Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλη χρονια κοριτσια..χρονια πολλα στη χριστινα τη χριστουλα και ολους τους δικους σας που γιορταζαν αυτες τις μερες..

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες για το μελινακι μου..δυστυχως εμεις κανουμε πρωτοχρονια στο νοσοκομειο αφου η μελινα ειναι τωρα 6 μερες με 40 πυρετο και δεν υποχωρει..οι γιατροι μας λενε οτι μαλλον ειναι λοιμωδης μονοπυρηνωση..σημερα ειναι με το μπαμπα της μεσα αφου εγω γυρισα σπιτι με το δημητρη με 39 πυρετο και παρακαλαμε να μην εχει κολλησει (ειναι νωρις ακομα για να ξερουμε αν εχει το ιδιο)...

ειμαι να σκασω απο στενοχωρια...

πω,ταλαιπωρια το καημενο το μελινακι..

δεσποινακι,διαβασα για αυτη την ασθενεια και λεει οτι ειναι απλη ιωση,θα περασει μωρε..

λεει βεβαια οτι αργει να περασει,απ'οτι διαβασα και στο παρεντς,κι επισης οτι τα συμπτωματα αρχιζουν μετα απο 4 βδομαδες απ'οταν κολλησει τον ιο,οποτε ο μικρος δεν νομιζω να εχει κι αυτος την ιδια ιωση.

και παλι περαστικα σας,κοπελα μου.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πω,ταλαιπωρια το καημενο το μελινακι..

δεσποινακι,διαβασα για αυτη την ασθενεια και λεει οτι ειναι απλη ιωση,θα περασει μωρε..

λεει βεβαια οτι αργει να περασει,απ'οτι διαβασα και στο παρεντς,κι επισης οτι τα συμπτωματα αρχιζουν μετα απο 4 βδομαδες απ'οταν κολλησει τον ιο,οποτε ο μικρος δεν νομιζω να εχει κι αυτος την ιδια ιωση.

και παλι περαστικα σας,κοπελα μου.

Ναι περαστική είναι, ΕΥΤΥΧΩΣ, την είχε περάσει ο αδελφός του χάζμπαντ (προ αμνημονεύτων βέβαια), αλλά είναι μαύρη ταλαιπώρια ^*$^%^#$&^$ :mad:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα κορίτσια!

σήμερα δουλειά, έπηξα στο σπίτι να φτιάχνω φαγητά με play doh και να παίζω ποντικοκρυφτούλι με την κόρη μου (το επιτραπέζιο που της έφερε ο αη βασίλης)...ωραίο πράμα η δουλειά τελικά....:tongue:

Ελένη να χαίρεσαι το Αντζελινάκι:

Οσες χιλιαδες μπαλωθιες

στην Κρητη εχουν παιξει

τοσες χαρες αμετριτες

η μοιρα να της πεψει!" ;)

Δέσποινα περαστικά να είναι! Σιδερένια! Ταλαιπωρία που τραβάς και άγχος πάνω απο όλα! Περαστικά και στο γοριλάκι σου...

ωραίο πράμα η δουλειά τελικά....:tongue:

Εμ, δεν είναι; ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ! :tongue::-(

Το Αντζελινάκι έχει γενέθλια σήμερα;

happy-birthday-comments2.gif

Nα τη χαίρεσαι Ελένη, γερή και χαρούμενη πάντα!!!

happy-birthday-comments2.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εμ, δεν είναι; ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ! :tongue::-(

Ώρες ώρες νιώθω τύψεις με τον εαυτό μου που νιώθω έτσι αλλά τελικά δεν είμαι απο αυτές που μπορώ να ξυπνήσω μέσα σε ένα παιδικό δωμάτιο και να ''σπαταλίσω'' όλη μου την μέρα εκεί.

η κόρη μου ξυπνάει πουρνό πουρνό έρχεται στο κρεβάτι και μου λέει μαμά ξύπνα ξημέρωσε, με το ζόρυ πίνω έναν καφέ και μετά θέλει να είμαι στο δωμάτιο μαζί της. και παζλ να φτιαχνει θέλει να την βλέπω. Δεν λέω να παίξουμε και με πλαστελίνες και με παζλ και παραμυθάκια να διαβάσουμε αλλά πόσην ώρα πια! ολη μέρα γίνεται???

Ώρες ώρες νιώθω τύψεις με τον εαυτό μου που νιώθω έτσι αλλά τελικά δεν είμαι απο αυτές που μπορώ να ξυπνήσω μέσα σε ένα παιδικό δωμάτιο και να ''σπαταλίσω'' όλη μου την μέρα εκεί.

η κόρη μου ξυπνάει πουρνό πουρνό έρχεται στο κρεβάτι και μου λέει μαμά ξύπνα ξημέρωσε, με το ζόρυ πίνω έναν καφέ και μετά θέλει να είμαι στο δωμάτιο μαζί της. και παζλ να φτιαχνει θέλει να την βλέπω. Δεν λέω να παίξουμε και με πλαστελίνες και με παζλ και παραμυθάκια να διαβάσουμε αλλά πόσην ώρα πια! ολη μέρα γίνεται???

ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ρε Βίκυ, τουλάχιστον όχι για όλες, πιθανά σε κάποιες ν' αρέσει, δε μ' αφορά αυτό, ούτε κρίνω κανέναν.

Εγώ ας πούμε σήμερα, ΒΑΡΙΕΜΑΙ οικτρά! Γερά να 'ναι τα μωρά μου,τ' αγαπάω, τα λατρεύω, αλλά βαριέμαι ρε συ. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ρε Βίκυ, τουλάχιστον όχι για όλες, πιθανά σε κάποιες ν' αρέσει, δε μ' αφορά αυτό, ούτε κρίνω κανέναν.

Εγώ ας πούμε σήμερα, ΒΑΡΙΕΜΑΙ οικτρά! Γερά να 'ναι τα μωρά μου,τ' αγαπάω, τα λατρεύω, αλλά βαριέμαι ρε συ. :rolleyes:

Δεν είναι εύκολο να είσαι όλη μέρα στο σπίτι με μωρά. εγώ όταν γέννησα ήθελα απο την πρώτη εβδομάδα να πάω στη δουλειά. Και πάλι αισθανόμουν άσχημα με τον εαυτό μου και όταν άφησα την μικρή για να επιστρέψω στη δουλειά το μυαλό μου σε αυτήν ήταν αλλά δεν άντεχα όλη μέρα στο σπίτι με τις πιτζάμες απεριποίητη. δεν είχα κανένα κίνητρο να ντυθώ, να βαφτώ , να χτενιστώ και πόσο μάλλον χειμωνιάτικα. Άσε που εγώ τουλάχιστον όταν δεν δουλεύω και είμαι στο σπίτι τεμπελιάζω οικτρά...μέχρι τον φούρνο να με πεις να πάω βουνό μου φαίνεται ενώ ακόμα και μετά τη δουλειά έχω άλλη ενέργεια όταν γυρνάω σπίτι...αλλοπρόσαλη , ε??????:tongue:

Δεν είναι εύκολο να είσαι όλη μέρα στο σπίτι με μωρά. εγώ όταν γέννησα ήθελα απο την πρώτη εβδομάδα να πάω στη δουλειά. Και πάλι αισθανόμουν άσχημα με τον εαυτό μου και όταν άφησα την μικρή για να επιστρέψω στη δουλειά το μυαλό μου σε αυτήν ήταν αλλά δεν άντεχα όλη μέρα στο σπίτι με τις πιτζάμες απεριποίητη. δεν είχα κανένα κίνητρο να ντυθώ, να βαφτώ , να χτενιστώ και πόσο μάλλον χειμωνιάτικα. Άσε που εγώ τουλάχιστον όταν δεν δουλεύω και είμαι στο σπίτι τεμπελιάζω οικτρά...μέχρι τον φούρνο να με πεις να πάω βουνό μου φαίνεται ενώ ακόμα και μετά τη δουλειά έχω άλλη ενέργεια όταν γυρνάω σπίτι...αλλοπρόσαλη , ε??????:tongue:

ΚΑΘΟΛΟΥ! Κι εγώ έτσι είμαι. Και γενικώς όσο δε κινείσαι βαραίνεις. Σε "φοβίζει" το να κάνεις το πιο απλό πράγμα έξω, ξεμαθαίνεις μάλλον.

Θα πάρεις 6μηνο τώρα με το μωρό ή δε τολμάς;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα!!

ξεκιναω με τη desp

ΕΛΠΙΖΩ να γινουν τα μικρα συντομα καλα, η κορακλα να μην ταλαιωρηθει για πολυ, ο μικρος να μην ταλαιπωρηθει καθολου..και εσεις βεβαια κουραγια..(οτι το χειροτερο να σκεφτομαι παιδικα νοσοκομεια αλλα ειναι στο προγραμμα οταν υπαρχουν παιδια..με εξαιρεσεις παντα)

maestria ευχαριστουμε για τις ευχες..

viki εγω θεωρω τη δουλεια καταναγκαστικο εργο βασικα και ας μου αρεσει το αντικειμενο που ασκω αλλα με βοηθαει να ξελαμπικαρω απο το σπιτι και να γυριζω στα παιδια μου με καλυτερη ΠΑΝΤΑ διαθεση ειδικα για να παιξω..

Τους μηνες που μενω στο σπιτι και εχω λαλησει.. συνεχως κανω δουλειες τα πρωινα.. η μικρη με εχει καταλαβει και δεν με ενοχλει, συνηθως παιζει με τη θεια η μονη της και εγω καθομαι μαζι της και παιζουμε στα μικρα μου διαλλειματα οτι θελει εκεινη..

δεν μπορω ομως να κανω οτι κανει η κουνιαδα μου.. με το παιδια ΣΥΝΕΧΕΙΑ παιχνιδι.. Το μπορω αλλα οχι καθε μερα.. βαριεμαι φοβερα..προτιμω να την παρω και να παμε στην πλατεια η συτο παρκο βολτα και να κανουμε μαζι αλλα πραγματα εκτος σπιτιου.. ειδαλλως εδω μεσα ολο κατι βρισκω και κανω..(αλλωστε ποιος αλλος να τα κανει???????????????????????????)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην Aντζελινα!!!!!!!!!!Πολυχρονη, ευτυχισμενη και τσαουσα!

Διαφημίσεις

παντως η μονοπυρηνωση κολλαει απο τον παιδικο συνηθως στα μικρα.. το χουν παθει και αλλες δυο φιλες με τα παιδακια τους..

σε δυο μηνες γυριζω στη δουλεια.. απο τη δεν θελω, βαριεμαι, εχω και φτιαξω παλι προγραμμα αντλησεων, αντε παλι προσαρμογη το μωρο στην απουσια μου, αποστειρωσεις, αντλησεις εξτρα κλπ αντε προσαρμογη στη δουλεια..απο την αλλη θα παρω τα πανω μου ΚΑΙ ψυχολογικα ΚΑΙ σωματικα!

μέχρι τον φούρνο να με πεις να πάω βουνό μου φαίνεται ενώ ακόμα και μετά τη δουλειά έχω άλλη ενέργεια όταν γυρνάω σπίτι...αλλοπρόσαλη , ε??????:tongue:

ΤΑ ΙΔΙΑ???????????????!!!!!:tongue::tongue:

ΚΑΘΟΛΟΥ! Κι εγώ έτσι είμαι. Και γενικώς όσο δε κινείσαι βαραίνεις. Σε "φοβίζει" το να κάνεις το πιο απλό πράγμα έξω, ξεμαθαίνεις μάλλον.

Θα πάρεις 6μηνο τώρα με το μωρό ή δε τολμάς;

αυτό που δεν τολμώ είναι να αφήσω βρεφάκι 60 ημερών στην πεθερά. Ξέρει απο παιδιά δεν λέω αλλά ξεροκέφαλη ρε παιδί μου....είναι ικανή να το ταίζει φασολάδα για να πάιρνει γεύσεις....άλλο να αφήνεις βρέφος και άλλο 8 μηνών μωρό...στην ανάγκη βέβαια τί να κάνεις.....Άρα η απάντηση είναι αν υπάρχει ακόμα θα το πάρω.

και εγώ αν καλομάθω στο καθισιό και έχει και πρόγραμμα και το μωρό πλέον μάλλον βαρυά θα γυρίσω στη δουλειά αλλά όταν ξαναμπώ στο ρυθμό θα ξαναβρώ τον εαυτό μου.

Με τον δερματολόγο τί κάνατε? δεν έφτασε η μερα του ραντεβού ε?

εγώ πάλι αυτή τη μονοπυρύνωση πρώτη φορά τυην ακούω. Αν πρόκειται για ιό λογικό να μεταδίδεται στους χώρους όπου υπάρχει συνοστισμός, πόσο μάλλον παιδότοπους, σχολεία και παιδικούς όπου είναι και καθημερινά ''εκτεθημένα''. Άντε τον παιδικό αν θέλεις και μπορείς τον αποφεύγεις (που εγώ δεν μετάνιωσα στάλα που την έστειλα) το σχολείο όμως είναι αναπόφευκτο και μπορεις να κολλήσεις και εκεί ότι και στον παιδικό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...