Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα δεν μου ζήτησαν να το ελέγξω και έπαιρνα prolutex υποδόρια, 1 ανά μέρα, 3 ultrostegan και 2 cyclacur την ημέρα τρεις μέρες πριν την ΕΤ και τα συνέχισα μέχρι τις χοριακές. Μήπως έπρεπε να το είχα ελέγξει; 

Πόσο πρέπει να είναι τη δεύτερη μέρα μετά την ΕΤ; Αν ανέβει πολύ είναι επικίνδυνο;

Επειδη παμε με κατεψυγμενα σε τεχνητο κυκλο οι γιατροι δινουν προγεστερονη οπως θα παρηγαγε το σωμα αν ειχε γινει φυσικα η συλληψη.. γι αυτο κ οταν παμε με βλαστοκυστες ξεκινάμε την προγεστερονη 5 μερες πριν την ΕΤ..ειναι σαν υποβοηθηση κ στηριξη της κυησης.. εγω αυτη τη φορα ζητησα να κανω & ενεσιμη προγεστερονη γτ με εκανε να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια..οποτε εκανα μια προλουτεξ και εβαζα κ 3 υποθετα ουτρο..οταν βγηκε την 2η μερα η προγεστερονη κ ηταν χαμηλη μου εβαλαν κ δευτερη ενεση προλουτεξ μαζι με τα αλλα- επαιρνα και 6 σικλακουρ (δεν ειναι προγεστερονη)..ο προηγούμενος γιατρος π ειχα, στην 3η μας προσπαθεια που καναμε μου ζητησε να κανω μαζι με την χοριακη προγεστερονη..γενικα νομιζω ειναι θεμα προσεγγισης του γιατρου αλλα καλο ειναι να ελεγχεται..εγω κ τοτε και τωρα ειχα χαμηλη κ χρειαστηκε τελικα να βαλω και δευτερη ενεση..ανεξαρτητα τελικου αποτελεσματος κ τις 2 φορές..

Απο την αλλη δεν νομιζω να ανεβαινει τοσο πολυ και να ξεπερναει τα ανωτατα ορια που σε φοβιζει-συνηθως το αναποδο φοβουνται..

1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏🏼 βρε εγκυμοσύνη θα δώσουν το θέμα είναι να δώσουν τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🏼 γιατί είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που τέτοιες βλαστοκύστες δίνουν υγιή μωράκια …

Αχ τι να σου πω ρε κοριτσι μ??κ εγω που παω με αριστες?? Παλινδρομες κ βιοχημικες εχω μονο..

Καμια απαντηση σαφη δεν εχω παρει..χθες μιλησα με τον γιατρο & τον εμβρυολογο για την τελευταια βιοχημικη και επικεντρωθηκαν στο σπερμα..πως ηταν πολυ λιγα τα σπερματοζωαρια κ με χαμηλη κινητικοτητα..αλλα πως ωστοσο πηραμε πολυ καλες γονιμοποιησεις κ αριστες βλαστοκυστες..τι να πω??

Νιωθω χαμενη εντελως..αναρωτιεμαι τι αλλο να ψαξω..εχω απογοητευτει πληρως..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω για τις ευχες!βικη,τελεια η μαντιναδα!εχθες καναμε το παρτακι μας,και περασαμε σουπερ!

Πάντα τέτοια κορίτσι!!!

Ποια Δανάη; :confused:

Σήμερα ήρθανε η μανούλα με μια ξαδέλφη μου για καφέ (απ' το χωριό) και τώρα μας παρατήσανε και πήγανε βόλτα στην αγορά. Μετά θα 'ρθουνε να τις ταίσω τις κυρίες :rolleyes:. Καλά είναι, είπα και μια κουβέντα με ενήλικες.

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια!

τί καλημέρα δηλαδή...μεσημέριασε....

εύα να χαίρεσαι τη Γιωτούλα, χρόνια πολλά και χαμογελαστά!

Ελένη είχε πολλά παιδάκια στο πάρτυ? το διασκέδαση η μικρή ε?

Μαεστρία ωραία η μαμά....αντί να κρατήσει κανένα μωρό να ξεπορτίσεις το'ριξε στο σεργιάνι...χα χα χα!:tongue: αλλά και εσείς όταν πάτε σας προσέχει...χαλάλι επομένως!

η κόρη μου όποτε βλέπει μωρό στο δρόμο λιώνει....Αχ μαμά κοίτα ένα μωράκι, μου λέει. Και το δικό μας έτσι θα είναι?και παίρνει ένα τόσο γλυκό ύφος. χθες το βράδυ ξαπλώναμε με την μικρή και βλέπαμε τηλεόραση, κάποια στιγμή ο άντρας μου έπεσε απο πάνω μου να την φιλήσει και έριξε το βάρος του πάνω μου. σιγά του λέω , η κοιλιά μου. Μόλις το αντιλήφθηκε η μικρή πετάχτηκε και άρχισε να τον σκουντάει...λε μπαμπά θα σκοτώσεις το μωράκι μας!

εν τω μεταξύ λέξεις που έχουν ρ στις τελευταίες συλλαβές τις προφέρει κανονικά με ρ ενώ στις πρώτες συλλαβές λέει λ:rolleyes:

καλημέρα κοριτσάκια!

τί καλημέρα δηλαδή...μεσημέριασε....

εύα να χαίρεσαι τη Γιωτούλα, χρόνια πολλά και χαμογελαστά!

Ελένη είχε πολλά παιδάκια στο πάρτυ? το διασκέδαση η μικρή ε?

Μαεστρία ωραία η μαμά....αντί να κρατήσει κανένα μωρό να ξεπορτίσεις το'ριξε στο σεργιάνι...χα χα χα!:tongue: αλλά και εσείς όταν πάτε σας προσέχει...χαλάλι επομένως!

η κόρη μου όποτε βλέπει μωρό στο δρόμο λιώνει....Αχ μαμά κοίτα ένα μωράκι, μου λέει. Και το δικό μας έτσι θα είναι?και παίρνει ένα τόσο γλυκό ύφος. χθες το βράδυ ξαπλώναμε με την μικρή και βλέπαμε τηλεόραση, κάποια στιγμή ο άντρας μου έπεσε απο πάνω μου να την φιλήσει και έριξε το βάρος του πάνω μου. σιγά του λέω , η κοιλιά μου. Μόλις το αντιλήφθηκε η μικρή πετάχτηκε και άρχισε να τον σκουντάει...λε μπαμπά θα σκοτώσεις το μωράκι μας!

εν τω μεταξύ λέξεις που έχουν ρ στις τελευταίες συλλαβές τις προφέρει κανονικά με ρ ενώ στις πρώτες συλλαβές λέει λ:rolleyes:

:lol::lol:

δεν παιζεται η κορη σου!

στο παρτυ ειχαμε 8 παιδακια και 20 μεγαλους.αυτους που καλω καθε χρονο,απλα πληθαινουν με μπεμπακια παραπανω.:tongue:

τους κουμπαρους δηλαδη,τα πεθερικα,οι δικοι μου και 3 φιλες που κανουμε παρεα κι εγω κι η αντζελινα με τα παιδια τους.τα 4 παιδακια ειναι του 2009 και κανουν καλη παρειτσα.τα αλλα 2 ειναι 1 χρονου,και τα αλλα 2, τα μεγαλυτερα,4 και 5 χρονων.

ωραια ηταν,η χαρα των παιδιων,γτ κατεβασανε οοοολα τα παιχνιδια και τα παραμυθια.ευτυχως δεν χαλασαν τιποτα.μονο το χαλι το ενα λερωθηκε με λιγο χυμο,και το αλλο που γεμισε κομφετι.θα μαζευω κομφετι καμμια βδομαδα ακομα.αλλα λεω χαλαλι μια φορα τον χρονο.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

μπραβο elenada που τα περασατε καλα.!! και του χρονου με υγεια να τα περασετε καλυτερα!!να σας ζησει!

viki γελιο πολυ η κορουλα σου.. γατονι..

εμενα βαραει ζηλιες.. σας ειπα που πριν λιγες μερες μου πε "μαμα δεν θελω μωρακι στο σπιτι, ο μπεμπης με ενοχλει" ??? εεε.. καλα κρατησε δυο μηνες ησυχιας.. βρηκε το στοχο της..επιτελους γιατι εμεις την πληρωναμε..χαχα!!

καλυτερα ομως που το λεει.. εκτονωνεται.. σημερα ξεθαψα ενα dvd απο τους πρωτους 6 μηνες της και της το εβαλα νατο δει.. δεν μπορουσε να δεχθει οτι εκεινη ειναι, ελεγε οτι ειναι ο μπεμπης.. εγω βεβαια επεμενα.. "δες που πινεις γαλα απο το στηθος μου", "που σε χω αγκαλια, που σε αλλαζουμε, σε κανουμε μαζι μπανιο, που παιζουμε.." κλπ

και ειδε που ετρωγε κρεμα στο dvd και αρχισε να μου ζηταει κρεμα.. ω ρε τι θα τραβηξουμε την ανοιξη με τις κρεμες του μπεμπη.. αντε να δουμε

Διαφημίσεις

και ειδε που ετρωγε κρεμα στο dvd και αρχισε να μου ζηταει κρεμα.. ω ρε τι θα τραβηξουμε την ανοιξη με τις κρεμες του μπεμπη.. αντε να δουμε

To πολυ πολύ να ξαναρχίσετε τις κρέμες:tongue:

Βρε αφού δεν ξαναρχίσατε τις πάνες πάλι καλά είστε...πόσες τέτοιες περιπτώσεις άκουσα....

η δικιά μου έχει 2 βδομάδες που σηκώνεται στεγνή. τις προάλλες μάλιστα με φώναξε να την πάω στην τουαλέτα να κατουρήσει και ξανακοιμήθηκε. φοβάμαι όμως να τη βάλω ακόμα χωρίς πάνα για υπνο. αν ήταν καλοκαίρι την άφηνα με το βρακί ένα υπνοσέντονο - κατουροσέντονο απο κάτω ένα σεντονάκι απο πάνω και ούτε γάτα ούτε ζημιά, τώρα αν κάνει πως κατουράει....

Tα μπέρδεψε όλα στο λεπτό!!! Αλλά σκοτίστηκα, καλύτερα, ν' αχρηστευτούν, να τα ξεφορτωθώ.

Έφτιαξα κι αυτά τα μπισκότα νωρίτερα. Σκέφτομαι, αντί γι' αγοραστά, να κεράσω αυτά στον παιδικό για τη γιορτή του. Ωραία έγιναν, αν και του Γιάννη δεν του άρεσαν, γιατί απλούστατα ΔΕΝ του αρέσει η μερέντα!

Τι ανάποδο πλάσμα! :tongue:

δεν του αρεσει η μερεντα?πλακα κανεις!γλυκα τρωει γενικα?

ωραια τα σπιτικα κερασματα,τα προτιμω απο τις σοκοφρετες που κερνανε τα πιο πολλα παιδακια στον παιδικο που παμε.

κι εγω εκανα κεκακια ή αλλιως cupcakes στην γιορτη της μικρης.

γενεθλια δεν πιστευω να κανουμε ποτε στον παιδικο,γιατι ειναι αργια παντα στις 2.

αφηστε κοριτσια,στις 9 θα ανοιξει ο παιδικος και δεν την παλευω την μικρη ολη μερα μαζι μου.καλομαθα!ευτυχως βοηθαει τελευταια ο αντρουλης,αλλιως...

Βρε αφού δεν ξαναρχίσατε τις πάνες πάλι καλά είστε...πόσες τέτοιες περιπτώσεις άκουσα....

η δικιά μου έχει 2 βδομάδες που σηκώνεται στεγνή. τις προάλλες μάλιστα με φώναξε να την πάω στην τουαλέτα να κατουρήσει και ξανακοιμήθηκε. φοβάμαι όμως να τη βάλω ακόμα χωρίς πάνα για υπνο. αν ήταν καλοκαίρι την άφηνα με το βρακί ένα υπνοσέντονο - κατουροσέντονο απο κάτω ένα σεντονάκι απο πάνω και ούτε γάτα ούτε ζημιά, τώρα αν κάνει πως κατουράει....

μπραβο στην γιωργιτσα!το καλοκαιρι δηλαδη θα απαλλαγειτε μια και καλη απο πανες!

εγω της εχω κατω απο το σεντονι υποσεντονο ακρατειας.. αναβει βεβαια η καημενη αλλα μας εχει σωσει απο πολλα ατυχηματα..

δεν του αρεσει η μερεντα?πλακα κανεις!γλυκα τρωει γενικα?

Τρελαίνεται για γλυκά, αλλά προτιμά καραμέλες και σοκοφρετοειδή. Η σκέτη σοκολάτα και η μερέντα δεν του αρέσει. Έχει ιδιαίτερες προτιμήσεις το αγόρι μου.

Εγώ φέτος και να το σκεφτόμουνα - που ΔΕΝ το σκέφτομαι :mrgreen: - με τη μικρή τόσο "φρέσκια" ακόμα απ' το επεισόδιο, με τίποτα δεν έκανα μάζωξη στο σπίτι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...