Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

DESP παροτι το θυμομουν απο χθες και το πρωι το χα στο μυαλο μου, παρελειψα να ευχηθω για την κορακλα σου αφου τρεχω σα το Βεγγο ολη μερα γιατι περιμενα κοσμο και ειχα τραπεζι..

ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΛΑ!!! Να ειναι παντα γερη, εξυπνη και δυνατη.. Στανταρακι δηλαδη..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Τί κάνετε κορίτσια?

Εύχομαι μια πολύ καλύτερη χρονιά για όλον τον κόσμο !

Εγώ δεν έκανα τίποτα τις γιορτές. οικογενειακά στο σπίτι και οικονομικά;):tongue:

και εγώ δεν είμαι για πάρτυ στο σπίτι...θα μου το διαλύσουν και δεν έχω αντοχες για συμαζέματα και ετοιμασίες. Τις προάλλες ψήσανε στη δουλειά και με πήραν τηλ. , η ορθοστασία και η προετοιμασία (σαλάτες, μαζέμετα κλπ..) με διέλυσαν κυριολεκτικά. το ίδιο βράδυ είχα ρήγος, τουρτούριζα χωρίς να έχω πυρετό, όσο και να ήθελα να αποφύγω το ντεπόν αυτό με επανέφερε κάπως. Θα σβήσουμε μια τούρτα στο σπίτι οικογενειακά και θα έρθει και ένα ζευγαρι με το παιδάκι τους και τη δευτέρα θα κάνει το πάρτυ στον παιδικό.Θα το καταευχαριστηθεί. θα της τραγουδήσουν 35 παιδάκια, πήραμε πιατακια, κουταλάκια, καπελάκια, ντουντουκες, χυμούς μικρούς, μπαλόνια που σχηματίζουν έναν κλόουν του ενός μέτρου τα οποία μπορούν να μοιραστούν και να παιξουν μετά και σίγουρα θα χορέψουν και θα διασκεδάσουν.

προσπ να περάσετε πολύ όμορφα στο πάρτυ σας σήμερα!

ευχαριστω κοριτσακια μου για τις ευχες.. θα πιασουν τοπο γιατι ειναι απο τη καρδια σας!!

εμεις δεν καναμε παρτυ, αν και μαγειρεψαμε ενα κοσμο φαγητα ηταν προγραμματισμενο και ηρθαν με καθυστερηση κιολας οι γονεις μου και ο αδελφος μου.. φαγαμε του σκασμου, κοψαμε τη δευτερη βασιλοπιτα που εφτιαξα (η πρωτη κοβεται καθε αλλαγη του χρονου) και σβησαμε τα κερακια της μικρης και του μικρου μαζι για τους 2 μηνες..

το θεμα που διαλεξε ο μπαμπας ειχε πριγκιπισσες (Ω τι εκπληξη!!) και η μικρη κατευχαριστηθηκε..

πηρε και ενα σωρο δωρα.. που θα τα βαλω δε ξερω..

και του χρονου να μαστε καλα..

αντε σειρα αλλος αυριο για χρονια πολλα!Χαχα!!

καλη χρονια κοριτσια..χρονια πολλα στη χριστινα τη χριστουλα και ολους τους δικους σας που γιορταζαν αυτες τις μερες..

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες για το μελινακι μου..δυστυχως εμεις κανουμε πρωτοχρονια στο νοσοκομειο αφου η μελινα ειναι τωρα 6 μερες με 40 πυρετο και δεν υποχωρει..οι γιατροι μας λενε οτι μαλλον ειναι λοιμωδης μονοπυρηνωση..σημερα ειναι με το μπαμπα της μεσα αφου εγω γυρισα σπιτι με το δημητρη με 39 πυρετο και παρακαλαμε να μην εχει κολλησει (ειναι νωρις ακομα για να ξερουμε αν εχει το ιδιο)...

ειμαι να σκασω απο στενοχωρια...

δυστυχως εμεις κανουμε πρωτοχρονια στο νοσοκομειο αφου η μελινα ειναι τωρα 6 μερες με 40 πυρετο και δεν υποχωρει..οι γιατροι μας λενε οτι μαλλον ειναι λοιμωδης μονοπυρηνωση..σημερα ειναι με το μπαμπα της μεσα αφου εγω γυρισα σπιτι με το δημητρη με 39 πυρετο και παρακαλαμε να μην εχει κολλησει (ειναι νωρις ακομα για να ξερουμε αν εχει το ιδιο)...

ειμαι να σκασω απο στενοχωρια...

Περαστικά πουλάκι μου, ΜΟΝΟ περαστικά και να συνέλθουν τα μαναράκια, να πάρουν τα πάνω τους!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ κι ας ταλαιπωρούμαστε Δεσποινάκι μου!

Εγώ έχω ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΤΕΙ! Ας με δέσει κάποιος. Βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και παθαίνω κατάθλιψη. Βγήκα απ' την εγκυμοσύνη με μόλις 3 κιλά συν (Κιουρία) κι έχω βάλει άλλα 3 με την μανία που μ' έπιασε!

Τετάρτη πάω στη διαιτολόγα, να με ξεχέσει, να με βάλει σε μια σειρά!!!!

Σήμερα περάσαμε οικογενειακά, ήρθαν τα πεθερικά και φάγαμε όλοι μαζί, ασχολήθηκαν με τα μικρά, ήσυχα γενικώς. Εγώ είμαι ένα ερείπιο, αλλά γενικώς καλά. Αύριο και μεθαύριο που θα 'χω και τα δυο μωρά σπίτι να δω πως θα τα βγάλω πέρα η χοντρέλω!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Aς βάλω κι εγώ τις ευχές μου για τη Χριστούλα!!! (γενέθλια και γιορτή, που ξεχάστηκα)

Τι, για λίγα λεπτά (ή λίγες μέρες) καθυστέρηση δεν πειράζει, ε;

ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ Δήμητρα, να την καμαρώνεις, κοπελάρα γερή και χαρούμενη!!!

birthday_graphics_05.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...