να το βάλουν κάτι γνωστοί που επίσης θέλουν να δω τα αποτελέσματα:mrgreen:

Όλα ανεβαίνουν βρε κορίτσι μου. Το αέριο είναι συνεχόμενο, δε χρειάζεται να γεμίζεις, κλπ. Έχεις και ζεστό νερό. Ίσως αργότερα να είναι πιο φθηνό να μετατρέψεις και την κουζίνα, κλπ.

Αυτό που λες δεν το 'χω ακούσει καθόλου.

Το καλύτερο για μένα είναι που 'χουν στην Κοζάνη, και στη Γερμανία το 'χω δει, με θερμαινόμενους (με νερό) σωλήνες μέσα στο σπίτι. Αλλά γι' αυτό πρέπει να υπάρχει δίκτυο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

πηγαίνει σε ελληνικά μαγαζιά ο άντρας μου για δουλειά...για να δούμε...

πόσο πάει τώρα το πετρέλαιο?στην αθήνα θέλαμε 200Ε τον μήνα...και πριν φύγουμε από κέρκυρα,βάζαμε μπιτονάκι κάθε εβδομάδα,ένα σωρό λεφτά έφευγαν...τώρα ευτυχώς ησυχάσαμε με αυτό...όλη μέρα καίνε τα καλοριφέρ αλλά σε μια συγεκριμένη θερμοκρασία,όχι δυνατά.

και κυκλοφορούμε πολλές φορές με κοντομάνικα,στο μπάνιο δε έχει καύσωνα,σαν σάουνα ένα πράγμα!!

ωραία να είναι όλα μέσα στη τιμή!!να μην έχω την έννοια του ταχυδρόμου τι μπουγιουρτί θα μου φέρει!!

πολλοί φέτος ελλάδα το έριξαν σε τζάκια και σόμπες!!

το ρεύμα με τα κλιματιστικά δεν έρχεται πολύ?

κοντά στο 1 ευρώ είναι αυτή τη στιγμή και απο φθινόπωρο νομίζω εξισώνεται με το κίνησης, 1,4 δηλαδή. που σημαίνει ουι ανεβαίνει και το αέριο απλώς θα είναι 20% πιο φθηνό απο το πετρέλαιο.

Εγώ για να πω οτι θα ζεσταθεί το σπίτι με τα καλοριφερ πρέπει να το έχω στο 25 και καίει πολλές ώρες. το καλοκαίρι που έκαιγε πάλι διαρκώς το κλιματιστικό πληρώσαμε ΔΕΗ 150 ευρώ. άντε τώρα επειδή είναι θέρμανση να πάει κατι παραπάνω. Αλλά γενικά τα inverter δεν έχουν πολύ μεγάλη κατανάλωση.

καλά στην κέρκυρα πριν φύγουμε ήταν 1,70 η βενζίνη!!

πωπω!!

αν είναι μόνο τόσα συμφέρει ρεύμα...

στην κοζάνη είναι τυχεροί αφού έχουν τη δεή,είναι τσάμπα!!

και στην ισλανδία αν πας έχει καυτό νερό σε όλα τα σπίτια,από τα ηφαίστεια!!!χιχι

καλά στην κέρκυρα πριν φύγουμε ήταν 1,70 η βενζίνη!!

πωπω!!

αν είναι μόνο τόσα συμφέρει ρεύμα...

στην κοζάνη είναι τυχεροί αφού έχουν τη δεή,είναι τσάμπα!!

και στην ισλανδία αν πας έχει καυτό νερό σε όλα τα σπίτια,από τα ηφαίστεια!!!χιχι

γιατί καλέ οι Κοζανήτες δεν πληρώνουν ΔΕΗ? έχουν άλλες τιμές εκεί τα τιμολόγια? Δεν είναι ενιαία?

Με το κρύο που κάνει εκεί πάνω (-17 άκουγα προχθες) ένας μισθός πάει στη θέρμανση μόνο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...