Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν την αφήνω ούτε για πλάκα να παίξει μόνη της. άσε που θα μπερδέψει και τα χρώματα και θα τα κάνει όλα σκατί:tongue:

Tα μπέρδεψε όλα στο λεπτό!!! Αλλά σκοτίστηκα, καλύτερα, ν' αχρηστευτούν, να τα ξεφορτωθώ.

Έφτιαξα κι αυτά τα μπισκότα νωρίτερα. Σκέφτομαι, αντί γι' αγοραστά, να κεράσω αυτά στον παιδικό για τη γιορτή του. Ωραία έγιναν, αν και του Γιάννη δεν του άρεσαν, γιατί απλούστατα ΔΕΝ του αρέσει η μερέντα!

Τι ανάποδο πλάσμα! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Tα μπέρδεψε όλα στο λεπτό!!! Αλλά σκοτίστηκα, καλύτερα, ν' αχρηστευτούν, να τα ξεφορτωθώ.

Έφτιαξα κι αυτά τα μπισκότα νωρίτερα. Σκέφτομαι, αντί γι' αγοραστά, να κεράσω αυτά στον παιδικό για τη γιορτή του. Ωραία έγιναν, αν και του Γιάννη δεν του άρεσαν, γιατί απλούστατα ΔΕΝ του αρέσει η μερέντα!

Τι ανάποδο πλάσμα! :tongue:

ωραία φαίνονται τα μπισκότα! και σίγουρα έχουν άλλη αξία απο κάτι τυποποιημένο. εγώ είμαι υπέρ του σπιτικού. μου πέρασε ξόφαλτσα απο τον νου να κάνω μόνη μου τούρτα για το πάρτυ της μικρής μπας και γλιτώσω και το 50άρικο αλλά φοβήθηκα για το αποτέλεσμα μιας και δεν το έχω ξανατολμήσει...επομένως σήμερα θα πάμε να παραγγείλουμε.

Μαεστρία εσείς γενέθλια θα κάνετε?

maestria τι συσκευη ειναι αυτη που διαφημιζεις στο fcb???

δεν παρακολουθω εδω και πολυ καιρο τις τεχνολογικες εξελιξεις..

μονο που βλεπω να μπαινουν απο τα κινητα στο fcb τρελλαινομαι.. ο κοσμος δεν μπορει να ζησει χωρις οοοοολα αυτα..

δεν παρακολουθω εδω και πολυ καιρο τις τεχνολογικες εξελιξεις..

μονο που βλεπω να μπαινουν απο τα κινητα στο fcb τρελλαινομαι.. ο κοσμος δεν μπορει να ζησει χωρις οοοοολα αυτα..

με την τεχνολογία πλέον αισθάνομαι σαν τη γιαγιά μου που πρωτοείδε κινητό:tongue: μην μου πεις να πιάσω κανάλι στην τηλεόραση, θα χάσω και αυτά που υπάρχουν , το κλιματιστικό δεν ξέρω να το γυρνάω απο τη ζέστη στο κρύο, και με το κινητό παιρνω μόνο τηλ άντε 5-10 μηνύματα το χρόνο. δεν ξέρω καν αν έχει ραδιόφωνο κλπ, απλώς δεν ασχολούμαι...σκέτη φασαρία που λέει και η κόρη μου:tongue:

η πλακα ειναι πως σε ολη τη δεκαετια του 1990 παρακολουθουσα και επαγγελματικα ηξερα ΤΑ ΠΑΝΤΑ.. τα παρατησα απο το 2001 και απο τοτε ειμαι ΑΠΛΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ με ενα απλο κινητο που παιρνει, λαμβανει κλησεις, μηνυματα και αντε να χει και ραδιοφωνο για τις επαγγελματικες μου διαδρομες με τις συγκοινωνιες.. (καλη ωρα ερχονται..)

κατα τ αλλα ζω και χωρις αυτα..

λοιπον ειχατε διαβασει σε προηγουμενη σελιδα που εγραψα οτι εφτιαξα εναν πινακα με το προγραμμα της μικρης??

εχθες αφου ανοιξε τα δωρα της ηρθε και η σειρα αυτου οπου εξηγουσα σε ανηψια και θεια τι ειναι και διαβαζα τι γραφει.. η μικρη εκανε οτι δεν ασχολουταν αλλα κρυφολοξοκοιταγε..και σημερα ηρθε και με ρωτησε τι ωρα ειναι και τι πρεπει να κανουμε..

για να δουμε...

ετοιμο φανταρο θα τη στειλω στο στρατο!!

Διαφημίσεις

η πλακα ειναι πως σε ολη τη δεκαετια του 1990 παρακολουθουσα και επαγγελματικα ηξερα ΤΑ ΠΑΝΤΑ.. τα παρατησα απο το 2001 και απο τοτε ειμαι ΑΠΛΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ με ενα απλο κινητο που παιρνει, λαμβανει κλησεις, μηνυματα και αντε να χει και ραδιοφωνο για τις επαγγελματικες μου διαδρομες με τις συγκοινωνιες.. (καλη ωρα ερχονται..)

κατα τ αλλα ζω και χωρις αυτα..

λοιπον ειχατε διαβασει σε προηγουμενη σελιδα που εγραψα οτι εφτιαξα εναν πινακα με το προγραμμα της μικρης??

εχθες αφου ανοιξε τα δωρα της ηρθε και η σειρα αυτου οπου εξηγουσα σε ανηψια και θεια τι ειναι και διαβαζα τι γραφει.. η μικρη εκανε οτι δεν ασχολουταν αλλα κρυφολοξοκοιταγε..και σημερα ηρθε και με ρωτησε τι ωρα ειναι και τι πρεπει να κανουμε..

για να δουμε...

ετοιμο φανταρο θα τη στειλω στο στρατο!!

Αν το έκανα εγώ αυτό στην πεθερά θα μου έστελνε ένα δικό της πρόγραμμα χωρίς κανένα κενό για να κοιτάξει το παιδί....ξεροκέφαλη πολύ...δεν δέχεται τίποτα! 'οσα μη της έχω πει σχετικά με το παιδί πάλι του κεφαλιού της κάνει.δεν καταλαβαίνει! πόσες φορες την είπα να μην τριβει το παιδί με βιξ, ε όποτε ήταν συναχωμένο βιξ βρωμοκοπούσε συν 1002 ακόμα...

κοιτα η κουνιαδα αν και πραγματικα πιστευω οτι τα βρισκει υπερβολικα και δεν περιμενω να τα τηρησει κατα γραμμα και σιγουρα θα καλυπτει τη μικρη οταν εγω θα λειπω, παρ αυτα ελπιζω οτι θα το προσπαθησει να το ακολουθησει.. τωρα μολις η μικρη ετρωγε και με ειχε βαλει να της διαβαζω το πινακα και η θεια συμπληρωνε στις επεξηγησεις μου..

Μαεστρία εσείς γενέθλια θα κάνετε?

Στον παιδικό, όπως και πέρσι. Φέτος ειδικά δε μαζεύω κόσμο σπίτι ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Είναι e-reader, ηλεκτρονικό βιβλίο δηλαδή (περίπου). ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ!!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Στον παιδικό, όπως και πέρσι. Φέτος ειδικά δε μαζεύω κόσμο σπίτι ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Είναι e-reader, ηλεκτρονικό βιβλίο δηλαδή (περίπου). ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ!!! :D

αααααα μαλιστα.. εχω διαβασει για αυτα.. δεν ειναι κουραστηκα κατα την αναγνωση απο τον φωτισμο της οθονης?

ποσο παει το μαλλι για κατι τετοιο? γενναιοδωρος ο Αγιος και μπραβο του!

Διαφημίσεις

Καλέ πόση ώρα διαβάζω...κουτσομπόλες!!

Δεσποινάκι μου περαστικά στα μπουμπουκάκια σας!!να είναι και το τελευταίο.

εμείς το έχουμε έθιμο πλέον κάθε χρονιά που μπαίνει να βρίσκει τον καλό μου άρρωστο!!!

πυρετό είχε,πονοστόμαχο,έκανε κι έναν εμετό.

πήγαμε στην αλλαγή του χρόνου στα πυροτεχνήματα,ολόκληρη φιέστα κάνουν,με τις Μοετ στο χέρι!!!!!!!!!!!!και πλαστικά ποτήρια σαμπάνιας!!!χιχι

χθες μπήκαμε σπίτι μας!!κόψαμε κι ένα κεκάκι για βασιλόπιτα,στον αη βασίλη έπεσε το φλουρί.

κι επειδή δεν είχαμε τηλεόραση...κοιμηθήκαμε από τις 9.30...με την μικρή στη μέση,δεν έχουμε κρεβάτι ακόμα...χάλια κοιμηθήκαμε...

σήμερα κουβαλούσαμε ένα σωρό από ικέα,και τηλεόραση...

ο ενοικιαστής μας άφησε μόνο έπιπλα,δεν έχει ούτε πηρούνι το σπίτι.

κι έτσι πήραμε τα απαραίτητα,2 πιάτα,2 ποτήρια...κλπ

όταν πάρω την φωτογραφική θα βγάλω και καμιά φώτο...το παράθυρο μας βλέπει σε παρκάκι...είναι στον 4ο...

ευάερο,ευήλιο!!

έχει απίστευτη ησυχία!!!

είμαι πτώμα τώρα...ακόμα δεν έχουμε τακτοποιηθεί...καθαρίζω λίγα λίγα και τακτοποιώ...

ευτυχώς σύντομα θα έρθουν και τα πρώτα μας πράγματα..

πάω να δω την καινούρια μας τηλεόραση!!καλώς ήρθες τεχνολογία στο σπίτι μας!!επιτέλους αποκτήσαμε lcd!!!!!πρώτα είχαμε γκουμούτσα!!!

άφήστε που έχουμε 20 κανάλια,έχουμε και καλωδιακή!!!

αυτά τα ευχάριστα...

δουλειά τίποτα ακόμα...

δεν ειναι κουραστηκα κατα την αναγνωση απο τον φωτισμο της οθονης?

ποσο παει το μαλλι για κατι τετοιο? γενναιοδωρος ο Αγιος και μπραβο του!

Δεν φωτίζεται η οθόνη. :rolleyes:

Περίπου στα 100? βγαίνει. Φυσικά και είναι γενναιόδωρος, ήμουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ παιδί όλη τη χρονιά. :cool:

χθες μπήκαμε σπίτι μας!!

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ κοπέλα μου. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλέ πόση ώρα διαβάζω...κουτσομπόλες!!

Δεσποινάκι μου περαστικά στα μπουμπουκάκια σας!!να είναι και το τελευταίο.

εμείς το έχουμε έθιμο πλέον κάθε χρονιά που μπαίνει να βρίσκει τον καλό μου άρρωστο!!!

πυρετό είχε,πονοστόμαχο,έκανε κι έναν εμετό.

πήγαμε στην αλλαγή του χρόνου στα πυροτεχνήματα,ολόκληρη φιέστα κάνουν,με τις Μοετ στο χέρι!!!!!!!!!!!!και πλαστικά ποτήρια σαμπάνιας!!!χιχι

χθες μπήκαμε σπίτι μας!!κόψαμε κι ένα κεκάκι για βασιλόπιτα,στον αη βασίλη έπεσε το φλουρί.

κι επειδή δεν είχαμε τηλεόραση...κοιμηθήκαμε από τις 9.30...με την μικρή στη μέση,δεν έχουμε κρεβάτι ακόμα...χάλια κοιμηθήκαμε...

σήμερα κουβαλούσαμε ένα σωρό από ικέα,και τηλεόραση...

ο ενοικιαστής μας άφησε μόνο έπιπλα,δεν έχει ούτε πηρούνι το σπίτι.

κι έτσι πήραμε τα απαραίτητα,2 πιάτα,2 ποτήρια...κλπ

όταν πάρω την φωτογραφική θα βγάλω και καμιά φώτο...το παράθυρο μας βλέπει σε παρκάκι...είναι στον 4ο...

ευάερο,ευήλιο!!

έχει απίστευτη ησυχία!!!

είμαι πτώμα τώρα...ακόμα δεν έχουμε τακτοποιηθεί...καθαρίζω λίγα λίγα και τακτοποιώ...

ευτυχώς σύντομα θα έρθουν και τα πρώτα μας πράγματα..

πάω να δω την καινούρια μας τηλεόραση!!καλώς ήρθες τεχνολογία στο σπίτι μας!!επιτέλους αποκτήσαμε lcd!!!!!πρώτα είχαμε γκουμούτσα!!!

άφήστε που έχουμε 20 κανάλια,έχουμε και καλωδιακή!!!

αυτά τα ευχάριστα...

δουλειά τίποτα ακόμα...

καλοριζικοι!!

αλλα τελικα η επιπλωση δεν επαιζε στην τιμη εε?? μονο δυο επιπλα..σιγα..

αλλα αν ειναι οπως τα περιγραφεις, τοτε ολα καλα..

αντε καλε με τις ιωσεις.. μεχρι εκει εφθασαν????!!

Δεν φωτίζεται η οθόνη. :rolleyes:

Περίπου στα 100? βγαίνει. Φυσικά και είναι γενναιόδωρος, ήμουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ παιιδί όλη τη χρονιά. :cool:

καλο, παιδι δεν ξερω.. αλλα ταλαιπωρημενη σιγουρα...ας παει στο καλο ο παλιος ο χρονος!

παντως η τιμη πολυ φυσιολογικη μου φαινεται..μη πω φθηνη..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...