Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α) Παιδοδερματολογ πηγαμε την περασμενη εβδομαδα, λεει να μην κανουμε κατι.. μεγαλωνει μεχρι τον 6ο μηνα, σπανια μεχρι το ετος και μετα αναμενουμε σταθεροποιηση και λογικα θα υποχωρησει.. αν δεν υποχωρησει επειδη ειναι στο κεφαλι και θα το καλυπτουν τα μαλλια να μη μας ανησυχει..

αν γινει πολυ μεγαλο και ενοχλητικο υπαρχει η διαδικασια με φαρμακευτικη αγωγη οπως σας τα χα πει (αιμοδιασταλτικα φαρμακα με κλινικη παρακολουθηση για οσους μηνες παρει).. στις 18 εχω ραντεβου για υπερηχο εγκεφαλου αλλα πιστευει η δερματολογος οτι τσαμπα παμε απλα ας εχουμε αποκλεισει τις περιπτωσεις..που και εσωτερικο αιμαγγειωμα να υπαρχει δεν θα μπορουμε κατι να κανουμε..

β) εγω θελω να τη στειλω παιδικο σταθμο αλλα ετσι οπως παμε του χρονου και αν ειμαστε τυχεροι γιατι με τυχη -μεσο μπαινεις στον Δημο Αθηναιων..

αυτό που δεν τολμώ είναι να αφήσω βρεφάκι 60 ημερών στην πεθερά. Ξέρει απο παιδιά δεν λέω αλλά ξεροκέφαλη ρε παιδί μου....είναι ικανή να το ταίζει φασολάδα για να πάιρνει γεύσεις....άλλο να αφήνεις βρέφος και άλλο 8 μηνών μωρό...στην ανάγκη βέβαια τί να κάνεις.....Άρα η απάντηση είναι αν υπάρχει ακόμα θα το πάρω.

Καθυστερούν τις πληρωμές, το 'χω ακούσει κι εγώ.

Αλλά πιστεύω, ακόμα κι έτσι, αξίζει, τουλάχιστον για κάποιους μήνες, αν όχι όλους, αν ο χάζμπαντ σου πληρώνεται κανονικά, να το πάρεις! Όντως, δε λέει ν' αφήνεις μωρό τόσο μικρό κι εγώ στο Γιάννη το σκεφτόμουνα και τρελαινόμουν.

Δε σας έδειξα τι έφερε ο Άγιος Βασίλης (εγώ δηλαδή) στο γιόκα μου. :D

airplane2.jpg

Η λοιμώδης μονοπυρήνωση είναι πολύ κοινή, δυστυχώς, κι αρκετά επικίνδυνη, θέλει προσοχή και φυσικά νοσηλεία, για σιγουριά. Το ξεπερνάνε πλέον, τα φάρμακα είναι τόσο εξελιγμένα, αλλά ταλαιπωρείται αρκετά το παιδί.

airplane2.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εγω θελω να τη στειλω παιδικο σταθμο αλλα ετσι οπως παμε του χρονου και αν ειμαστε τυχεροι γιατι με τυχη -μεσο μπαινεις στον Δημο Αθηναιων..

η αλήθεια είναι πως τα λεφτά είναι αρκετά για ιδιωτικό παιδικό σταθμό. και εγώ αν δεν μας τα έδιναν απο την υπηρεσία του άντρα μου δεν μου περίσσευαν να τα διαθέσω, αν μας παίρναν σε κανένα δημοτικό παιδικό ή προγραμματα εσπα είχε καλώς αλλιώς γιαγιάδες...

εσπα θα βγουν του χρόνου? εφόσον ενδιαφέρεσαι ψάξτο. και στον δικό μας παιδικό φέτος ήταν πολλά παιδάκια με εσπα.

Διαφημίσεις

εμεις αυτη τη διαολεμενη ζαχαροπλαστελινα δεν την γλιτωσαμε.. μας την εφερε δωρο μια θεια μου σητ μικρη..ουτε παραγγελια να το χε..

αλλα επειδη ξεχαστηκε η μικρη με μια ταμειακη παιδικη μηχανη που της πηρε η μανα μου η Ντορα κρυφτηκε για να παει στο εξοχικο..

θα παμε μεθαυριο για λιγες μερες αν και ακουσα ο καιρος θα ναι χαλι μαυρο.. τεσπα..

η αλήθεια είναι πως τα λεφτά είναι αρκετά για ιδιωτικό παιδικό σταθμό. και εγώ αν δεν μας τα έδιναν απο την υπηρεσία του άντρα μου δεν μου περίσσευαν να τα διαθέσω, αν μας παίρναν σε κανένα δημοτικό παιδικό ή προγραμματα εσπα είχε καλώς αλλιώς γιαγιάδες...

εσπα θα βγουν του χρόνου? εφόσον ενδιαφέρεσαι ψάξτο. και στον δικό μας παιδικό φέτος ήταν πολλά παιδάκια με εσπα.

θα κοιταξω για το ΕΣΠΑ..καποια στιγμη..

εσπα θα βγουν του χρόνου?

Κανονικά είναι μέχρι το '13, τώρα ... έτσι πως είναι το χάος στην Ψωροκώσταινα, ποιος ξέρει στ' αλήθεια; Κι εγώ αν δεν είμαι με πρόγραμμα, μ' ένα μισθό, δεν θα περισσεύουν για παιδικό.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εμεις αυτη τη διαολεμενη ζαχαροπλαστελινα δεν την γλιτωσαμε.. μας την εφερε δωρο μια θεια μου σητ μικρη..ουτε παραγγελια να το χε..

αλλα επειδη ξεχαστηκε η μικρη με μια ταμειακη παιδικη μηχανη που της πηρε η μανα μου η Ντορα κρυφτηκε για να παει στο εξοχικο..

θα παμε μεθαυριο για λιγες μερες αν και ακουσα ο καιρος θα ναι χαλι μαυρο.. τεσπα..

καλομελέτα και έρχεται που λενε....

όπως και η θειά της της έφερε play doh κέντρο φαγητού...κάπως έτσι..

έχω φτιάξει τα πάντα με πλαστελίνες απο αυγά μάτια , μέχρι γεμιστά:tongue:

μαεστρία νομίζω πως τα playmobil είναι οτι καλύτερο για αγοράκια. ειδικά αυτής της ηλικίας. πέρισυ έψαχνα δωράκι για ένα συνομίλικό μας αγοράκι και απελπίστηκα. δεν μου άρεσε τίποτα για αγόρια. φαγάνες, αυτοκίνητα, όπλα και ρομπότ. δεν μου αρέσουην καθόλου. Τελικά ρούχα πήρα. Για κορίτσι δεν ξέρεις τί να διαλέξεις....100 είδη κούκλες και μωρά, κουζίνες, κουζινικά, καρότσια και εξοπλισμό σούπερ μάρκετ και λαικής, μίξερ, σίδερα, πλυντήρια....

Αχ κι εμένα η - χωρίς παιδιά η κακούργα - κουμπάρα μου του 'φερε ένα παιχνίδι με πλαστελίνες και στέναξα μέχρι να το βαρεθεί. Ευτυχώς βαριέται εύκολα. ;)

Ρε συ αφήνει κομματάκια ΠΑΝΤΟΥ αυτή η πλαστελίνη, κι ας έβαζα στεντόνι στο πάτωμα για να παίζει εκεί.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Αχ κι εμένα η - χωρίς παιδιά η κακούργα - κουμπάρα μου του 'φερε ένα παιχνίδι με πλαστελίνες και στέναξα μέχρι να το βαρεθεί. Ευτυχώς βαριέται εύκολα. ;)

Ρε συ αφήνει κομματάκια ΠΑΝΤΟΥ αυτή η πλαστελίνη, κι ας έβαζα στεντόνι στο πάτωμα για να παίζει εκεί.

άσε τα ξεραμένα κομματάκια που δεν λένε να ξεκολλήσουν, εμένα που μου έβαψε το χαλί πορτοκαλί???? πατήθηκε ενώ ήταν φρέσκια και έγινε ένα με το χαλί...πώς δεν την πέταξα απο το μπαλκόνι....

άσε τα ξεραμένα κομματάκια που δεν λένε να ξεκολλήσουν, εμένα που μου έβαψε το χαλί πορτοκαλί???? πατήθηκε ενώ ήταν φρέσκια και έγινε ένα με το χαλί...πώς δεν την πέταξα απο το μπαλκόνι....

Του είπα ξεκάθαρα και σταράτα "θα παίζεις πάνω στο σεντόνι μωρό μου για να μη λερώσεις" και - παραδόξως - με άκουσε. Βέβαια ΑΚΟΜΑ βρίσκω ξεραμένα κομματάκια. Το χαλί πάντως το γλύτωσα, μέχρι να το ξαναθυμηθεί.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Του είπα ξεκάθαρα και σταράτα "θα παίζεις πάνω στο σεντόνι μωρό μου για να μη λερώσεις" και - παραδόξως - με άκουσε. Βέβαια ΑΚΟΜΑ βρίσκω ξεραμένα κομματάκια. Το χαλί πάντως το γλύτωσα, μέχρι να το ξαναθυμηθεί.

δεν την αφήνω ούτε για πλάκα να παίξει μόνη της. άσε που θα μπερδέψει και τα χρώματα και θα τα κάνει όλα σκατί:tongue:

καλομελέτα και έρχεται που λενε....

όπως και η θειά της της έφερε play doh κέντρο φαγητού...κάπως έτσι..

έχω φτιάξει τα πάντα με πλαστελίνες απο αυγά μάτια , μέχρι γεμιστά:tongue:

μαεστρία νομίζω πως τα playmobil είναι οτι καλύτερο για αγοράκια. ειδικά αυτής της ηλικίας. πέρισυ έψαχνα δωράκι για ένα συνομίλικό μας αγοράκι και απελπίστηκα. δεν μου άρεσε τίποτα για αγόρια. φαγάνες, αυτοκίνητα, όπλα και ρομπότ. δεν μου αρέσουην καθόλου. Τελικά ρούχα πήρα. Για κορίτσι δεν ξέρεις τί να διαλέξεις....100 είδη κούκλες και μωρά, κουζίνες, κουζινικά, καρότσια και εξοπλισμό σούπερ μάρκετ και λαικής, μίξερ, σίδερα, πλυντήρια....

ΚΑΙ εχουν τα πιο πολλα μικρο υλικα...τα βρισκεις σε οοοοοοοοοοοοολο το σπιτι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...