Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι εχει αδεια η συναδελφισσα...αυριο ειναι η μεγαλη μερα!! αντε να της πανε ολα καλα και να ηρεμησει και εκεινη..

εγω ειμαι ελαστικη σε πολλα που δεν περιμενα αλλα υπαρχουν κατι φορες που κατι που θα κανει με βγαζει εκτος εαυτου αλλα προσπαθω να μην ξεφευγω και περιοριζομαι σε λιγες φωνες αλλα και αυτο θελω να το κοψω γιατι ξερω οτι δεν εχει αποτελεσμα ποτε..μονο να καταντησω υστερικη μπορει και να μη με παιρνει στα σοβαρα..τιποτε αλλο

τις φωνες δεν μπορεις να τις αποφυγεις,γιατι κι η υπομονη φτανει στα ορια της καποια στιγμη.

εγω της επαιρνα τα πραγματα που πειραζε,κι εκλαιγε κι εκανε σαν υστερικια.μετα διαβασα στο παρεντς,οτι αν τους παιρνουμε κατι,πρεπει να τους δινουμε κατι αλλο,ή να τα απασχολουμε ωστε να το ξεχασουν.

ετσι κανω τωρα,και μπορω να πω οτι ειναι πολυ πιο ηρεμη.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά πρσπ η κουνιάδα την έχει κάνει...ψώνιο(με την καλή έννοια)!!!

μήπως πρέπει να την βάζουμε και την δική μου στον καθρέφτη συνέχεια???

και παίζει με τα παιδάκια ελενάδα?

η δική μου παίζει με τα παιχνίδια τους,την κυριακή θα πάμε σε πάρτυ γενεθλίων!!!

για το δικό μας το πάρτυ έχω ένα σωρό ετοιμασίες!!!

και η κουνιαδα αλλα και ο μπαμπας και εγω τους φωναζω διαρκως διοτι αργοτερα θα βαρυνει και θα θελει την ιδια τακτικη και δεν θατην παλευουμε..

την ωραιοπαθεια την εχει στο τσεπακι της η μικρα

απαπαπαααααα!! θα της κοψω τα ποδια!!!!

βρε Miamama διαβασα η despoina 100 ειναι εγκυος ε??? πολυ χαρηκα!! μπραβο!!! της εγραψα και στον 10ο...καλη εγκυμοσυνη να χει και συντομα και εμεις οι υπολοιπες (που θελουμε και επιδιωκουμε δηλαδη)..

να βλεπω χαρες και γεννητουρια...μπραβο μπραβο!!!

εγω θα κανω πρωτα κανα δυο ταξιδακια και μπανακια στη θαλασσα και μετα αν θελει εχει ο παντοδυναμος!!

Διαφημίσεις

ναιιιιιι,ούτε κι αυτή το περίμενε!!!

άντε να μείνετε κι εσείς με το καλό!!!!!

να δείτε την γλύκα!!!

η αδερφή μου τρέχει όλη μέρα!!!!

εγώ θέλω να περάσει καιρός σίγουρα!!

Ελα μωρε!!

αν εμενα μου κατσει θα ναι μετα το καλοκαιρι (αυτο εχει να κανει κυριως με την εξελιξη της υγειας μου) που σημαινει οτι θα αποκτησω Θεου θελοντος το δευτερο παιδακι μεσα στο 2011 οπου η μικρη θα ειναι ηδη 2 ετων και βαλε..μια χαρα αυτη η διαφορα

καλά πρσπ η κουνιάδα την έχει κάνει...ψώνιο(με την καλή έννοια)!!!

μήπως πρέπει να την βάζουμε και την δική μου στον καθρέφτη συνέχεια???

και παίζει με τα παιδάκια ελενάδα?

η δική μου παίζει με τα παιχνίδια τους,την κυριακή θα πάμε σε πάρτυ γενεθλίων!!!

για το δικό μας το πάρτυ έχω ένα σωρό ετοιμασίες!!!

miamama,τρελαινεται για αλλα παιδακια,ακομη και στην τν.τους κανει χαρες,φιλιουνται,αγκαλιαζονται,αλλα με τα παιχνιδια μαλωνουνε και τραβανε το ενα απο τη μια και τ'αλλο απο την αλλη.

πολλα γελια.θα εχετε πολλα παιδακια στο παρτυ?θελω να ξανακανω παρτυ!!!

Επεξεργάστηκαν by elenada

Ελα μωρε!!

αν εμενα μου κατσει θα ναι μετα το καλοκαιρι (αυτο εχει να κανει κυριως με την εξελιξη της υγειας μου) που σημαινει οτι θα αποκτησω Θεου θελοντος το δευτερο παιδακι μεσα στο 2011 οπου η μικρη θα ειναι ηδη 2 ετων και βαλε..μια χαρα αυτη η διαφορα

μια χαρα ειναι,συμφωνω.εγω λεω να παει 2 χρονων,και μετα να βαλουμε μπροστα.

μια χαρα ειναι,συμφωνω.εγω λεω να παει 2 χρονων,και μετα να βαλουμε μπροστα.

ο μπαμπας θα εινια ολιγον της πουρό αλλα τι να κανουμε αφου μας ετυχαν τοσες ατυχιες τα περασμενα χρονια!! (ετων 46 το ετος 2011 και εγω 33..σαν το κελι της ΕΥΑΣ!!)

Διαφημίσεις

κορίτσια αν δεν έχετε βοήθεια θα είναι δύσκολο...

η ανηψιά μου είναι 3 ετών (η οποία είναι ήσυχη πολύ)και η δεύτερη 4 μηνών και πάλι είναι κοντινές ηλικίες.

το ένα κλαίει,το άλλο τα έχει "κάνει".

τρώνε διαφορετικές ώρες.

κάντα μπάνιο κάθε βράδυ...

άσε δε το σιδέρωμα!!

ωραία δεν τα λέω????

χεχε

η δική μου προχθές τρελαινόταν με την μπέμπα της αδερφής μου...ήθελε να την αγκαλιάσει.

miamama,τρελαινεται για αλλα παιδακια,ακομη και στην τν.τους κανει χαρες,φιλιουνται,αγκαλιαζονται,αλλα με τα παιχνιδια μαλωνουνε και τραβανε το ενα απο τη μια και τ'αλλο απο την αλλη.

πολλα γελια.θα εχετε πολλα παιδακια στο παρτυ?θελω να ξανακανω παρτυ!!!

Εχθες ειμασταν στο ΙΚΕΑ και καθε που βλεπε παιδια (οποιασδηποτε ηλικιας) τους φωναζε..ολοι μας κοιτουσαν!!

κορίτσια αν δεν έχετε βοήθεια θα είναι δύσκολο...

η ανηψιά μου είναι 3 ετών (η οποία είναι ήσυχη πολύ)και η δεύτερη 4 μηνών και πάλι είναι κοντινές ηλικίες.

το ένα κλαίει,το άλλο τα έχει "κάνει".

τρώνε διαφορετικές ώρες.

κάντα μπάνιο κάθε βράδυ...

άσε δε το σιδέρωμα!!

ωραία δεν τα λέω????

χεχε

η δική μου προχθές τρελαινόταν με την μπέμπα της αδερφής μου...ήθελε να την αγκαλιάσει.

εγω δεν παραπονουμαι διοτι εχω την κουνιαδα στο σπιτι μεσα και ασχολειται και ο ανδρας μου ο οποιος λειπει 10.0-17.00 τις καθημερινες αρα ανα πασα ωρα και στιγμη ασχολουνται..η μανα μου μας τα χει χαλασει αλλα τι να κανουμε που εργαζεται..την υγεια μας να χουμε για να αντεχουμε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...