Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μπραβο elenada που τα περασατε καλα.!! και του χρονου με υγεια να τα περασετε καλυτερα!!να σας ζησει!ευχαριστουμε!!

viki γελιο πολυ η κορουλα σου.. γατονι..

εμενα βαραει ζηλιες.. σας ειπα που πριν λιγες μερες μου πε "μαμα δεν θελω μωρακι στο σπιτι, ο μπεμπης με ενοχλει" ??? εεε.. καλα κρατησε δυο μηνες ησυχιας.. βρηκε το στοχο της..επιτελους γιατι εμεις την πληρωναμε..χαχα!!

καλυτερα ομως που το λεει.. εκτονωνεται.. σημερα ξεθαψα ενα dvd απο τους πρωτους 6 μηνες της και της το εβαλα νατο δει.. δεν μπορουσε να δεχθει οτι εκεινη ειναι, ελεγε οτι ειναι ο μπεμπης.. εγω βεβαια επεμενα.. "δες που πινεις γαλα απο το στηθος μου", "που σε χω αγκαλια, που σε αλλαζουμε, σε κανουμε μαζι μπανιο, που παιζουμε.." κλπ

και ειδε που ετρωγε κρεμα στο dvd και αρχισε να μου ζηταει κρεμα.. ω ρε τι θα τραβηξουμε την ανοιξη με τις κρεμες του μπεμπη.. αντε να δουμε

καλο αυτο που εκανες με το dvd,prosp.

ειναι φυσιολογικη η ζηλια,το θεμα ειναι πως να την χειριστεις καλα.υπομονη..

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τρελαίνεται για γλυκά, αλλά προτιμά καραμέλες και σοκοφρετοειδή. Η σκέτη σοκολάτα και η μερέντα δεν του αρέσει. Έχει ιδιαίτερες προτιμήσεις το αγόρι μου.

Εγώ φέτος και να το σκεφτόμουνα - που ΔΕΝ το σκέφτομαι :mrgreen: - με τη μικρή τόσο "φρέσκια" ακόμα απ' το επεισόδιο, με τίποτα δεν έκανα μάζωξη στο σπίτι.

λογικο μου φαινεται με την μικρη,καταχειμωνο κιολας να μη θες παρτυ.

εμενα δεν τρωει σοκολατα κανονικη.για ζελεδακια τρελαινεται,σοκοφρετες,μερεντα και τσιχλες.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημέρα κορίτσια,τι κάνετε?

εγώ ακόμα προσπαθώ νε τελείωσω με το σπίτι...κοντεύω...

χθες πήραμε και το κρεβάτι της μικρής και κοιμήθηκε τέλεια.

δεν ήθελε ούτε αυτή να κοιμάται στο κρεβάτι μας!!χιχι

Διαφημίσεις

καλά είμαστε,ο αντρούλης μου παίρνει σβάρνα τα ελληνικά μαγαζιά και ζητάει δουλειά,μπας και...

έχει δουλέψει όλα τα καλοκαίρια ως φοιτητής σερβιτόρος με μεγάλη επιτυχία μπορω να πω...χιχι έπαιρνε πολύ καλά φιλοδωρήματα!!

(καλέ το ίντερνετ πάει σφαίρα!!!broandband!!!!θυμήθηκα αγγλία!!)

με το πλυντήριο είχαμε κλείσει σήμερα 7-11 και πλύναμε,ξύπνησε ο άντρας μου το πρωί και τα έβαλε...μετά συνέχισα εγώ...χεχε

και μετά έκλεισα το επόμενο ραντεβού για 10 του μήνα 11-15...δλδ μια εβδομάδα πάλι...θα το πάρω απόφαση ότι θα πλένω μια φορά την εβδομάδα ... και τώρα δεν πάμε κάθε μέρα δουλειά,ούτε παιδικό..

τελικά το σπίτι έχει από έπιπλα...

στο σαλόνι καναπέ γωνιακό,τραπεζάκι μέσης,μια πολυθρονίτσα,2 επιπλάκια με συρτάρια,στο ένα βάλαμε την τηλεόραση...

στην κρεβατομάρα κρεβάτι διπλό,κομοδίνο,ντουλάπα,και βάλαμε και το κρεβατάκι της έλλης...

στην κουζίνα έχει μεγάλο τραπέζι ξύλινο με μεταλλικές καρέκλες για 4 άτομα...

στον προθάλαμο γραφείο κι ένα σκαμπουδάκι,επιπλάκι με ραφάκια για να βάζεις τα παπούτσια σου...ακόμα και οι επισκέπτες βγάζουν τα παπούτσια τους...

καλά κι εμείς το ίδιο σπίτι μας,δεν πατούσαμε στα χαλιά,αλλά στους επισκέπτές δεν λέγαμε κάτι.

ε τοτε μια χαρα ειναι βρε.. λιγοτερα εξοδα.. αλλα αυτο με το πλυσταριο απιθανο.. ακου μια φορα την εβδομαδα.. δηλαδη εσυ αν γουσταρεις δεν μπορεις να αγορασεις οικιακο πλυντηριο και να πλενεις οποτε θες?? τι τους κοφτει??

μπορείς...αλλά που θα το βάλεις...δεν ξέρω κάν αν έχει υποδοχές...

άσε που σε 5 μήνες θα φεύγουμε από εδώ...και ήδη ο άντρας μου γκρινιάζει να μην έχουμε πολλά πράγματα στην μετακόμιση...μα γίνεται κάτι τέτοιο?

την επόμενη εβδομάδα μάλλον θα έρθουν τα πρώτα μας πράγματα...

πιατικά,πετσέτες,σεντόνια,εκτυπωτή,σίδερο,μια παλέτα!!!

του είπα θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο και θα τα μεταφέρουμε...

αφού πρώτα πρέπει να έχουμε βρει σπίτι...πάλι τα ίδια δλδ...

αχχχ.

Διαφημίσεις

μπορείς...αλλά που θα το βάλεις...δεν ξέρω κάν αν έχει υποδοχές...

άσε που σε 5 μήνες θα φεύγουμε από εδώ...και ήδη ο άντρας μου γκρινιάζει να μην έχουμε πολλά πράγματα στην μετακόμιση...μα γίνεται κάτι τέτοιο?

την επόμενη εβδομάδα μάλλον θα έρθουν τα πρώτα μας πράγματα...

πιατικά,πετσέτες,σεντόνια,εκτυπωτή,σίδερο,μια παλέτα!!!

του είπα θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο και θα τα μεταφέρουμε...

αφού πρώτα πρέπει να έχουμε βρει σπίτι...πάλι τα ίδια δλδ...

αχχχ.

ερωτηση... γιατι το ενοικιο ηταν μονο για 5 μηνες? δηλαδη αν του κανετε η αν σας βολεψει το σπιτι δεν μπορειτε να το επιμηκυνετε?

γιατί αυτός φεύγει για αφρική...και όταν γυρίσει θα θέλει το σπίτι του πίσω...

έτσι κάνουν εδώ...αν φύγουν για λίγους μήνες νοικιάζουν το σπίτι τους!!

σοβαρααααα????

δηλαδη ενα σπιτι για μονικη κατοικηση δεν θα βρειτε?? σαν τους τσιγγανους απο σπιτι σε σπιτι θα στε βρε???

πρέπει να πάρουμε τον προσωπικό αριθμό και να μπούμε στη λίστα για σπίτι που νοικιάζει ο δήμος...

ανάλογα με το ισόδημα μας θα μας δώσουν και τμ...

για να μπορούμε να πληρώνουμε το ενοίκιο.

μπορεί μετά από 6 μήνες ή ένα χρόνο αναμονής να μας δώσουν σπίτι.

έτσι είναι το σύστημα τους...

μέχρι τότε...τσιγγάνοι όπως το λες...και υπομονή,γιαυτό θέλουμε να βρούμε γρήγορα δουλειά για να μπούμε στη λίστα αναμονής!!

πρέπει να πάρουμε τον προσωπικό αριθμό και να μπούμε στη λίστα για σπίτι που νοικιάζει ο δήμος...

ανάλογα με το ισόδημα μας θα μας δώσουν και τμ...

για να μπορούμε να πληρώνουμε το ενοίκιο.

μπορεί μετά από 6 μήνες ή ένα χρόνο αναμονής να μας δώσουν σπίτι.

έτσι είναι το σύστημα τους...

μέχρι τότε...τσιγγάνοι όπως το λες...και υπομονή,γιαυτό θέλουμε να βρούμε γρήγορα δουλειά για να μπούμε στη λίστα αναμονής!!

αυτο γινεται και στην Αυστρια.. εν μερει ειναιν αδικο γιατι σε υποχρεωνουν αν πχ εχεις 2 παιδια και μικρο εισοδημα να μενεις σε...γκαρσονιερα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...